Theo Hiddema in actie! Hiddema van plan om de asielindustrie aan te pakken

Geen categoriesep 03 2019, 18:30
Forum voor Democratie is van mening dat ons land de afgelopen jaren ernstig is veranderd door de massa immigratie. Nee, dit keer gaat het niet over 'omvolking' of iets dergelijks maar over het gefaalde kabinetsbeleid dat structureel hapert aan alle kanten. Vandaar dat Forum Theo Hiddema het land in stuurt om alles tot de bodem uit te zoeken.
https://www.youtube.com/embed/WXcyFEcEgis
Naast de interessant ogende 'trailer' heeft Forum ook op haar site een kort persberichtje geschreven. Daarin staat de volgende motivatie:

Na twee jaar in de Kamer van het kastje naar de muur te zijn gestuurd door Minister Grapperhaus en premier Mark Rutte, gaat FVD-Kamerlid Theo Hiddema nu zelf het veld in om te onderzoeken waarom het asiel- en immigratiebeleid al decennia blijft falen.

Het klopt dat Hiddema al een tijdje 'hard' tekeer gaat tegen het falende beleid dat ons land al decennia teistert. Het is goed om te zien dat Forum - met de kunde van Hiddema - zich gaan storten op een van grootste bezorgdheden van de samenleving. De massa immigratie is een thema waar een groot deel van de bevolking zich al jaren zorgen overmaakt, echter lijkt het of de overheid dit probleem niet serieus wil erkennen. Er komen steeds halfslachtige aanpakken die gewoon niet werken.

Hoe kan de asielindustrie zo machtig zijn? Waarom doen opeenvolgende kabinetten niets tegen de massale instroom van pseudo-vluchtelingen? Waarom faalt ons uitzetbeleid? In een serie werkbezoeken, waarvan Hiddema op camera verslag zal doen, gaat hij de oorzaken blootleggen en concrete, haalbare oplossingen presenteren. Zijn bevindingen zal hij vervolgens in de Kamer presenteren om het kabinet tot handelen te dwingen.

Hiddema is van plan om dit tot de bodem uit te gaan zoeken. Goed om te zien dat een Kamerlid het land ingaat om de pijnpunten te onderzoeken van onze asielindustrie. Dit zal een garantie zijn voor mooie toekomstige debatten tussen Grapperhaus en Hiddema!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten