Video! Frits Wester: ‘kritische vragen mochten niet gesteld worden bij FvD-congres’

De hele dag zijn er al de gekste geruchten te lezen of er gisteren nu ‘censuur’ plaats vond of niet bij het congres van Forum. Frits Wester meent dat mensen vooraf ‘gescreend’ werden om te checken welke vraag ze zouden stellen. Andere aanwezige meldden dit ook al, de vraag die blijft staan: is dit echt zo?

Thierry Baudet riep het gisteren nog door de microfoon, geen kritische vragen te horen de leden weten hoe het zit.

 ‘Het heeft me enorm verbaasd dat er niet één vraag kwam over het verleden. We gaan door!’

Toch zijn hier mogelijk kanttekeningen bij te plaatsen, want het is op zijn minst bijzonder te noemen dat niemand een vraag wou stellen over de ‘akkefietjes’ met Henk Otten en consorten. Het is niet aannemelijk dat er geen enkel kritisch lid aanwezig was die opheldering wilde horen.

Volgens Frits Wester en enkele andere aanwezige werden vragen vooraf gehoord, hierna kreeg men te horen of ze deze vragen mochten stellen of niet. Althans dat is wat bijvoorbeeld Frits Wester beweerd. Hoe waarheidsgetrouw dit is weten we niet, we weten allang dat Frits Wester een bloedhekel heeft aan Baudet en zijn objectiviteit vaak thuislaat.

We zullen waarschijnlijk niet precies te weten komen hoe het zit. Ook moeten we niet vergeten dat het wellicht een keuze is geweest van de moderatoren om vragen over toekomst voorrang te geven boven vragen over het verleden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Jumping

  Inderdaad dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Frits Wester vreet al jaren uit de Linkse ruif.
  Hij is dan ook lid van de enge Nelen club.

  En nu gaat hij Baudet de maat nemen, schaam je Wester je maak je zelf belachelijk.

  1. DidiMadloba

   Ben je nou nog niet geëmigreerd naar een fijn land?

   1. meneer cactus

    als jij betaald ben ik weg , afgesproken ?

 2. merlot

  Frits Wester (CDA) is weer zo’n schoolvoorbeeld van de giftigste cocktail die in de politiek denkbaar is: links en christelijk.

  1. Mezzadra

   Heeft merlot nog overwogen dat het zeer waarschijnlijk is dat Wester de waarheid spreekt?

   1. santiago

    Wester heeft nog nooit de waarheid gesproken. Daar is hij ook niet voor aangenomen he.

   2. RobVerhoeven

    Kan jij mij wat voorbeelden geven van Wester die de waarheid spreekt?
    Ben benieuwd!

  2. Watcher

   Hahaha rechts en christelijk dat is pas gevaarlijk 🙂 🙂 🙂

   1. merlot

    Nee tomaatje, dat zijn meestal patriotten.

    Linkse christenen zijn het soort idioten die denken dat de islam een “zusterreligie” is. De naïeviteit van deze deugers is groter dan van de gemiddelde SPer.

 3. meneer cactus

  je verwacht het niet he ? !

 4. Watcher

  Klopt volgens mij, geen kritische vragen stellen en geen invloed hebbende op samenstelling bestuur.

  Je bent alleen maar betalend lid, verder heP je niets te vertellen.

  Zeg maar, een zeer democratische partij.

  1. merlot

   En toch zitten ze er allemaal uit vrije wil.

 5. Kapitein Haddock

  Frits Wester liegt voor 100%!
  Was er gisteravond bij. Er waren géén gemanipuleerde vragen!

  1. Watcher

   Ik was er ook bij, eerste rij links.
   Er waren geen gemanipuleerde vragen maar wel werd er vooraf geselecteerd op kritishe vragen.

   Die ene vraag slipte er door heen:
   Waarom hebben de leden geen stemrecht betreffende de aanstelling van de drie nieuwe bestuursleden.

   Baudet – hebben ze niet, krijgen ze niet
   Vervolgens – we zijn een democratische partij 🙂 🙂 🙂

   1. Siemien

    Dat liegt Watcher uiteraard want Watcher is een geestelijk gestoorde pathologische leugenaar en dit is een understatement

    1. Watcher

     Mooi Siemien je bent weer een beetje tot rust gekomen, houd dit vast..

     1. Siemien

      Watcher bewijst mijn gelijk wederom, keuvelt wat al fluitend op z’n neusfluit en laat echt een ziekelijke vorm zien van sadomasochist genoegen hebben van het feit dat Watcher een achterlijke staatsmongool is

     2. merlot

      Wachter gaat als bejaarde Friese tomaat echt niet met de bus naar Zaandam (een auto heeft hij niet) naar een FvD congres.

      Beetje sneu dit.

   2. Kapitein Haddock

    Watcher

    U was er dus NIET bij!
    Deze vraag is NIET gesteld! Baudet verklaarde het volgende:
    aangestelde bestuursleden zijn er voorlopig. Binnen drie maanden mogen en kunnen leden een nieuw bestuur kiezen!!!!!
    Watcher,Beukie,Noppie of andere trolnaam:
    Wilt u AUB geen onzin verkondigen!

    1. Ikbenhetbeu

     Inderdaad. Watcher liegt. Die vraag is niet gesteld.

  2. Ikbenhetbeu

   Ik was er ook bij, niets van gezien of gemerkt.

  3. J.schokker

   Ze moeten hem niet eens toelaten

 6. Willem Bever

  Ook al trek je een aap een pak aan ….het blijft een aap

 7. Lejeune

  Typisch geval van misleiding.
  Die man zat voor mij en Frits Wester links van mij. Baudet vroeg om nog 1 vraag en dan wilde hij de avond afsluiten. Diverse mensen staken de hand op. Die man voor mij zwaaide zich kapot om aan de beurt te komen, maar men heeft hem helemaal niet opgemerkt, omdat iemand uit de tegenovergestelde hoek van de zaal de beurt kreeg om de laatste vraag te beantwoorden. Helaas voor die man. Frits Wester zat de hele tijd naar zijn mobieltje te kijken, heeft die man op het laatst echter opgemerkt, hij zat immers vlakbij. En zie daar: een prachtig interview! Totaal uit zijn verband gerukt!

  1. merlot

   @ Lejeune: dank voor deze toelichting.

   Zo zie je maar weer eens hoe intens gemeen en leugenachtig de linkse ratten te werk gaan.

   De media zijn volledig ontspoord. Dit doet denken aan media onder een dictatuur.

 8. Duckday

  kritische vragen Waarom Frits Wester we weten allemaal wat er loos is Een nieuwe partij duld men niet in dit land De PVV (Wilders is kapot gemaakt ) door de huidige politiek Nu is het de de FvD Angst van de huidige partijen om zetels te verliezen komt men steeds met Bagger naar buiten De politiek in Nederland is alleen met zich zelf bezig en laat de kiezer in de kou staan en Frets Wester geeft weer wat de huidige politieke partijen graag willen nieuw kapot maken Dus stem gewoon PVV of FvD misschien dat we dan wat ruimte krijgen

 9. Vliegenvanger

  Frits Wester is een gladde teckel die alles doet om de FvD af te kraken. Die vent is niet te vertrouwen. Deze linkse knakker liegt net zo hard als zijn vriend Rutte. Snap niet dat RTL dit persoon een podium geeft.
  Och ja, snap het wel die programma directeur is van t zelfde slag.

  1. merlot

   We dachten destijds dat commerciële omroepen neutraal zouden zijn.

   No way.

   De eerste anchorman bij RTL was Jeroen Pauw…

   1. EU kok

    Een leven vol teleurstellingen ligt achter u.
    Toch de verkeerde verwachtingen gehad?

 10. Henk Albarda

  In tegenstelling tot het linkse blok, incl Frits Wester, en enkele groen links vrienden hier, zoals Mezzadra, die uitsluitend geinteresseerd zijn in het verleden, zijn FvD belangstellenden en leden vooral geinteresseerd in de toekomst. Frits Wester is lid d66 en dus beroepsmatig uitsluitend geinteresseerd FvD te demoniseren.
  Zodra Frits Wester of tijdens NPO journaal, of in Nieuwsuur, publiekelijk erkent dat Robert Bor van de externe FvD accountant (door Otten georganiseerd) tientallen onregelmatigheden onder bewind van Otten heeft geconstateerd, die alle NET in het grijze accountant-gebieds vallen, kunnen we de woorden van ome frits weer eens heroverwegen…….

 11. trutje

  Nou op de meeste sites mag je al geen mening meer geven als het niet in hun straatje past. Of het wordt niet gepubliceerd of je wordt geband. Ook vind ik dat gezeik over het uit de partij zetten van Otten overdreven iedere dag staat het in het nieuws. In mei zette GroenLinks Ozdil uit de partij omdat hij een andere mening had, je krijgt daar een dag een berichtje over en het onderwerp is afgesloten. Bij FvD blijft het maar doorgaan.

  1. Kretoloog

   Spijker op de kop: Ozdil uit GroenLinks gezet, 1 dag in het nieuws. Femke Merel uit Partij voor Dieren gestapt, 1 dag in het nieuws. Otten uit FvD: 3 maanden in het nieuws!

   De media zijn massaal bezig om het FvD te ridiculiseren en te demoniseren. Niet alleen de linkse (NRC, Trouw, Volkskrant), ook de Telegraaf (VVD-krant), het AD (D66), ja zelfs de christelijke Nederlands Dagblad (CU) en Reformatorisch Dagblad (SGP) doen daar volop aan mee.

   Dat ridiculiseren is begonnen na de provinciale Statenverkiezingen van maart dit jaar. Toen kwam het FvD als grootste uit de stembus. De politieke leiders zijn zich rot geschrokken en zijn met de hoofdredacteuren van genoemde kranten in gesprek gegaan. Met de omroepbazen ook trouwens. Het resultaat lezen we nu dagelijks in de kranten: FvD moet terug in het kleine hok.

   Alles wordt uit de kast gehaald: “Baudet koopt verdachte boeken”, “Otten gooit wijn in de planten”, je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt in de krant en op het web gezet. En gezien de peilingen slagen de media er aardig in om het FvD weer klein te krijgen.

 12. Drollevanger

  Natuurlijk moet een partij die net hopen trammelant heeft meegemaakt zich op de toekomst richten. Met gepaste gedachten over wat er in dat verleden is fout gegaan.
  Dat lijkt me bij het FVD ook het geval te zijn.
  Een partij behoort daarnaast 1 standpunten richting te hebben.
  Frits Wester zit bij een partij met twee richtingen. (het CDA) 1 richting bestaat uit zelfdenkende mensen, de andere veel kleinere afdeling bestaat uit kwezels, veelal gepensioneerd, die veel invloed hebben via congressen en dergelijke, omdat ze de tijd aan zichzelf hebben.

 13. nienke

  Fritz Wester walgelijk ventje natuurlijk had hij graag gezien dat Baudet ten onder ging.

 14. werikke

  Dat is toch ook bij andere bijeenkomsten. Vaak worden vragen vooraf gescreend . Ik snap dat men deze vragen niet wilde horen aangezien er al teveel over geschreven en gepraat is . vooruitkijken was thema en anders blijf je weer hangen in oude shit. Dat weste dit gek vind is puur voor buhne want bij CDA is dat zelfde aan de hand weet ik uit betrouwbare bron dus weer zeer hypocriet . Dit soort mensen die graag met vingertje wijzen terwijl ze hun eigen falen niet zien is het grote probleem van de gevestigde partijen die alles doen om nieuwe partijen af te branden .

 15. Parajack

  Die tendentieuze lul van een Wester heeft weer iets verzonnen wat nergens op slaat. Uithuilen en opnieuw beginnen Fritsje en dat graag in een heel ver, onbereikbaar land, waar ze gek zijn op linkse rakkertjes!

 16. Florissa

  kritische vragen,dat zou men eens bij de NPO moeten stellen aan de huidige linkse kliek .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.