PVV geeft krachtige boodschap: ‘Oppakken dat multicultureel straattuig, dit is ons land!’

Geert Wilders reageert op de Gorinchemse kopschoppers met een rechttoe rechtaan filmpje. ‘Oppakken dat multicultureel straattuig. En zet ze samen met hun familie het land uit.’

Nou, laat er geen misverstand over bestaan: Geert Wilders heeft het niet zo op allochtoon straattuig! Maar dan ook écht héél érg helemaal niet, zeg maar. Hij is er zelfs zó klaar mee dat het nieuwe ‘rot op naar je eigen land’-filmpje door Geert een vastgemaakte tweet is geworden.

Duidelijk is dat het hier om de kopschoppers uit Gorinchem gaat, die wederom laten zien hoe slecht de multiculturele samenleving eraan toe is. Want al doen heel veel immigranten en dergelijke héél goed hun best, een paar kansarme straatschoffies dicteren zonder moeite het beeld voor de rest van Nederland. En niet één keer, maar behoorlijk vaak en ook best wel lang.

Geert speelt, hoewel ik het filmpje wel héél plat en simpel vind, perfect in op het heersende gevoel in dit land. Want wie de filmpjes van die lui uit Gorinchem ziet, kan haast niet anders dan een nare jeuk voelen opkomen. Tuig dat de baas denkt te kunnen zijn, boven de wet meent te kunnen staan, respectloos naar zo’n beetje alles en iedereen is en er niets van gaat leren. Maar waar de samenleving wél weer, vroeg of laat, voor op moet draaien. Niet dat ze dat waarderen of er zelfs maar over nadenken. Die zijn veel te hard bezig met stoer doen en status in de groep krijgen/behouden.

Wie er wat van zegt riskeert racist te worden genoemd. Wie meent dat de schuld puur en alleen bij die knaapjes ligt, heeft geen oog voor ‘sociaaleconomische dan wel -culturele factoren’, de politie lijkt niet echt moeite te willen doen en de rechter lijkt zelf bang om slachtoffer te worden. Het resultaat is dan vaak een taakstrafje of iets voorwaardelijk maar ophouden doet het nooit. Dat beeld, dat sentiment, dáár speelt Wilders met dit filmpje op in (en wakkert het verder aan). Smaakloos en banaal, maar de vinger peutert in de open wond en dat doet nou eenmaal pijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

161 reacties

 1. JeMoerigeHoeder

  Iedereen die aan mijn vrijheid komt heeft een probleem.

  1. Pauline Kummer

   Dat blijkt uit uw nick name.

   1. Rechtsaf

    paulierntje niet die laat zich graag uitmaken voor racist

   2. pakwatjepakkenkan

    prima toch. zolang je geen kopschopper bent. doe je er wel aan mee dan dondertyfstraal je op. simpel.

    1. Wesley Benbow

     Ik bepleit dat mensen die zo’n nickname kiezen zo snel mogelijk opdonderstraaltyfen uit ons mooie land.

 2. Top

  Als die oude politici in hun tijd, beter op de winkel hadden gelet, was al de commotie van heden ten dagen niet nodig geweest. Noodkreten uit de samenleving, meestal m.b.t. tot de islam en veiligheid, werden op elitaire en hooghartige wijze opzij geschoven. Nu de boel escaleert schreeuwen ze moord en brand en zijn ze geschokt en hevig verontwaardigd vooral ook vanwege de betrekkingen met Nederland. Het wordt hoogtijd dat de elite van weleer wordt bijgezet in het museum van oudheden in Leiden.

 3. Rammstein

  Ik zou graag van Wout horen waarom hij dit PVV-filmpje banaal en smakeloos vindt. Is het benoemen van de waarheid verkeerd? Of is het de policor-dwang die opspeelt?

  1. ZiggyStardust

   Het is helaas de waarheid, en die is pijnlijk. Het had voorkomen kunnen worden, maar om onze vrijheid te kunnen behouden zullen drastische maatregelen helaas niet uitgesloten moeten worden, we worden richting afgrond geduwd, en het houdt een keer op.

  2. merlot

   “Ik zou graag van Wout horen waarom hij dit PVV-filmpje banaal en smakeloos vindt. Is het benoemen van de waarheid verkeerd? Of is het de policor-dwang die opspeelt?”

   Ik vrees het laatste.

   1. Kretoloog

    Wout moet dat waarschijnlijk zeggen van zijn hoofdredacteur. Die is al jaren anti-Wilders.

  3. Wout Willemsen

   Je kunt de waarheid ook mét smaak verkondigen. Het gaat mij erom dat de situatie in Gorinchem direct wordt aangehaald als exemplarisch voor de gehele problematiek rondom immigratie, integratie en/of assimilatie die we in Nederland kennen en dat is wel héél kort door de bocht/ te plat. Policor-dwang heb ik niet zo’n last van, dat zou je aan mijn andere artikelen wel moeten kunnen zien :).

   1. merlot

    “Ik heb als straatcoach ook zelf (te) vaak tegenover een groep scheldende en treiterende jongens gestaan. Te talrijk om effectief op in te grijpen en te snel weg (scooters) om back-up erbij te halen. Het jennen, dreigen en vooral het TRIOMFALISME van een zichzelf onaantastbaar wetende groep is voor straatcoaches of politie een afgang. Maar het échte probleem is dat het gezagsvacuüm op zo’n moment niet alleen voor óns voelbaar is, maar zich aan Nederland toont. Amsterdam ziet het. En – via YouTube of nu.nl – ziet heel Nederland het. En dat is wat mensen, ook degenen die zelf niks van overlast ervaren, ongerust maakt. Kunnen we dit wel aan? Hoe veel erger gaat dit nog worden?”

    – Diederik Samsom in 2011

    Inmiddels kennen we het antwoord: Het is nog véél erger geworden.

    1. Wesley Benbow

     Merlot steekt zijn bewondering voor Diederik Samson niet onder stoelen en banken.

     Ik deel die bewondering, een begaafde politicus.

     1. merlot

      Ik bewonder Samsoms eerlijkheid in dezen. Dat zie je niet vaak bij een links politicus.

      Voor de volledige tekst van zijn publicatie: ht*ps://www.parlement.com/id/vissdrrdwvyy/nieuws/samsom_aan_de_slag_als_straatcoach

     2. logisch denken2

      Wat zijn de wapenfeiten van die begaafde politicus dan stront-vlek ? Kan geen zinnige bijdrage aan de BV Nederland bedenken van dat adept

      jij wel tar-rel ?

    2. Wesley Benbow

     “Kunnen we dit wel aan? Hoe veel erger gaat dit nog worden?”

     Erger is het gelukkig niet geworden. Het geweld in de openbare ruimte neemt de laatste jaren significant af.

     Dat persberichten een andere indruk geven doet aan dit feit niets af.

     1. merlot

      “Het geweld in de openbare ruimte neemt de laatste jaren significant af.”

      Slaap rustig verder.

     2. Wesley Benbow

      ht*ps://www.verwey-jonker.nl/doc/2019/118021_HuiselijkGeweld_en_geweld_in_de%20publieke%20ruimte.pdf

      Verdiep je eerst eens in de feiten, merlot, dit komt nogal dom over.

     3. merlot

      Ach trolletje, jou is al zo vaak gezegd dat door het ontmoedigingsbeleid inzake het doen van aangifte de criminaliteitsstatistieken niets meer waard zijn.

      Als jij denkt dat de criminaliteit echt daalt dan ben je volkomen wereldvreemd. Over dom overkomen gesproken.

     4. Vlaswiek

      “Ach trolletje…”

      En jij zorgt ervoor dat hij kan zuigen en wordt gezogen.

      🙂

     5. Rechtsaf

      @Vlaswiek ik heb een scr*pt die werkt als de brandweer

   2. Top

    En als ik ‘die artikelen lees’, heb ik toch het idee, dat je vanaf je vijfde levensjaar, niet meer buiten bent geweest. En je attitude jegens de problemen, geeft eigenlijk aan, dat een ‘bang mens’ bent! En met mensen die angsten hebben, is het noodzakelijk, dat je hen met een heel pak zout moet nemen.

 4. ZiggyStardust

  Ik vind dat de PVV wel heel erg ver gaat in dit filmpje, maar de problemen zijn in de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Martin Bosma en Baudet stelden het juist, dat een groot deel van de politici hier zit op weg naar een bestuursfunctie in het bedrijfsleven. VVD, CDA, D’66, PvdA, ze hebben Nederland in de uitverkoop gegooid als een ho*r, aan Brussel en de islam.

  1. merlot

   Wat te ver gaat is de hele familie uitzetten. Iedereen is onschuldig totdat het tegendeel is bewezen.

   Wat je wél kan doen is de ouders er indringend op aanspreken en bij recidive vervolgen omdat de opvoeding hier overduidelijk tekort schiet. Die ouders dragen hier veel schuld aan.

   1. monach

    Een ieder die de islamitische Mein Kamph als leidraad in zijn leven neemt is sowieso een gevaar voor het Westen, voor de democratie, voor de mensenrechten, voor de vrijheid en gelijkheid.

   2. Bolkestein

    Dan zijn die ouders dus deel van het probleem of hebben dit probleem gecreëerd. Uitzetten zie ik dan als confrontatie met hun eigen in gebreke zijn gebleven met de opvoeding met deze maatschappelijke ellende tot gevolg. Waarom zou dat voor hen vrijblijvend en zonder gevolgen moeten zijn en blijven?

 5. Wesley Benbow

  “ Geert speelt, hoewel ik het filmpje wel héél plat en simpel vind, perfect in op het heersende gevoel in dit land”

  Verder komt Wout niet en propageert feitelijk deze walgelijke platte racistische demagogie van Wilders.

  Triest.

  1. ZiggyStardust

   Beeeeeeeeeh

   1. Rammstein

    Jij zult ongetwijfeld ook gemerkt hebben dat (bijna) niemand meer reageert op Wesley. Negeren helpt!

    Nu jij nog Ziggy. Natuurlijk ben je geheel vrij om op wie dan ook te reageren. Maar overweeg om voor Wesley een uitzondering te maken.

    1. Meriadoc Brandebok

     Rammstein schreef: “(bijna) niemand meer reageert op Wesley.”

     Leef je onder een van de Duitse stenen?

     1. Rammstein

      Dat geldt trouwens ook voor jou Maria Brandegeit. Iedereen is jullie malle getrol zat.

     2. Top

      Het is weer ‘ik laat me pakken door een ouderling’ feest voor Guusje. Ben je er klaar voor? Guusje?

    2. Vlaswiek

     “Jij zult ongetwijfeld ook gemerkt hebben dat (bijna) niemand meer reageert op Wesley. Negeren helpt!”

     Goed zo, dit ie één van de beste reacties tot nu toe, dan kun je ook zien aan het feit dat de Glibber er direct bovenop duikt!

     🙂

    3. ZiggyStardust

     Rammstein, mezzaninedrama Dembow kan niet lezen wat ik schrijf, want ik zit achter zijn zogenaamde scr*pt.

    4. Buzz68

     Hij kan altijd nog in gesprek gaan met één van zijn andere nicks ::)

     1. Wesley Benbow

      Ik gebruik maar één nick, Buzz.

     2. Ron

      Buzz zat achter je sc#pt.
      Waarom aan ik niet meer scr#pt gewoon schrijven dan pakt hij reactor niet.

  2. Nep

   Helemaal mee eens!!!!

 6. claus

  “dit is ons land!”
  Deze uitspraak is te optimistisch, voorlopig is Nederland in handen van Rutte3 onder auspiciën van de EU, en dat betekent iets anders dan “ons”.

  1. Original NL

   “Dit was ons land” dekt de lading beter claus!

 7. Ben Venuti

  Grootschalige deportaties van moslimtuig is de enige remedie! Wilders heeft wederom groot gelijk.

  1. claus

   Ben Venuti ,
   ++++++

 8. Nep

  Je hebt overal asociale mensen. Ook Onder Nederlanders.
  Zelfs hier op de DDS!

  1. Isengrijn

   Klopt, Nep.
   Echter liggen de percentages ietsje anders. 😉
   Weleens in de gevangenis geweest?

   1. Nep

    Isegrijn, nee wel een aantal gedetineerden op onze boerderijen aan het werk gehad. Wonderlijk wel verliep de reclassering goed.

    1. Ron

     Hahaha.
     Op 1 van onze boerderijen gehad.
     Grapjas.
     En kijk niet zoveel films, met je onzin dat gedetineerden op jullie bordeel aan het werk waren

    2. logisch denken2

     weer nepnieuws van de nepperd.

  2. debontereus

   Ik ben blij dat je het eindelijk door hebt .
   Nu rijst de vraag ; wat ga je aan jouw gedrag en tekortkomingen doen nu je het van jezelf weet dat je een aso bent .
   Trouwens bij ons was het al bekend hoor dat je een tokkie bent .

  3. logisch denken2

   ja nep , goed dat je inziet dat je weing sociale kanten hebt

 9. C.A.Barstow

  Zolang het islam knuffelende verachtelijk en verraderlijk links ons land in zijn wurggreep houd zal het helaas een wensdroom blijven.

  Zorg voor de politieke vernietiging van verachtelijk links,

  Stem FvD/PVV.

 10. Duckday

  Een paar kansarme Weer het bericht mooier over te laten komen Het zijn er zeer veel
  Ze zijn niet betrokken met dit land Zij hebben een dubbel paspoort en worden in de watten gestopt Steeds maar het ontkennen en het niet vermelden Hun roots zit niet in Nederland en overal lak aan hebben De huidige politiek is te laf om het weer te geven dat ze de draad kwijt zijn Wat men op dit filmpje laat zien is een klein stukje werkelijkheid in de praktijk is het nog erger dan we vermoeden

  1. Isengrijn

   Duckday:

   “…Een paar kansarme. Weer het bericht mooier over te laten komen. Het zijn er zeer veel.
   Ze zijn niet betrokken met dit land.
   Zij hebben een dubbel paspoort en worden in de watten gestopt. Steeds maar het ontkennen en het niet vermelden. Hun roots zitten niet in Nederland en overal maar lak aan hebben.

   De huidige politiek is te laf om het weer te geven dat ze de draad kwijt zijn! Wat men op dit filmpje laat zien is een klein stukje werkelijkheid, in de praktijk is het nog erger dan we vermoeden…”

   Zo. 😉

 11. Sergeant Monty

  “Want het racistisch geweld van de multiculturele samenleving tegen blanke Nederlanders hoort hier niet thuis.”

  Wel erg selectief.
  Liever zie ik geen enkele vorm van geweld tegen wie dan ook.

  Wilders ziet dit dus schijnbaar anders.

  1. Blitzkrieg

   Sergeant Monty : Je hebt gelijk, alleen zijn er ook veel problemen met de multiculturele samenleving. Deze problemen worden niet eens benoemd laat staan aangepakt. Wilders durft wel stevige taal te gebruiken, bij veel mensen slaat dat aan. Ik ben deze gasten ook liever kwijt de rijk.

   1. Sergeant Monty

    “Deze problemen worden niet eens benoemd”

    Benoemd benoemd.
    Met het blijven benoemen van problemen worden ze niet opgelost.

    En door niet uitvoerbare oplossingen aan te dragen, hele families van een dader afvoeren, geef je aan eigenlijk niet serieus een oplossing kan geven.

    Terwijl de oplossing makkelijk zou kunnen zijn.
    Beter handhaven meer politie.
    Maar ja de politie wordt hier vooral afgezeken wie wil hier nog agent worden.

   2. Blitzkrieg

    Sergeant Monty : Helemaal eens. Waarom we het ons zo moeilijk moeten maken in dit land is mij een compleet raadsel.

  2. Wesley Benbow

   Het blijft een prettig idee dat Wilders in dit land helemaal niets heeft te vertellen en dat dit ook nooit zal gebeuren.

   Dit soort racistische vuilspuiterij pikken we niet in ons land.

   1. debontereus

    Het blijft ook een prettig idee dat jij hier een keer wegblijft p*do .
    Moet je geen kleine kinderen lastig gaan vallen ?

   2. Rechtsaf

    Uiteraard blijft Wilders waarschuwen zodat misbaksels als wesley nooit kunnen zeggen “ik wist het niet”
    Wesley probeert het om te draaien, wesley is een “weg met ons” type
    wesley dé nedermoslim
    wesley dé globalist
    wesley dé weg met ons rat
    wesley dé racist

   3. logisch denken2

    hahahahaha , stomme arrogante stront-vlek. Wilders groeit met de dag door jouw arrogantie en stugge ontkenningen. Laat de moskee vooral door de straten tetteren, laat het islamitische straattuig de dienst uitmaken in de openbare ruimte en leg de gelukszoekers geen strobreed in de weg. Haal vervolgens nog wat IS extremisten naar Nederland en kort de Nederlanders op hun sociale voorzieningen om je hobby’s te bekostigen.

    Ben je werkelijk te stom om te begrijpen dat de kruik net zo lang te water gaat tot ie barst stront-vlek ? Je hebt echt het IQ van de huls van een borrelnootje tar-rel. Een misselijk makend stuk stront wat anderen graag de maat met kreten als discriminatie en racisme terwijl je de realiteit onder het tapijt veegt.

    stem PVV , laat Wilders deze idioterie op alle vlakken stoppen. Immers wetgeving wordt bepaald en gemaakt door de zittende regering. Laat u geen rad voor ogen draaien door de linkse adepten alhier

  3. Blitzkrieg

   Wesley Benbow : Spreek jij je eerst maar eens uit tegen dat racistische kopschop tuig. Of is het volgens jou soms geen racisme?

   1. Wesley Benbow

    Nee, racisme betreft de onderdrukking van een minderheidsgroep door een meerderheidsgroep.
    Nazi’s vonden ook dat de Joden racistisch waren jegens de Ariërs. Mogelijk kun jij ook inzien dat dit waanzin was.

    1. Blitzkrieg

     Wesley Benbow : Kan je alsjeblieft ophouden met altijd een eeuwig maar die oorlog.

     Hier gaat Marokkaans al tuig met vele tegen één autochtone Nederlander. Een meerderheid dus die de minderheid onderdrukt.

     Dit is puur racisme volgens de definitie zoals jij die zelf gebruikt. Nogmaals waar blijft je veroordeling van dit racistische aso tuig.

     1. Wesley Benbow

      Als vijf Joden één nazi aftuigen zou Blitzkrieg dat dan ook racisme noemen?

     2. Isengrijn

      Wesley Benbow:

      “…Als vijf Joden één nazi aftuigen zou Blitzkrieg dat dan ook racisme noemen?…”

      Ligt eraan uit welk land die Nazi komt, nietwaar?

     3. debontereus

      @Blitzkrieg.
      Natuurlijk zal onze moslim knuffelende p*do zijn vrienden niet veroordelen.
      Nu gaat hij elke week met zijn schapenneukende kameraden een massa orgie houden op een klein kind .
      Want dat mag van de profeet.
      Dus hij wil zijn eigen glazen niet ingooien

     4. Isengrijn

      Tjonge jonge, @ redactie.

      Laatst wel mijn onschuldige post verwijderen, maar dit soort vuiligheid wat de reaguurder debontereus iedere keer uitkraamt is dus blijkbaar prima…

     5. Blitzkrieg

      Wesley Benbow :
      Quote : “Als vijf Joden één nazi aftuigen zou Blitzkrieg dat dan ook racisme noemen?”
      Dit laat ik aan jou, als je zelf een zieke vraag stelt mag je hem zelf ook beantwoorden.

      Het is duidelijk, je wilt mijn vraag niet beantwoorden. Je kan dit racistische aso kopschop tuig niet veroordelen, maar je hebt mond vol over Wilders.

     6. Vlaswiek

      “Het is duidelijk, je wilt mijn vraag niet beantwoorden.”

      Retorisch en je houdt hem in leven.

      Hahahaha. 🙂

     7. Wesley Benbow

      Blitzkrieg, ik gaf hier vandaag al eerder aan dat naar mijn mening deze scholieren stevig moeten worden aangepakt.

      Ik word er alleen niet blij van als racisten dit soort incidenten aangrijpen om hun haat tegen allochtonen op te pijpen.

     8. Blitzkrieg

      Wesley Benbow : Racisme is nooit goed, daarom snap ik ook niet dat jij zo’n moeite heb dit racistische aso tuig te veroordelen.

      Ze gaan doelbewust op zoek naar autochtone Nederlanders, dus is hier daadwerkelijk sprake van selectie op basis van ras.

     9. Rammstein

      Blitzkrieg, het kan ook dat ze op zoek zijn naar de bangste en lafste ‘tegenstanders’. En dat is de laffe Hollander van dit moment beslist. Geen weerbaarheid, kunnen zich niet fysiek te verdedigen, zijn angstig, bang voor geweld.

      Die roedel Marokkanen flikt het niet bij groepen die zich wel weerbaar opstellen zoals kampers, Molukkers, motorgroepen, etc.
      Zelfverdediging, vechten en weerbaarheid hoort bij de opvoeding. Wat dat betreft schieten Nederlandse ouders schromelijk tekort.

    2. debontereus

     Nou p*dootje
     Het duurt niet lang meer met jullie linkse kliek en we komen in de minderheid .
     Ik hoop dan ook voor jouw dat jij ook tot een minderheid gaat behoren die elke dag geteisterd wordt door agressie .

    3. cmsuijkerbuijk

     @Wesley Benbow
     Voordat je als linkse gutmensch, op de morele hoogvlakte vertoevend, woorden een betekenis toekent, zou ik tóch maar eens een woordenboek, zoals Van Dale raadplegen. Jouw zogenaamde betekenis van het woord “racisme”, slaat namelijk als een l*l in een bord pap. Speciaal voor jou, opdat je wat bijleert:
     Volgens Van Dale: ra·cis·me (het; o)
     1
     theorie die de superioriteit van een bep. ras verkondigt
     2
     discriminatie op grond van iemands ras
     Nérgens is dus sprake van een minder- en meerderheidsgroep!
     Er is hier dus wel dégelijk sprake van discriminatie!

     1. Wesley Benbow

      Suikerbuik heeft strikt genomen gelijk, maar vindt hij het verwijt van nazi’s dat Joden racistisch zijn terecht?

      Volgens zijn definitie moet dat dit het geval zijn.

      Voor zijn informatie: mensenrassen bestaan niet.

     2. Isengrijn

      Wesley:

      “…mensenrassen bestaan niet…”

      Dus dan bestaat racisme ook niet, Wesley.
      Wat fijn! Is dat ook een keer klaar hè?
      😉

     3. toetssteen

      @CM
      Laat die zuiger hangen aub, hij is de moeite van uw antwoord niet waard.

     4. Wesley Benbow

      Ja, Isengrijn, mensenrassen bestaan niet maar racisme bestaat wel. Google er maar even op. Racisme heeft een veel bredere betekenis gekregen dan het biologische rasbegrip.

     5. Vlaswiek

      “Laat die zuiger hangen aub, hij is de moeite van uw antwoord niet waard.”

      Inderdaad, en wie hem voert houdt hem in leven.

      🙂

   2. Vlaswiek

    “Wesley Benbow :”

    Hahaha, de aandoenlijke voeden is zorgen dat hij blijft leven. Gewoon negeren, dat werkt het beste!

    🙂

    1. Rechtsaf

     Ik heb het old-skool scr*pt even aangepast en prima zo

     1. Vlaswiek

      @RA: Beter en lekker rustig, niewaar?

      😉

  4. Nep

   Precies Monty, ik ook niet. En polarisatie helpt niet!

 12. Heras

  Geeert Wilders zegt wat veel mensen denken.
  Van mij mag ook alle familieleden eruit gezet worden. Dat hoeft maar een paar keer te gebeuren en je hebt een duidelijk voorbeeld gesteld. Hard ingrijpen is het enige wat werkt. Scheelt ook weer uitkeringen.

  Ik hoop van harte dat de jongen en zijn familie dit trauma te boven komen.

  1. Pauline Kummer

   Het ligt inmiddels al weer wat genuanceerder. Dus het is te vroeg geroepen. Gaat vaak zo, alleen nu zijn er naast de autochtone bronstige jeugd, getinte jongens bij betrokken. Dat maakt het sensationeler.

   1. Wesley Benbow

    Men zit hier niet op nuances te wachten, Pauline.

   2. Ron

    Wat is er aan te nuanceren?
    40 tegen 1 hoe kan jij dat nuanceren?

    40 man drukken jou tegen de grond en 1 holt je uit, nuanceer dat even.

    1. Piet51

     @Ron
     Je begrijpt er helemaal niets van. Natuurlijk gaat het hier niet alleen om die vechtpartij. Het gaat om het gemak waarmee naar aanleiding hiervan meteen wordt gewezen op de getinte huidskleur en migratieachtergrond, voor het gemak Marokkaans genoemd. Het gaat over de gemakklijke oplossiungen van een vermeend probleem, zelf gericht op de hele familie van een dader. Hij dat allemaal wat genuanceerder ligt, je kent de betekenis toch?, komen al die verwensingen, beschuldigingen, beledigingen in een wat ander daglicht te staan. Ik ben ervan overtuigd, dat de kleur van daders en slachtoffers geen enkele rol hebben gespeeld. Er is een incident geweest met een meisje, zelfs door de politie bevestigd, en daar heeft een groep jongeren bestaande Turken, Nederlanders en Marokkanen (ook door de politie bevestigd) verhaal op willen halen. Dat gebeurt vaak en al generaties overal in Nederland. Er werd hier al eerder op gewezen. Oorzaak: hormonen.
     Wat je hieraan moet doen. Opsporen van de dader(-s), de aanleiding onderzoeken. Bestraffen wat echt niet kon, zoals die kopschoppers. Dat in de billenknijpen kan afgedaan worden met “foei!”. En het allerbvelangrijkste: niet teveel aandacht aan schenken.

     En het aller-aller-allerbelangrijkste: zorgen dat Wilders zijn mond houdt of, liever nog, van het politieke toneel verdwijnt. Want de werkelijke oorzaak van problemen met migranten ligt voor een relevant deel bij hem en nergens anders. Hij roept al heel lang, dat de migranten en de islam een probleem in onze samenleving zijn. Op die manier wordt het ook ooit een echt probleem. Wilders is een ramp voor onze eeuwenlange cultuur van verdraagzaamheid en gastvrijheid. Dàt is de cultuur die we moeten beschermen en niet Zwarte Piet.

     1. Wesley Benbow

      Mooi betoog, Piet.

      Ik kan er volledig mee instemmen.

     2. Ron

      Heel veel onzin schrijf je weer.
      Ik ga heel kort zijn.

      Piet jij bent duidelijk degene die het niet snapt.

      Tip lees je reacties terug op dat akkefietje tegen kozp en draai bij dat verhaal de kleur om.

     3. Rammstein

      Piet51, jij, en al je extreemlinkse soortgenoten, zijn reddeloos verloren. Jullie zitten zo vast in jullie waandenkbeelden, illusies en sprookjes en zijn zo ver verwijderd van de realiteit, dat jullie als opgegeven moeten worden beschouwd – weerloze lammeren, die al theedrinkend en elkaar schouderklopjes gevend naar de slachtbank rennen en hun keel graag en vrijwillig aanbieden. Sukkels die denken dat als je maar goed genoeg de gutmensch uithangt, alles wel goed komt. My God, waaraan hebben we zoveel onnozelheid verdiend?

      Mijn keus om geen debat meer met je aan te gaan, is de enige juiste: je bent een volbloed idioot en paljas die bijkans stikt in zijn eigen gelijk.

     4. Ron

      Correctie rammstein.

      Hij stikt in de gedachte dat hij denkt dat hij gelijk heeft, hij heeft verre van gelijk

     5. Piet51

      @Rammstein en Ron
      Dat was weer een heleboel relevante tekst waar we mee verder kunnen, of toch niet misschien? Ga nou eens in op wat ik schrijf en niet op wat je denkt hoe ik ben en wat daarvan het effect is.
      Ik geef alleen wat feiten waarover in de media wordt geschreven. En ik geef een overtuiging over Wilders, die ik graag wil bediscussiëren.
      Maar jullie komen met iets heel anders, waar niet over te discussiëren valt. Of verwacht je nu, dat ik je beschuldigingen ontken. Het enige dat ik zeker weet en zeker niet zal veranderen is, dat ik niet bang ben, mijn overtuigingen niet aanpas aan wat er elke dag hier te lezen valt, want dat is zonder uitzondering van geen enkel belang. Ik ga gewoon door met leven en wel op een heel prettige manier, ik heb moslimvrienden, ook heel plezierig. Kortom, ik heb een leven zoals ik iedereen, ook jullie, zou wensen.

     6. Rechtsaf

      Peitje51 heeft last van dedain, die vindt het volk hier maar klootjesvolk, de arrogantie spat er vanaf.
      Pietje zit altijd in het midden heeft geen ruggengraat, nuanceert de boel een beetje, bagatelliseert het om vervolgens het bloed onder nagels vandaan te halen.
      Pietje houdt van eindeloos discussiëren zonder oplossingen, drinkt het liefst co² neutrale thee met een foeigesprekje….

     7. Piet51

      @Rammstein, Ron en Rechtsaf
      Ik ben toch wel blij met jullie reacties, want jullie zijn heel mooie voorbeelden van boze, witte mannen. Die zijn boos, hebben daarvoor geen kraakheldere en begrijpelijke reden, zijn niet voor rede vatbaar, willen niet discussiëren en zullen nooit veranderen.

     8. Kretoloog

      Piet51 (de narcistische deugmens), Pauline Kummer (het blatend schaap) en Wesley ben Bow (de internetrat) willen er niet aan dat de MSM en de burgemeester volop bezig zijn de mishandeling te downplayen. Piet noemt dat nuanceren, Pauline ziet gierende hormonen als oorzaak en Wesley loopt zoals altijd te stoken. Het wachten is nog op Kok en Brandebok en groepje met de usuals suspects is weer compleet.

     9. Rechtsaf

      Zó toe maar boze witte mannen? hmm nee hoor pietje integendeel, ik sla je gewoon om je oren met eigen naargeestigheid, dat jij dit gelijk verstaat als “boze witte man” zegt natuurlijk precies wie jij bent, én jij bewijst mijn absolute gelijk..

     10. Rammstein

      Behalve in zijn eigen gelijk, stikt Piet51 ook in zijn op niks gebaseerde vooroordelen. Daarmee het dramatische beeld van hem versterkend als de megalomane narcist die hij is.

     11. Beukman

      Goeie reply @Piet. Het moet ook nog maar een keer worden gezegd: Wilders is een deel van het probleem met zijn zwartdenkerij.

      Tegenwoordig is het op DDS gebruikelijk om een ieder die met goede argumenten tegen de gangbare denkrichting ingaat, af te serveren als een “narcist”, zodat men niet meer op die argumenten in hoeft te gaan.
      Inmiddels krioelt het op DDS van de “narcisten”. Welkom in de club!

     12. Rammstein

      Wat wil je nu precies zeggen Beuk? Is het alleen als schouderklopje bedoeld naar een extreemlinkse soulmate? Dat had korter gekund.

     13. Beukman

      Je hebt even een ander deel van mijn boodschap gemist, @Niersteen. Namelijk dat jij en een paar anderen hier de psychiater uithangen, maar dat absoluut niet zijn.
      Had je nog iets inhoudelijks te melden over Piets reply, of hou je het bij psychiatrische onduidingen?

     14. Rammstein

      Beuklul, waar jij zegt “Wilders is een deel van het probleem met zijn zwartdenkerij”, zeg ik natuurlijk “extreemlinkse hallucinante luchtfietsers” zijn het probleem: inhoudsloze deugers -zoals jij- die het probleem hebben veroorzaakt EN in stand houden.

      Met het wegzetten van Wilders, zet je tevens 1,3 miljoen kiezers weg. Alsmede een miljoen (?) FvD’ers die er ook zo over denken.

      Je hoeft geen psycholoog te zijn om veilig aan te kunnen nemen dat jij en je extreemlinkse holmaatjes Piet51 en Kabouter Wesley narcisten zijn. Zwelgend in het eigen deugen, in het eigen gelijk en immer alle multiculturele rotzooi downplayend. Walgelijk volk.

     15. Piet51

      @Kretoloog
      Je mening over enkele deelnemers hier is inmiddels iedereen heel duidelijk, maar verder ook niet zo interessant. Heb je ook nog wat inhoudelijks te melden? D berichten uit Gorinchem diverse bronnen worden ook steeds duidelijker. Ik neem aan, dat je daarop nog gat reageren? Of blijf je iedereen van downplayen beschuldigen. Dat kun je doen, maar het maakt je verhaal niet aannemelijker voor anderen.

     16. Beukman

      Ik heb eerlijk gezegd de indruk dat jijzelf bijna uit je voegen barst van je eigen gelijk, @Niersteen.
      Verder is het niet nodig om je een slachtoffer te voelen van Piets woorden hoor. Met zijn opmerking dat Wilders een deel van het probleem is zet hij jou niet weg, maar geeft hij slechts zijn mening. Geen zorgen dus.

      Wist jij overigens dat het publiek bij voetbalwedstrijden waar veel Marokkaanse Nederlanders bij de tegenpartij zitten, niet zelden beginnen te roepen: “Minder! Minder!”? Wat zouden ze daar toch mee bedoelen, en van wie zouden ze dat toch hebben?

     17. Blitzkrieg

      Beukman :
      Leaether Strip – Civil disobedience – full version
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=PRczskyqbfw

      Show them what you can do
      Then they won’t ignore you

      March 2 3 4
      Come on!

      We all know why it’s hard to take sides
      When words are used as tools of war
      We always have to look at the face in the mirror
      When the fight is done, you are your own judge

      Boycott – Civil disobedience
      Protest – Civil disobedience

      Come on!

      Politicians use unfair tactics
      To scare the people with convenient lies
      They want two sides to go against each other
      To make us pick the side they want

      Boycott – Civil disobedience
      Protest – Civil disobedience

      If you feed the dying fire of past unrest
      The healing (?) and wars begin
      We shouldn’t take sides, we should fight the source
      And the power is tainted, the victim is you

      March 2 3 4

      Boycott – Civil disobedience
      Protest – Civil disobedience

     18. Rammstein

      Beukman, de kreet ‘minder, minder’ ondersteun ik van harte. En hoe meer die gescandeerd wordt hoe luider weerklank het vindt.

      Natuurlijk zijn we allebei overtuigd van ons eigen gelijk; dat is niet meer dan menselijk. Het verschil is dat ik gelijk heb en jij denkt dat je gelijk hebt 🙂

     19. merlot

      “Ik heb als straatcoach ook zelf (te) vaak tegenover een groep scheldende en treiterende jongens gestaan. Te talrijk om effectief op in te grijpen en te snel weg (scooters) om back-up erbij te halen. Het jennen, dreigen en vooral het TRIOMFALISME van een zichzelf onaantastbaar wetende groep is voor straatcoaches of politie een afgang. Maar het échte probleem is dat het gezagsvacuüm op zo’n moment niet alleen voor óns voelbaar is, maar zich aan Nederland toont. Amsterdam ziet het. En – via YouTube of nu.nl – ziet heel Nederland het. En dat is wat mensen, ook degenen die zelf niks van overlast ervaren, ongerust maakt. Kunnen we dit wel aan? Hoe veel erger gaat dit nog worden?”

      – Diederik Samsom in 2011

      Inmiddels kennen we het antwoord: Het is nog véél erger geworden.

      Ik zie Samsom nergens Wilders de schuld geven. De problemen met Marokkanen waren er al lang vóór Wilders en de zachte heelmeesters en wegkijkers (type Beukman en Pietje51) die toen zeiden dat het vanzelf goed zou komen met die bontkraagjes hebben ongelijk gekregen.

      Overigens is het in België en Frankrijk hetzelfde laken een pak, zelfs erger. Ook de schuld van Wilders?

    2. Piet51

     @Rammstein
     “Met het wegzetten van Wilders, zet je tevens 1,3 miljoen kiezers weg. Alsmede een miljoen (?) FvD’ers die er ook zo over denken.”

     Ja, je hebt het door. Dat is precies wat ik ook wilde zeggen, maar niet zo bot zomaar wilde doen. Eigenlijk wilde ik zeggen, dat Wilders en zijn aanhang het probleem ZIJN. Er lopen in Nederland nogal wat niet-nadenkende mensen rond. Ik zet ze overigens niet weg, want ze mogen van mij gewoon mee blijven doen. Maar ik ben het niet met ze eens en neem ze eigenlijk ook niet zo serieus. Want als je elke dag kunt zien wat je voorman (niet) presteert, maar je blijft hem volgen, zit er een steekje los.

     1. Wesley Benbow

      We besteden inderdaad veel te veel aandacht aan politieke charlatans als Wilders en Baudet terwijl tegelijkertijd voor iedereen zichtbaar is dat ze politiek geen deuk in een pak boter kunnen schoppen.
      Er is steeds de suggestie dat het rechtspopulisme in Nederland een beleidsbepalende rol zou kunnen spelen maar sedert Janmaat en Fortuyn is volstrekt duidelijk dat de meerderheid van de Nederlandse kiezer daar niets van moet hebben.
      Dit is een rechts-populistisch blog en daar wordt die fantasie gekoesterd. Het gaat op de keper beschouwd over niets meer dan een kleine minderheid die zichzelf overschreeuwend niets meer dan een fantasie koestert.

      Op zichzelf een geruststellend feit.

     2. Blitzkrieg

      Wesley Benbow : Je praat poep, #vvd.

     3. Rammstein

      Piet Narcist klept: “Eigenlijk wilde ik zeggen, dat Wilders en zijn aanhang het probleem ZIJN. Er lopen in Nederland nogal wat niet-nadenkende mensen rond.”

      Definities van een narcist: voelen zich beter dan de ander, zijn overtuigd van hun eigen superioriteit en geven anderen weinig waardering. Q.e.d.

      Als ik jou was Piet51, zou ik snel een afspraak maken met een psycholoog. Als het een sterke professional is kan hij je misschien doen inzien hoe een verwaten betweter en malle clown je bent. Tot die tijd van mij een welgemeend ‘krijg ongezien de tyfus’.

     4. merlot

      @ Rammstein: De vraag is of Pietje zelf in de gaten heeft dat hij zo overkomt.

     5. Vlaswiek

      “Wesley Benbow : Je praat poep, #vvd.”

      Hahaha, je laat de zuiger zuigen!

      🙂

     6. Rechtsaf

      Precies rammstein, maar zoals ik al zei, peitje51 heeft last van dedain, die vindt het volk hier maar klootjesvolk, de arrogantie spat er vanaf.
      Pietje zit altijd in het midden heeft geen ruggengraat, nuanceert de boel een beetje, bagatelliseert het om vervolgens het bloed onder nagels vandaan te halen.
      Pietje houdt van eindeloos discussiëren zonder oplossingen, drinkt het liefst co² neutrale thee met een foeigesprekje…
      En ik sla pietje met zijn eigen naargeestigheid om zijn vette oren een naargeestig mannetje die zijn pvv frustraties maar niet onder controle krijgt..

     7. Top

      Een steekje los? Wat je doet heet ‘spiegelen’ in de psychologie. Daarnaast pretendeer je, dat alleen jouw soortgenoten, het bij het rechte eind hebben. En dit allemaal, terwijl je afhankelijk bent van een ‘aalmoes’, die anderen met hard werken op moeten brengen. Daarom is een goed gesprek, met u of uw soortgenoten onmogelijk, omdat de geesten verdorven zijn van haat en onkunde, wat moet worden botgevierd, op mensen die wel iets voor de maatschappij willen betekenen. Maak je een keer nuttig en stap eruit. Onrendabele!

     8. Piet51

      @Top
      Je hebt geen idee tegen en over wie je het hebt.

 13. J.Rademaker

  Het laffe dood zwijgen en niet aanpakken is banaal.

 14. Rechtsaf

  De krachtige boodschap verteld hij steeds krachtiger, en Wilders heeft gelijk met zijn uitspraken…hij waarschuwt al ja-ren

 15. Kristalix

  Hij heeft gelijk.

 16. logisch denken2

  Wilders heeft toch volmondig gelijk ? Wilders zegt toch niet dat ander straattuig vrijuit moet gaan ! Helaas laat de realiteit zien dat onder autochtonen weinig straat geweld voor komt. Het zijn meestal leden uit de multiculturele hoek zoals de cijfers van het cpb uitwijzen. De cijfers van de huizen van bewaring laten dezelfde trend zien dus toeval is het niet.

  Er is meer geweld en meer misdaad door allochtonen. Kanspareltjes grossieren in het opblazen van geldautomaten. De Audi bende is 100% riftuig. Geweldsdelicten in vereniging zijn meestal gereorganiseerd vanuit de herkomst van de dader groep. De stront-vlek kan natuurlijk ontkennen dat dit zo is maar alle instanties die cijfermatig hier wat mee te maken hebben verwijzen het gejank van de tar-rel naar het land der fabelen. De stront-vlek verdedigt graag zijn mede stront-vlekken ongehinderd door kennis en bezijden de realiteit

 17. HenkopKreta

  Daar sluit ik mij bij aan. Een sterk signaal afgeven. Kanspareltjes oppakken en samen met de familie het Nederlands papoort afnemen. U heeft uw rechten in dit land verspeeld. Doei!

 18. Sergeant Monty

  “Oppakken dat multicultureel straattuig. En zet ze samen met hun familie het land uit.”

  Als Wilders deze zware straf aan allochtonen oplegt ben ik eigenlijk ook benieuwd welke zware straf hij een autochtoon en zijn famillieleden zal opleggen voor een zelfde misdaad.
  Kopschoppen is ook een autochtoon dingetje.

  En welke zware straffen zal hij nog meer zal opleggen bij diverse misdrijven.

  1. Sharktyricon

   Goed punt, maar daar gaat ’t voor wilders natuurlijk niet om. Zijn stemmers willen vooral een anti islam geluid en daar is ’t hem om te doen. Laten zien hoe smerig de allochtone jeugd is. Het is een ranzig propaganda filmpje wat inspeelt op de onderbuik gevoelens van rechts Nederland niks meer niks minder.

   1. Wesley Benbow

    Exact.

  2. Dropje

   Dat valt onder de categorie “Eigen tuig eerst !”

 19. Sergeant Monty

  PVV rechters zullen complete familie het land uitzetten.
  Nederlandse vaders, moeders, broers en zusters misschien ook opa’s en oma’s zullen voor maanden in de gevangenis gegooid worden als één van de gezinsleden een misdaad heeft begaan.

  Op deze manier zal Wilders de misdaad aanpakken in Nederland.

  Stem Wilders.

  1. Rechtsaf

   Ik proef een sarcastisch ondertoontje

   1. Sergeant Monty

    Hoezo sarcasme?
    Zou Wilders allochtonen zwaarder gaan straffen dan Nederlanders?

    Kan mij niet voorstellen dat Wilders dit doet hij is een integer politicus.
    Dus. Als je deze straffen rechtvaardig vind.
    Stem Wilders.

    1. Blitzkrieg

     Sergeant Monty : Voorlopig gebeurd er helemaal niks, snufje Wilders kan dit land prima gebruiken. Het wegkijk gedrag van het kartel daar gaat ons land aan kapot.

  2. Rammstein

   Marokkaanse vaders, moeders, broers, oma’s en opa’s falen in de opvoeding van hun kroost. Ze zijn daarom medeschuldig. Uitzetting is te zwaar, maar sancties naar het hele gezin zijn volstrekt logisch.

   1. Sergeant Monty

    Niet alleen Marrokaanse ouders, ook veel Nederlanderse ouders laten steken vallen bij de opvoeding.

    Ben echter benieuwd hoe Wilders hen gaat straffen al hun kroost een misdaad begaat.

    1. Ron

     Als jij immigreert naar een ander land assimileer jij daar.
     Althans dat is wat de meeste Nederlanders en veel westerse mensen doen als ze bv naar Nieuw Zeeland of dergelijke gaan.
     Deze stellen zich meestal ook op als gelijke van de oorspronkelijke bewoner.

     De veilige Landers die hier naar toe komen assimileren bewust niet en blijven hun kroost hun eigen normen en waarden opdringen maar ook hun omgeving.
     Dus als ze in hun opvoeding bewust gedrag in stand houden dat niet past in de westerse samenleving mogen ze daar aansprakelijk voor gehouden worden.

     1. Rammstein

      Zo is dat Ron. Maar dat gaat er bij Monty met zijn Wilders-obsessie niet in.

     2. Ron

      Er zal nu wel commentaar komen hoor dan met de Nederlanders?

      Dat is al geregeld.
      Als minderjarig kind de fout in gaat zijn ouders verantwoordelijk.
      Jeugdzorg wordt ingeschakeld, bij recidiverend gedrag kunnen de ouders worden vervolgd.

   2. Sergeant Monty

    “Uitzetting is te zwaar, maar sancties naar het hele gezin zijn volstrekt logisch.”

    Voor Wilders is uitzetten geen probleem.
    ‘sancties naar het hele gezin zijn volstrekt logisch.’
    Zoals beschreven door @Ron wordt hier al in voorzien in ons land.

    ‘Wilders-obsessie’ dit artikel gaat toch over Wilders.

    1. Ron

     Wil jij ontkennen dat er geen sancties zijn tegen ouders van minderjarige criminelen?
     Ouders zijn hoofdelijk aansprakelijk voor jeugdigen, ontsporen die kinderen komt er jeugdzorg zich mee bemoeien.

     1. Sergeant Monty

      Nee hoor, zelfs tot 21 jaar kunnen ouders verantwoordelijk gehouden worden.

      Maar mijn vraag was of Wilders Nederlandse familie ook zo zwaar zal gaan straffen.
      Voor hem lijkt het straffen van hele families de normaalste zaak van wereld.

      Waar heeft hij eigenlijk deze represaille maatregelen gezien?

     2. Ron

      Bij elke cultuur komen strafbare feiten voor.
      Maar strafbare feiten gepleegd voorkomend uit gedrag omdat ze niet westerse normen en waarden aanhouden, mag zwaarder gestraft worden.

      Australië en nieuw Zeeland, had (ik weet niet zeker of het nog is) een soort proefperiode kan je je niet gedragen dan bye bye.
      Sowieso kom je er daar niet in met twijfelachtig verleden.

      Maar wat zie jij dan wel als oplossing?

     3. Sergeant Monty

      “Maar wat zie jij dan wel als oplossing?”

      Is in principe niet relevant.
      Ik stel ter discussie of Wilders Nederlandse families net zo zwaar wil straffen als allochtonen familie en hoe hij dat eventueel voor ogen heeft.

      Als de familie van een allochtoon wordt uitgezet ben ik benieuwd welke straf voor de familie van een Nederlandse kopschopper van Wilders verdient.

     4. Ron

      Dat is lekker makkelijk.
      Jij vind het niet relevant om jouw idee van een oplossing aan te dragen, maar bekritiseerd wel de aangedragen oplossing.
      Dus in een discussie met jou of vragen van jou volstaat het voortaan om aan te geven dat de ander het niet relevant vind en dus geen antwoord geeft.

      Aparte manier van discussiëren.

     5. Rechtsaf

      Dat is inderdaad wat Wilders zegt, deze maatregel is nodig want anders luistert niemand.
      Verder praat jij wat over Nederlandse gezinnen maar dit is natuurlijk niet waar, deze gezinnen houden hun cultuur achter de voordeur stevig vast, op papier Nederlands verder volledig islamitisch/Turks/Marokkaans/Afrikaans

    2. logisch denken2

     Voor mij is uitzetten ook geen enkel probleem. Wilders heeft volledig gelijk om het gajes met een dubbele nationaliteit eruit te trappen. Het beetje gajes dat dan overblijft en wat je niet kan uitzetten kan je wel langdurig vastzetten met echte straffen

     Slechts loopjongens laten zich leiden door de linkse retoriek dat straffen met twee maten niet kan. Als dat de verdediging laten we de dubbele nationaliteiten kiezen welke nationaliteit ze willen inleveren. Kiezen ze voor behoud van de Nederlandse vallen ze onder hetzelfde strafregiem.

   3. Sharktyricon

    Wat een onzin, wordt bij elke overtreding die een Nederlander begaat zijn hele familie uitgenodigd? Je hebt zonder helm gereden, nou dan sturen we je vader naar het CBS en je oma mag een maand klaarover worden. Dat zal je leren!

    Het is echt een achterlijke poging om kiezers te winnen en sorry dat ik het zeg maar alle wilders stemmers zijn ook nog dom genoeg om dit serieus te nemen, want het is compleet onmogelijk, zelfs al zou je in Nederland alle wetten aan kunnen passen om dit mogelijk te maken dan nog zou je de VN op je dak krijgen en elke mensenrechten organisatie, boycot uit de hele wereld etc. Als je dit ook maar een beetje serieus neemt ben je zelf echt zover verwijdert van de hele wereld waarin je leeft dat het misschien zelf met je hele familie (want ja die is immers verantwoordelijk voor jouw wandenken) moeten verkassen naar een naburige planeet. En met 1.3miljoen stemmers + familie kun je mooi een nieuwe kolonie beginnen, heb je ook nog een bijdragen aan de co2 uitstoot op aarde.

  3. RvdBe

   Juist Sergeant, met dank aan deccenia lang links wanbeleid welke dit soort rigoreuze maatregelen nodig maken.
   Het is helaas niet anders, wel nodig!

 20. Toverkol

  Graag al het tuig….
  Maakt niet uit wat de afkomst is…..

  1. Sergeant Monty

   Jammer genoeg is Wilders hier niet zo duidelijk over.
   Vooralsnog heeft hij het over ‘multicultureel straattuig’.

   Misschien laat hij Nederlands straattuig ongemoeid.

   1. Ron

    Multi is dat enkelvoud of meervoud?

   2. Rammstein

    Sukkel Monty, het percentage Nederlands straattuig is een fractie van het multiculturele straattuig. Datgene wat de meeste overlast geeft, pak je het eerst aan. Het liefst met grof geweld in dit geval.

    1. Sergeant Monty

     “Nederlands straattuig is een fractie van het multiculturele straattuig.”

     Ooh dom van mij.
     Het percentage is een maat voor de straf.
     Logisch.

     1. Rammstein

      Het grootste probleem pak je het eerst aan, ja dat is logisch. Het kwartje valt bij je.

 21. Rud56

  Filmpje is natuurlijk in de ogen der deug banaal maar helaas voor het deug: het is de keiharde waarheid! ‘

 22. Madpo

  Heel simpel op te lossen: De ouders verantwoordelijk stellen en met hun lieve misdragende zoontjes het land uit. Dan is deze ellende voor onze eigen kinderen zo afgelopen.

  1. Sans Rancune

   En wat te doen met de roomblanke ouders van de roomblanke relneefjes? Ook maar stevig aanpakken? NL Paspoort afnemen? Wilders maakt het stipje tot een olievlek zoals gewoonlijk. En de omroepen gaan er in mee. In de geschiedenis had je dorpen die tegen elkaar vochten. Met hooivorken. Toen ging het vaak om een boerendochter die werd begeerd door een ‘vreemdeling’

 23. Dixie

  Ik wil mijn Nederland terug

  1. Vlaswiek

   @Dixie: Stem dan PVV of FVD.

 24. RvdBe

  Idd , uitzetten met hun hele familie erbij, zeer effectief middel om de ouders tot opvoeding te dwingen, daar ze anders zelf hun gesubsidieerde bestaan en uitkering kwijt raken.

  1. Sans Rancune

   Hoe wilt u misdragende autochtone Nederlanders met Nederlands paspoort uitzetten?
   Daar heeft Wilders geen oplossing voor. Misschien omdat het er te veel zijn?

   1. Sharktyricon

    Ha! Dat is het slimme van dit filmpje. Omdat het nooit gaat gebeuren dat allochtonen met familie en al het land uit worden geschopt kan wilders dit eeuwig blijven roepen en altijd gehoor blijven vinden en dan kan hij samen met zijn aanhang blijven roepen hoe ze genegeerd worden. Het oneindige riedeltje van wilders en de zijne. Eigenlijk wil wilders ook helemaal niet dat alle allochtonen uit Nederland vertrekken want daarmee zou hij zijn bestaansrede verliezen

    1. Wesley Benbow

     Raak, Sharktyricon.

    2. Rechtsaf

     “Eigenlijk wil wilders ook helemaal niet dat alle allochtonen uit Nederland vertrekken”

     Nou dat wil Wilders natuurlijk wel, die wil dat uitgeprocedeerden terug gaan

   2. RvdBe

    Die kun je niet uitzetten, dus die sluit je 10 jaar op.
    Moeilijk he.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.