Kick-Out Zwarte Piet neemt maatregelen. Regelen extra beveiliging

Kick-Out Zwarte Piet is het zat, ze menen namelijk dat ze niet serieus worden genomen door politie en door onze eigen overheid. Ze zijn van mening dat de dreiging erg reëel is. KOZP heeft namelijk wel vaker last van bedreigingen, geweldsescalaties zijn bijna normale zaak geworden. 

KOZP meent dat de overheid een veilige demonstratie voor de groepering niet meer kan garanderen. Daarom nemen ze het heft in eigen handen, of het hiermee plezieriger wordt is nog maar de vraag. Met wat voor soort beveiliging komt KOZP op de proppen is de vraag.

Onze ervaring is dat de politie en overheid de concrete bedreigingen tegen ons niet serieus nemen. Het wordt steeds gevaarlijker voor ons.”

Politie heeft nog niet gereageerd op het statement van KOZP. KOZP liep al langer met deze gedachte rond. Na het treurige incident in Den Haag is de organisatie het zat.

Vrijdagavond escaleerde het flink. Grote vernielingen en ruiten die werden ingegooid zorgde voor een enorm bedreigende sfeer. Hier maakt de actiegroep een terecht punt mee. Toch is het weer spijtig dat ze indirect menen dat er een institutioneel racisme is omdat de overheid en politie hun best niet zouden doen. Dat is uiteraard complete onzin, de politie doet meer dan genoeg om KOZP de ruimte te geven om te demonstreren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

104 reacties

 1. VerreOosten

  Als het een beetje tegen zit dan trekt men steeds vaker de ”racisme” kaart

  1. EnDanDit

   Dit is een standaard tactiek van links. Direct in de slachtofferrol kruipen. Wat men niet beseft is dat het woord en betekenis ‘racisme’ steeds meer zijn waarde verliest op deze manier. Je komt op een gegeven moment uit op een punt waar men zijn of haar schouders ophaalt wanneer hij of zij wordt beschuldigd van racisme.

   1. Mezzadra

    De feiten zijn dat KOZP altijd vreedzaam demonstreren en de pro-Pieters zich regelmatig schuldig maken aan geweld en vernieling.

    Dit zou ons aan het denken kunnen zetten.

    1. EnDanDit

     Interessante definitie van vreedzaam demonstreren. Ik kan de KOZP protesten van afgelopen jaren nog herinneren. Hierbij werd intimidatie tegenover ouders en kinderen niet geschuwd.

     Het is prima als je een andere mening over bepaalde zaken hebt, maar ga dan ook op normale wijze de discussie aan. Waar KOZP nu mee te maken krijgt, is een logisch gevolg van de door hun gekozen tactiek (“violence begets violence”). Dit is gewoon menselijk gedrag; irriteer iemand lang genoeg, en uiteindelijk kan je een tik verwachten.

     1. Mezzadra

      KOZP heeft altijd vreedzaam gedemonstreerd, EnDanDit.
      Houd je bij de feiten.

     2. Shadow1100

      Enkele jaren geleden beweerde nog zo’n KOZP-dwaas dat hij tijdens de intocht de hersens van Sinterklaas zodanig in elkaar zou slaan dat de kindertjes onder de botstukjes en hersendeeltjes zouden zitten…….

     3. EnDanDit

      Hmm.. DDS laat het niet toe om verder te reageren. Dan maar zo:

      @Mezzadra
      Nogmaals: ik vind intimidatie niet horen bij een vreedzame demonstratie.

      @Shadow1100
      Klopt. Dat was ene Rutger volgens mij. Mijn nekharen gingen overeind staan toen ik hem hoorde zeggen dat hij het prachtig zou vinden wanneer kinderen onder de botsplinters zouden komen te zitten. Akelig en triest mannetje.

     4. Veteraan

      Je trapt er weer in zoals veel mensen er dagelijks intrappen.
      Mezzadrama leeft van reacties en heeft geen andere hobby’s.
      Dus je hebt hem weer in leven gehouden voor vandaag.

    2. Tguard

     @mezza ik denk dat je gelijk hebt. Dus tja dan moeten we maar Antifa Nederland ook maar vreedzaam laten demonstreren met varkens en bbq feestjes in de buurt van moskeeën. Tenslotte zijn ze feitelijk vreedzaam, echter lijkt het me vrij provocerend. Net als bij een intocht van Sinterklaas kinderen bloot te stellen aan vreedzaam demonstreren door schreeuwende boze beroeps actiefsten.

    3. nml

     vreedzaam tussen de kinderen schreeuwen en ouders intimideren. Donder toch op strontvlek met je stomme doorzichtige leugens

   2. Ron

    Dat punt is er al lang.

 2. Ben Venuti

  Gewoon stoppen met die flauwekul tegen Zwarte Piet dan heb je geen beveiliging nodig ook.

 3. leonvds

  Zal me niks verbazen als dat hele gebeuren in Den Haag in scène is gezet om sneller van zwarte piet af te komen.

  1. Mezzadra

   Zolang je voor deze bewering geen aanwijzing, laat staan bewijs hebt is het niet meer dan een losse flodder.

   1. Rechtsaf

    mezaadratje neemt het graag op voor racisten zoals iedereen wel merkt natuurlijk, over de schandalige inhoudt hoor je mezzadratje niet..

    Eigen beveiliging? eigen rechter bedoelen ze natuurlijk..

    1. Ron

     @rechtsaf dit gaat resulteren in dat pro zwarte pieten weer beveiliging in gaat huren tegen de beveiliging van kozp enzovoort.

    2. Top

     Hij vergeet voor het gemak, de veroordeling voor het geweld, wat die Airfryer gepleegd heeft.

   2. Top

    Script blablabla. Script Blaaskaak! #Script viezerik!

   3. nml

    je bent een losse flodder strontvlek

 4. Heras

  Maar weten ze al wie hen “aangevallen”heeft?
  Is het niet in scene gezet door henzelf?
  Kon Kopz zelf niet inzien dat er uiteindelijk tegengas door de meerderheid zou komen. Dat zag ieder kind aankomen, na al dat gedram, gezeur en het eindeloos beledigen.
  En ja, de meerderheid wil niet gedomineerd worden door een kleine minderheid, zoveel is duidelijk. Daar zijn we te onafhankelijk voor.

  1. Rechtsaf

   Ik weet niet of het in scene is gezet maar dat WIJ er klaar mee zijn is duidelijk, ik heb een flinke enquête gedaan bij mij in de buurt die overigens zeer divers is, men is er zo spuugzat van, 96% is voor zwarte piet…

  2. Mezzadra

   Er zijn mensen aangehouden. Uit niets bleek nog dat dit geen pro-Pieters waren.

   1. Blitzkrieg

    Mezzadra : Het tegengestelde is ook waar, uit niks blijkt nog dat dit geen anti-Pieters waren.

    1. Ron

     Enigste feit is wel dat ze bijna allemaal al vrij zijn.

   2. Top

    Script blablabla. Script Blaaskaak! #Script viezerik!

 5. Lex

  MENS ERGER JE NIET

  OF IS HET

  MENS ERGER JE MATELOOS.

  Ze hebben het ook verkeerd aangepakt. ze hadden er een knokploeg op af moet sturen en al het tuig van Kick-Out Zwarte het ziekenhuis in moeten slaan.

  Maar het begin van het verzet is er, het zal alleen maar groter worden. totdat Denhaag eindelijk eens voor onze cultuur op gaat komen.

  Maar die hebben hun handen vol aan die waanzinnige Stikstof waanzin dat onze economie van het land naar de kloten helpt. Straks moeten ze weer gaan bezuinigen en wie kan de rekening hiervan gaan betalen “juist het klootjesvolk”

  Trouwens prima plan van Geert Wilders om de omstreden Stikstof waanzin een halfjaar uit te stellen. Kijk dan is er toch nog iemand met verstand in Denhaag.

  Ik hoop dat nederlanders verzet blijven bieden en niet toegeven aan deze steeds groter wordende walgelijke actie groep die onze cultuur

  1. Lex

   naar de kloten helpt.

 6. Blitzkrieg

  KOZP gaat bescherming tegen zichzelf inhuren, zou dit geld ook bij soros vandaan komen?

  1. debontereus

   @Blitzkrieg
   Waar het geld we komt interesseert me.niet .
   Dat ze ergens geld weg halen is duidelijk en dat er eigen beveiliging komt maakt het een heel gevaarlijk clubje.
   Gewoon net als satudarah Hell’s angels verbieden . Doen ze dit niet gaat het alleen maar van kwaad tot erger .

 7. Sergeant Monty

  Tegen de tijd dat je bescherming nodig hebt van wege je uitspraken moet je jezelf eens afvragen of niet iets te ver bent gegaan in je uitspraken.

  1. Mezzadra

   Nee, dan moeten we ons gaan afvragen of de vrijheid van meningsuiting in ons land niet gevaarlijk onder druk is gekomen.

   1. Ron

    Hebben ze in Ghana vrijheid van meningsuiting?

   2. Sergeant Monty

    “gaan afvragen of de vrijheid van meningsuiting in ons land niet gevaarlijk ………..”

    Ik vind dat men goed moet nadenken alvorens men iets roept.
    Je op alles beroepen op de vrijheid van meningsuiting is wel erg makkelijk.

    Als je bewust mensen tegen de benen schopt vind ik dat je te vergaat in je mening.
    Respect moet je ook verdienen en niet afdwingen.

    1. Ron

     +++++++++

    2. Mezzadra

     De vrijheid van meningsuiting wordt niet begrensd door het feit dat sommige mensen er aanstoot aan nemen, behalve wanneer de wet wordt overtreden of de openbare orde wordt bedreigd.

 8. EnDanDit

  Riep dit al een paar jaar geleden toen KOZP voor het eerst in het nieuws verscheen: hier kan gewoon normaal over gediscussieerd worden. Helaas, KOZP kiest keer op keer voor de militante route en wilt op gewelddadige wijze hun standpunten opdringen aan de menigte: “if you’re not with us, then you’re against us!” zo luidt de boodschap. Dat KOZP voor de militante route koos is eenvoudig te verklaren; bij ieder normale discussie zou er direct als eindconclusie naar boven komen dat blackface puur een Amerikaans fenomeen is en weinig te maken heeft met onze Nederlandse cultuur. Het is een geïmporteerd probleem.

 9. Jv

  Mooi….scheppen ze zelf een legitieme manier dat tegenstanders uit monde van zelfverdediging dit tuig eens flink te grazen kan nemen!

 10. Ron

  Grappig
  Is hetzelfde als met een Feyenoord shirt in een Ajax vak te gaan zitten en de ajaxfans voor van alles en nog wat uit te maken. Dan beveiliging inhuren omdat je bang bent. Maar welk zelfrespecterende beveiliger wil dan daar de klappen voor opvangen?

  Maar kozp huurt beveiliging in om door te kunnen gaan met het treiteren van de bevolking. En dat wordt toegestaan door Den Haag.
  Is die jerry soms mezzadra?

  1. Sergeant Monty

   “met een Feyenoord shirt in een Ajax vak te gaan zitten”

   Wel een erg simpele vergelijking.
   Maar wel heel duidelijk.
   Alleen niet voor iedereen.

   1. Ron

    Voor sommige moet je het simpel houden anders begrijpen ze het niet.

   2. Bosche draak

    Als je het niet kan volgen Monty is niet erg, maar klets dan wat minder in de ruimte.

 11. Drollevanger

  Wie betaald eigenlijk die extra beveiliging, of worden die centen gedoneerd uit Ghana, het thuisland van die Yeffrie zendelingen.

  1. Mezzadra

   De kosten voor de bescherming van de vrijheid van meningsuiting worden opgebracht door de belastingbetaler.
   Terecht natuurlijk, dit belangrijke grondrecht mag wat kosten.

   1. Ben Venuti

    Ik betaal niks mee om zo’n roetmop een traditioneel kinderfeest te laten vergallen, wat mij betreft schieten ze hem af.

    1. Mycase

     Daar wil ik dan wel weer voor betalen

    2. Mezzadra

     “roetmop”

     Waarmee weer eens is aangetoond dat het gedoe rond Zwarte Piet wel degelijk over racisme gaat.

     1. Ben Venuti

      Nee hoor jij ziet overal racisme in, neem een lekker bakkie koffie met een moorkop…..

     2. Ron

      Nee hoor.
      Dat staat los van zwarte Piet. Dat wil jij denken en daarmee geef jij aan dat jij dus zwarte Piet vergelijkt met jerry.
      Wij niet wij zien geen overeenkomst maar jouw gedachtegang is dus wel zeer racistisch

 12. Drollevanger

  Persoonlijk vind ik helemaal niet dat er over Sinterklaas, Zwarte Piet of de Paashaas gediscuteerd moet worden. Het is een deel van onze cultuur, en figuren die het niet met onze cultuur eens zijn moeten weer in Ghana gaan wonen. Lekker warm bij de andere Ashanti voormalige slavenverkopers.(de Ashanti uit Ghana leverden de meeste slaven voor het WIC)

 13. Mar

  @Blitzkrieg

  KOZP gaat zelf beveiliging regelen. Beveiliging gaat dus niet betaald worden met uw belastingcentjes.

  Verdorie, waar moet men nu over gaan emmeren? Zoek zoek zoek, waar is die stok om mee te slaan?

  Eureka! “zou dit geld ook bij soros vandaan komen?”

  Zwaktebod

  *sarcasmemodus uit*

  1. Bosche draak

   Die hele organisatie hangt van gemeenschapsgeld aan elkaar Marklapper!!

 14. Stopperspil

  Ze hebben toch hun altijd in het zwart geklede en gemaskerde vrienden en vriendinnen van Antifa als beveiligers.

 15. Meriadoc Brandebok

  Diepbedroevend dat KOZP beveiliging voor haar bijeenkomsten moet arrangeren, hoewel ik denk dat de politie alles doet dat zij kan.

  Mensen die normaal de mond volhebben over de vrijheid van meningsuiting achten het gerechtvaardigd dat mensen met een onwelgevallige mening worden belaagd. Mensen die de mond vol hebben over de Nederlandse cultuur hebben de essentie van de vrijheid van meningsuiting niet begrepen.

  Deze geldt namelijk voor Geertje Wilders, Thierry Baudet, maar ook voor Jerry en Kick Out Zwarte Piet. De vrijheid van meningsuiting geldt voor iedereen en wie een minderheid het zwijgen op wil leggen door geweld te gebruiken gaat ver over de schreef. Misschien moeten zij maar hun spullen pakken en verkassen, in plaats van Jerry, want hun wangedrag komt overeen met het wangedrag van een ordinaire bontkraag.

  Meer valt er niet over te zeggen.

  1. Ben Venuti

   Zonder geweld had men in Frankrijk nog een zonnegod gehad of iets dergelijks, als een kleine minderheid zijn wensen op wil dringen aan de meerderheid en de staat roept hen niet tot de orde is gepast geweld geoorloofd, dat jij nu wenst te buigen voor dat rapalje moet jij weten, maar de meerderheid voelt daar niets voor.

  2. Stopperspil

   KOZP is sinds de oprichting in de watten gelegd. Vrijwel alle media, de Hilversumse omroepen voorop, gaven het duo Quinsi Gario en Jerry Afryie alle ruimte. Voorstanders van Zwarte Piet werden zelden of nooit in beeld gebracht. Van een echte discussie was op die manier geen sprake. Dit wreekt zich nu. De roetveegpieten zijn gewoon doorgedrukt met steun van de media en gemeentebesturen in het westen van het land, terwijl het overgrote deel van de Nederlanders dat niet wil.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Stopperspil

    Als KOZP wil mogen ze een eigen televisieprogramma starten om de hele dag over Zwarte Piet te kletsen. Dat is de democratie en de vrijheid van meningsuiting.

    Wat niet mag is hen belagen.

    1. Stopperspil

     Zijn DWDD, Pauw, Nieuwsuur en het Sinterklaasjournaal eigen programma’s van KOZP? Het lijkt er inderdaad wel op, maar de omroepen worden door ons allen betaald. Dus wat klets u nou.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Stopperspil

      Ik zeg dat het hen toegestaan is in de media te verschijnen. Zelfs als zij morgen de financiële middelen hebben om een televisieprogramma te produceren mogen zij dat gewoon doen. Dat is democratie en vrijheid van meningsuiting.

      Wat niet mag is deze minderheid het zwijgen proberen op te leggen door hen fysiek te belagen. Daar is geen enkel excuus voor en het is onbegrijpelijk. Wilders heeft akelige uitspraken over moslims gedaan, maar daarmee zijn de dreigementen van tuig ook niet gerechtvaardigd.

      Mensen moeten stoppen te denken dat de vrijheid van meningsuiting alleen voor henzelf geldt. Dan staat men buiten de realiteit.

  3. EnDanDit

   Vrijheid van meningsuiting houdt op zodra je geweld en intimidatie gaat gebruiken om je punt te maken. Zie intocht in Gouda (2014). Overigens heeft de uitspraak van Rutger over botsplinters destijds ook niet veel goeds gedaan voor de KOZP zaak.

   Juist dankzij dit soort fratsen zien mensen KOZP voor wat het is: een militante partij die geen geweld schuwt om haar punt te maken. Dan ben je gewoon af, klaar. Je kan dan gaan huilen over minderheden, maar ook minderheden hebben zich gewoon te houden aan de gang van zaken.

   Voordat je begint te krijsen over ‘ja maar rechts doet het ook!’: ja, ook geweld en intimidatie aan de rechterkant keur ik af.

   1. Mezzadra

    “Juist dankzij dit soort fratsen zien mensen KOZP voor wat het is: een militante partij die geen geweld schuwt om haar punt te maken. ”

    Dit is een platte leugen, KOZP maakte zich nooit schuldig aan geweld.

   2. Meriadoc Brandebok

    “Vrijheid van meningsuiting houdt op zodra je geweld en intimidatie gaat gebruiken om je punt te maken.”

    De vrijheid van meningsuiting geldt voor kick out zwarte piet en zij heeft ook het recht bijeen te komen.

    Rechtse pro-Pieten tokkies moeten hun handen thuishouden en wie begrip voor zulke gewelddadige pro-pieters opbrengt, of hen zelfs begrijpt, is even fascistisch. Zij moeten maar eens hun koffer pakken, want van de Westerse waarden begrijpen zij niets.

    1. Ben Venuti

     Sodemieter toch op man met je gezeik en westerse waarden, vertel dat lekker tegen je moslim gabbers die je dagelijks de hand boven het hoofd houdt. Hypocriet!

     1. Meriadoc Brandebok

      @Ben Venuti

      Veel moslims gedragen zich fatsoenlijker dan de gewelddadige tegendemonstranten. Kun je nagaan.

    2. Bosche draak

     En jij bent een links stuk lafhartig stront met je eeuwig “getokkie”

     Lik de hielen van dat tuig vooral nog wat meer laffe schijtbok!

 16. debontereus

  Wat ik eerder al zei .
  Uitroeien tot en.met de wortels.
  Zeer gevaarlijk clubje.
  En gelijk bij onze p*do hetzelfde doen want hij vergoeilijkt het met hand en tand .
  Hieruit maak ik dan ook op dat het bewijs voor zijn p*dofiele neigingen geleverd is .
  Hij geeft geen zak om kinderen .

 17. Piet51

  Ik vind, dat KOZP alle recht van spreken heeft, maar niet dat ze 100% gelijk hebben. Ze zien het nog veel te beperkt. Dat hele Sinterklaasfeest van ons deugt van geen kant. Werkelijk alles er omheen is discriminerend van aard. Hieronder een paar punten van kritiek. Een paar jaar geleden al gepubliceerd en niet zelf bedacht, maar daarom niet minder waar en actueler dan ooit.

  * Zie, ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan….
  (het woord ” zie ” kan als uiterst kwetsend worden ervaren door visueel gehandicapten, al zullen die dit waarschijnlijk niet lezen, en dient dus vervangen te worden door “ervaar” oid. Daarnaast is het onacceptabel om het over Spanje te hebben voor de Catalanen, dus daar moet een oplossing voor worden gezocht, net als voor het fenomeen “stoomboot” want iedereen weet deze zeer milieu belastend zijn.)

  * Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan…
  (Het “hij” van de stoomboot is onmiskenbaar genderspecifiek en dient vervangen te worden. ps. de milieu onvriendelijke boot moest toch al weg, wellicht vervangen door milieuvriendelijk genderneutraal voertuig ? “Sint Nicolaas” is een uiting van de Christelijke traditie en bijgevolg ongewenst. ” zie ” (zie hierboven) moest al weg (ivm visueel gehandicapten).

  * Hoe huppelt het paardje, het dek op en neer…
  (dieren horen in de vrije natuur, en zijn er niet om trucjes te doen (huppelen) en al helemaal niet op eerder genoemde boot. Een exces dat men vroeger ook wel zag in dierentuinen en circussen. Past niet meer in 2019. helaas!

  * Hoe waaien de wimpels al heen en al weer…
  (mag in principe nog wel, al suggereert het een continu wisselende windrichting. (milieu effect of veroorzaakt door de vervuilende gassen van de stoomboot?) Hier dient een milieu effect rapportage gemaakt te worden. Tot de gevolgen bekend worden, voorlopig geen wimpels. Ook omdat de niet nader genoemde kleur van de wimpels weleens voor verkeerde beeldvorming ZOU KUNNEN zorgen)

  * Zijn knecht staat te lachen en roept ons reeds toe…
  (Knecht is denigrerend, weinig respectvol voor minder lager opgeleiden en suggereert een arbeidsongelijkheid die onacceptabel is. Het zogenaamde lachen (zonder humoristische context) kan als als een teken van minder intelligentie worden uitgelegd. Het zogenaamde “roepen” is door slechthorenden niet of nauwelijks mee te krijgen en hierdoor onnodig kwetsend en dient vervangen te worden door een passend alternatief.

  * Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe…
  (door zoet aan lekkers te koppelen ontstaat een onjuist beeld. Het is juist zoetigheid (lees suikers) dat voor obesitas en hart en vaatziekten zorgt. Door uitgerekend het woord “zoet” te verwarren met “lief” of “braaf” ontstaat een verkeerd beeld.
  Voorstel ;
  A… wie zoet eet, krijgt obesitas (waarschuwend) of
  B… wie braaf is krijgt een wortel. (beloning)
  (ps eerder werd “snoeptomaatje” voorgesteld maar de koppeling tussen snoep (slecht) en tomaat (goed) is ongewenst in deze)…

  * Oh lieve Sint Nicolaas, kom ook eens bij mij…
  (absoluut uitgesloten. De koppeling van een katholieke heilige en het woord “komen” roept bijzonder ongemakkelijke beelden op van seksueel misbruik in de breedste zin des woords en is daarom “no go”.)

  * En rijd dan niet stilletjes ons huisje voorbij…
  (het woord “huisje” doet onrecht aan mensen die zich geen huis kunnen veroorloven (waaronder veel alleenstaande moeders) en die noodgedwongen in een flat of appartement wonen “ons Huisje” is in deze context (vaak) onbewust bedoeld als eigen bezit. onnodig grievend voor huurders of niet huizen bezitters.)

  1. Ben Venuti

   Als ik jou was zou ik eens een lobotomie overwegen Piet want erg normaal kom je niet over!

   1. Ron

    Hij onderschrijft wel meteen waarom de islamitische feesten dan ook niet kunnen.

   2. Original NL

    Piet mocht vroeger nooit voor piet spelen Ben, vandaar zijn pro KOZP houding.

   3. Bosche draak

    Nogal een lap tekst voor malle pietje om aan te tonen wat voor een flauwe flodder het is.
    Gelukkig is Pietje51 wel heel goed in het leggen van puzzels, de laatste duurde hem slechts drie maanden terwijl op de doos twee tot vier jaar stond!

    1. Piet51

     @Bosche draak
     Maar die is ook heel leuk en bijna net zo flauw als wat ik stuurde. O.k., iets minder flauw. Leuk om in een sinterklaasgedicht te gebruiken.

     1. Bosche draak

      Tja linkse loetjes hebben nou eenmaal beperkte humor, hou me maar goed in de gaten pietje puk, dan leer je misschien nog eens wat….

  2. Top

   Ik heb uw bijdragen eens goed bestudeerd. Uit mijn analyse, maak ik op, dat u geen arbeid verricht, dus eigenlijk een ‘onrendabele’ bent. En dat u niets meer om handen heeft, dan een vastgeroeste mening op het internet te verspreiden. We kunnen het kokervisie noemen Wat u hier poneert is complete flauwekul.

  3. EnDanDit

   Ik moest lachen. Hij is goed, Piet!

  4. Mezzadra

   Heel geestig.
   🙂

  5. Piet51

   @Benvenuti, Ron en Top
   Jullie reacties bewijzen, dat een aantal schrijvers op DDS een normaal gevoel voor humor mist.

   @Top
   Je hebt mij niet goed geanalyseerd, want ik heb regelmatig over mijn wonen en werken in Italië bericht. Ik ben namelijk geen onrendabele, want ik werk veel en draag met genoegen bakken vol premies en belasting af, waarmee ik meebetaal aan het inkomen van menig deelnemer hier. Maar ik heb ook het geluk veel vrije tijd over te hebben. Dat is slim georganiseerd dus.

  6. Piet51

   @EnDanDit en Mezzadra
   Dank, we houden het wel een beetje gezellig, toch?

 18. Bolkestein

  Gaat Soros knokploegen regelen voor de KOZP-fascisten?

 19. Tman

  KOZP gaat zelf zorgdragen voor eigen veiligheid?
  Ja, ik begrijp het maar al te goed!
  Opdat ze tussen de angstige kinderen kunnen gaan staan demonstreren met spandoeken, zonder gestoord te worden door gemene zwartepiet aanhangers!
  Maar het gaat niet lukken, de pro zwartepiet aanhangers zullen stevige steun krijgen van neo-nazi’s, geharde voetbal hooligans en gelijksoortige lieftallige heerschappen!

 20. Bolkestein

  KOZP dient ver buiten bereik van kinderen gehouden te worden.

 21. Tman

  Onze p*do schreef: “KOZP leden altijd vreedzaam demonstreren”.
  Met spandoeken, schreeuwend staande tussen de kleine, beangstigde kinderen!
  Ik wil dit benoemen als uiterst kindonvriendelijk, asociaal, respectloos en minderwaardig!
  Mossad noemt het vreedzaam omdat de KOZP leden, de kinderen niet hebben geslagen en mishandeld!

 22. Kristalix

  Afririe misbruikt een kinderfeest. Een aantal zwarte mede “mensen” doen daar in mee. Wat voornamelijk bestaat uit het zich afzetten tegen de maatschappij. Deze minder frisse lieden, uitkeringstrekkers misbruiken hun uitkering en een kinderfeest.

  Daar moet een eind aan komen.

 23. Vliegenvanger

  Het moet maar eens afgelopen zijn met die zwarte Piet racisten. Hebben ze het nou nog niet door dat de bevolking het niet langer wil pikken. Het steeds gevaarlijker wordt voor ze. In de wandelgangen hoor ik gesprekken die ik hier maar niet zal herhalen. Die Kick-out zooi heeft zijn langste tijd gehad. Ze kunnen beter stoppen nu ze nog kunnen, de grote overmacht wint altijd.

 24. rujoleki

  Oppakken en deporteren.

 25. merlot

  Het gaat deze vijfde colonne helemaal niet om Zwarte Piet. Hun agenda is afbraak van het westen van binnenuit:

  “In binnen- en buitenland zijn radicale, extreemlinkse groeperingen actief die als doel hebben om de iconen van onze cultuur te laten verdwijnen. Ze worden gefinancierd door niemand minder dan GEORGE SOROS.

  We beginnen in eigen land, waar extreemlinkse activisten willen dat Zwarte Piet verdwijnt en dat museum-collecties worden ‘gedekoloniseerd’.

  Neem bijvoorbeeld het jongeren- en studentennetwerk New Urban Collective, dat wordt gefinancierd door onder andere de Open Society van de schimmige miljardair.

  Ophef en tweedracht

  In 2014 kreeg het NUC volgens de website van Open Society 10.000 dollar en in 2015 zelfs 24.750 dollar van de organisatie van Soros, schrijven Telegraaf-journalisten Wierd Duk en Marcel Vink.

  Hun doel: zoveel mogelijk ophef en tweedracht zaaien.

  Een aanhanger van NUC schreef op Facebook: “Ik houd van vechten, vooral tegen de witte man.”

  Mitchell Esajas, oprichter van New Urban Collective en één van de gezichten van de anti-Zwarte Piet beweging, reageerde daarop: “Ik hoop dat jullie dit jaar iets doen, vreedzaam of niet!”

  ht*ps://www.ninefornews.nl/zwarte-piet-migrantenkaravaan-soros/

  1. Mezzadra

   ht*ps://revu.nl/artikel/2933/wie-zijn-de-mensen-achter-het-nepartikel-in-nederland

   Als je de leugenachtige bron ninefornews durft op te voeren ben je de weg kwijt of niet te goeder trouw.

   1. merlot

    De bron aanvallen is Sovjet-methodiek. Dat is immers gemakkelijker dan op de inhoud ingaan.

    Alles wat ik citeerde is aantoonbaar de waarheid. Maar ja, trollen hebben niets met de waarheid. Dus dan maar de bron aanvallen.

    1. Mezzadra

     De bron is evident leugenachtig. Eigenlijk vind ik het schaamteloos dat je ermee durft te komen.

     1. merlot

      Probeer het eens inhoudelijk, prutser.

     2. Mezzadra

      Nee, ik ga echt niet reageren op een leugenartikel van ninefornews, merlot.

      Ik zou jou eens moeten horen als ik zou citeren uit Joop of Krapuul, terwijl dat kwaliteitsmedia zijn vergeleken bij ninefornews.

     3. merlot

      “Nee, ik ga echt niet reageren op een leugenartikel van ninefornews, merlot.”

      Je gooit dus nu al de handdoek in de ring. Dat kan ik me voorstellen na het pak slaag dat je gisteren kreeg.

      “Ik zou jou eens moeten horen als ik zou citeren uit Joop of Krapuul, terwijl dat kwaliteitsmedia zijn vergeleken bij ninefornews.”

      Ik zou het betreffende artikel op z’n merites beoordelen en niet op de bron.

     4. Meriadoc Brandebok

      Een blik op de hoofdpagina leert dat men deze bron naar het rijk van onbetrouwbare bronnen kan verwijzen. In één van de artikelen staat:

      “De Brit Gary McKinnon is de beroemdste UFO-hacker aller tijden. Hij werd in 2002 gearresteerd en dreigde uitgeleverd te worden aan de Verenigde Staten nadat hij computers van de NASA en Air Force Space Command (AFSPC) had gehackt.
      McKinnon stuitte op bewijs voor een geheim ruimteprogramma en verwijzingen naar ‘niet-aardse officieren’.
      Hij ontdekte ook dat er schepen werden bevoorraad die officieel niet bestonden.”

      Zo kan men op zo’n site waarschijnlijk nog wel even doorgaan met UFO-verhalen en/of extreemrechtse kul-verhalen. Er zijn grenzen aan wat men serieus kan nemen. Deze bron is notoir onbetrouwbaar en moet met een lading zout worden genomen.

     5. merlot

      Je blijft de inhoudelijke discussie mijden.

      Ik weet wel waarom: je hebt er niets tegen in te brengen.

      Overigens kende ik die site niet eens, ik heb gegoogled op KOZP, Soros en toen kreeg ik dit. Ik las het en ik stond achter de tekst dus plaatste ik het.

      En nu, gladjanus, ga je nog op de inhoud in of blijf je wegduiken?

     6. Meriadoc Brandebok

      @Merlot

      Ik begrijp dat Mezzadra de discussie niet op basis van de baggerbron wilde voeren.

     7. merlot

      En dat is een zwaktebod, Brandebok. Het gaat om de inhoud van het citaat, ongeacht de bron.

      In dit geval baseert de bron zich op de Telegraaf (Wierd Duk) en op berichten op Facebook waaruit blijkt dat de KOZP types agressie niet schuwen. Dat heb ik nagetrokken en het klopt.

      Voegen we daarbij het activisme van onsmakelijke groeperingen als de Grauwe eeuw en het vergif dat SJW’s in de USA aan het verspreiden zijn (gericht tegen standbeelden en dergelijke) dan is de conclusie gerechtvaardigd dat “in binnen- en buitenland radicale, extreemlinkse groeperingen actief zijn die als doel hebben om de iconen van onze cultuur te laten verdwijnen.”

     8. Mezzadra

      “Je gooit dus nu al de handdoek in de ring. Dat kan ik me voorstellen na het pak slaag dat je gisteren kreeg.”

      Natuurlijk, beste kerel, jij komt in het inhoudelijke debat altijd als overwinnaar uit de bus.

      🙂

     9. merlot

      “Natuurlijk, beste kerel, jij komt in het inhoudelijke debat altijd als overwinnaar uit de bus.”

      Daar ben ik niet eens trots op. Jij bent immers geen partij, zoals je ook nu weer hebt laten zien.

      Ga maar weer je wonden likken en probeer het morgen opnieuw.

 26. Bes Tolen

  Veel activisme is uit de hand gelopen omdat steun wordt verleend aan vreemdelingen, die hier in meerderheid op dubieuze gronden zijn binnen gekomen. Die gronden zijn ook steeds door ter beschikking gesteld organisaties en de vele belangenbehartigers zwaar opgerekt. Internationaal deugt het evenmin. De zogeheten rechtsstaat is het actiedomein van fundamentalisten, die de waarde van de politiek en samenleving aantasten. Dat geldt ook voor internationale organisaties, die door onvolwassen onredelijke uitspraken op hun beleidsgebied voor ziekelijke toestanden dreigen te zorgen.

  1. merlot

   Dit proces kan in één woord worden samengevat: degeneratie.

 27. nml

  Demonstratie verbod tijdens de intochten moet het antwoord zijn van de autoriteiten. Immers de veiligheid is in het geding zodat elke burgemeester de protesten kan verbieden.

  Blijven er 364 dagen per jaar over dat de mafklappers kunnen schreeuwen wat ze willen

 28. leeuwarden058

  Deze” mensen” bedreigden afgelopen jaar in Leeuwarden kleine kinderen schelden ze uit voor racist, let op die kinderen zijn soms 2-3 jaar oud en zeggen nu dat ze zelf bedreigd worden hoe zou dat nu kunnen Wat een jankerds

 29. Domtoren52

  KOZP gewoon het land uit, of anders effe ” helpen “.

  Elk land heeft zijn tradities e.d. Blijf er met je poten van af, pas je aan, of tief op.
  Als ik bijvoorbeeld naar een moslimland zou gaan en zou gaan bakkeleien over suikerfeest en zo, dan breekt de pleuris uit.

  Ook bij mij een grote gemengde wijk en die vinden ook allemaal dat de Zwarte Piet moet blijven

  Mocht ik in mijn wijk een KOZP-aanhanger tegenkomen die moeilijk aan het doen is krijgt hij van mij een gratis gezichts-metamorfose

  1. Rechtsaf

   95% van de Nederlanders vindt zwarte piet prima

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.