Vers van de pers! Gemeente Den Haag gaat Defensie inzetten om Binnenhof en de stad te ‘beschermen’ tegen de boeren!

Onze DDS-reporter Kenneth Steffers kreeg enkele primeurtjes te horen in de wandelgangen op het Binnenhof. Het ministerie van Justitie houdt rekening met de heftigste scenario’s morgen, erger dan de Studentenopstand uit 1999. Zojuist kwam het persbericht van de gemeente Den Haag al naar buiten, maar dit is maar het halve verhaal. De angst is goed zichtbaar binnen het ministerie van Justitie! 

De gemeente Den Haag kwam zojuist met het volgende bericht naar buiten:

Het centrum van Den Haag is niet toegankelijk voor voertuigen die bij grote demonstraties horen. Voertuigen die door de straten rijden, kunnen gevaarlijk zijn voor het winkelend publiek”

Onze reporter kreeg nog wat meer inside informatie over de inzet van Defensie morgen!

Ze gaan morgen de grootste politie-inzet in tien jaar tijd doen in Den Haag en ook het leger zal paraat staan. Er is een speciale en geheime brief uitgegaan vanuit het ministerie met uitleg voor alle medewerkers. Daarin stond ook hoe ze op hun werk kunnen komen, omdat ze verwachten dat hele delen rondom het centrum niet te bereiken zijn. Politie zal obstakels opwerpen en niet zo tolerant reageren als tijdens het vorige protest.

Zoals Grapperhaus al eerder zei krijgen de boeren zeker geen voorkeursbehandeling. Speciale instructies zijn naar de handhavers gestuurd om het morgen niet te laten escaleren.

Een ander vertelde aan onze reporter dat ze binnen Justitie zichtbaar bang zijn voor de ergste scenario’s mogelijk. Iedereen in Nederland kon gisteren zien wat er gebeurde bij het Provinciehuis in Groningen. Het protest in Den Haag morgen zal alleen maar nog massaler zijn, vandaar de reële angst!

Dit gaat misschien wel het grootste dingetje worden sinds de studentenopstand in 1999. Ik houd mijn hart vast’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Waterkanon.

  1. Vlaswiek

   Stikstofidioterie van tafel. De boer ploegt écht wel verder. Die hebben geen tijd voor toetsenbordridderij!

  2. Joop Klepzeikert

   Dat moeten ze bij jou in je reet steken, zodat alle vuiligheid die je in je hebt in één keer via je bek, je oren en je neus eruit gespoeld wordt. Werkschuwe parasiet.

   1. Meriadoc Brandebok

    “Dat moeten ze bij jou in je reet steken.”

    Nou nou.

    1. Vlaswiek

     Zo nauw is dat niet meer na al die afspraakjes met die ouderlingen van je.

    2. Jv

     meriadoc-brandebok: je vraagt er zelf om.
     Waar was je waterkanon toen dat smerige stinkende linkse zooitje zonder toestemming Amsterdam plat legde? En dit tuig deed dat omdat ze notabene betaald werden, dus ingehuurd om rotzooi te schoppen!
     Nee dat past niet in je straatje he, maar de hardwerkende boeren met hun gezinnen, die moeten en zullen kapot gemaakt worden.
     Van mij mogen de boeren Den Haag volledig onderspuiten met hun gier kanon en als het effe kan mogen ze ook het hele binnenhof plat walsen. Liefst met die regerende rand-debielen erin!

  3. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : De ongekende populariteit van Rutte.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Blitzkrieg

    Volgens een ander politicus, ons aller Geert, zijn hinderlijke demonstranten het beste te verjagen met een waterkanon. Tenminste, dat gold voor de linkse pro-klimaatdemonstranten.

    Ik neem aan dat het voor de boeren niet anders iz.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Nee, voor de boeren gebruiken ze het leger.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Blitz

      Inderdaad, men acht de situatie kennelijk van ernstige aard.

  4. hans-e-pans

   Echte kogels of gewoon weer PANG PANG roepen?

 2. Neutral

  Dit is een mooi moment om een organisatie als de VN te vragen wat ze hier van vinden, een regering die het leger tegen de eigen bevolking in gaat zetten.

  1. Mezzadra

   Nee hoor, het betreft hier slechts een groepje hysterische boeren. We moeten even zorgen dat de wegen open blijven.

   1. Vlaswiek

    De afgelopen 15 jaar en talloze bans hebben bewezen dat dit volstrekt kansloos is, de aandoenlijke gaat gebukt onder psychische en ongeneeslijke aandoeningen. Zonde om daar tijd aan te besteden, zelfs de doktoren hebben het opgegeven.

  2. Joop Klepzeikert

   @Neutral: Dat vind de VN allemaal prima, zolang het maar niet tegen de allochtone bevolking is. Tegen eigen volk is tegenwoordig ALLES toegestaan.

 3. Joop Klepzeikert

  Laten we hopen dat dit veel groter wordt dan de studentenopstand van 1999.
  Er is sinds die tijd alleen maar nog veel meer naar de kloten geholpen door de ultra linkse rariteitenkabinetten die Nederland gehad heeft.
  Het is hoog tijd dat er een echt massale opstand tegen de extreem socialisten en hun crimigrante vrienden uit gaat breken, voor die werkelijk alles naar de kloten geholpen hebben.

 4. Mezzadra

  Wel jammer dat het zo uit de hand is gelopen.

  1. Blitzkrieg

   Mezzadra : Uit de hand lopen, welnee. Voor Rutte is dit het synoniem voor draagvlak.

  2. Joop Klepzeikert

   Het extreem socialisme is inderdaad zwaar uit de hand gelopen. Daardoor kun jij en je 10+ aliassen hier de hele dag zwakzinnig zitten trollen, op kosten van werkende mensen. Smerige uitnemer.

   1. Vlaswiek

    Hear, hear²

 5. Lefty

  Van de weg maaien die stinkende kut boeren. Ze zorgen voor chaos op de weg en ontlenen hun macht alleen maar aan peperdure dure tractoren waar je 5 jaar van kunt leven, maar dat trekken ze wel van de belasting af. Dit is complete anarchie.

  1. Jv

   Letty: je was zeker een van die smeerlappen die in Amsterdam hebben geprotesteerd? Je moet echt nog een hoop leren, maar of dat lukt bij een kop vol zaagsel, dat is de vraag!

 6. Lefty

  Ik kom morgen weer te laat op mijn werk door die anarchisten. Op de bon ermee.

  1. Groeneveld

   Lefty, lulletje: het is toch heerlijk als je te laat komt op je werk – en je hebt nog een goede reden ook. Misschien moet je wel omkeren – nog beter!

   Het leven bestaat toch niet alleen uit werken, malle jongen.

  2. Jv

   Jammer dan, neem je toch de trein en de rest lopend? Scheelt weer een hoop stikstof uitstoot!

  3. Blitzkrieg

   Lefty : Wat zeur je nou, gezien je naam zou je niet eens in een auto mogen rijden. Je verraad je eigen geloof.

 7. Marius Feenstra

  Ooit begon Greenpeace (GP) met een nobel doel: jachtverbod op walvissen en actie tegen dumpen van radioactief afval voor een overigens imaginair probleem dat GP zelf in het leven had geroepen. Echter, op een zeker moment in 1986 met het vertrek van Patrick Moore bij GP, ging er een knop om bij GP. GP koos voor het verlaten van wetenschap ten gunste van wat toen heette: aksi, te weten anti maatschappelijk gerichte acties om onze Westerse democratie te ondermijnen. Met wetenschap, natuur en milieu had en heeft het sindsdien niets meer te maken. Dialoog werd een taboe. Het enige dat telde, was status, geld en politieke macht. Dit bereik je niet door het gewetensvol bedrijven van goede wetenschapsbeoefening zoals echte wetenschappers doen. Wel door brute ‘aksie’, wetsovertreding, intimidatie, vernielingen, indoctrinatie, leugens (Noble Cause Corruption) en gewelddadigheid of het uitlokken van gewelddadigheid. Het voorlopige treurige dieptepunt is natuurlijk de vernieling van het Nazca-werelderfgoed:

  1. merlot

   Welke NGO van het type Greenpeace is inmiddels NIET gekaapt door extreemlinkse activisten?

 8. Jv

  Het leger inzetten tegen hun eigen hardwerkende Nederlanders?
  Het moet niet gekker worden want zet dat leger maar in in Syrië om die smerige stinkende moslimtzak van Erdogan een kopje kleiner te schieten.
  Maar nee, dat durven ze niet, de genocide op de Koerden is beter om vervolgens over 10 jaar te zeggen van dat ze het niet geweten hebben.
  En dan Trump de schuld geven van deze situatie? Hoe hypocriet kan die oplichter en aartsleugenaar genaamd zakkenwasser Rutte zijn.
  Dit mannetje komt hopelijk zijn mannetje nog wel een keer tegen.

 9. JFU

  De politici voelen zich bedreigd….en wordt het leger ingezet, en is er ineens daadkracht.
  De bevolking groepen, die elke dag te maken hebben met bedreigingen en geweld van ‘geimporteerde ‘vluchtelingen’ moeten het zelf maar uitzoeken.

 10. Agios

  Den Haag krijgt het benauwd. Sinds lange tijd krijgt de regering te maken met een serieus protest. Dat zijn ze van de makke schapen, oftewel de Lage landers niet gewend. Dat is hevig schrikken als je ervan uit bent gegaan dat alles maar geslikt wordt. Natuurlijk hoop ik niet dat een en ander uit de hand loopt, maar als dat wel zo is dan heb ik daar begrip voor. Eigenlijk hoop ik op een dergelijke reactie van de overige burgers. Ophouden met slikken en stikken. Als het moet het heft in eigen handen nemen.

  1. Vlaswiek

   Dit wordt dan ook schromelijk onderschat.

 11. Jumping

  Rutte gaat zelfs het leger inzetten, tegen de Nederlandse bevolking.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Komt de kogel weer van Links.?

 12. Bunky01

  Wanneer wordt het leger ingezet voor de taak die zij dienen uit te oefenen, nl de verdediging van de landsgrenzen ? Dat heeft prioriteit mijnheer Grapneus. Horden wilde volksstammen met hun meer dan achterlijke geloof, daar horen wij tegen beschermd te worden. Sluit de grenzen voor dat tuig en sluit niet een stad af voor rechtmatig protesterende hardwerkende mensen die een grote bijdrage leveren aan de economie van dit land. Hoelang mijnheer Grapneus (en collega’s) verzaakt u uw plicht ? Als u dit blijft doen dan zal de Nederlandse burger toch een keer het recht in eigen hand gaan nemen en zit u daarop te wachten? Ik voorspel u dat de geest inmiddels uit de fles is, door jullie schuld.

 13. goedisfout

  Wordt defensie ook ingezet voor Soros’ kindsoldaatjes?

 14. Heras

  Wat een hypocrisie. Als de marokkanen herrie schoppen of turken massaal rotzooi trappen, wordt het gedoogd. En nu wordt het leger ingezet???
  De meerderheid van de bevolking staat achter de boeren. Ze moeten alleen geen vernielingen aanbrengen, maar protesteren op het binnenhof moet kunnen.

 15. Heras

  Nu ze zelf bedreigingen voelen, kan verdedigen ineens wel. Terwijl overvallen, aanrandingen, verkrachtingen amper bestraft worden.

 16. Henk Albarda

  Wie tegen Nederland is, krijgt ruimbaan, wie voor Nederland is wordt met grof geweld aangevallen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.