Walgelijk! Dordtse school beklad om steun aan Zwarte Piet

Geen categorieokt 28 2019, 13:00
Een actievoerder/wappie heeft vanochtend het schoolgebouw van het Johan de Witt gymnasium in Dordrecht beklad. De zelfverklaarde anti-racist en antifascisten bestrijder zal wel denken dat hij een verzetsdaad heeft verricht, terwijl in de realiteit het gewoon een enorme sneuneus is. De sneuneus in kwestie zou een leerling van de school zijn die 'aandacht wil vragen voor racisme binnen de school'.
De leerling in kwestie zou deze daad van vandalisme zijn begaan omdat hij meende dat de schooldirectie het Sinterklaashuis zou steunen. Volgens de directeur klopt dit niet en is deze daad niks meer dan een sneue, treurige actie.
De leerling in kwestie wil graag praten omdat hij zich 'diep schaamt' voor de school. Hij vindt schijnbaar geen gehoor bij de leiding van de school, wellicht omdat de leerling in kwestie zichzelf allemaal waanbeelden heeft lopen aanpraten die niet bestaan. De leerling is nu al een perfecte modeltalent voor de toekomstige brigades van KickOut Zwarte Piet die overal de 'vijand' in zien ook al zijn die er niet.

Ik ben heel verbaasd dat dit er staat, want er is door geen leerling een poging gedaan om hierover met mij in gesprek te gaan’’, zegt hij. ,,Daarom loopt degene die dit heeft gedaan voor de muziek uit, want ik ben best bereid om hierover te praten. Maar niet op deze manier.’’

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten