Ophef! Ambassadeur van Israël wil om tafel vanwege ‘neonazi-demonstratie’

Charlottesville__Unite_the_Right__Rally_(35780274914)
Foto: Bron: wikimedia: neonazi wappies

De ambassadeur van Israël in Nederland eist een gesprek met burgemeester Krikke van Den Haag. Eind september staat er namelijk een neonazi demonstratie op de agenda. Iets waar onze vrienden uit Israël helemaal niet blij mee zijn, voornamelijk omdat het ook nog in onze politieke hoofdstad plaats vindt. Terechte kritiek van de ambassadeur of moet het demonstratierecht prevaleren?

„We zijn absoluut niet blij”, zegt de onlangs geïnstalleerde Naor Gilon tegen De Telegraaf. „Nu 75 jaar na het einde van de Holocaust zien we liever geen neonazi’s door de straten van Den Haag of andere Europese steden marcheren.” Dat is voor de ambassadeur ’ondenkbaar’.

Op 28 september staat een demonstratie gepland tegen de ‘zionistische schaduwmacht’ want het Joods complot is nog steeds een whappie theorie waar veel – linkse en rechtse – gekkies in geloven helaas. De ambassadeur benadrukt dat vrijheid van meningsuiting belangrijk is en een grondrecht, maar dit is niks meer dan een middeleeuwse denk trend.

Terecht dat de ambassadeur dit bestempelt als een misselijkmakend en middeleeuwse vorm van antisemitisme, want laten we wel wezen: dit soort neonazi’s zijn natuurlijk ook gewoon crypto-antisemieten.

De demonstratie wordt gehouden door de organisatie Racial Volunteer Force, een van origine Britse organisatie die zich beroept op de originele NSDAP partijprogramma’s. Dit zijn dus geen mensen die ‘legitieme’ kritieken uiten op Israël. Het zijn simpelweg antisemieten.

We zullen zien wat burgemeester Krikke besluit te doen. Wat is hier belangrijker: opkomen voor ons demonstratierecht of juist voorkomen dat verkapte nazi’s hun vuil kunnen spuiten?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

24 reacties

 1.   

  Nazi. Nationaal socialist. Wie sociaal wil zijn voor zijn eigen volk… diegene is een held. Helaas dat de moffen dit woord volledig hebben verpest.

  1.   

   Job denkt dat neo-nazi’s ook hartstikke links zijn.

   :)

   1.   

    Op Discord vind je genoeg van de harde kern. Spreek ze maar eens en dan kom je tot de conclusie dat ze niks met financieel rechts hebben. Het zijn en blijven socialisten met redelijk rare ideeen.

 2.   

  Nazi,s? nassie is lekker bij de chinees, met kroeppoek en liefst sate erbij…. verder is het een gegil van linkse rakkers om vooral Israel zwart te maken.
  kijk eens op de dam in allamsterdan o.l.v halasema en crimineel gajes..daar zie je pas hetgeen links tuig en groenig slinks met medeweten van Trutte en aanhangsels presenteren als nederland…
  Deze ambassadeur weet helaas wel beter, dit land is helaas al teveel naar de islam afgegleden en wij hopen ..als echte volbloed Ollanders/Nederlanders op een spoedige bevrijding…. opdat wijzelf te laf! te zijn om voor ons eigen land, volk en cultuur op te komen en ervoor te strijden….

 3.   

  !

 4.   

  ook deze idioten hebben demonstatierecht (helaas)

  1.   

   Eens

 5.   

  Links Nederland is wel consequent, zij dragen de anti Israël aso’s op de Dam, een warm hart toe en ook deze RVF, kan op de volledige sympathie van Links Nederland rekenen.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

 6.   

  De Pegida hoofdman Edwin Wagensveld moest zich bij de rechter verantwoorden voor het ontrollen van een vlag met een Nazi teken. Dus het lijkt mij niet vreemd dat de ambassadeur zich zorgen maakt.

  1.   

   de vlag met de roos is toch ook niet verboden ?

 7.   

  Het geinige is dat je op DDS de term “linkse jodenhater” zo vaak voorbij ziet komen dat je denkt dat antisemitisme een uitvinding is van links. Dat terwijl een groot gedeelte van het (extreem) nationalisme echt zeer antisemitische gedachtes op nahouden. Daar hoef je niet eens zo ver terug te gaan als vorige eeuw. Je hebt roomblanke, blondharige Arische Hollanders die onder de mom van “vaderlandse liefde” hun haat spuien tegen de joden.

  Hoe zit het nu daarmee beste DDSers ?

  1.   

   Dat was van oorsprong een linkse meneer in een linkse partij mevrouw

   graag gedaan

   1.   

    Volgens mij is meneer cactus een beetje in de war. Je weet toch wel dat het fascisme een nationalistische ideologie is he. Links is globalistisch

    1.   

     Hitler was ook een grobalist. Die had ook een groots rijk voor ogen. Nou .. is het ze 75 jaar na dato toch gelukt.

    2.   

     Maar verklaar mij dit eens als je wilt. ieder jaar demonsteert je kamp tegen de G5-10-20 etc etc, en trekt daarmee al slopend door de arbeiderswijken die men pretendeert te beschermen (Hamburg) .. Als ze dan al het globale kamp zijn, dan waarom bestormt men dan de barricade tegenover de mede globalist? Is dat soms het verkeerde linkse hokje zoals men dat ook bij nationaal socialisten wilt doen voorkomen? Kan ik dat als controlled opposition van en door gullable suckers achten of is dit een gebruikelijke spagaat van links die we ook bij moslims en LBGT groeperingen kunnen waarnemen?

  2.   

   Ik ben nog steeds verbaasd dat je de term blank gebruikt en niet de beladen en discriminerende term wit. Het globalisme is ook een joods dingetje. Verder is er niks mis met gerichte en stevige kritiek tegenover immigranten die al eeuwen in een schaduw cultuur leven. Goh .. wie zou toch die witte privilege seminars pushen ..

  3.   

   Idioot..

   De nazi’s in de jaren 40 waren niet eens alleen blank.. Er staan genoeg foto’s op internet van vrijwilligers vanuit Engelse en franse kolonie die de nazis hielpen tijdens de oorlog..

   Zelfde geld voor Aziaten en zuid Amerikanen.

   Nationaal socialisme is een ideologie en dat betekend dus dat vrijwel iedereen eraan kan meedoen.. Zelfs kleine groep joden waren er te vinden.. Zolang ze maar voldoende zelfhaat hadden..

   Iets waar hij wel met die joden over kan praten

 8.   

  Goed nieuws, Netanyahu lijkt de verkiezingen in Israel te gaan verliezen.

  1.   

   En wat is daar goed aan tarrel ? lopen al dagen nek aan nek dus je bericht heeft geen enkele meerwaarde tarrel want het bericht kan ook luiden Netanyahu lijkt de verkiezingen in Israel te gaan winnen. stemming kweken lijkt een kerntaak te zijn van tarrels

  2.   

   De aandoenlijke laat zijn digitale scheten, zo is dat.

  3.   

   De ene ex-generaal wordt vervangen door de volgende ex-generaal.
   Ik denk dat er, gelukkig, niet echt veel gaat veranderen.
   Israël is de enige beschaving in het hele Midden-Oosten.
   De rest bestaat voornamelijk uit mensen die de crimineel Mohammed verheerlijken, dus uit mensenhaters.

 9.   

  Van je vrienden moet je het hebben. Nietwaar Mevr Krikke. U weet er alles van.

 10.   

  Zijn we niet doorgeslagen met de anti Nazi-hetze?
  Op de meeste gebouwen van de eeuwenoude Hindoetempels staan hakenkruizen. Ook heb ik me laten vertellen dat op oude Rune geschriften van de Vikingen, hakenkruizen zijn afgebeeld.
  De Edda ook maar niet meer lezen?

 11.   

  Moslims zijn de nieuwe nazi’s. Ze hebben bijna heel Europa in handen, hebben een bloedhekel aan Joden, willen van Europa het vierde rijk maken, in navolging van H*tler, wil de blanke ras uitroeien met aanslagen en alleen heerser worden. En door wie worden moslims geholpen? Door links, die ook onze geliefde Pim uit de weg heeft geruimd. Links, de PvdA die vroeger de SDAP heette en een zusterpartij was van de NSDAP. Dat zegt toch wel genoeg, dus wat nou extreem-rechts?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!