Video! Agent knock-out geslagen door lid van een trouwstoet

Geen categorieaug 30 2019, 19:00
Op de Westzeedijk in Rotterdam is een agent knock-out geslagen door een lid van een trouwstoet. De agent reageerde op meldingen van een overlastgevende trouwstoet in het centrum van de stad. De stoet werd aan de kant gezet en één van de leden werd agressief.
Op de video is de trouwstoet te zien en de agent die net een flinke mep heeft gehad:

Menig stereotype wordt weer bevestigd door het filmpje dat net een minuut duurt.
Kennelijk kwam een agressieve man verhaal halen bij de agent die de trouwstoet wilde controleren. Vanwege zijn agressieve gedrag werd de man aangehouden. Een ander lid van de stoet stapte daardoor ook uit de auto, liep op de agent af en sloeg hem neer.
Na de klap zetten beide 'heren' het op een lopen. De man die in eerste instantie aan werd gehouden is teruggevonden. De man die de klap uitdeelde loopt nog vrij rond. De agent maakt het overigens goed. Althans, hij is nagekeken en aanspreekbaar.
En tja, wat moeten we er verder nog over zeggen hè? Het is flink balen als je trouwerij wordt verpest door dit soort gedrag, voortgekomen uit sociaaleconomische factoren en discriminatie op de arbeidsmarkt. De verdachte lijkt mij een perfecte kandidaat voor een stevig FOEI-gesprek!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten