DDS video! Lennart van der Linden (FVD) over het boerenprotest: ‘We gaan moties en voorstellen indienen!’

Onze reporter Kenneth Steffers kwam Lennart van der Linden tegen. Van der Linden is Senator en woordvoerder in de Eerste Kamer namens het Forum. Eerder vandaag wist Theo Hiddema al de show te stelen door met bombastische retoriek te verkondigen dat de boeren het kabinet niet moet geloven op hun woorden, maar moeten afwachten wat de daden zullen zijn! Wat zijn de plannen van Forum eigenlijk?

Forum steunt de boeren, dat moge duidelijk zijn. Echter zagen we vandaag al bij veel partijen een verbale switch, veel woorden maar weinig daden. Hoe staat Forum hierin, wat zullen zij doen om toch op te komen voor de boeren? Kunnen we iets verwachten van de partij?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. spelende vrouw

  Je kan wat van het forum verwachten. Forum heeft nog geen verleden van liegen en bedriegen zoals het partijkartel

  1. DidiMadloba

   U bent zeker verliefd op Baudet, “spelende vrouw”.
   Of is het dat hij nog iets doortraptere onzin verkoopt?

 2. merlot

  Bart schreef: “bombastische retoriek”

  Wat een gelul.

 3. debontereus

  @spelende vrouw.
  Het forum gaat hiermee de stemmer weer terug winnen . Evenals de PVV. .
  Eindelijk krijgt links tegengas en goed ook .

 4. Seneca

  @bart reijmerink
  ik vraag mij af of je überhaupt gedacht hebt bij het schrijven van dit bericht. je schrijft: ‘bombastische retoriek’ en je vraagt wat de plannen van het FvD zijn, nu zij opkomen voor de boeren’. alle partijen m.u.v. GL en D’66 verklaarden zich solidair met de boeren. je kunt beter het kabinet vragen wanneer het gezond verstand in den Haag gaat heersen want het is wel het partijkartel dat het reilen zeilen bepaalt. graag even bij de les blijven!

 5. EU kok

  Quote: Van der Linden is senator en woordvoerder in de Eerste Kamer namens het Forum: ‘We gaan moties en voorstellen indienen!’
  .
  Nooit geweten dat dat ook in de eerste kamer gebeurde.

 6. DidiMadloba

  Gisteren bemoeide Wilders zich al met het boerenprotest, en daar komt nu het Forum voor Demagogie bij. Om ook nog wat kiezers te scoren.
  Ik neig tot de conclusie dat dat boerenprotest een subversief rechts-extreem tintje heeft. Dat deze politici het boerenprotest verdacht maken. Wat ze niet zal helpen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.