Celstrafje van 18 maanden voor vrouw tegen muur smijten en andere vrouw de schedel breken

Nabil O. (23) krijgt 24 maanden cel, waarvan 6 voorwaardelijk, voor de zware mishandeling van twee vrouwen. Eentje fietste er namelijk over de stoep en moest daarom met haar hoofd tegen de muur. De ander schoot te hulp en verdiende daarom een gebroken schedel…

De destijds 41-jarige Miriam werd door Nabil keihard tegen de muur geduwd om de simpele reden dat ze over de stoep fietste in Amsterdam-West. Heel normaal, we hebben niet voor niets fietspaden! Terwijl Nabil zijn burgerplicht met iets teveel passie voltrok en, door Miriam tegen de muur aan te beuken, toch wel een beetje voor eigen rechter leek te spelen, kwam daar de 29-jarige Noortje. Zij vond de actie van Nabil toch wel wat excessief, dus moest zij het ook ontgelden: breuken in de kaak, jukbeen en oogkas met een hersenschudding en ‘blijvende visuele schade’ als extraatje.

Nabil bleek op diverse camerabeelden te staan die voor onderzoek van maar liefst vier inbraken (en een poging tot) werden gebruikt. De politie wist hem snel op te sporen, dus zat Nabil al vrij snel bij het Pieter Baan Centrum. Daar werkte Nabil natuurlijk niet mee aan onderzoek, maar toch blijkt uit ditzelfde onderzoek dat Nabil geen daadwerkelijk gevaar vormt voor de maatschappij. Ook zouden er geen bewijzen zijn voor psychiatrische problemen.

Laat dat even inwerken: Een man met vier overvallen en een geweldsdelict op z’n naam, die een vrouw op de fiets met haar hoofd tegen de muur drukt en aanvalt, vervolgens ook nog eens een andere vrouw volledig het gezicht verbouwt, ziet de rechtbank allemaal als ‘een moment van uitbarsting’ en ‘geen gevaar voor de maatschappij’. What the fuck.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Politiek Profeet

  Welkom in Nederland…en neem vooral je gehele familie mee…..

 2. Baron von Munchhausen

  Het miljoenste bewijs: OM is pro- Islam en zeer links,
  Welke straf als het andersom was? Juist,!!!!

  1. Joop Klepzeikert

   @Baron: Als het een blanke was geweest die dit moslims had aangedaan had die 2x poging tot moord gekregen. Ofwel 2x 12 jaar.
   Wetten en regels zijn nu eenmaal anders voor mensen dan voor socialistische en islamitische beesten.

  2. Bolkestein

   Toch merkwaardig dat bij dit etnisch profileren door de dader niet als racistisch wordt gekwalificeerd. Het maakt dus uit wie de dader en wie het slachtoffer is. En dat is nou racisme.

 3. RvdBe

  Rechters zijn geschift maar helaas onaantastbaar, verzieken de maatschappij straffeloos iov de overheid.

 4. Veteraan

  Afmaken als een dolle hond, want dat zijn ze.

 5. Jumping

  Inderdaad dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  De rechters zijn Links en schamen zich hier niet voor.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 6. Joop Klepzeikert

  Wetten en regels gelden alleen voor mensen, dus niet voor socialistische en islamitische beesten. Daarom krijgen die altijd een veel lagere of zelfs geen straf voor de misdaden die ze veelvuldig plegen.
  18 maanden + 6 voorwaardelijk is best nog een hoge straf als je het vergelijkt met het taakstrafje wat socialistische en islamitische beesten meestal krijgen voor de zwaarste delicten.

 7. merlot

  “De politie wist hem snel op te sporen, dus zat Nabil al vrij snel bij het Pieter Baan Centrum. Daar werkte Nabil natuurlijk niet mee aan onderzoek, maar toch blijkt uit ditzelfde onderzoek dat Nabil geen daadwerkelijk gevaar vormt voor de maatschappij.”

  De linkse rechters zijn veel te soft, maar onderschat die geitenwollen sokken van het Pieter Baan Centrum niet. Die zijn net zo wereldvreemd als de naïeve idioten die ongeneeslijke roofdieren met TBS op onbegeleid proefverlof sturen.

  Links…maakt meer kapot dan u lief is.

 8. C.A.Barstow

  Tja, dat heb je als justitie praktisch in zijn geheel uit linkse idioten bestaat
  en dus vergiftigd is.
  Het gaat de goede kant op met Nederland.

  Stem FvD/PVV.

  1. merlot

   Het is omgekeerde klassejustitie.

   Vroeger was de elite rechts en had je rechtse klassejustitie. Nu is het precies andersom. Bij de politietop zie je hetzelfde beeld.

   De rode octopus met z’n vele tentakels is overal in geïnfiltreerd.

   1. DidiMadloba

    We hebben ook nog zoiets als “verlichting”, al 300 jaar.

 9. merlot

  DENAZIFICATIE

  De nazi’s begrepen het concept van de vierde macht heel goed. Meteen nadat ze in 1933 de macht kregen begon de gleichschaltung van het ambtenaren-apparaat. Velen werden eruit gesmeten en vervangen door trouwe nazi’s. Dit was een absolute voorwaarde om de dictatuur op de been te houden.

  Ook de geallieerden beseften het belang van de vierde macht en deden na 1945 exact het omgekeerde: ze noemden dit de denazificatie.

  Vanaf de jaren 70 heeft links de lange mars door de instituties, een cultuurmarxistisch concept, gerealiseerd en bezit het vrijwel alle sleutelposities binnen de vierde macht. Alleen zo kan verderfelijk links de samenleving in haar verstikkende greep houden. Dit duurt nu al een halve eeuw.

  1. just saying

   Alleen geweld gaat dit stoppen, net zoals in de Franse revolutie, ‘krakende karren en een schavot’.

  2. DidiMadloba

   Onze democratie vertrouwt u ook niet meer? En onze burgers??

   1. Henkdetenk

    Zelfs hier weet de huistrol en tarrel nog een positief beeld te scheppen over de rechters die ons zouden moeten behoeden voor dit soort islam beesten.
    Weer een digitaal poepje dus van de huistarrel van dds.

    1. Dik

     “(…) de rechters die ons zouden moeten behoeden voor dit soort islam beesten.”

     Het probleem zijn de politici, en wel van VVD, CDA, CU, D66, SP, PvdA GroenLinks en PvdD. Deze partijen stemde in met de motie Halsema waarin ze de regering opriep om de islamisering van ons land niet tegen te gaan.

     1. Henkdetenk

      @dik klopt %100 maar iedere weldenkend mens en dus ook een rechter zou dit beest opsluiten voor lang en eventueel een procedure starten om zijn 2e pp af te pakken en weg sturen…..in theorie.

 10. Jantje

  Ik hoop steeds meer dat het volgend slachtoffer een rechter is.

 11. DidiMadloba

  Sharia strafrecht is veel strenger.
  Word moslim!

 12. AS210854

  Dit is precies wat onze samenleving kapot maakt. Een prima voorbeeld.

 13. Willem Bever

  Nabil verdiend een bezoek van bezorgde burgers voor een goed gesprek…

 14. kweetniet

  tja de kanspareltjes leveren op ongewenste activiteiten altijd kwaliteit.

 15. Dik

  Natuurlijk moet je zo’n vent dwangverpleging opleggen. Als dat niet gedaan wordt is de gerechtelijke macht schuldig aan ieder volgend delict dat door deze randdebiel wordt gepleegd.

 16. Rud56

  De rechtspraak is ziek en verrot! Maar wat je ook in een land dat zowel lokaal als nationaal wordt bestuurd door egotrippers, deugers en labielen!

  Ja, voor de camera kunnen ze zich heel geschokt voordoen, krachtige taal uitslaan wat uiteindelijk puur voor de buhne was, zodat het domme stemvee er weer massaal intrapt!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.