Column Jan Roos: Malle hondenvrouwtjes van PvdD vernietigen onze verzorgingsstaat, en de andere partijen werken mee

Zelfs als je denkt dat het allemaal niet gekker kan in Den Haag, weten ze je toch altijd opnieuw te verrassen. De snelheidsverlaging van 130 naar 100 kilometer per uur, terwijl dat werkelijk niets oplevert in de zogenaamde strijd tegen stikstof, is het zoveelste absurdistische konijn uit Ruttes hoge hoed.

We hebben al heel heel wat absurdistische konijn uit de hoge hoed van Mark Rutte gehad. Zo moest de Eerste Kamer eraan te pas komen om de doldwaze biomassacentralesoap tot stilstand te brengen. Allang was het duidelijk dat er, in de strijd tegen CO2-uitstoot, CO2-slurpende bomen bij bosjes werden gekapt, om opgestookt te worden in energiecentrales die een schadelijkere uitstoot hebben dan de gesloten hypermoderne gascentrales. Deze vernietiging van natuur en milieu, die als maatregel tegen de vernietiging van natuur en milieu werd ingezet, kreeg zeker bijna twaalf miljard euro subsidie.

Boeren, die onze economie dragen door hun enorme export en voor ons dagelijks eten zorgen, moeten hun werkzaamheden staken. Bouwvakkers mogen geen huizen bouwen, terwijl we een enorm huizentekort hebben. En nu dus in slakkengang over de snelweg. Allemaal vanwege stikstofnormen die ze in geen ander land hanteren. Het is om gek van te worden. Want waarom zou je in vredesnaam op puur administratieve gronden je eigen economie kapotmaken?

Dat de malle hondenvrouwtjes van de Partij voor de Dieren dit willen, oké. Die denken dat het hele leven een soort hobby is. Dat de Greenpeace-lobbyisten van GroenLinks dit willen, prima. Ze dromen nou eenmaal over een watermeloenenwereld: en groene schil met een dieprode kern. Maar dat vrijwel alle andere partijen, die daar toch echt zitten voor het volk van ons land, meewerken aan het vernietigen van onze verzorgingsstaat, onze rijkdom en onze toekomst, is gekmakend. Simpel om het feit dat ik het niet begrijp.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. FCKDopper

  Beste Jan,
  Volgens mij is Rutte knettergek geworden.
  Hij lijkt werkelijk met opzet de Nederlandse economie kapot te willen maken.
  Wat wil hij bereiken, hij spreekt over handelen in de geest van het landsbelang, om vervolgens het landsbelang als niemand tevoren te schaden. Zelfs figuren als Mussert handelden nog meer in het landsbelang dan deze volkomen gestoorde idioot

 2. Agios

  Het veelvuldige contact met ene Merkel heeft Rutte geen goed gedaan. Merkel krijgt binnenkort de afrekening voor jarenlang mismanagement. Daarna is Rutte aan de beurt. Twee handen op een zwerende buik. Twee etterpuisten op de Europese kaart. Mooier kan ik het niet maken…

  1. Kretoloog

   De geschiedenis gaat ongenadig hard afrekenen met Merkel. En datzelfde lot treft Rutte.

   1. Wesley Benbow

    Nederlanders waarderen politici die verantwoordelijkheid nemen.

    Die mentaliteit maakte ons land groot.

    1. Jv

     Ook als na hun regeer periode blijkt dat tientallen miljarden in een bodemloze put zijn gedumpt en blijkt dat de hele klimaat problematiek een theaterstuk was dat links bedacht heeft, puur om het volk de hersenspoelen.
     We zullen hopelijk nog meemaken dat dat zwijn van een Rutte met zijn stinkende kroost nog eens voor een parlementaire enquête moet verschijnen.
     Maar dan niet met een vermaning er van af komen, maar jarenlang de bak in om te creperen!
     Dat is wat ze verdienen want nu zitten wij in dat schuitje van die smerige lachebek!

     1. Wesley Benbow

      Ik heb slecht nieuws voor je, Jv, Rutte zal hoogstwaarschijnlijk ook het volgende Kabinet gaan leiden.
      Nederlanders houden van bestuurders met lef en realiteitszin en Rutte is zo’n bestuurder.

  2. Pauline Kummer

   Oh nee, mevrouw Merkel is de meest eclante politica in EU verband vanaf 2005. Daar kun je niet omheen @Agios. Wat u hier ook brengt en beschrijft doen mevr. Merkel en de heer Rutte alleen maar nog meer in mijn achting stijgen.

   1. Agios

    Tja, dat zegt heel veel over u Frau Kummer. Daarbij heeft u uw naam ook al niet mee. Wat kunnen mensen toch een pech hebben.

 3. Wesley Benbow

  “De snelheidsverlaging van 130 naar 100 kilometer per uur, terwijl dat werkelijk niets oplevert in de zogenaamde strijd tegen stikstof”

  Dit is dus aantoonbare flauwekul van malle Jan.

  1. Kees Modaal

   Dat is dus aantoonbaar geen flauwekul Wesley. Dat is aangetoond in gedegen Duits onderzoek.
   Zie: h**ps://auto55.mobi/nieuws/32068-snelheidsbeperking-duitse-autobahn-weggestemd-want-niet-beter-voor-milieu

 4. Jv

  Jan: je hebt het nog te netjes verwoord!
  Het hele land is zo langzamerhand een TBS kliniek voor het autochtone volk dat dient opgesloten te worden. Het ergste is nog dat aan het hoofd van deze landelijke kliniek een manager en leidinggevenden staan die net uit een psychiatrische kliniek komen en daarbij ook nog lijden aan de ergste klimaat psychose hebben dat maar bestaat!
  Kortom…. de psychopaat managet de TBS’ers en daar kan nooit iets goeds uit voortkomen.
  Op naar een extreem linkse geïndoctrineerde, dictatoriaal en psychopaten land dat bestuurd wordt door extreem gevaarlijke gekken die denken dat ze het hele volk hun wil op kunnen leggen.
  We zullen zien, maar de tijd voor extreme gele hesjes komt steeds dichterbij.
  Dat wordt een burgeroorlog niet tegen een vijand, maar links tegen rechts.
  Hopelijk heeft rechts de meerderheid want links is nog steeds een klein groepje wat rechts probeert te indoctrineren.

 5. Nep

  Oh Jan Roos wordt eens volwassen en hou op met je gezeur en stemmingsmakerij!

  1. Bosche draak

   Oh Nep wordt eens volwassenen en houd toch eens op met je gezeur en achterlijkheid.

   1. Dwight Tralee

    Voor dat geld wat Jan Roos krijgt voor zijn krabbels kan hij beter Pizza’s gaan bakken.

    1. Agios

     Is nog altijd beter dan die anderhalve poffer die jij Mezza opsteekt voor je getreiter. Dat je niet ontzettend ziek wordt van jezelf…

 6. Jack Flash

  “Die mentaliteit maakte ons land groot”
  En toen maakte Rutte ons land weer klein.

 7. Jumping

  Inderdaad Jan Roos dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Een NEP maatschappij.

  Het is niks meer NOPPES.

  Tegenwoordig noemt iedereen zich KOK.

  1. Nep

   Jumping ga verhuizen!

   1. Top

    En maak jij, je lagere school eens af!

 8. Kees Modaal

  Het is niet zo moeilijk te begrijpen Jan, als je weet wat er de afgelopen decennia in de politiek gebeurt is.
  Het hele partijkartel is overgenomen door de Groene Kmer, ofwel de steeds radicaler geworden extreem socialisten, die nationaal socialisme onderhand ‘extreem rechts’ vinden.
  Dat volk haat alles wat Nederlands is en collaboreert dus met iedereen en alles die Nederland op welke manier dan ook aanvalt en/of bedreigt.

 9. Heinrich

  Jan Roos, ik weet het, en met ons miljoenen anderen!
  Maar het grote probleem is het electoraat, dat consistent en consequent op Rutte blijft stemmen, probeer daar eens een ommekeer in te bewerkstelligen met je politieke ervaring!
  Normaal gesproken zou je verwachten dat “het volk” een eigen denkkracht bezit, maar nee,ze zijn schijnbaar uiterst gevoelig voor het leugenachtige, feiten verdraaiende gebral vanuit de linkse hoek!

 10. Ego-non-solus

  Ik zie dat Anne nog niet heeft gereageerd. Zij weet als enige onder ons allen hoe het zit.

  Daarom Anne, kom er maar in!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.