Teruggekeerde ISIS-strijder Laura Hansen doet potje zielig zijn: 'Ik kan komende 20 jaar geen VOG krijgen!'

Geen categoriesep 26 2019, 20:00
Het is kennelijk voor voormalige ISIS-strijders erg lastig om in te zien dat ze misdadigers zijn die blij mogen zijn dat ze überhaupt nog leven en al helemáál dat ze Nederland weer in mochten. Laura Hansen, die door Koerdische troepen werd opgepakt is echter niet dankbaar maar boos en rancuneus. Ze kan voor de komende twee decennia geen VOG meer krijgen, en dat vindt ze flink onrechtvaardig.
EFYKWIvWsAANSm4
Laura Hansen - de in 2016 opgepakte Nederlandse ISIS-strijder - heeft haar celstraf in Nederland er na haar vederlichte veroordeling inmiddels weer opzitten, en is weer een vrije vrouw. Kennelijk niet gehinderd door trauma's, gewetenswroeging of een compleet verwoest leven haalt ze leuk wat schooldiploma's, en leeft ze een relaxed leventje.
Voor de vele vluchtelingen in Syrië die nog altijd niet naar huis kunnen, yezidi's die verkracht en ontmenselijkt zijn en de christenen die er vermoord zijn valt dat allemaal niet te zeggen. Maar ja: Laura heeft ook wat ongemakken, en daar mag ze best over klagen! Aldus Laura, dan. Van haar vrijheid maakt ze gretig gebruik door eens flink te zeuren over hoe 'onrechtvaardig' het allemaal wel niet is voor het échte slachtoffer van ISIS (namelijk Laura).
Op Twitter laat de voormalige ISIS-'heldin' nu weten dat het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag ('VOG') voor haar onmogelijk zal zijn in de aanstaande twintig jaar. Dit vanwege haar veroordeling voor terrorisme. En dat is niet eerlijk, vindt ze, want de VOG is "iets dat je inmiddels bijna overal voor nodig hebt." Sneu hoor, een baan vinden gaat moeilijk nadat je je bij één van de meest bloeddorstige terreurclubs allertijden hebt aangesloten.
Wat een ongeloofelijk onrecht, hè? Gruwelijk!
Of niet, natuurlijk. Dit heeft Laura helemaal aan zichzelf te danken, dus nu een beetje huilen dat ze benadeeld wordt door overheidsbeleid, is ronduit ongevoelig jegens alle slachtoffers van dat ISIS waarmee zij zolang zo liefdevol is opgetrokken. Boontje komt om z'n loontje. Basta!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten