Verdachte die Wilders naar de hel wilde sturen: ‘Ik meende het niet’

Vandaag en morgen staat Junaid I. terecht in de rechtbank. Taqiyya of niet, het is zoals vaker bij rechtszaken rondom Wilders een grote soap. de Pakistaan die in een video op Den Haag centraal nog stoer brabbelde dat hij Wilders naar hel zou sturen speelt nu zelf de vermoorde onschuld. Wie hij nu probeert de overtuigen? Dat mag Joost weten…

Wilders probeerde een cartoonwedstrijd over de profeet te organiseren. De Pakistaan Junaid I. zwierf al enkele jaren door Europa en kwam dit nieuws ter oren. Als een ware apologeet moest hij deze kafir natuurlijk onschadelijk maken. En dus besloot hij naar Den Haag te komen om daar op het station zijn heilige boodschap te filmen waarin hij opriep tot de aanslag.

Junaid beweert doodleuk in de rechtszaal dat hij van mening was dat demonstranten ook in Europa hun lot bekopen met een kogel, hij had dus wel verwacht dat hij zou worden neergeschoten. Dit is namelijk wat er ook gebeurt in Pakistan als je de straat op gaat om te demonstreren.

Verschillende deskundigen buigen zich vandaag over de vraag wat interpretatie van de islam is. Wat deskundigen hierover zullen zeggen zal interessant zijn, want het lijkt een normale trend om alles maar goed te praten omdat het in de Koran – of de Hadith –  staat.

Morgen krijgen we de eerste uitspraak van de rechter te horen, benieuwd hoe zwaar hij deze bedreiging weegt. Wel blijkt dat Junaid warrig overkomt, hij weet de islam niet echt goed te verdedigen – als dat überhaupt al kan.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Politiek Profeet

  Tegen de muur en de loodspuit eroverheen, scheelt klauwen geld…

  1. Mezzadra

   Politiek Profeet is een grotere barbaar dan degene die hier voor de rechtbank moest verschijnen.

   Heel naar.

   1. FCKDopper

    Beste heer Mezzadra, Kunt u dat uitleggen?

    1. Veteraan

     Je houdt een Trol in leven door te reageren en dat is nogal irritant en saai.

     1. FCKDopper

      Beste Veteraan,
      U heeft natuurlijk gelijk, echter meende ik dat het zeer onbeschaafd van van de kindervriend om u een barbaar te noemen.

    2. Mezzadra

     Iemand naar de hel wensen lijkt me geen groter kwaad dan bepleiten iemand tegen de muur te zetten en af te knallen.

     Kunt u dat inzien?

     1. Groeneveld

      De barbaar die Wilders naar de hel wenste, wilde graag fysiek gevolg en uitvoering geven aan dat verlangen.

      Zo’n barbaar tegen de muur zetten en afknallen is een uitstekende remedie tegen needogenloze bedreigingen en wrede doodswensen gericht op een ander.

      Zo je doet, zo je ontmoet.

     2. FCKDopper

      U bedoeld te zeggen dat u het plannen, van een politiek/religieuze moord, minder erg vindt dat een loze uitdrukking van frustratie?
      Met alle respect, die Pakistaan was daadwerkelijk van plan iemand te vermoorden, ook al ontkend hij dat nu..

      Iemand die wijst op het financiële voordeel voor de samenleving, indien besloten zou worden een moordenaar te bestraffen met de doodstraf, is geen barbaar. Hij zet anderen niet aan tot een misdaad en is zelf ook niet van plan er één te begaan.

      Het is dan ook alles behalve netjes om dat hier te impliceren. Wat u doet is aanzetten tot haat.

 2. Jumping

  Het is zoals het is.

  Moslims en Duitsers maken geen grapjes.

  Rutte beschermd de halve wereld, behalve de Nederlanders.

  Stop met de EU in deze vorm.
  RUTTUP EN NEXIT.

 3. tonna

  De kracht en moed van salafisten verdwijnt als sneeuw voor de zon,als ze alleen staan zonder de onontbeerlijke groepssteun om het moreel hoog te houden!
  Hun harde, krachtdadige stem verandert in een aanhoudend piepen om medelijden!

 4. Sergeant Monty

  Maar komt die kleur wedstrijd er nog een keer?

  1. Heinrich

   monty/
   Pak je matje en ga naar het oosten liggen mijmeren!

  2. ZiggyStardust

   Weet je Monty, hier in Den Bosch, Oeteldonk, hadden we een aantal jaren geleden het thema ‘Oeteldonk houdt oe jong. ‘Oeteldonk houdt je jong’ in ABN dus.
   Er was 1 carnavalswagen vol met priesters en pastoors (geen echte natuurlijk), een kerk en een kruis erop, en daarbij de tekst: Oeteldonk houdt oe jong bij je. ‘Oeteldonk houdt je kinderen bij je’ dus in ABN. Het ging over get misbruik schandaal in de rooms-katholieke kerk. Deze wagen reed langs onze basiliek de Sint-Jan. Geen enkel probleem, een maatschappelijk thema wordt met een knipoog aangepakt en aangekaart. Niemand, ook de kerk niet, deed er moeilijk over. Dus wat mij betreft, iedere dag een Mohammed of islam cartoon wedstrijd, net zo lang totdat het geen probleem meer is. Een paar religekkies hoeven niet te bepalen hoe de rest van de samenleving die niets met religie hebben, met religie om moeten gaan. Met atheïsten wordt geen rekening gehouden, en die worden ook niet beschermd. Van mij mag overal de spot mee gedreven worden. Wat voor jou heilig is, is dat niet voor mij en andersom. En als je meent dat we een aanhangers van een bepaalde religie en die religie moeten ontzien omdat die lange tenen hebben, dan moeten we er nog eens goed over nadenken of die bepaalde religie met z’n aanhangers hier wel thuishoren.

  3. Original NL

   Jij kleurt alles rood kuko en nou dacht ik te weten dat mohammed een minimaal lichtgetinte bruine jongen was en geen roodhuid…helaas, nog buiten het feit dat u graag met vetkrijt werkt en wij graag deelnemers hebben die hun kleuterschool met goed gevolg hebben afgemaakt..
   Maar blijf het proberen….en wie weet komt er na 25 jaar oefenen ook wat kleur binnen de lijntjes…
   Succes!!

 5. Heinrich

  Trump heeft meer mogelijkheden dan Nederland,om dat gespuis uit de circulatie te halen!
  Als het uit de hand loopt heeft hij nog altijd Guantanamo Bay achter de hand,de vorige president Obama kreeg die functionele gevangenis niet gesloten,en Trump zal de gevangenis sowieso open willen houden!

  1. Julian

   Die functionele gevangenis? Zo heb ik hem nog nooit horen noemen. Maar Heinrich is voorstander van foltering dus….Zodanig dat een gevangene elke moord zou bekennen waarna gevraagd wordt…

   1. werikke

    Als je weet dat iemand schuldig is en dat weet je vaak bij zo’n jihadist dan is alles toegestaan. foltering zou bij menig crimineel goed zijn. wist u dat in Nederland een jihadist net zoveel recht heeft op een nier als een hardwerkende vader . Wist u dat veel criminelen vrij rondlopen terwijl iedereen weet dat ze schuldig zijn maar net niet genoeg bewijs . verkrachters moordenaars etc vaak nog een kans krijgen terwijl de slachtoffers dat niet krijgen. ja ik ben soms voor foltering

    1. Mezzadra

     “ Als je weet dat iemand schuldig is en dat weet je vaak bij zo’n jihadist dan is alles toegestaan. foltering zou bij menig crimineel goed zijn. ”

     Je gelooft hier soms je ogen niet!

     Mijn God, wat een primitief gebral is dit.

    2. Ron

     Werrike.
     Lijfstraffen zouden soms inderdaad best gunstig zijn.

  2. Jumping

   @Heinrich.

   Inderdaad zeer doeltreffend, deze overwegend moordzuchtige personen, zijn in ieder geval, een lange tijd uit het zicht en ze zitten er droog en warm.

 6. fusilier

  Hadden wij maar zon gevangenis als guantanamo bay.

 7. FCKDopper

  Off Topic, de DDS pakt het nieuws niet op vandaar:
  “Politie opent met signalement jacht op Damsteker”
  De verdachte is een man van tussen de 20 en 35 jaar oud, had een licht getinte huidskleur en droeg een zwarte jas, zo meldt de politie nu.

  1. Ron

   Tja.
   Er is dadelijk geen weg met terug en het gebeurt zo vaak dat bijna iedereen wel iemand kent die geweld of agressie heeft meegemaakt met dit volk

 8. FCKDopper

  Wanneer beseffen media en politie nu eens dat we een groot gevaar naar NL geïmporteerd hebben? Deze Pakistaan zal er vermoedelijk ook wel weer mee weg komen.

 9. Mezzadra

  Er zijn hier nogal wat reaguurders die opponenten op dit blog een gruwelijke dood toewensen.
  Ik ben er niet zeker van dat ze dat niet menen.

  1. FCKDopper

   Beste heer Mezzadra, u maakt het allemaal veel te persoonlijk.

   1. werikke

    nee hoor ik meen het en geldt zeker voor die mezzadra trol iets met wie kaatst moet de bal verwachten.

    1. Original NL

     Quote….Ik ben er niet zeker van dat ze dat niet menen……
     Ik ben er hèèl zeker van dat ze dit menen.
     De gemiddelde man laat zich niet ongestraft het bloed onder de nagels vandaan halen door een zuigtrol!
     Dus katinka..ik raad je aan af en toe maar stiekempjes over je schouder te kijken…of vanaf nu de volledige 24/7 op je zolderkamertje te blijven zitten.

   2. Veteraan

    Je houdt een Trol in leven door te reageren en dat is nogal irritant en saai.
    En wat mij betreft gaat Mezzadrama o.a snel dood maar het hoeft niet gruwelijk hoor. Dat even los van je wens dat hij het niet zo persoonlijk moet nemen.
    Constant mensen irriteren is ook agressie dus Trollen zijn erg agressief en mogen dus ook zo benaderd worden.
    Maar is ook maar een mening hé.

    1. Politiek Profeet

     Veteraan(@)
     +++

 10. Veteraan

  Wat een feest hé.
  Abu Bakr Al-Baghdadi dood en tientallen miljoenen van zijn aanhangers kunnen nu lezen dat hij huilend stierf, opgejaagd door een hond die wat mij betreft ver boven hem stond. Erg dat die hond hierbij gewond is geraakt.
  Het zijn allemaal lafbekken maar wel agressief, dom en gewelddadig en als je gelooft dat die maagd van 72 op ze staat te wachten, tja waarom zou je dan nog bang zijn.
  Tot het moment suprême want dan doen ze huilie, huilie.
  En de jacht op die gekken gaat door. Mooi dat o.a. de Amerikanen niet meer doen aan gevangenen nemen maar ze afmaken.
  Anders zitten ze een tijdje en richten dan weer een nieuwe terroristische organisatie op. Kijk maar naar wat er vrijgelaten is uit Guantanamo Bay, zo dom.
  Want het houdt niet op, niet vanzelf.

  1. Politiek Profeet

   Kill them al before they kill you….geleerd tijdens mijn opleiding 74-6 te Roermond…

 11. Jantje

  De islam is het kwaad op aarde. De “profeet” het bewijs.

  1. just saying

   Nee hoor, de volgers van de islam zijn het kwaad op aarde, dus…..

 12. fusilier

  De operatie gisteren genaamd Kayla Mueller, door de Amerikanen uitgevoerd. Was een eerbetoon aan die vrouw die als Amerikaanse hulpverleenster daar werkte en later ontvoerd werd ,en in de klauwen van Bachdadi terecht kwam. Zij werd verkracht en gefolterd door Baghdadi zelf, en overleed later.

 13. tailgunner

  “Verschillende deskundigen buigen zich vandaag over de vraag wat interpretatie van de islam is”. Dat is merkwaardig in een land waar kerk en Staat gescheiden zijn. De wet heerst en niets anders.

  1. Vit

   @tailgunner

   “Verschillende deskundigen buigen zich vandaag over de vraag wat interpretatie van de islam is”.

   Jeetje nu al?

   1. tailgunner

    Eh…ik quote hier Bart Reijmerink, schrijver dezes. Niet mijn woorden.
    Ik kan wel de ironie van je vraag waarderen.

 14. tailgunner

  Oh, gelukkig. Het was maar een geintje hoor! Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

 15. Agios

  Het zal wel goed komen met Junaid. Wat hij wil is vele malen onschuldiger dan de wens te uiten minder Marokkanen te willen. We kennen onze rechters toch, de opperdeugkneuzen van de deugbrigade?

 16. JFU

  Weer een extreme moslim die als hij gepakt wordt direct in een slachtoffer rol kruipt spijt betuigd. Zijn extreem linkse advocaat doet er een schepje bovenop, en een D66 rechter doet de rest. De rest is bekend ondertussen….Voor Wilders zijn er andere regels zoals we weten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.