Nederlandse meisjes uitgehuwelijkt aan mannen uit het Midden-Oosten, leveren flinke bruidsschatten op

De mensenrechtenorganisatie Femmes for Freedom maakt melding van schokkende feiten: Nederlandse meisjes worden voor flinke bedragen uitgehuwelijkt aan mannen in het Midden-Oosten. Soms wordt voor de vrouwelijke vruchtbaarheid een bedrag overgemaakt van wel 30.000 euro. Hoeveel kamelen dit bedrag precies vertegenwoordigt weten we niet, maar reken er maar op dat de bruidsschat fors te noemen is, via de Telegraaf

Volgens Femmes for Freedom is de handel in vrouwen  een groot probleem en ook de meisjes, die geanonimiseerd hun verhaal vertellen over de uithuwelijking, zijn niet zo positief:

“Ze leggen vijftien- tot twintigduizend euro voor ons neer. Mensen beseffen niet dat wij, als meiden van hier, golden tickets zijn voor landen uit het Midden-Oosten. Voor iemand uit Syrië, Irak, Iran, Egypte ben je eigenlijk een ticket naar Europa.”

Het gaat de mannen dus niet alleen om de vrouwelijke vormen, maar ook om mogelijkheden voor het verkrijgen van Nederlandse paspoorten en toegang tot de Europese markten. Positief is het fenomeen allerminst. Wanneer meisjes worden uitgehuwelijkt heeft dit een enorme impact op hun persoonlijkheid. In principe wordt hun  vruchtbaarheid verhandeld zoals men vroeger in slaven handelde, maar dan onder de noemer “traditie” en “cultuur”. Er worden zelfs financiële transacties gedaan in een ruil van ‘geld voor vruchtbaarheid’.

Volstrekt bizar en onwenselijk natuurlijk. Ook zijn de verhandelde meisjes regelmatig slachtoffer van seksueel misbruik, geweld en mogen zij niet hun eigen identiteit vormgeven. Hun identiteit wordt betaald  en bepaald ‘door de hoogste bieder’ en naar diens beeld moeten de meisjes zich dan maar voegen.

Dat het voor de meisjes moeilijk is te ontsnappen aan deze praktijken is geheel logisch: hun ouders dwingen ze vaak tot het huwelijk:

“Het zijn je ouders. Je vertrouwt ze altijd. Als ze dat zeggen, besef je niet dat je een leven lang aan een man gekoppeld wordt.”

Tja, het is ook overal hetzelfde met sommige ouders, maar “het is voor je eigen bestwil”. Het is alleen zo jammer dat deze praktijken nu ook al in Nederland plaatsvinden sinds de introductie van de waanbeelden van het ‘multiculturalisme’.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Weer een blabla stukje over de islam. Gaaaaaaaaap

  1. Ben-NIET-Groen-L

   ASS,

   Dat vind ene Kathalijne Buitenweg van GroenLinks allerminst beste ASS!!!

   Niet dat ik deze beste Kathalijne Buitenweg van GL vertrouw maar toch……
   Haar is dit stukje van DDS namelijk ook onder ogen gekomen en heb onverwacht een reactie van haar gekregen.

   Uiteraard een politiek correcte maar toch keek zij hier niet van op en berichte mij dat zij strijd tegen dit soort wanpraktijken (als ik ze geloven mag dan)

  2. Teunis Dokter

   Het woord islam staat niet in de tekst. Hoe kom je erbij dat het over de islam gaat?

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    @Teunis Dokter

    “Nederlandse meisjes worden voor flinke bedragen uitgehuwelijkt aan mannen in het Midden-Oosten.”

    Het gaat om mannen uit het Midden-Oosten en die zullen natuurlijk voornamelijk een islamitisch achtergrond hebben

    1. Ron

     En was het wel erg geweest als het mannen uit China waren, of erger uit Engeland of Amerika?

  3. Henkdetenk

   @ass gaap en weer digitaal scheetje van ass pfffffffrt

  4. Siemien

   Tuurlijk gaat het hier over de islam, de islam is namelijk een satanische ideologie die verder gaat dan met name de islamknuffelaars als ASS hier willen suggereren

  5. Mieremet

   Schei toch uit Mezzadrama.

 2. kweetniet

  ja , ASS heeft gelijk moet nepnieuws zijn. Vaders zullen hun dochters nooit uithuwelijken voor slechts 20.000 euris. Dan doen islamieten niet toch ?

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Natuurlijk niet. Moslims zijn fatsoenlijke mensen die vooral onverschillig zijn tegenover materialisme.

   1. kweetniet

    hahahahahahaha , daarom komen ze uit alle mogelijke gaten en spleten gekropen om in het westen hun klauwen op te houden om zo snel mogelijk in een duitse patserbak te kunnen rijden.

    moslims zijn heleaal niet materialistisch. Het zijn hebberige gieren

   2. musicmaniac

    Dom geboren, nooit wat bijgeleerd? Wie zitten er achter de aanslagen wereldwijd? Oh, dat zijn fatsoenlijke mensen, hé A.S.S.hole? En ook nog nooit van bruidsschatten gehoord? Ooit een moslim zonder een nieuw mobieltje gezien? Nee materialistisch zijn ze zeker niet! Inderdaad dom geboren en nooit wat bijgeleerd! Kruip maar weer terug onder je steen, voor een jaartje of vijftig!

    1. van Urk

     Doe maar eens een rondje in Qatar of Dubai hoe geld bij moslims wat los kan maken.

 3. Jack Flash

  Mensenhandel bestaat al heel lang.

 4. Pauline Kummer

  De toekomstige bruidjes staan er vrolijk lachend op. Heel het verhaal is diep gekleurd als of er hier geen huwelijksproblemen zijn. Blijf van mijnlijfhuizen etc. Er is zelfs een tekort zodat er ruimte gehuurd moet worden om grof geweld te voorkomen.

  1. Stopperspil

   De blijf-van-mijn-lijfhuizen worden vooral bevolkt door moslim-vrouwen en -meisjes. Een extra aanwijzing dat dit verhaal klopt. De organisatie Femmes for freedom is goed op de hoogte van op wat er speelt op dit gebied. Overigens, omgekeerd worden grote groepen Marokkaanse en Turkse jongemannen door hun families al dan niet gedwongen gekoppeld aan bruiden uit het thuisland.

   1. Vanduinen

    Dat is correct! Vanaf hun jongste jeugd voorbestemd. In hindoestaanse kringen wel bekend, niet altijd tot wederzijds voorkeur.

    1. kweetniet

     spreken we nu over het islamitische deel of het hindoe deel ? grote verschil vanduinen

     1. Vanduinen

      Bij niet islamieten ligt het gearrangeerde huwelijken minder. .

     2. kweetniet

      je geeft geen antwoord op de vraag vanduinen

  2. Siemien

   paulientje verdedigd het uithuwelijken van meisjes, zij ziet dit niet als onderdrukking..

  3. kweetniet

   zeg komkommer huwelijksproblemen of mensenhandel is een klein nuance verschilletje linkse denktank

 5. AS210854

  Dit moet onze inlichtingendienst toch ook weten en geweten hebben, maar nooit iets van gezegd. Dit geeft weer eens aan dat ons land een moslim land moet worden. Het koningshuis en de zogenaamde elite hebben wel voor zichzelf gezorgd dat ze naar een bijna moslim vrij land kunnen.

  1. jan1

   In Argentinië schuilen ?
   Dit is een bewezen veilige plek voor lieden die hun land in puin achter laten?

  2. Marija

   Verdrag van Straatsburg 1975 geeft het antwoord.

 6. Ben-NIET-Groen-L

  Nederlandse meisjes?

  Ik mag toch hopen dat het hier gaat om domme, naïeve- Nederlandse/Turkse/Marokkaanse meisjes en niet om hoogblonde Nederlandse meisjes met maar één paspoort, het Nederlandse exemplaar?

 7. J.Rademaker

  Goede investering voor een levenslange uitkering, koopje en je krijgt er ook nog een huisslaaf bij.

 8. fusilier

  De toekomstige bruidjes staan er lachend bij, totdat ze erachter komen dat ze nummer 4 zijn op het verlang lijstje van baardmans.

 9. Joop Klepzeikert

  Ook dit is weer een heel goede rede om dus geen enkele moslim meer binnen te laten en alles wat er al in Nederland is hun Nederlandse paspoorten af te pakken.
  Ze maken allemaal misbruik van Nederland en de rechten + het geld wat ze er graties krijgen. Geen enkel normaal land pikt dat.

 10. Jumping

  Het zijn gewoon aanhangers van de Islam met een dubbel paspoort.

  De Moslim Papa’s en Mama’s, maken er ruim voldoende, dus tegen een bepaalde prijs, is alles te koop.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

 11. van Urk

  Begrijp niet waarom men alweer aan de schokkende bel van bezorgdheid trekt. Is het on-Nederlandse traditie van het uithuwelijken van Nederlandse meisjes nou nog steeds niet opgelost?

 12. van Urk

  ” Het is voor je eigen bestwil ” moslim ouders begrijpen niet dat hun dochters hier in het land van alle mogelijkheden en vele kansen ook een eigen carriere kunnen beginnen of met een Nederlandse rijke man kunnen gaan trouwen. Nee, deze integratieweigeraars moeten hun eigen niet-westerse tradities blijven gaan voorzetten omdat de wet van Arabistan en de wil van Allah dat zegt.

 13. Heras

  Dat is toch al jaren aan de gang. Ook gaan hier veel moslimmannen een relatie aan met een europese vrouw. Het eerste jaar gaat het goed; ze trouwen. Daarna als de buit binnen is, begint de ellende. Andere godsdienst, cultuur, visie op relaties. Het is praktisch niet met elkaar te rijmen. Uitzonderingen daar gelaten.
  En de meesten gaan maar voor een ding; geld.

 14. Rud56

  Ach Teunis, zoals 1+1=2 zo staat geheid vast dat het hier islamieten betreft. Zoals de foto van dit artikel ook als suggereerde!
  Maar de linkse, vaak zwakzinnige deugmens alhier wil dat niet zien of horen. Die maakt zich druk over Zwarte Piet, over het hier aanwezige rascisme …

 15. Rosasolis

  Vak lees je in de krant een vreselijk persoonlijk verslag van een Nederlandse tiener meisje uit een moslim gezien. Een gewone meisje die naar een gewone middelbaar school gaat; westers gekleed zonder hoofddoek. Behalve haar liefde voor onderwijs,
  heeft ze vriendinnen en verschillende hobby’s. Zoals het gaat met onze normale tiener
  meisjes… Dan krijgt ze te horen dat de hele familie naar Marokko of Turkije voor vakantie gaat.
  Hoewel sommige wat ouder meisjes vermoeden wat er met hun gaat gebeuren, als ze
  eenmaal in het buitenland zijn; zodat voordat de familie vertrekt gaan zij contact met de politie opnemen, die hen in een vrouwenopvang centrum plaatsen. Maar vaker gaan de jongere meisjes met de familie mee naar een plattelandse oord in een moslim land. De familie praat Arabisch. Maar hun dochter spreekt en verstaat alleen Nederlands en Engels, en misschien een paar woorden Arabisch uit haar kleuter jaren.
  Over 2 of 3 weken is de “vakantie” op. Maar de dag voor de familie naar Nederland terugkeert, begint de nachtmerrie voor deze jonge meisje: haar moeder (in Burka)
  komt bij haar langs, om te aankondigen dat ze uitgehuwelijkt is aan veel ouder man dat ze niet eens kent! Haar vader heeft alles besproken met haar “echtgenoot” en de moskee. Nogmaals, dit moderne Nederlandse schoolmeisje kan niet eens Arabisch
  spreken. Natuurlijk raken deze uitgehuwelijkt meisjes in paniek als zij dit van ma horen. Vooral omdat zij kennen niemand in het buitenland, en ze hebben niet eens een mobiel telefoon, een ook niet hun paspoort bij hun. Sommige weten te ontsnappen zo gauw mogelijk, en proberen de Nederlandse Ambassade of Consulaat te bereiken…als zij hulp van iemand kunnen krijgen, (een man of vrouw in westers kleding, die Engels spreekt). Als zij geluk hebben brengt iemand hun naar onze ambassade of consulaat.
  En dan krijgen ze verder hulp, om terug naar ons land te komen, waar zij in een geheime opvang tehuis worden geplaatst. Vaak wordt het daarna maanden voordat zij eindelijk naar school (onder begeleiding) weer kunnen gaan.

 16. Trude Herr

  Ik ben jaren geleden uitgenodigd op zo een bruiloft van een collega. Het was een geweldig feest. Die huwelijkspartners waren geen van beide moslim en toch uitgehuwelijkt. Met een muziek band, eten, veel gasten. Het feest heeft veel gekost, net een sprookje. Nog steeds bij elkaar.

  1. Rosasolis

   @Trude Herr. Oh heerlijk eten en drinken op een smakelijke uitgehuwelijken feestje.
   Helaas bestaat deze “huwelijken” nog steeds. Waar moet deze vrouwen voor hulp gaan zoeken naar de geboorte van hun zoveelste kind? Waar moeten ze gaan als zij steeds erger wordt geslagen? Heerlijk die toeten en bellen door vele wijken, die worden door Mannen georganiseerd om te laten zien dat zij een WEZEN heeft gekregen om HEM vele zonen te baren. God behoede deze uitgehuwelijkte bruidjes als zij geen zonen baren, of dat zij geen kinderen kunnen krijgen! Dan was die dure bruiloft niets waard! En dan wordt die eerste waardeloze vrouw gedumpt, terwijl er een nieuwe bruiloft op gang komt met een plaatsvervanger. Die zeker het veel beter zouden gaan doen met het kweken van jongens…als er tenminste geen probleem is met de man. Dat er heel veel mannelijke problemen zijn, voor het kweken van kinderen wordt steeds duidelijker
   bekend gemaakt. En ALTIJD als er problemen zijn is het de fout van de vrouw! Dus van gaan de mannenkliek doen? Die onvruchtbare vrouw, of de vrouw die alleen dochters krijgt, gewoon DUMPEN, en opnieuw een geweldige bruiloft organiseren. Dus de hele gedoe opnieuw. Wat gebeurt in deze tweede huwelijk van manlief als het blijkt
   dat HIJ onvruchtbaar is? Mijn god, wat een ramp voor ook nr.2.
   Gelukkig is het heel anders in onze westerse maatschappij: wij vrouwen kiezen als wij willen trouwen, en wel of niet nakomelingen willen hebben. Wij zijn eindelijk vrij om voor deze belangrijke keuzen op te komen.

  2. kweetniet

   u bedoelt zo een feest met gescheiden feestgangers ? Ja das echt een sprookje. Heb ik ooit bijgewoond, we zijn maar kort gebleven. Zeer merkwaardige gang van zaken

 17. Mart

  Zondagmorgen,de goudvissen in ons vijvertje gevoerd en de tuin drolvrij gemaakt,daarna wat gezonnebaad,tot die te warm werd,dus nu achter het schermpje,en meteen weer met de neus in de moslimproblemen,welke europeese site ik maar open…….Steeds vrolijker hier in Brasil te wonen,waar we deze ellende niet hebben,wél wat andere probleempjes,maar daar valt goed mee te leven….PRETTIGE ZONDAG verder.Mart.

  1. Heinz

   U heeft toch wel een toilet in huis?

 18. Politiek Profeet

  Foto laat zien…giechelende moslimaatjes uit India…hebben net een maaltijd met heilige koe gehad, eerste sinds een week…..nu nog ff neuken met een oude kerel van 60 die hun 14 jarig leventje komt verblijden…..
  Hindoe of moslim papa zal wel even incasseren…..bij hindoe of moslim zeug een nieuwe pompen .liefst een meisje voor de oudere dagen….pfffff

 19. Svetlana223

  We moeten nou eenmaal begrijpen dit hoort nou eenmaal bij hun cultuur en daar moeten we begrip voor hebben. Zei gaan hun toch ook niet telkens druk maken over hoe wij in Neederland leven?

  1. Politiek Profeet

   Onder welke betonplaat kom jij nu weer?
   Moslims beheersen de nederlandse samenleving,media,steden,politiek en jij hebt het over begrip??
   Google even de dichtsbijzijnde zieleknijper en neem een jaarabonnement….

 20. Jack Flash

  Vrouwvriendelijk toch? Ik vind het prima.Nederlandse vrouwen moeten ook zo behandeld worden.

 21. Bes Tolen

  Nou, dat is geen nieuws maar voor veel mensen wel en iets om over na te denken. Hier in het binnenland zijn er duizenden christelijke jonge vrouwen, die het voor niets doen. Echt waar? Ja, echt waar en dat gaat al jaren. Al van twintig jaar geleden hoorde ik die verhalen. PvdA echtgenote van multimiljonair, die ..enzovoort. Ik zal het niet beschrijven.
  Nee, ik stop er mee want ik geloof net verder wel.

 22. goedisfout

  Heeft Tim al gevraagd aan zijn vriendin ss wat die er van vind?

 23. Jack Flash

  @goed isfout.Als je dat vraagt duiken ze weg of geven geen antwoord.Ik heb het wel eens gevraagd aan feministen en ander links gespuis.Ze hebben geen antwoord.

 24. Kristalix

  Prachtig export produkt.

  Er kunnen geen boerka’s genoeg vertrekken.

 25. Original NL

  “Nederlandse” meisjes…u bedoelt kopvodden broedmachientjes?!

 26. Duckday

  Dat was toch al jaren bekend waarom nu zo veel ophef Maar ja de politiek denkt wederom een slaatje er uit slaan stemmetjes winnen

 27. DidiMadloba

  Moest het “multiculturalisme” nog een trap na krijgen?
  Ik denk dat niet veel mensen voor uithuwelijken zijn.

  Mijn grootmoeder werd in 1912 automatisch Nederlandse toen ze met een Nederlander trouwde. Maar ze was geen moslima.

  De Twentse vader van mijn andere grootmoeder, een vooraanstaand man, had een speciaal paspoort waarmee hij vrij door heel Nederland kon reizen. Van migratiestromen gesproken!

 28. Joost mag het weten

  Minderjarige meisjes als exportproduct. Sommige mensen zijn echt ziek.

 29. Drollevanger

  Vroeger namen we Nederlandse stieren in hokken op het dek van onze schepen mee, om in het M-Oosten de kwaliteit van hun vee te verbeteren.
  Nu begint men aan de andere kant, en stuurt de fokmerrie,s op. Toch slim van die moslims

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.