Celstrafje van 18 maanden voor vrouw tegen muur smijten en andere vrouw de schedel breken

Geen categorieokt 04 2019, 17:00
Nabil O. (23) krijgt 24 maanden cel, waarvan 6 voorwaardelijk, voor de zware mishandeling van twee vrouwen. Eentje fietste er namelijk over de stoep en moest daarom met haar hoofd tegen de muur. De ander schoot te hulp en verdiende daarom een gebroken schedel...
De destijds 41-jarige Miriam werd door Nabil keihard tegen de muur geduwd om de simpele reden dat ze over de stoep fietste in Amsterdam-West. Heel normaal, we hebben niet voor niets fietspaden! Terwijl Nabil zijn burgerplicht met iets teveel passie voltrok en, door Miriam tegen de muur aan te beuken, toch wel een beetje voor eigen rechter leek te spelen, kwam daar de 29-jarige Noortje. Zij vond de actie van Nabil toch wel wat excessief, dus moest zij het ook ontgelden: breuken in de kaak, jukbeen en oogkas met een hersenschudding en 'blijvende visuele schade' als extraatje.
Nabil bleek op diverse camerabeelden te staan die voor onderzoek van maar liefst vier inbraken (en een poging tot) werden gebruikt. De politie wist hem snel op te sporen, dus zat Nabil al vrij snel bij het Pieter Baan Centrum. Daar werkte Nabil natuurlijk niet mee aan onderzoek, maar toch blijkt uit ditzelfde onderzoek dat Nabil geen daadwerkelijk gevaar vormt voor de maatschappij. Ook zouden er geen bewijzen zijn voor psychiatrische problemen.
Laat dat even inwerken: Een man met vier overvallen en een geweldsdelict op z'n naam, die een vrouw op de fiets met haar hoofd tegen de muur drukt en aanvalt, vervolgens ook nog eens een andere vrouw volledig het gezicht verbouwt, ziet de rechtbank allemaal als 'een moment van uitbarsting' en 'geen gevaar voor de maatschappij'. What the fuck.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten