Video! Baudet niet blij met klimaat-drammende kinderen die spijbelen: 'Als ze de straat op gaan voor minder immigratie, minder EU of een hogere maximum snelheid op de weg, zouden ze dan ook mogen spijbelen?'

Geen categorieokt 08 2019, 17:45
Hoezo genieten kinderen een speciaal privilege dat ze mogen demonstreren voor het klimaat en hierdoor dus zomaar kunnen spijbelen. Geldt dit ook als ze demonstreren tegen andere urgente kwesties? Dit vraagt Thierry Baudet zich af in een kort interview van Lissauer. Baudet hekelt de dubbele standaarden die hoogtij lijken te vieren. Kinderen kunnen beter naar school gaan dan met de groen-rode wappies mee demonstreren!
https://www.youtube.com/embed/tJ_4JX8xOR4
'Het is allemaal flauwekul, het zijn sprookjes' aldus Thierry Baudet over de Klimaatgekte die de laatste maanden ons nieuws domineert. Nog maar twaalf jaar hebben we om de aarde te redden als we de Groene Khmer en andere klimaat-apologeten moeten geloven.
Het verhaal van de Groene Gekte valt in duigen volgens Baudet, er klopt namelijk niet zo veel van. De voorspellingen kloppen keer op keer niet, en men past hun verhaaltje keer op keer aan. Wie gelooft die Groene Zeloten nog?
Baudet is van mening dat deze idioterie ons de keel in wordt gepropt omdat men streeft naar een 'wereldstaat'. Dit stelt politici - en met name linkse politici - in staat om ieder detail in ons leven naar hun wens in te vullen. Dit etatisme is ronduit belachelijk en ook nog een schadelijk voor de positie van de Westerse wereld.
Daarom is Baudet van mening dat we kinderen niet als blinde paarden moeten laten meelopen in deze door de groen-rode-apologeten georkestreerde protesten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten