Bizar! Juf op basisschool geschorst: ’Kinderen worden met stokken op hun hoofd geslagen’

Geen categorieokt 22 2019, 10:00
Een juffrouw op een basisschool in Zaandam is geschorst voor zeer middeleeuwse barbarij. De juf in kwestie zou namelijk kinderen uit groep 3 met een stok slaan. Ook zouden ze hun vanaf de grond moeten eten. Deze spartaanse opvoeding is uiteraard niet meer van deze tijd, vandaar dat de juf direct geschorst is.
Enorme ophef uiteraard in Zaandam, zo'n tien ouders hebben direct hun kinderen thuis gehouden en een klacht ingediend tegen de betreffende docent. Ouders krijgen via hun kinderen te horen aan welke idiote aanpakken hun kinderen worden overgelaten.

Er wordt keihard geschreeuwd naar de kinderen, ze worden met stokken op hun hoofd geslagen en kinderen die wiebelen wordt de stoel onder de kont vandaan getrokken. Wiebelaars moeten op hun knieën op de grond zitten.”

De juf zou de kinderen continu kleineren en behandelen als beesten. Zo ook tijdens het middageten waar de leerlingen vanaf de grond zouden moeten eten.

Mijn kind vertelde mij ineens: ’mama, ik hoor er niet bij’. Toen ik vroeg wat hij bedoelde, vertelde hij dat hij van de juf tijdens de pauzes zijn boterham alleen op het toilet moest opeten.”

Sommige ouders hadden al eerder geklaagd maar werden niet serieus genomen door de directie. Die deden het in eerste instantie af als een verzinsel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten