GroenLinks-senator Karimi hekelt ‘mannelijke benoemingen’ voor topfuncties bij Invest-NL

Senator Farah Karimi (GroenLinks) besprak zojuist in de Eerste Kamer haar punten van zorg wat betreft de oprichting van de investeringsmaatschappij Invest-NL. Invest-NL zal een onafhankelijke rechtspersoon zijn en wordt namens de Staat der Nederlanden opgericht door de minister van Financiën, Wopke Hoekstra. GroenLinks-senator Farah karimi hekelt echter de ‘mannelijke benoemingen’. Volgens Karimi moet Invest-NL een ‘toonbeeld van diversiteit’ worden.

Senator Karimi is ondertussen zo’n 29 jaar een Europees burger. In het jaar 1990 verhuisde ze van Iran naar Duitsland. Daar in Iran was mevrouw Karimi aangesloten bij een rebellenorganisatie, de zogenaamde ‘mujahideen’ of ‘strijders’, die in conflict waren met de Iraanse leider Ayatollah Khomeini. Maar die strijd was niet zo succesvol. Karimi en haar rebellen waren geen partij voor de ‘mannen aan de top’ in Teheran.

Later raakte Karimi betrokken bij seksschandalen bij Oxam Novib en probeerde deze te verbloemen. Nu Karimi voor GroenLinks in de Senaat zetelt richt ze zich tijdens haar maidenspeech tot de regering met het verzoek te denken om de diversiteit. volgens de GroenLinks-senator worden er ‘teveel mannen’ aangesteld bij Invest-NL. En dat is een probleem volgens deze rebelse dame.

Karimi is volgen eigen zeggen bang voor “te weinig diversiteit” en stelt dat de ‘mannelijke benoemingen’ bij Invest-NL indruisen tegen haar ideaal van ‘diversiteit’. Gelukkig blijft het echter bij woorden. Karimi heeft de ideologische oorlog middels wapens ondertussen afgezworen en voert nu ‘psychologisch oorlog’ tegen de zaken die tegen haar idealen indruisen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Tman

  “Farah Karimi (GroenLinks)in de Eerste Kamer”
  Ik vraag me af waarom GL iemand met migratieachtergrond in de 1e Kamer laat plaatsnemen?
  O ja GL, dan is alles duidelijk!
  Dat zouden Baudet en Wilders nóóit toelaten!

 2. merlot

  Ook dit “wezen” heeft recht op de eretitel gleufdier.

  1. claus

   merlot,
   Jonge gleufdieren moeten tijdig dichtgenaaid worden, opdat ze zich niet kunnen vermeerderen!

 3. tailgunner

  Daar hebben we weer zo’n uitgezakte GroensLinks kut die een stinkende scheet laat over diversiteit. Dus daarom MOET het een vrouw zijn? Niet omdat ze geschikt is, welnee omdat het een vrouw moet zijn. Totaal niet discriminerend, oh wacht…alleen als het uitkomt natuurlijk, dan mag het. Ik zou me als vrouw toch wel behoorlijk in de zeik genomen voelen.
  Maar goed, gelukkig is die tante met haar onfrisse geschiedenis gezien haar leeftijd niet meer vruchtbaar zodat ze de rest van de wereld niet meer kan verontreinigen met haar nazaten.

 4. Jack Flash

  Vervelende lamlendige kutwijven met een zeer ontevreden uitstraling zijn het.

 5. Vlaswiek

  Farah Karimi? Nee dank u!

 6. Kretoloog

  Mevr. Karima is lid geweest van een terroristische organisatie, die mensen gevangen nam, martelde en soms ook doodde. Misschien heeft Karimi dat zelf ook wel gedaan.

  In ieder beschaafd land zou zo iemand worden vervolgd en gerecht. In NL echter kan een terrorist lid van de Tweede Kamer. Natuurlijk bij GroenLinks. Die partij heeft wel meer criminelen op de lijst gehad (zoals Duijvendak en Pormes).

  Karimi is een voorbeeld van de softe manier hoe NL met terroristen omgaat. Iets dat we ook zien bij de IS-kinderen.

 7. P. Breetveld

  Een mislukte heks met een tafelkleed om van de kringloop is zeker wel representatief?

 8. Veteraan

  God wat is ze onaantrekkelijk. En dan ook nog onzin verkondigen.
  Het was niks en het wordt niks.

 9. merlot

  Even een moment van verademing na al die linkse ranzigheid!

  Geniet van deze rechtse meiden. Mijn respect hebben ze:

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=gpi8FUjbXfA

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.