Theo Hiddema ontvangen als ware held bij het boerenprotest: "Jullie moeten blijven protesteren!"

Geen categorieokt 01 2019, 17:45
Waar zijn collega Jesse Klaver massaal werd uitgefloten wordt Hiddema juist onthaald als een ware volksheld. Hiddema greep de kans aan om de boeren aan te spreken en ze te waarschuwen. Trap niet in de valse beloftes van politici, wees waakzaam. Een wijze boodschap van Hiddema, onze politici beloven te veel; echter komen ze niks na.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1179022170300846080?ref_src=twsrc%5Etfw
Theo Hiddema mocht zijn woordje doen na Jesse Klaver en Tjeerd de Groot (D66), het contrast kon niet groter. Hiddema werd onthaald als een ware held, terwijl de afgevaardigden van GL en D66 konden rekenen op een massaal fluitconcert en diverse knallen.
https://twitter.com/LamyaeA/status/1179007461669388288?ref_src=twsrc%5Etfw
Hiddema gaf een mooi pleidooi over hoe gezagstrouw boeren van nature zijn. Deze massale opkomst bewijst volgens Hiddema dat de boeren echt structureel zware problemen hebben. Den Haag moet iets doen, al jaren klinken er mooie woorden vanuit Den Haag maar in de praktijk is de situatie onhoudbaar. Er verandert niks voor ze, sterker nog de regeldruk neemt alleen maar toe.
Hiddema roept dan ook op tot een standvastige houding, geloof het kabinet niet op loze beloftes. Blijf protesteren tot er daadwerkelijk verandering wordt doorgevoerd.
Mark van den Oever, initiatiefnemer van het protest, zei kort erna dat als de politiek niet snel verandering invoert er consequenties zullen volgen. Hij eist verandering!

Dan gaat het anders en harder. Dan zullen we de voedselvoorziening platleggen. Dat is echt nodig, het is genoeg geweest."

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten