Zucht, daar gaan we wéér! ’74 Migranten op boot naar Europa na problemen bij Libisch olieveld’

Afgelopen nacht zijn 74 migranten gered door het schip Ocean Viking en maar liefst 110 migranten – bij een oversteek vanuit Tunesië –  zijn teruggestuurd. Nu leek het eindelijk een beetje ‘rustig’ te worden rondom te oversteek waar bemoeizuchtige NGO de asielindustrie in leven houden. Helaas, een verwoede poging om de overtocht te maken mislukten compleet, gelukkig was het schip Ocean Viking nabij.

Vannacht dobberde er vele migranten rond in een rubberbootje rond een olieveld vlak voor de Libische kust. Ze waren daar in de problemen gekomen, volgens artsen zonder grenzen waren er zes kinderen aan boord.

Dit betekent dus dat er nu een schip – Ocean Viking dus – met 74 migranten aan boord richting Europa vaart. Waar ze gaan aanmeren is onduidelijk, ze varen nu ongeveer ten oosten van Sardinië maar of ze gaan aanvaren in Italië is onduidelijk.

Italië pleit nu al langer voor een Europees verdeelmechanisme dat wel werkt, vandaar dat het nog onzeker is of Ocean Viking kiest voor Italië.

Bij een oversteek vanuit Tunesië is een mensensmokkelaar tegengehouden en de 110 migranten die aan boord zaten zijn terug in Tunesië. Dit ging schijnbaar niet al te gemakkelijk.

Dat ging niet zonder slag of stoot: terwijl medewerkers van de kustwacht de boot via luidsprekers tot stoppen maanden, werden ze door de opvarenden met voorwerpen bekogeld. Daardoor raakten twee medewerkers van de kustwacht gewond en sneuvelden verschillende ramen aan boord. 25 migranten die in de commotie overboord waren gesprongen, zijn uit het water gered.

De tijd dringt voor de EU om met een passende oplossing te komen, want dit ging al niet goed en veel beter gaat het niet. Wanneer worden de mensen in Brussel eens wakker – het antwoord: waarschijnlijk niet.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Er is maar 1 oplossing en dat is stoppen met graties geld uitdelen in Europa. Dan gaan en blijven die parasieten vanzelf weg en moeten parasitaire socialisten ook eindelijk gaan werken voor hun geld.

  1. Jumping

   Laat ik het anders formuleren Kleppie.

   Links maakt Nederland kapot.

   1. Joop Klepzeikert

    @Jumping: Socialisten maken alles kapot waar ze aan de macht zijn. Noordwest Europa gaat heel hard de zelfde kant op als Venezuela.

  2. Mezzadra

   ‘ graties geld ’

   🙂

   1. Vlaswiek

    De aandoenlijke kan het niet, hij wil het niet en hij doet het ook niet.

   2. Mieremet

    Weet jij alles van he Mezzie?

 2. Ritter

  Het zijn geen “migranten” ……………………maar illegale migranten die naar Noord/West Europa reizen aangetrokken door het “gratis geld” ( ons sociaal stelsel)

  Veelal jonge mannen die als ze eenmaal in Europa zijn niet meer uit Europa zijn te krijgen.

  Deze illegale migranten komen onder het mom van “vluchteling” en nemen ook hun waarden/normen/ gebruiken mee naar Europa.

  Wat je nu ziet in het Midden-Oosten zie je steeds meer in Europa vanwege de demografische verandering door deze illegale migratie.

  Dus ieder jaar meer dingen als eerwraak; kinderhuwelijken; vrouwenbesnijdenis; enzovoorts.

  1. Vlaswiek

   Geen speld tussen te krijgen Ritter, dat mag ook wel eens gezegd worden.

 3. fusilier

  De aanslag pleger op de synagoge wordt als extreem rechts weg gezet , en getoond met foto en al op het nieuws. De aanslag pleger in Halle, wat een moslim en vluchteling is, daar krijg je geen foto van te zien, en proberen ze het te verdoezelen.

 4. fusilier

  Halle moet zijn limburg

 5. forestfriend

  In het kader van het stikstof uitspraak, is er maar 1 conclusie mogelijk.
  Grenzen dicht, want hoe meer mensen hoe meer stikstof en afval. Nederland is binnen de EU nr. 2 qua bevolkingsdichtheid.

  We kunnen letterlijk geen meer mensen toe laten! Want dit is niet goed voor de gezondheid van de burgers in Nederland.

  Dus stoppen met het discrimineren van ons zelf!

 6. Heras

  Dit probleem was er niet geweest als europa op tijd had ingegrepen. Nu kost dit klauwen met geld en de parasitaire mensen krijg je alleen maar weg met grove middelen.
  Kortom: een gecreëerd probleem door de “leiders” zelf. Over 1,5 jaar zullen de meesten vervangen zijn, en zitten nieuwe met megaproblemen.

  1. musicmaniac

   De leiders zullen over anderhalf jaar wel vervangen worden door nog meer moslimknuffelaars. Zolang links op het pluche blijft plakken zal de democratie alleen nog maar slinken tot het absolute nulpunt en is het gedaan met Nederland. Stemmenfraude helpt links alleen nog maar verder in het zadel. Ook de Hond doet daar met zijn peilingen aan mee. Altijd in het voordeel van de plucheplakkers en moslimliefjes.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.