Een typische zondag voor Thierry Baudet. Gezellig op bezoek bij een besloten JOVD-congres

Sommige genieten op zondag van de zondagsrust, andere proberen een JOVD-congres binnen te komen waar ze niet voor zijn uitgenodigd. Baudet deed het laatste, Baudet had waarschijnlijk in gedachte dat hij de zwijgende kiezer een steuntje in de rug moet geven. Veel JOVD’ers stemmen ‘stiekem’ gewoon op FvD aldus Baudet die zijn bevindingen openbaarden op Twitter. 

Een ludieke actie is het zeker, Baudet had een fractievoorzittersoverleg in het Van der Valk hotel in Amersfoort; toevallig ook de exacte locatie waar een besloten JOVD congres plaatsvond. Baudet vond het wel ludiek om even langs te wippen. Wellicht dat hij van mening was dat de bitterballen bij een VVD (JOVD) congres beter smaken dan bij een FvD meeting.

Al snel volgde het gerucht dat Baudet helemaal geen fractievoorzittersoverleg had, dit bleek – zoals we zo vaak zien bij FvD-roddels – nonsens. Baudet lanceerde een video waarin het fractieoverleg duidelijk zichtbaar was. Maar waarom dan buurten bij de olijke bitterbal-etende JOVD?

Baudet kwam eigenlijk gewoon langs om even te buurten en wat praatjes te maken, het beviel hem zelfs zo goed dat hij spontaan zijn eigen literatuur ging uitdelen. Waar sommige wel blij waren met wat lectuur vonden andere de boeken handig om heel andere redenen.

Naar verluid is Baudet overigens door het bestuur wel ‘eruit gezet’, de JOVD zat niet te wachten op pottenkijkers en al helemaal niet op de partijleider van de ‘concurrent’. Spontane actie van Baudet, of juist een goedkope manier van pr?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Nep

  Hij kwam net het vliegtuig. Was te moe om bij zijn eigen partij langs te gaan en wel hierheen?
  Hoe goed ben je dan bij je hoofd?!
  Hij hoeft echt niet bij de boeren langs te komen. En ja, wij boeten broeders lachen ons rot om jullie commentaar. Word zelfs in de vergadering voorgelezen.

  1. Mycase

   Rot op NEP BOER JE BENT EEN STADSKLERELIJER BIJ UITSTEK

   1. Isengrijn

    Denk toch aan je hart, Mycase.
    Maak je toch niet zo druk.

    1. Mieremet

     Nep Mezzadrama Isengrijn, whatever. Hoeveel heb je er inmiddels? Alter ego’s. Kun je het op jouw leeftijd nog wel bijhouden ouwe gek?

   2. Nep

    Haha

  2. Mieremet

   Mezzadra, Nep, kun je zelf wel een touw vastknopen aan je eigen slappe gezeik? , je wordt al oud natuurlijk, geef het toch op, ga fijn kleine kindertjes lokken.

 2. debontereus

  Nep is gewoon onze aandoenlijke.
  Hij trolt er op los met zijn orale racekak maar kan beter gewoon hier verdwijnen.

 3. Gerlos

  Gewoon en kopje koffie bij je buren drinken, toch niks mis mee.

 4. Robert75

  Ja Baudet was daar heel toevallig. En heel toevallig had Baudet ook zijn boeken bij zich die hij vrolijk deed uitdelen.

  Moeten we dat nu echt geloven ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.