Boerenopstand in Groningen krijgt fascistisch randje: galgen opgetuigd, deur provinciehuis ingebeukt

De boeren zijn hun ‘goodwill’ die ze van veel Nederlanders krijgen bij hun protestacties tegen de stikstofregels snel aan het verspelen. Ze lappen alle regels aan hun laars, tuigen galgen op voor bestuurders en beuken de deur van een provinciaal overheidsgebouw in Groningen in. Zeg, is dit een landbouwdemonstratie of een ordinair potje knokken met neonazi’s?

Stikstofregels of niet, de boerendemonstratie in Groningen is vandaag volkomen uit de hand gelopen. De afgelopen namiddag hing er al een gure sfeer, maar in het voorbije uur is de bom ontploft. De demonstrerende boeren hebben kennelijk besloten dat wetten en regels niet meer voor hen gelden, en zijn een beetje de gewelddadige hooligan gaan uithangen. Dat hebben ze gedaan door eerst Groningse politici te intimideren door buiten voor de deur van het provinciehuis een galg op te tuigen:

https://twitter.com/chrisgarrit/status/1183761845552865280

En vervolgens hebben ze met tractoren gewoon de gesloten deur maar gesloopt, waarna menig boze boer de provinciale politieke klasse letterlijk en figuurlijk heeft bestormd:

In andere provincies verliep de demonstratie wel ordelijk, en hebben ze zelfs hun zin gekregen: Drenthe, Overijssel en Flevoland schrapten de stikstofregels die de Nederlandse agrariërs zo in de problemen brachten. Maar in Groningen gaven de bestuurders nog geen krimp. Dat was voor de boeren kennelijk het sein om alle pretentie te laten varen dat ze nette democraten waren die op een normale wijze hun meningsverschil wilden bespreken. Ze veranderden in een horde agressieve haattokkies die op een betoging van de NVU niet zouden misstaan.

Ze hebben hun beroep, hun land en onze democratie ten schande gemaakt. En ja, ik weet het: stikstofregels zijn links geneuzel. Maar niets geeft je het recht dan maar als een Einsatzgruppe huis te houden in het stadscentrum van Groningen. Sodemieter daar lekker op, jongens. En ga aardappels telen. Dan doen jullie in ieder geval nog wat nuttigs.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

75 reacties

 1. Mezzadra

  Ik waarschuwde hier vorige week al voor. De boeren zijn heel erg dom bezig.

  1. ZiggyStardust

   Beter koop je een nieuwe glazen bol. De huidige is duidelijk niet meer up to date.

  2. Jv

   Ja Mezzadra, en dan moeten de boeren met de armpjes over elkaar gaan zitten afwachten?
   De regering roept dit zelf op zich af door de achterbakse manier van handelen.
   De verantwoordelijke leipe minister geeft er een dag na haar belofte al een andere draai aan en die linkse zwijnen van GL en D’66 blijven roepen dat ze 50% moeten inleveren. Dus de boeren moeten zich naar de slachtbank laten leiden omdat ze van jou en Tim, en nog een paar meer, niet meer mogen protesteren? Noem je dat democratie omdat dat linkse schorriemorrie met zgn, reeds achterhaalde, wetenschappelijke documenten zwaaien die al lang door de papier vernietiger gehaald hadden moeten worden.
   Maar nee, ze zegen gewoon; eens gezegd blijft gezegd! Toch?
   De boeren hebben nadrukkelijk gewaarschuwd, dat als er niet naar hen geluisterd wordt, de beuk er in gaat door hardere acties te voeren.
   Kortom, 1 x protesteren mag, daarna afwachten en dan te horen krijgen dat het feest alsnog doorgaat. Waarom dan protesteren?
   Immers, de democratie ligt op het kerkhof en de tijd van anarchie zal daarvoor i.d.p. komen.

   1. Mezzadra

    Het ligt betrekkelijk eenvoudig, Jv: de rechter heeft gesproken en daar moeten we ons allemaal aan houden.
    We kunnen besluiten de boeren geen strobreed in de weg te leggen maar dat heeft enorme consequenties voor de bouw en andere infrastructurele projecten.

    Het is dus kiezen of delen. De Regering kiest ervoor in rap tempo de boeren uit te kopen. Dat lijkt me verstandig.

    1. Jv

     Mezzadra; de rechter heeft uitspraak gedaan over de stikstofreductie, maar waar staat of stond dat de boeren 50% moeten inkrimpen?
     Heb ik niet gelezen, maar weet wel dat de linkse maffia de weg van de minste weerstand koos en dat is de boeren de nek omdraaien.
     Tewijl de zware industrie, Schiphol, etc. Geen enkel steentje hoeven bij te dragen. Nee…..de boeren zullen en moeten namens jou en je linkse consorten kapot gemaakt worden. Hoe hypocriet van jou om te zeggen dat wij de melk, het vlees en gfa wel vanuit het buitenland kunnen importeren! De miljoenen tonnen stikstof die bij oosten en zuidelijke winden ons land binnen stroomt tel je dan niet mee?
     Of maakt deze niet zichtbare vervuiling niet uit?
     Maar nee…….onze boeren moeten kapot en wij Nederlanders moeten duur betalen voor de geïmporteerde producten die meer vervuiling in het buitenland zal teweegbrengen omdat daar veel minder schoon geproduceerd wordt.
     Maar daar praat je niet over, dat is het buitenland maar, maar het waait wel ons land binnen.
     Schiet toch op man en doe je huiswerk dan die rechter in de kont te kruipen want dat is vast ook zo’n linkse smeerlap die een links anarchistische opleiding heeft gehad.

     1. Mezzadra

      Dat zie je goed, Jv, de rechter heeft zich niet uitgesproken over de wijze waarop de beperking van de stikstofuitstoot moet plaatsvinden. Dat bedoelde ik met het kiezen of het delen.
      Als we de uitstoot van de boeren (die het grootste aandeel in de stikstofuitstoot hebben) moeten we accepteren dat honderden bouwprojecten niet kunnen doorgaan.

      Het moet uit de lengte of uit de breedte komen.

     2. Groeneveld

      Mezza, 40% stikstofuitstoot wordt door de veehouderij veroorzaakt (17% door melkkoeien), maar ook drijft 40% binnen vanuit andere landen. Die overlast zal bliven bestaan, ook als de helft van de boeren uitgekocht wordt. Uiteindelijk wordt de stikstofuitstoot dan met slechts 20% gereduceerd.

      Een veel betere oplossing is gewoon het aantal Natura 2000 gebieden drastisch terug te schroeven. Daarmee kom je op heel andere normen uit. Natuurgebieden overwoekerd door snelle groeiers als brandnetels en bramen kunnen ook heel mooi zijn.

     3. Vlaswiek

      In gesprek gaan met verbale diarree is zonde van je energie. De aandoenlijke vindt hier zeven dagen per week en veertien uur per dag manieren om zijn drek te spuien, vooral omdat er mensen zijn die met hem in gesprek gaan.

      De afgelopen 15 jaar en talloze bans hebben bewezen dat dit volstrekt kansloos is, de aandoenlijke gaat gebukt onder psychische en ongeneeslijke aandoeningen. Zonde om daar tijd aan te besteden, zelfs de doktoren hebben het opgegeven.

 2. Mezzadra

  “Ze hebben hun beroep, hun land en onze democratie ten schande gemaakt. En ja, ik weet het: stikstofregels zijn links geneuzel. Maar niets geeft je het recht dan maar als een Einsatzgruppe huis te houden in het stadscentrum van Groningen. ”

  Goede zaak dat DDS hier helder afstand van neemt.

  P.s. Stikstofregels zijn geen links geneuzel; het betreft keiharde regelgeving waar zelfs de regering zich niet aan kan onttrekken.

  1. Joop Klepzeikert

   @Trol met meer aliassen dan IQ: Die stikstofregels heeft de roverheid opgesteld, dus kunnen ze ook weer van tafel vegen, omdat gebleken is dat ze nergens op slaan en alleen linkse leipelingen zoals jij daarin geloven.

 3. Trude Herr

  “Einsatzsgruppe” ;

  Einsatzgruppen waren paramilitaire doodseskaders uit het Derde Rijk die voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog actief waren aan het oostfront.

  Wat een verstand! om dat in verband te brengen met het boeren protest! Helder DDS.

 4. Kretoloog

  Deur gesloopt?? Op filmpje is te zien dat de deur gewoon wordt open geduwd. Zat waarschijnlijk niet eens op slot.

 5. Joop Klepzeikert

  Heeft Timmetje z’n pilletjes weer eens geweigerd joh? Dit heeft totaal niets met fascisme van doen.
  “Het fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel. Het is een politiek stelsel dat onder meer werd ingesteld in Italië van 1922 tot 1943.”
  Dom met dat soort termen smijten maak je alleen jezelf maar belachelijk mee Timmetje.

  1. Willemm

   Elke keer dat een DDS redacteur iets niet-extreemrechts zegt is de aanhang gelijk kwaad. Blijft mooi om te zien.

   1. Blitzkrieg

    Willemm : Volgende keer geen extreem rechts gebruiken, volgens Mezzadra is guur rechts nog superlatiever.

    1. Willemm

     Maar ik ben Mezzadra toch? Jullie maken het erg verwarrend voor me.

     1. Mezzadra

      🙂

     2. Vlaswiek

      In gesprek gaan met verbale diarree is zonde van je energie. De aandoenlijke vindt hier zeven dagen per week en veertien uur per dag manieren om zijn drek te spuien, vooral omdat er mensen zijn die met hem in gesprek gaan.

      De afgelopen 15 jaar en talloze bans hebben bewezen dat dit volstrekt kansloos is, de aandoenlijke gaat gebukt onder psychische en ongeneeslijke aandoeningen. Zonde om daar tijd aan te besteden, zelfs de doktoren hebben het opgegeven.

     3. Isengrijn

      Hee, vlasDik.

      Jij mag zelf ook niet klagen met je verbale diarree!

      Dit is al de derde keer in vijf minuten dat jij hier kopietjes komt plakken.

      Gefrustreerd en geobsedeerd… Die Lugarwiek toch!
      🙂

 6. Meriadoc Brandebok

  Eens met Tim.

 7. observer

  Veertien dagen lang alle melk door het riool heen bij de boer. Desnoods ook 14 dagen geen slachtvee afleveren Ben benieuwd hoe ze dan in Den Haag reageren.
  Fonds oprichten om bij zo’n actie de boeren te steunen?

  1. Mezzadra

   Als de boeren dat gaan doen ontstaat er geen probleem. Observer. We kunnen die producten net zo makkelijk en goedkoop uit het buitenland betrekken.

   1. van Urk

    “We kunnen de producten bla,bla,bla” Hypocriet vindt u niet? Voedsel importeren die door Nederland geexporteerde kennis op dezelfde wijze produceert worden in landen waar de stikstofregeling ook nog wat soepeler zijn. Of nog leuker.. terwijl hier strenge eisen geeist wordt voor pesticiden halen wij onze groenten uit zwakke economische landen waar agent orange nog stiekem gewoon uit de kast gehaald wordt.

    1. ZiggyStardust

     Nederland is een van de meest concurrerende lande in de wereld, maar op het gebied van kenniseconomie verliezen we terrein. Onze boeren zijn de beste in de wereld icm de Wageningen universiteit. En die kennis en vaardigheden willen ze nu vernietigen. De toets voor nieuwe pabo studenten wordt afgezwakt. Steeds meer sociale nietszeggende studies op universiteiten. Studenten kenen tot wel 50000 euro om hun studies te bekostigen. Voor onze bedrijven als ASML die wereldleider zijn op de markt voor machines die chips kunnen maken halen we mensen uit India die hier enorme belastingvoordelen krijgen. Universiteiten trekken buitenlandse studenten aan omdat het ze meer geld opleverde dan Nederlandse studenten. Om de rekeningen te kunnen betalen moet je tegenwoordig tweeverdiener zijn, terwijl de kinderopvang onbetaalbaar is. Ondertussen worden ongewenste personen ons land niet uitgezet, maar wordt er opvang en opleiding voor ze geregeld, terwijl ze hier geen schijn van kans maken. Ik spreek nog wel eens mensen die op de oude HBS gezeten hebben. De kennis die zij hebben verbaast mij. Een simpele rekensom hoef je een hbo student tegenwoordig niet meer voor te leggen, maar die HBS’ers hebben hun kennis nog steeds paraat. Er is ergens iets goed mis gegaan in het onderwijssysteem, en met de algehele instelling van Nederland. We gaan een land van met de hakken over de sloot worden, en totaal ingehaald worden door ontwikkelingslanden. Niet dat ik het ze niet gun, maar we gooien alles weg waar onze voorouders zich letterlijk kapot voor hebben gewerkt.

 8. Jv

  Nee Tim, je zit er weer volledig naast.
  Zolang die linkse kl..tzakken in Den Haag blijven rondbazuinen dat de boeren kost wat kost 50% moeten inleveren, zal dit probleem alleen maar erger worden.
  En volledig terecht.
  Als de linkse anarchisten bezig zijn met rotzooi schoppen dan ben je trouwens erg meegaand. ( misschien ben je ook links, maar lult rechts?)
  Nu de boeren vechten voor hun levensbehoud, verspelen ze jou, ja jouw steun.
  Je bent hypocriet tot op het bot.
  De boeren hebben gelijk…..wie niet horen wil, moet maar voelen en de tijd van praten is geweest omdat Den Haag bij hun standpunt blijft of via smerige achterbakse linkse manieren de bieren voor de gek te houden.
  Dat kunnen ze bij het klootjesvolk nog steeds uitvoeren, maar bij de boeren hoef je zoiets niet te flikken! Dat zijn tenminste nog KERELS die ergens voor staan.
  De boeren hebben Den Haag duidelijk en helder gewaarschuwd dat de beuk er in gaat als de stikstofregels niet van tafel gaat.
  Mijn steun hebben ze en mogen wat mij betreft het nog een versnelling hoger zetten.

 9. Cycle25

  Nou nou, nazi’s alweer ? En de miljarden schuld bij banken is geen reden om boos te worden ?

  Enfin….bij deze weten we dat ook weer : alle boze boeren in Nederland zijn neo-nazi’s.

  1. van Urk

   De echte neo-nazi,s zitten in Den Haag. 30 miljard uit de pensioenpot graaien! Schaamteloos.

  2. Blitzkrieg

   Cycle25 : Als je niet als welke stront met het systeem mee glijdt ben je tegenwoordig al snel en neo-nazi, ook wordt er opeens een andere wettelijke maatstaf gebruikt.

   1. Cycle25

    Het begint zo langzamerhand een ziekte te worden, boeren krijgen dezelfde behandeling als rechts.

 10. ikweetwatikwil

  Wie niet horen wil moet maar voelen . Of had de gemeente gedacht geen weerstand te krijgen. Die tijd is voorbij.

 11. Jumping

  De boeren komen op, voor hun voortbestaan als boer.

  Het zoetsappige is geweest, het Linkse Ruttekartel, gaat ook gewoon door met het DEMONISEREN.

  Den Haag is het beste voorbeeld, in die gemeente is het Cordon sanitaire nu ook van kracht.

  Dus de boeren kiezen hun eigen weg.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. ZiggyStardust

   Noem het maar gerust ‘Corendon sanitaire’.

 12. Riesmog

  Hoe lomper en gewelddadiger de boeren worden des te meer ze op de steun van dom rechts kunne rekenen.

 13. Cootje

  Net als de gele hesjes krijg je met geweld wat voor elkaar en laten de boeren nou net van die personen zijn.

 14. Tguard

  Herbeoordeling fascistisch moet eigenlijk niet meer gebruikt worden. Het verliest werkelijk alle lading die het ooit had en nu zelfs als kop boven een artikel!
  Gebruik Terreur, crimineel,agressief probeer in elk geval de lading te dekken maar dit soort sensatie koppen gaan echt te ver. Laten we dat soort missers lekker aan links Nederland overlaten.

 15. ikweetwatikwil

  Voordat de tractor de deuren raakte gingen ze al open. Dus de deuren zijn NIET opengeramt.

 16. van Urk

  Hamburg in de brand steken, rellen in Amerika etc. Nog steeds krijgen dit soort linkse fascisten die niks bijdragen aan de maatschappij sympathie van het linkse volk. Hoe vaak gebeurt het trouwens dat boeren zoiets “kwaadaardigs” flikken? Ze hebben jarenlang hun frustraties moeten gaan inhouden met al die stompzinnige regels die uiteindelijk bedoelt zijn om de landbouw en veehouderij in Nederland te saneren omdat men van Nederland een industrie, distributiecentrum en windmolenpark wil gaan maken en ondertussen importeren wij op hypocriete wijze voedsel uit landen waar de stikstofregels soepeler zijn omdat de afstanden tussen de beschermde natuurgebieden veel groter zijn! Ons land is nu eenmaal overbevolkt en verstedelijkt sterk waardoor er gewoon geen plek meer is voor natuur zoals het Duitse zwarte woud. De veehouderij laten inkrimpen voor een lapje bomen en een vijvertje ergens aan de snelweg is gewoon van de zotte! Laat ze terecht een keer boos zijn. Ook de boeren weten dat zij voor het klimaat wat inleveren moeten maar het kan niet zo zijn dat we alles op de boeren afschuiven zodat de rest van het land op de oude voet verder kan. En we zijn nog lang niet klaar. Op 16 oktober krijgen de boeren waarschijnlijk ook nog versterking van vissers en burgers (waaronder dierenartsen).

 17. Bunky01

  Eindelijk de vlam gaat in de pan. Nederland: Wordt wakker !!
  De demonstraties zijn het gevolg van de terechte woede van de boeren. Nu nog gezamenlijk optrekken met de vissers, bouwvakkers, wegenbouwers en alle andere beroepsgroepen die door deze meer dan krankzinnige wetgeving worden getroffen. Om in dit verband van Einsatzgruppe te spreken is onverantwoord en laag bij de grond. Einsatzgruppe waren in WO II speciale groepen moordenaars van Duitse oorsprong aangevuld met ander gespuis. Dus om de hardwerkende boer, die alles naar de gloria ziet worden geholpen door een stel minkukelende leugenaars in Den Haag, daarmee te vergelijken is niets anders dan smerig.

 18. Willem Bever

  Tim je begrijpt er geen sodemieter van he…..Wat zou jij zeggen als je van de ene op de andere dag 50% vn je inkomen kwijt raakt……en als je dan besluit ik stop krijg je ook nog maar 70% van wat je bedrijf aan waarde heeft.

  Begrijp je nou niet dat je daar vuur van gaat spuwen en der wat emotioneel van wordt

  Ik zal zwijgen over de “rare”vergelijkingen die je maakt ….Ik zou wat geschiedenis ophalen en dan begrijp je wel waarom de uitspraken die je doet absoluut niet door de beugel kunnen

  1. Mezzadra

   “.Wat zou jij zeggen als je van de ene op de andere dag 50% vn je inkomen kwijt raakt”

   Wat een dom gelul. Dit is toch helemaal niet aan de orde?

  2. Rechtsaf

   “Wat een dom gelul. Dit is toch helemaal niet aan de orde?”

   mezzadra heeft geen idee waar hij het over heeft natuurlijk, sterker nog, te zien dat iemands levenswerk om zeep wordt geholpen en er dan zo over praten dan is die ene hersencel die er nog zit ook goed ziek en ben je natuurlijk achterlijk en heeft mezzadra een empathisch inlevingsvermogen van een dronken aardbei..

 19. debontereus

  Ze hebben hun beroep, hun land en onze democratie ten schande gemaakt ?
  Ook weer zo’n tekst waarvan ik het jammer begin te vinden .
  Wat een schande is het voor jouw land jouw beroep en hun democratie dat jij boos bent .
  De manier van de schrijver doet nogal kinds aan af en toe . Maar daarmee krijgt hij wel onze huisp*dofiel mee op zijn hand .
  De aandoenlijke hobbyboer weet het weer beter als de boeren zelf .
  Je praat misschien zo tegen en over jouw minderjarige slachtoffers maar verder trapt er niemand in .

  1. van Urk

   De boeren hebben van oudsher dit mooie land geschapen, beste Tim.

 20. van Urk

  Sinds de jaren negentig wordt er steeds minder stikstof uitgestoten, ook door de landbouw. Die heeft haar uitstoot teruggebracht door onder meer doelmatiger mest te gebruiken in de akkerbouw, en de stallen en mestopslag te verbeteren waardoor daar ook minder stikstof uit verdwijnt. Met resultaat: in 1990 werd er 289 miljoen kilo stikstof uitgestoten door de landbouwsector, en in 2017 was dat dus nog 106 miljoen kilo. Een reductie van maar liefs 64%! Wellicht is er dan ook een mogelijkheid om realistisch naar bepaalde doelstellingen te kijken, zodat we kunnen samenwerken om de doelen te halen. Een x-aantal maatregelen/politici/milieuroepers zijn soms wel erg drastisch. Nederland is ook nog de grootste verwerker van chemisch afval wat weer vermengd wordt met brandstof voor de scheepvaart. Daar wordt goud geld mee verdient dankzij dezelfde slappe wetgeving. Dan zijn in verhouding onze boeren gewoon kleutertjes als het om vervuilen gaat.

 21. Piet Klein

  Verdraaien van feiten, onjuiste meningen, bureaucratisch geweld waarbij de poten onder iemands bestaan worden afgezaagd zijn voor den Haag geen reden van hoge verontwaardiging. Woedende boeren die één deur rammen zijn wel reden voor hoge mate van verontwaardiging. De linkse kerk predikt schande. Ik keur het geweld niet goed, maar verbaas me over wanneer de verontwaardiging in den Haag hoogtij viert.

 22. Original NL

  Die Tim toch…facistische boeren , je moet er maar opkomen.
  Ja..protesteren a la onderwijspersoneel met zang en dans mag je niet verwachten als het om het naakte bestaan gaat.
  Go boeren go..hopelijk volgen er meer bedrijfstakken!!

 23. RvdBe

  In DenHaag/Brussel denken ze overal mee weg te komen, continue mensen treiteren, kleineren en beroven en nu huilie doen om dat het gvd wel eens een keer genoeg is geweest.
  De acties kunnen wat mij betreft niet hard genoeg zijn, voor mij part walsen ze heel dat binnenhof plat incl die farizeeërs.

 24. J.Rademaker

  Ok Tim ik trap er in, niet omdat ik geprovoceerd ben maar omdat van iedere andere groep een delegatie zou zijn uitgenodigd voor een gesprek met de bestuurders.
  Dan was de deur van dit bolwerk gewoon open gedaan.
  Provocatie was het negeren maar dat hoef je de overheid niet te leren.

 25. Bes Tolen

  De stad Groningen en de provincie zonder deze stad zijn de laatste jaren snel en enorm uit elkaar gegroeid. Dat is in de andere provincies, die de boeren tegemoet zijn gekomen niet het geval. In de stad Groningen heerst evenwel een extreem linkse politiek, die gedomineerd wordt door onvolgroeide jongeren wat studenten heet, buitenissige linkse groepen zoals vele volwassenen in het onderwijs en vreemdelingen, ook onder de studenten. De meer oorspronkelijke bevolking is in de stad in de minderheid en heeft het niet meer te vertellen. Zie hier het verschil.
  De nieuwe leiding van de universiteit heeft het probleem wel onderkend. Wellicht zorgt zij op haar terrein voor verbetering. De universiteit is en was overigens voor heel het noorden van het land van grote betekenis.

 26. Bes Tolen

  Gisteren heeft een bewindsvrouwe voor de TV gesteld, dat Nederland het best concurrerende land van de wereld is. Maar dat hoeft helemaal geen pré te zijn! Dat is het ook niet want de lage lonenpolitiek, typisch dat wat altijd al door het CDA en haar voorganger de KVP is uitgedragen, zorgt juist vaak voor een neerwaartse economie op de duur. Nederland moet namelijk niet met lage lonen landen concurreren maar met hoog ontwikkelde. Dat met hoogontwikkelde hebben we pas wat aan en zeker op de duur om het economisch vol te houden. Juist de lage lonenpolitiek heeft bij herhaling voor ellende gezorgd maar daar hoor de politici niet over. Toen die in de zestiger jaren drastisch werd doorbroken, kwam er ontwikkeling tot welvaart.
  De huidige werknemer in Nederland is onvoldoende uitgerust voor wat de economie nu al vraagt. Daar hoor je de huidige politiek maar mondjesmaat over. Lage lonenpolitiek betekent dat er in wezen gesubsidieerd wordt. Daar zal menigeen van op horen maar dat is nu al een feit. Dat was in het verleden ook al een feit.

 27. Bes Tolen

  Sorry. :”Van op horen” moet zijn ”van op kijken”

 28. Seneca

  @tim
  als ik jou was, zou ik mij eventjes laten informeren wat fascisme precies inhoudt. je verzetten tegen waanzin, idiote ideeën en willekeur, is geen fascisme. waar jij voor staat, althans dat blijkt uit je topic, is kadavermentaliteit. het aloude en weer bijzondere actuele ‘Befehl ist Befehl’.

 29. Henk Albarda

  Aangezien Timmie kennellijk lid is geworden van Groen Links, kan ik in alle tevredenheid opmerken dat velen in mijn omgeving alsnog besloten hebben NIET te gaan doneren aan DDS. Zodra Timmie weer 6 maanden toont DDS waardig te zijn, kunnen deze mensen heroverwegen.
  De boeren hadden in alle provincies de provinciehuizen moeten hebben bestormd en de inhoud (ja, alle op hun reet zittende ambtenaren) publiekelijk op de markt voor schut moeten hebben gezet. De boeren hadden de mate van geweld van Antifa moeten hebben gebruikt, dat staat Timmie kennellijk voor ogen, Timmie is dol op Antifa.

 30. Original NL

  Quote…..is dit een landbouwdemonstratie of een ordinair potje knokken met neonazi’s?….
  Ik haal mijn piepers altijd direkt bij deze
  “neonazi’s”, deze worden direkt d.m.v. “facistische” trekkers van het land gehaald.
  Deze piepers schil ik halal (zonder verdoving) dat komt de smaak ten goede.

 31. Mezzadra

  Ik las dat de politie een aantal boeren die in Groningen over de schreef gingen gaan oppakken.
  Een goede zaak. Het kan niet zo zijn dat milieudemonstranten die een brug bezetten met groot geweld worden gearresteerd en dolle boeren die met veel schade een totale stad ontregelen vrijuit gaan.

  1. Rechtsaf

   Jawel dat kan natuurlijk wel, die milieudrammers zitten daar met hun uitkering de boel te zieken natuurlijk en deze boeren vechten voor hun eten domoor…

 32. RobVerhoeven

  Nogal dom verhaal Tim!
  Het is al langer duidelijk dat de bewuste deur niets mankeert!
  Je loopt achter de feiten aan!

 33. RobVerhoeven

  De tijd dat we dat oeverloos gezeik en loze beloften van miezerige bestuurdertjes voor zoete koek slikken is voorbij!
  Geweld lost niets op?
  Nee, maar gedwee afwachten dat er eindelijk eens iets gedaan wordt aan de terreur van politiek correcte, EU kontlikkende carrière politici is ook geen optie!

  Geweld is dus nodig om de politieke patjepeeërs te doordringen van het feit dat ze te ver zijn gegaan, dat ze hun corrupte hand overspeelt hebben!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.