Feest! Trouwstoet-aso die agent knock-out sloeg in de kraag gevat, slachtoffer opgelucht

I know. Nieuws van gister, maar toch wilde ik er nog wat over kwijt. Gister bereikte ons namelijk het heugelijke nieuws dat de trouwstoet-aso die in augustus een agent knock-out had geslagen, eindelijk in de kraag is gevat.

Iedereen zo z’n feestje, maar op het moment dat er asociaal rijgedrag wordt vertoond en je het centrum van een grote stad, Rotterdam in dit geval, onveilig maakt, dan kan je gewoon verwachten dat je staande wordt gehouden. In plaats z’n vlotte babbel te gebruiken, besloot een van de ‘feestgangers’ het probleem met z’n losse handjes op te lossen.

Het had echter nog wat voeten in de aarde om deze agressieveling op te sporen, aangezien de rest van het gezelschap niks losliet ‘over de verantwoordelijken‘. Uiteindelijk is hij gister gearresteerd in een woning in Lopik waar hij, zo stoer als hij is, zich nog probeerde te verstoppen onder een bed.

Deze daad van geweld is bij het slachtoffer, politieagent Gert Jan de Jonge, niet in de koude kleren gaan zitten. Hij is erg blij dat de verdachte is aangehouden, maar deze klap heeft toch wel meer dan enkel lichamelijk leed achtergelaten.

“ „Nog altijd heeft de klap een enorme impact op mijn gezin”, vertelt hij aan De Telegraaf. ,,De kinderen kunnen nog stééds niet ongeremd spelen in huis omdat ze rekening moeten houden met papa. Ik vind het mooi om te zien hoe samenleving en politie hebben samengewerkt om tot de aanhouding van deze verdachte te komen. Ik wil daarbij iedereen bedanken die middels een kaartje, een bloemetje of wat voor manier dan ook, aan ons heeft gedacht.””

Deze agressieve daad heeft, waarschijnlijk tegen de wil van de dader in maar who cares, redelijk wat aandacht gekregen. Burgemeester Aboutaleb kondigde al strengere maatregelen aan omtrent trouwstoeten, maar laten we maar eens een flink voorbeeld stellen.

Uiteraard mag je niet op de stoel van de rechter zitten, maar hopelijk zal de strafeis niet mals zijn. Laat maar eens zien wat de consequenties zijn voor iedereen die dit soort capriolen denken te moeten uithalen. Misschien dat ze zich dan een tweede keer bedenken, want je blijft met je handen af van oom agent!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Bolkestein

  Het zal wel weer uitlopen op een “Foei!”-gesprekje, denk ik. Je moet ook niet de “goede sfeer” op de door de politie massaal bezochte Iftars willen verpesten, toch?

  1. hans-e-pans

   Misschien zal het wel “foei en nogmaals foei” worden als ze heel streng willen overkomen.

 2. Jumping

  Intern in de Turkse gemeenschap, weigerden ze om het op te lossen.
  Doe hem dan maar gewoon, met een enkeltje naar de landjepik spelende Erdogan sturen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 3. Henk Albarda

  Abou abou vindt dat moslims nergens schuld aan hebben. En zolang zelfs sommige Leefbaar leden zijn gedrag behoorlijk tolereren, zal hij een heeeeeel stil telefoontje met OM en rechter plegen om te zorgen dat de straf max 40 uur taakstraf wordt. VVD houdt zich muisstil, na het achterkamertjes verraad tegen Leefbaar, en zal ook zorgen dat de straf minimaal blijft. De agent heeft geen keus, als hij zijn mond houdt heeft hij kans op bevorderingen, protesteert hij tegen de idioot lage straf, dan blijft hij straatagent.
  Trol mezzadra zal wel melden dat moslims zich slechts verweren en keurt geweld tegen agenten goed, zoals gebruikelijk bij gewelddadig links fascisten van groen links, dus oa Mezzadra……

  1. Siemien

   Tuurlijk is mezzadra een achterlijke mongool die islamitisch geweld goedkeurt dat weet toch iedereen..

  2. Top

   Ik reageer in de meesten gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol. En inderdaad, hij zit en met name zat op heel veel andere site’s. Maar dat kost tegenwoordig geld, Dus? Daar is zijn uitkering gelukkig niet hoog genoeg voor.

 4. Kretoloog

  Niet 1x het woord Turk genoemd. Wat een ongelofelijk prutsanalyse van Olivier Smits.

 5. ikweetwatikwil

  Het is geen feeststoet van de Turken, het is provoceren wat ze doen. De politie heeft zich in sommige steden al belachelijk gemaakt, dus waarom zouden die Turken respect hebben.
  Nederland is aan het afglijden en dat is niet best. Grenzen dicht en uit de EU. Weer baas worden in eigen land.

  1. Siemien

   Ja en dan natuurlijk even wat mensen weer naar hun veilige land sturen..

   1. Joop Klepzeikert

    En EINDELIJK alle vormen van socialisme per grondwet gaan verbieden. Zowel nationaal als internationaal socialisme dus, met alle verbasteringen daarvan. Waaronder Maoisme, Marxisme, fascisme, nazisme en zo nog een hele reeks -ismes.

 6. Mycase

  Het is wel verbazend dat alle registers open gaan als het een diender betreft gewone inwoners worden hier anders behandeld dat dan weer wel

 7. Broodnuchter

  In dit geval gun ik de dader een tegemoetkoming door sharia berechting. Als je twee maten hebt, dan ook zo meten. Het mes moet aan twee kanten snijden.

  1. Mezzadra

   Broodnuchter heeft zijn nickname niet handig gekozen.

   1. Pauline Kummer

    :_D 😀

   2. Original NL

    Alah is groot en mezzaadje is zijn profeet…

  2. Siemien

   mezzadraatje is net wakker om weer de hele dag zijn inhoudsloze veel al islamitische stront hier te plempen achter z’n fake scriptje

   1. Mycase

    Jij hebt het bij het rechte eind @Siemen
    Ik ga in de haven een bak koffie doen .
    Kom ooit wel eens terug als die lamleier er niet meer is veel plezier hier nog met zijn allen .heerlijk weer hier trouwens .

 8. Joop Klepzeikert

  Ik zou nog maar niet zo opgelucht zijn als ik het slachtoffer van dat beest was.
  De DDR66 ‘rechter’ van dienst kan hem nog vrijspreken of een boete van een paar pleuro opleggen, zoals gewoonlijk bij de DDR66 ‘rechters’ van tegenwoordig.
  Een echte straf gaat dat beest niet krijgen, omdat wetten en regels nu eenmaal ALLEEN voor mensen gelden. DUS niet voor socialistische en islamitische beesten.

  1. Pauline Kummer

   Ik zal opgelucht zijn als die aanslagpleger op de Synagoge in Halle extreem zwaar wordt gestraft.
   Het stuit mij zwaar tegen de borst toen er werd voorgesteld dat het keppeltje maar niet meer gedragen zou moeten worden. Uit veiligheidsoverwegingen! Een storm van protest volgde. Joden moeten hun identiteit uitdragen was de mening. Terecht, niet toch? Solidariteit heet dat. Wonderlijk is echter evenwel dat Islamitische dames dat recht wordt ontzegd.

   1. Joop Klepzeikert

    @Trol Kmer: Koekoek. Ga je spuitje aan je GGZ begeleider vragen. Debiel.

    1. Machteld

     Opgelucht dat u dit heeft gezegd, een beetje schelden? Die Joop toch! De verwachtingen waren zo hooggespannen.

     1. Joop Klepzeikert

      @Trol Kmer die nu weer het alias Machteld gebruikt: Ga je bij je GGZ begeleider melden joh. Geestesziek brok uitwerpsel.

   2. Bosche draak

    @Pauline kuttekop

    Willen we eens even bij het onderwero houden jah?
    Achterlijke gladiool…

    1. Pauline Kummer

     Met dit soort taal maakt u zeker geen reclame voor uw pizzeria, mr. Drake.

     1. Siemien

      uiteraard heeft Bosche natuurlijk wel gelijk

   3. Siemien

    “Ik zal opgelucht zijn als die aanslagpleger op de Synagoge in Halle extreem zwaar wordt gestraft.”

    Dit is een open deur, dit willen we allemaal…

    Maar dan komt de ware paulientje als islamist naar boven natuurlijk…die de wet op gezichtsbedekkende kleding niet begrijpt of juist niet wil begrijpen..

 9. Piet Patat

  “maar hopelijk zal de strafeis niet mals zijn”
  Zeg, wat denk je nou hier ? Dat deze teringlijer op water en brood gezet zal worden, een maand lang de hei om mag spitten, een flinke som smartegeld moet betalen en dan het land uitgeknuppeld wordt ?
  Nee hoor, dit is softie Nederland en deze teringlijer staat in no time weer op straat na een goed gesprek en een welgemeend foei toch !
  Die agentenmepper hoeft zich helemaal geen zorgen te maken en die zwijgende club medetrouwstoeteraars al helemaal niet.
  Zo rolt Nederland. Een boterzacht juridisch weekdierenclubje wat daders pampert en slachtoffers in de zeik zet. Ze lachen zich de ballen uit de broek die cultuurverrijkers, ze komen er simpelweg mee weg.

  1. Mezzadra

   “Dat deze teringlijer op water en brood gezet zal worden, een maand lang de hei om mag spitten, een flinke som smartegeld moet betalen en dan het land uitgeknuppeld wordt ?”

   Nee, dit soort barbaarse straffen kent onze rechtsstaat niet.

   1. Siemien

    mezzadraatje is van de foei-gesprekjes

 10. Jack Flash

  Begrijp ik
  van Kummer dat een keppeltje vergeleken wordt met gezichtsbedekkende kleding?
  Pauline toch.

  1. Siemien

   Ja trollen begrijpen elkaar

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.