Zwijg gewoon! Onfatsoenlijke familie Senarabaci wentelt zich in zelfmedelijden na brute bioscoopmoord

Geen categorieokt 27 2019, 12:00
Voor sommigen, zoals de familie Senarabaci, is het beter om te zwijgen in plaats van zichzelf in zelfmedelijden te wentelen. De familie Senarabaci is namelijk "vol ongeloof" en begrijpt niet waarom het Rotterdamse familielied die twee mensen vermoorde, überhaupt in Groningen was. Als je dat niet begrijpt kun je beter zwijgen.
In het Algemeen Dagblad wentelt de familie Senarabaci zich in onschuld en geven ze allerlei verklaringen voor de brute moord op de twee schoonmakers in de Pathé bioscoop van Groningen. Maar als we ergens niet op zitten te wachten dan zijn het wel de verklaringen van de familie Senarabaci. Het is overduidelijk dat deze familie geen fatsoen kent, want ze nemen hun familielid -dat een brute moord pleegde- in bescherming en zoeken naar verklaringen, zo zeggen ze:

"Het ging niet goed met Ergün"

Nou, alsof iemand dat op dit moment nog iets uitmaakt? Natuurlijk niet!
Mensen zijn ook niet op zoek naar een verklaring, maar naar excuses van de familie Senarabaci, een familie die blijkbaar niet in staat was een familielid de liefde en de warmte te geven om te voorkomen dat hij ontspoorde. Als je daarin faalt als familie, wees dan gewoon eerlijk en zeg "het spijt ons, wij hebben het niet kunnen voorkomen", maar in plaats van excuses krijgen we dus zielige wentelteefjes voorgeschoteld:

"We kunnen niet geloven dat hij dit heeft gedaan. Hij is onschuldig tot het tegendeel bewezen is."

Senarabaci kwam vorig jaar al in contact met de politie en staat bekend als een vreemde snuiter. Dat de familie zichzelf zo te kijk zet door te beweren dat hij "onschuldig is tot het tegendeel is bewezen" is opmerkelijk.
Het zou namelijk van behoorlijk amateurisme bij de politie blijk geven als ze de verkeerde verdachte arresteren. En ik ben toch geneigd op de politie te vertrouwen en niet op een familie die haar eigen mensen niet in de hand heeft, daar geen excuses voor aanbiedt en vervolgens met een zielig verhaal in de pers komt aanzetten. Zwijg dan gewoon!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten