Oliedom! Twee landgenoten gearresteerd voor betreden omgeving Area 51

Geen categoriesep 12 2019, 9:04
Vloggers en YouTubers denken tegenwoordig dat ze alles maar kunnen maken. Twee Nederlandse YouTubers zijn gearresteerd in Amerika, omdat ze de omgeving van Area 51 hebben betreden. Dat gebied wordt natuurlijk zwaar bewaakt. Er gaan al tijden geruchten over het gebied, dat er daar aliens zouden worden bewaard. En toch denken deze kornuiten even mooie sier te maken voor Youtube door zo'n stunt uit te halen. Via NU.nl
En om het nog bonter te maken: ze zouden lak hebben gehad aan de waarschuwingsborden, door deze te negeren. Volgens Amerikaanse media zouden ze vijf kilometer ver het gebied zijn binnengekomen. En deze waaghalzen hebben dat dus moeten bekopen met een arrestatie.
Het zou hier gaan over Ties Granzier en Govert Sweep. De reden voor het bezoekje aan het beruchte gebied: ze wilden even de boel verkennen. Het is überhaupt al oliedom om in zo'n beveiligd gebied rond te lopen, maar al helemaal als er al plannen waren om het gebied te bestormen. Zo zou er op Facebook, hoe kan het ook anders, een evenement zijn aangemaakt.
De brutaliteit van vloggers en YouTubers wordt met de dag stuitender. En wij als Nederlanders beginnen er in het buitenland ook steeds slechter op te staan. Eerder waren er ook al wat kornuiten die op muziekfestival Sziget in Hongarije waren opgepakt voor het verkopen van drugs. En nu zetten deze waaghalzen ons even op de kaart in Amerika.
Wellicht is het handig om je gewoon aan de 'huisregels' te houden als je in een ander land bent. Het is voor deze gasten te hopen dat de hele zaak met een sisser afloopt. Maar of dat ook gaat gebeuren? Ze hebben in ieder geval nu hun 'moment of fame' gehad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten