NPO gaat voor 'vernieuwing'. Gelukkig niet nog meer Pauw!

Geen categorieokt 23 2019, 10:00
Jeroen Pauw past voor de vervanging van voormalig NPO ster Eva Jinek, hiermee bevestigt hij dat hij met zijn NPO 1 late night talkshow niet het gat gaat invullen dat Jinek achterlaat. Voor half Nederland een zege dus! Al jaren moeten we het quasi intellect aanhoren op de tv, in plaats daarvan gaat de NPO liever voor vernieuwing.
Onze publieke omroep wil een compleet nieuw actualiteitenprogramma starten. Met als beoogde presentatieduo Fidan Ekiz en Tijs van den Brink. Voor prime time tv begrippen 'een redelijke vernieuwing', toch zijn het weer dezelfde mensen die al tijden meegaan in de NPO-sferen.
Maar genoeg gezeurd: met een powervrouw als Ekiz kunnen we zeker wat pittig discussies verwachten, ook moeten we niet vergeten dat Van den Brink de laatste tijd ook tegen wat heilige huisjes heeft lopen trappen. Wellicht kan dit de juiste vernieuwing zijn voor de NPO om de kijkcijfers weer wat op te schroeven.
De handtekeningen staan nog niet op papier, eerst maken beide NPO lieden een proefaflevering om te kijken of er een beetje chemie is. Een andere duo is ook benaderd volgens bronnen: Jort Kelder en Özcan Akyol. Tot nu toe heeft Akyol wel ieder bod afgeslagen.
Met het vertrek van Jinek blijft de onrust binnen de NPO groot. Jinek is weggegaan omdat ze niet meer mocht verdienen dan de balkenendenorm, hierdoor zit Matthijs van Nieuwkerk schijnbaar ook in dubio om de NPO te verlaten. Op zich zou dat helemaal niet zo erg zijn, nieuw bloed binnen de NPO zou alleen maar goed zijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten