Pedo-soap gaat door: Epstein-slachtoffer beschuldigt Prins Andrew van misbruik

Hillary_Rodham_Clinton_Prince_Andrew_Chatham_House_Prize_2013_Award_Ceremony_(10224154325)
Foto: Bron: Wikimedia: Prins Andrew met Hillary Clinton

Voorlopig zijn we gelukkig nog niet af van de doofpot rondom de pedocratische netwerken van Epstein. De beerput blijft openstaan, Epstein pleegde zelfmoord maar de zaak is nog lang niet klaar. Een slachtoffer van Epstein komt nu naar buiten met de volgende beschuldiging: ze werd als tiener misbruikt door Prins Andrew!

Al jaren deden er geruchten de ronde dat Prins Andrew betrokken was bij dubieuze seksschandalen en andere vulgaire praktijken. Sinds het arrest en de zelfmoord van Epstein richten zich steeds meer vingers op de Britse Prins. Hij zou bij meerdere kwesties betrokken zijn, de geruchten en beschuldigingen rondom pedofiele kwesties blijven boven drijven. Wat heeft Prins Andrew nu allemaal wel niet op zijn kerfstok staan?

Een Amerikaanse dame zegt dat ze als tiener ook is misbruikt door Prins Andrew. Als tiener was ze ook al een seksslaaf van Jeffrey Epstein. Eerder heeft Prins Andrew soortgelijke beschuldigingen hardnekkig ontkent. Over de ontmoeting met de Prins zei ze het volgende:

Toen ik met Ghislaine en Jeffrey de club verliet, zei Ghislaine in de auto: ‘Hij komt mee terug naar huis. En ik wil dat jij voor hem doet wat je voor Epstein doet’. Ik kon het niet geloven.”

Zo blijven de beschuldigingen aan het adres van Prins Andrew zich opstapelen, een onderzoek zal nu wel moeten volgen. Als er rot is moet het gevonden worden!

“https://twitter.com/TODAYshow/status/1175012940698836992?ref_src=twsrc%5Etfw

In het fragment vertelt ze haar verhaal. Natuurlijk beseffen we dat het een beschuldiging is en dat er zeker nog grondig onderzoek moet worden verricht voordat het kan worden ‘bevestigd’ maar de tal van beschuldigingen zijn op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Wat zal de Prins wel niet allemaal op zijn kerfstok hebben?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

27 reacties

 1.   

  Bart toont een foto met Hillary Clinton, een vieze insinuatie.

  1.   

   De arme Siemien doet weer een poging het gesprek op seks met kinderen te brengen.

   Wat een tragische man is het toch!

   1.   

    En terecht dat je exposed want je bent wdb gewoon een smeerlap

    1.   

     Feit blijft dat mezzadra het aandoenlijk vindt zegt genoeg..

     1.   

      Het eindeloos en obsessief fantaseren door arme mannen als Siemien over seks met kinderen noemde ik aandoenlijk. P*edofilie is dat bepaald niet.

     2.   

      Je bewijst mijn gelijk en je wrijft in je eigen vlek die wordt steeds groter domme jongen

  2.   

   @mezzadra
   je hebt volkomen gelijk! Hillary is maar zes maal met de Lolita express meegereisd terwijl haar man, Bill de deugniet, circa twintig maal is meegereisd. overigens is het zeer opmerkelijk dat jij, in je ongelooflijke wijsheid, weet dat er geen meisjes en jongens beneden 10 jaar ter beschikking stonden voor de ‘elite’ van deze wereld. sinds jaren gaan er geruchten over de zgn. pizzagate maar daar heb jij nooit over gehoord. ik vraag mij af wat er tot je doordringt of ben je soms bij een bijzondere arts geweest die een filter in je oren en hersens heeft geplaatst, zodat je al het voor jou niet welgevallige nieuws kan wegsluizen. bijzonder vind ik het ook dat je mevrouw Schillersdorf zover hebt gekregen dat zij een reactie schrijft waarin zij, Epstein vergelijkt met Assange en Snowden en hem als ‘klokkenluider’ bestempelt. vreemd want in eerdere reacties van het individu Schillersdorf laat zij geen spaan heel van beide personen. of bedoelt zij soms dat Epstein – wie niet trouwens – het prettig vond als er met zijn klokkenspel gespeeld werd…?

   1.   

    Pizzagate is een debiele hoax.

    Je maakt je belachelijk door er zelfs maar naar te verwijzen.

    1.   

     @mezzadra
     ik heb blijkbaar toch gelijk dat jij een ingebrachte filter in je hersentjes (met nadruk op tjes) hebt laten aanbrengen.

     1.   

      Dit FIGUUR is uit een struisvogel ei gekropen.

  3.   

   Volkomen terechte insinuatie, vergeet pizzagate niet, vergeet Bill niet die 23 bewezen keren mee vloog met Epstein.

 2.   

  Bart kan dat allemaal niet weten maar Epstein was geen p*edofiel. Hoe ernstig de beschuldigingen jegens deze smeerlap ook zijn, ze betreffen geen aanklachten van p*edofilie. Zijn slachtoffers waren niet jonger dan 15 jaar. In dat geval spreek je niet van p*edofilie of p*edoseksualiteit maar van seks met minderjarigen.

  1.   

   Hier bewijst mezzadra mijn gelijk, het vergoeilijken beetje goedpraten en bagatelliseren want mezzadra kent natuurlijk niet het hele verhaal maar geeft wel zijn mening en zijn sympathie voor ped*seksuelen

  2.   

   En dat maakt verschil voor de slachtoffers zeker???!!?? Ga je schamen, vieze smeerlap!

   1.   

    Voor de slachtoffers maakt het inderdaad geen verschil, maar dat beweerde ik ook niet.

 3.   

  Schandalig! Dat hele p.doverhaal klopt natuurlijk voor geen fluit maar zijn leugens die verspreid zijn door zijn tegenstanders bij de CIA om hem in een slecht daglicht te zetten. Epstein is een moedige klokkenluider en een nationale held vergelijkbaar met Julian Assange en Edward Snowden

  1.   

   En dat verhaal van Rusland was een complot van de FBI tegen Trump? Of is het zo simpel dat jij mag kiezen wat echt of nep is afhankelijk van het feit wat je wel of niet uitkomt?

   Nee nep nieuws is verschrikkelijk als het tegen jou wordt gebruikt maar een perfect legitiem wapen tegenover je tegenstanders..

   Teken van pure zwakte en een teken van je morele gebreken

 4.   

  Waarom komen dit soort dingen altijd pas na decennia naar boven? Terwijl als een meisje of vrouw echt misbruikt zijn ze daar wel direct aangifte van doen…
  Juist. Dit gaat om geld. Heel veel geld.
  En om het beschadigen van mannen op hoge posities.

  1.   

   Dat Prins Andrew hier behoorlijk in de shit zit is overigens wel duidelijk. De bewijzen stapelen zich op.

   Epstein was rijk en invloedrijk en had een breed netwerk in de jetset, tot Trump en Clinton toe. Zelfs, op zichzelf respectabele, figureren als onze Nobelprijswinnaar ‘t Hooft profiteerden van zijn donaties.

   1.   

    @trol Mezza: Er is nog geen enkel bewijs geleverd. Verklaringen dat iets decennia geleden gebeurd zou zijn is verre van bewijs.

 5.   

  Hoe oud was AISHA ook alweer,toen ze ging trouwen

  1.   

   Bedoel je niet hoe oud Aisha was toen ze in bezit genomen werd? Want in de Islam hebben kindbruidjes niks te willen.

 6.   

  Kan zichzelf ook beter van kant maken.
  Dit blijft hem achtervolgen tot het einde der dagen.

 7.   

  Hebben we in eigen land ook niet zoiets als een doofpot. Ik noem maar een naam hoor: Joris Demmink. Zijn naam duikt ook op in een vooropgezette politieke inquisitie.

  1.   

   ht*ps://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/22/de-onschuld-van-demmink-12617990-a1570622

   1.   

    Kijk tarrel is ook wakker, dagbesteding in volle gang!

    1.   

     Scaldis : Dagbesteding op zondag, wat een helden zijn die verzorgers.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!