Wilders woedend: ’40 miljoen voor verbouwing paleis gelukszoekers. Nederland is ziek.’

Het asielzoekerscentrum in Gilze moet worden gemoderniseerd! Vanaf begin 2020 gaan we er 40 miljoen euro tegenaan gooien om dit compleet te moderniseren. Uiteraard is niemand hier echt blij mee, Wilders spreekt zelfs van schande via Twitter. Het meest opmerkelijk is nog wel het volgende: de discussie rondom stikstofuitstoot heeft waarschijnlijk geen gevolg voor de start van de verbouwing. Lekker dan, weten we dat ook weer voor wie we uitzonderingen maken.

Wilders is terecht kwaad op het gedoe rondom het azc in Gilze. Heel Nederland wordt betutteld vanwege ‘stikstofuitstoot’ maar ondertussen wordt er doodleuk geld gepompt in de verbouwing van een azc. Iets klopt hier natuurlijk niet.

Nieuwbouw Nederland is platgelegd door een uitspraak van de Raad van State maar nu ineens wordt er een uitzondering gemaakt. Dit vraagt om opheldering.

Veel omwonenden zijn niet blij met deze gang van zaken. Ze menen dat ze monddood worden gemaakt in deze kwestie. Zeggenschap? Nee dat is ver te zoeken helaas.

We zijn monddood gemaakt”, meent Guus van Roozendaal. ,,Op 25 september zou er een overleg zijn. Dat is vervallen omdat op 2 oktober de inloopavond is.” Laurens la Poutré zegt dat het COA niets te verbergen heeft. ,,Als we ontheffing krijgen voor de panden aan de noordzijde van de doorgaande weg dan begint het onderhoud meteen. De ontheffingsprocedure duurt echter minstens 13 weken en er is de mogelijkheid voor zienswijzen en beroep. Dan kan het begin 2020 worden.”

Een raar verhaal dat dit zomaar kan gebeuren. Het is nu de taak aan de PVV om hier schriftelijke Kamervragen over te stellen! Dit moet worden uitgezocht, het kan toch niet dat het stikstofverbod is onderworpen aan willekeur?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Wilders woedend

  Tot hier gelezen en niet verder. Ik zou me juist zorgen gaan maken als hij vrolijk was 🙂

  1. Mezzadra

   Wilders is permanent woedend, dus dat is inderdaad geen nieuws

   1. meneer cactus

    tja , als je een hart in je flikker zou hebben was je ook woedend geweest echter das bij 1 celligen niet het geval tarrel

   2. joey

    mezza:
    Wilders is permanent woedend,en jij wisselt permanent van nickname.
    Zo heeft iedereen zijn gebreken en tekortkomingen!

    1. Dik

     @Joey: Inderdaad, de aandoenlijke is de eeuwig gebande, hij krijgt nooit meer een normale voet aan de grond op DDS, dat komt omdat hij een doordrenkte fascistische trol is die ongeneeslijk psychopathisch is.

    2. santiago

     Ik vind de nick mezzadra wel leuk. Is berbers voor paardenbeffer.

     1. Piet51

      @sanitair
      “Paardenbeffer” zou kunnen, ik spreek geen Berbers. Ik ken wel wat mensen aan de Universiteit van Bologna; ik woon en werk veel in Italië. En bij die universiteit hoor ik spreken over Sandro Mezzadra, die ik zelf helaas niet ken. Google maar eens, je zult onder de indruk zijn, of niet natuurlijk.

     2. meneer cactus

      onder de indruk van een tarrel ? dacht het niet pietje

     3. Mezzadra

      Ik word hier ook uitgemaakt voor p*dofiel, dus deze bestialiteit kan er ook nog wel bij.

     4. Piet51

      @santiago
      sanitair??? De spellingcorrector zat me in m’n haast dwars, excuus.

     5. Piet51

      @meneer cactus
      Die suggestie, onder de indruk zijn, was niet voor jou bedoeld. Je hebt waarschijnlijk ook de Herzberglezing door Robbert Dijkgraaf, gisteren, niet gehoord? Die was voor jou en andere deelnemers hier nu juist wel heel interessant geweest.

     6. meneer cactus

      pietje , of ik iets wil zien of ik iets interessant vind bepaal ik volledig zelf. Als jij het interessant vond was het vast voorlezen uit een glazen bol.

     7. Peter Oudshoorn

      Piet51, de teneur in de lezing van Robbert Dijkgraaf is volstrekt duidelijk: de zoveelste linkse sneuneus die waarschuwt tegen alles wat afwijkt van de linkse mores.

      Geheel passend in jouw straatje dus. Vandaar dat enthousiasme.

     8. Piet51

      @Peter Oudshoorn
      Goed dat je er kennis van hebt genomen. Eigen interpretaties zijn gelukkig niet verboden hier en maken je wijzer. Je tegenstanders zijn tenslotte je beste leermeesters, toch? Meneer cactus mist dit nu allemaal. Jammer voor hem.

     9. Mars020

      In zijn geval eerder pony’s…

   3. Robert75

    Nou nee. Dat komt omdat ze op de DDS bij elke tweet van Wilders in de titel zetten dat die woedend zou zijn. Maar als je die tweets leest kan ik daar geen woede in lezen hoor. Maar zo wordt het blijkbaar geïnterpreteerd.

  2. Klaassie

   Wilders heeft zoals bijna altijd gelijk.
   Mohammed en Fatima komen de laatste 30 jaar op de 1e plaats en op de laatste plaats de belastingbetalende en wetsgetrouwe Nederlander.

   1. Sans Rancune

    Neen, @Klaassie, dat waren Adam en Eva. Daarna Mohammed (vzmh) en Fatima.

    1. Dik

     Mohammed (t.e.a.b)

     1. Pauline Kummer

      Ok, u doet er afstand van ? Zeker weten ?

  3. Dropje

   Een dag niet woest geweest is een dag niet geleefd

  4. musicmaniac

   Qua regering en ambtenaren die de ene doofpot affaire na de andere brouwen en de migratiestroom, valt er nog weinig te lachen in Nederland. Helaas is Nederland net zo democratisch als Wit-Rusland en Noord-Korea.Wij [links] bepalen alles voor de burger en het gepeupel [rechts] moet zijn kop houden. Dat is wat Wilders en Baudet wel zien, maar de linksche gutmensch niet. Die lijken wel sado-masochistisch alles te slikken wat links voorkauwt. Eigen mening heeft geen enkele links-denkend mensch!

  5. Tman

   soppig:
   “Tot hier gelezen en niet verder”
   Lezen is voor ongeletterden inderdaad vermoeiend,vooral voor moslima’s!

  6. ikweetwatikwil

   Anne. Wilders nog één van de weinige politici die zich druk maakt om de Nederlanders.

 2. DidiMadloba

  DDS deelt blijkbaar de woede van Wilders (die constant boos is, dus dan kun je wel aan de gang blijven).
  Volgens mij passen ze bouwtechnieken toe die de uitstoot van stikstof(verbindingen) beperken.

  1. meneer cactus

   mad lola vindt het heel gewoon om hier 40 miljoen aan te spenderen. Vanuit een plaggehutje naar een paleis. Leg de bootjes maar klaar , de vulling is alweer onderweg.

  2. Mycase

   Dildomadman je kletst uit je nek maar dat wist je zelf ook wel toch ???

 3. meneer cactus

  idd Geert , krankzinnig.

  Probeer nu de mensjes hun oogjes maar open te peuteren. Vele links geindoctrineerden laten geweldloos hun pensioenen korten , hun aow beperken , de huur verhoging accepteren , de lasten verhogingen slikken , enz enz dan dat ze PVV stemmen. Links heeft de angst er goed in gemasseerd en links blijft hun linkse stemvee voorhouden dat een stem op de PVV een verloren stem is.

  Ze begrijpen niet dat een stem op het partijkartel op voorhand een verloren stem is.

  1. Pauline Kummer

   Nou meneer @Cactus, daar zegt u zowat. Het ligt in de planning de AOW te verhogen. En wat heeft de PVV bewerkstelligd na 13 jaar ? Het “partij kartel” heeft Nederland door een moeilijke periode geloodst van een bankencrisis.

   1. meneer cactus

    beste paulientje , het partijkartel heeft ons nergens doorheen geloosd , als je de slaap even uit je oogjes poetst kan je om je heen zien dat de bubbel gewoon doorloopt.

    de aow wordt voor het individu verhoogd maar is voor het stelletje met een leeftijdsverschil schrikbarend verlaagd. Even beter opletten truusje

   2. Mezzadra

    De ironie wil, Pauline, dat de PVV in Rutte I direct akkoord ging met de verhoging van de AOW-leeftijd. Het waren andere partijen die probeerden die verhoging te beperken.

    1. meneer cactus

     weer een leugen van de tarrel. CDA &VVD gingen akkoord met een breed pakket aanvullende compensatie maatregelen van de PVV. Al deze afspraken zijn direct geschrapt bij het aantreden van de pvda.

     tarreltje probeert weer wat geschiedvervalsing neer te plempen

     Overigens was de PVV akkoord met een eenmalige verhoging van 1 jaar , het is het partijkartel die de AOW aan de leeftijdsverwachting heeft gekoppeld zodat iemand die nu start met werken dat mag blijven doen tot zijn 71ste.

     Het tarreltje knipt en plakt dat het een lieve lust is en noemt dat ironie.

    2. meneer cactus

     p.s , je zou niet reageren op mijn reacties tarrel. Doe dat dan ook niet indirect tarrel

 4. Roughwood

  Gezien de reacties van hypocriete linkse deugdramreaguurders alhier, zullen deze blijkbaar ook geen probleem hebben met het verlenen van ontheffingen voor lopende en op stapel staande bouwprojecten. Stop de stikstofonzin. Met de nadruk op stik!

  1. Mezzadra

   We zullen, om van het stikstofbeleid af te komen, eerst de rechters in Nederland de mond moeten snoeren, Roughwood.

   Ik kan me niet voorstellen dat je dat zou wensen.

   1. Dik

    De aandoenlijke, hij hoopt dat ISIS blijft bestaan. Hij heeft zijn digitale scheetje weer gelaten. Moeders houd uw kinderen binnen, de aandoenlijke koestert warme gevoelens jegens kleine kinderen en noemt het fantaseren over seks met uw kleintjes aandoenlijk.

   2. meneer cactus

    nee tarrel , je kan ook het beleid en de rekenmethode aanpassen zoals nu gebeurd door je linkse hypocriete vriendjes

   3. Tman

    mosa:
    Er zijn in potentie genoeg rechtse rechters in Nederland,ze wachten enkel op een “democratische” benoeming!

 5. Beukman

  Heeft Bart zijn eigen link wel gelezen? Er staat toch heel duidelijk in waarom het stikstofbesluit geen roet in het eten hoeft te gooien:

  Ik ga ervan uit dat stikstof geen spelbreker is. De gebouwen worden geïsoleerd en we onderzoeken of het mogelijk is gasloos te gaan verwarmen. Dat bekent volgens ons een verlaging van de stikstofuitstoot.

  Overigens suggereert Bart dat ook ome Geert het stikstofbesluit erbij sleept als stok om de hond te slaan.
  Ten onrechte: Wilders beperkt zich in zijn argumentatie tot Henk en Ingrid. Jammer, want het zou natuurlijk prachtig zijn als de man zich opwierp als hoeder van de uitvoerder van dat “linkse” besluit.

  1. Mezzadra

   Wilders zoekt bijna wanhopig naar onderwerpen in het nieuws waarmee hij de door hem verzonnen ‘islamisering’ weer onder de aandacht te brengen.

   Dit onderwerp slaat uiteraard ook nergens op maar de man probeert krampachtig in beeld te blijven, zeker nu het FvD aan het instorten is.

   1. Dik

    De aandoenlijke, hij hoopt dat ISIS blijft bestaan. Wat een smerige hufter ben je dan? Hij heeft in elk geval zijn digitale scheetje weer gelaten. Moeders houd uw kinderen binnen, de aandoenlijke koestert warme gevoelens jegens kleine kinderen en noemt het fantaseren over seks met uw kleintjes aandoenlijk.

    1. Mezzadra

     Dik is wakker en begint direct weer over seks met kinderen.

     Het zal wel weer eens rustige nacht zijn geweest.

     1. meneer cactus

      jij hebt het liefst zoveel mogelijk ama’s aan de poort tarrel. Kan je uitzoeken. Of zijn die al te oud ?

   2. musicmaniac

    @ Mezzadra: door hem verzonnen ‘islamisering’. Zeker aan je neus voorbij gegaan over 9 salafistische scholen in Amsterdam? Niet alleen moslims zijn een achterlijk volk, zoals Wilders beweert, maar ook de linksch-mens. Kunnen nauwelijks lezen, behalve als er iets negatiefs over moslims wordt geschreven [en dat is heel veel] kunnen ze dat blijkbaar wel.

   3. Tman

    messad:
    “zoekt bijna wanhopig naar onderwerpen ”
    Je bent zelf 24/7 wanhopig bezig op DDS om jouw ziekelijke zelfbevestigingsdrang te bevredigen!
    En niemand neemt je serieus haha!

   4. Beukman

    Inderdaad, in Diks bewering dat Wilders hoopt dat ISIS blijft bestaan zit beslist een kern van waarheid. Geert gedijt bij een vijand waartegen hij zich kan profileren. ISIS op zijn beurt heeft in het verleden geprofiteerd van mensen als Geert.

    1. meneer cactus

     bekman wauwelt de tarrel weer achterna als me and my shadow. Geert gedijt bij wanbeleid door het partijkartel. Ga je het partijkartel nu bestempelen als ISIS ? Bij nader inzien zie ik ook wel banden tussen ISIS en het fascisme uit het partijkartel

  2. meneer cactus

   uiteraard is stikstof geen enkel probleem , asielzoekers consumeren geen zuurstof

 6. santiago

  Meneer Wilders, ik wens U woensdag veel sterkte. Vooralsnog is het vechten tegen de bierkaai, maar uiteindelijk kunnen ze niet meer om U heen.

  1. santiago

   Pak ze aan Geert. Buiten de media om is bekend dat ruim 50% van de Nederlandse bevolking op uw hand is. 5 jaar geleden durfden veel mensen er niet voor uit te komen, maar door het getreiter van de elite hebben we geen andere keus meer. Ze hebben ons nu bijna alles afgepakt en gaan zelfs de pensioenen korten, de schoften. Schoften zijn het, ik heb er geen ander woord voor.

 7. Mycase

  Laat ze bouwen als het bijna gereed is steek je het in de brand punt.

  1. Pauline Kummer

   De verbouwing schept werkgelegenheid en er wordt ervaring op gedaan klimaat neutraal te (ver)bouwen. Dat heeft ook weer zijn voordelen. Eerst schelden en later de loftrompet steken over de Nederlandse ijver.

   1. meneer cactus

    ja we gaan overheidsgebouwen voor de werkgelegenheid verbouwen terwijl de huizenbouw stil legt door de stikstof norm. 🙂 🙂

    we kunnen dus de loftrompet bespelen voor krankzinnig links beleid

  2. santiago

   Mycase. Op zich een prima idee, maar ik denk dat je er last mee krijgt. Wij hoeven het trouwens niet in de brand te steken, want dat doen die terroristen toch altijd zelf wel als ze ontevreden zijn over het internet of het eten ofzo.

 8. fusilier

  Dit wordt betaald,door de hardwerkende Nederlander die recht had om met 65 te stoppen met werken.Maar nu bijna 2 jaar langer moet werken, wachtend op zijn A.O.W. Stelletje dieven zijn het.

 9. Korporaal Monty

  “Heel Nederland wordt betutteld vanwege ‘stikstofuitstoot’”

  Maar als Wilders deze betutteling wil opheffen voor ons land, wat een goede zaak zou zijn, maakt hij de weg wel weer vrij voor de verbouwing van het AZC.

  Wordt het dus kiezen voor betutteling en niet verbouwen of verbouwen en geen betutteling.

  Waar zal hij voor kiezen.

  1. meneer cactus

   de logica van een bakvis.

   geen verbouwing en geen stikstofnorm. De argumentatie moet je er maar even bij denken. Lukt dat ?

 10. Baron von Munchhausen

  Niets meer en niets minder: alle Ministeries zijn Links en pro-Moslim!

 11. RvdBe

  Wilders heeft 100% gelijk, blij dat er nog 1 politicus is die woedend is en dit bizarre er van inziet.
  Natuurlijk zien de wegkijkers en hun makke volgers dit ook wel, de angst en lafheid om de waarheid toe te geven overheerst bij deze bange mensen.

 12. Pescador

  hij heeft weer gelijk

 13. Decca

  Eruit met die klotezooi. Ga in je eigen land aan het werk. Domme hufters die ergens te lande zo’n besluit durven nemen te koste van ouderen die gekort worden en jongeren die niet meer aan de bak komen en een verloren generatie worden. Jullie moeten je de oegen uit de kop schamen. Ik mag hopendat jullie kinderen die door deze misstanden nooit aan het doel zullen komen waar hun dromen liggen, voor een gewaarborgde toekomst. Dank je Pa en Ma.

  1. Sprookjesfiguur

   “Domme hufters die ergens te lande zo’n besluit durven nemen te koste van ouderen die gekort worden en jongeren die niet meer aan de bak komen en een verloren generatie worden”

   Het merendeel van deze ‘slachtoffers’, hebben zelf voor dit beleid gekozen door op het kartel te stemmen.

 14. monach

  Zwembaden moeten dicht omdat er geen geld is. Links zooitje.

  1. Marija

   En helemaal vol gezeken worden door asoos die niet weten dat een zwembad geen pisbak is.
   Achterlijke viezeriken.

 15. Duckday

  Stem gewoon FvD of PVV zij zijn de partijen die op komen voor het belang van de Nederlanders Ouderen worden door dit kabinet weggezet als lastposten Maar de hand ophouders worden van alles voor zien .

 16. Bes Tolen

  Het asielzoekerwezen is door de huidige politiek bedoeld voor de eeuwigheid. Zo wordt aan de wensen van de tere zieltjes, die in het leven zo ongeremd gemeen tegenover andersdenkenden kunnen uit pakken, beschermd. Zo beantwoorden de tere zieltjes ook aan de wensen van de m.i. grootste zwendelaars, die op aarde zijn te vinden en de eigenaren van die zieltjes zijn. Voor velen zal ook een heerlijk of damelijk hiernamaals de grootste beloning zijn. En voorzover er tere zieltjes zijn, die hier niet in geloven, hebben zij genoegen te nemen met een vrijpostige levenshouding, die de onderdrukking van de terreur hen niet doet voelen. Zo denken zij onbevlekt met zorgen, die anderen mochten hebben, een gezond en lang leven te kunnen hebben. Geheel geapprecieerd door de m.i. grootste boevenbende, die god in ieder geval niet voor is geweest.
  Al aangekondigd is dat nog deze eeuw een miljard Afrikanen naar Europa komen. Er zal steeds meer haast hiervoor nodig zijn. Met dank aan alle regeringsleiders en organisaties, die zich hiervoor in Europa inspannen.

 17. Bes Tolen

  Paula, wilt u de achternaam Kummer achterwege laten? Ik vind dit schandalig.

 18. Bes Tolen

  Met excuses. Ik heb namelijk wel wat taalfouten gemaakt. ”beschermd” moet zijn ”voldaan” En meer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.