Zo kan het ook! Levenslang en 30 jaar voor gruwelmoorden op Franse bejaarden

Een Franse rechtbank heeft twee misdadigers keihard aangepakt door ze te veroordelen voor de hoogst mogelijke straf. De daders waren jonger dan 20 toen ze onder invloed van drank en drugs een drietal ouderen martelden en vermoordden en een jonge vrouw in het bijzijn van haar partner misbruikten.

In 2017 pleegden Zaki A.T. en Dailami A. een reeks verschrikkelijke misdrijven. Een 85-jarige vrouw, een 71-jarige man en een 74-jarige vrouw werden dood gevonden in hun woningen. Zij zijn gemarteld en uiteindelijk vermoord door deze twee figuren, waarvan er één destijds minderjarig was en de ander een jaar of achttien. Ook hebben zij zich op één van de avonden waarop ze dit deden, vergrepen aan een jonge vrouw in het bijzijn van haar partner.

Dit zijn het soort berichten waar mijn bloed van gaat koken. Berichten waarvan je hoopt dat de daders niets minder dan het maximum qua straf opgelegd krijgen. En gelukkig is dat in dit geval ook zo. De Franse rechtbank heeft de inmiddels 21 en 20-jarige daders veroordeeld voor respectievelijk levenslang en 30 jaar celstraf.

Mooi! Maar toch is het een extra bitter nieuwsbericht, want dit soort schoffies maakt het niet eens wat uit. Alsof ze van een andere wereld komen. Dit was hun reactie op de veroordeling van de rechtbank:

“De mannen (…) toonden geen emotie toen ze de uitspraak hoorden. Ze hadden schuld bekend en vertelden dat ze onder invloed waren van drank en drugs toen ze de misdrijven pleegden. Ze wilden naar eigen zeggen geld stelen van de ouderen, maar maakten slechts een klein bedrag buit.”

Nul introspectie! Alsof ze de moorden hebben gepleegd omdat de buit te klein was. Alsof ze er niets aan konden doen ‘want drank en drugs’. Het enige wat nog mist is dat de één de ander voor de leeuwen probeerde te gooien en iets had gezegd in de trant van ‘ja maar hij begon’. Absoluut onmenselijk en alle schaamte voorbij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Anticmaster

  Het wordt tijd dat we de strop maar weer van zolder halen voor dit soort criminelen dan ben je pas permanent van ze af en kost het de burger weinig geld

 2. debontereus

  Aan de namen te zien natuurlijk weer kansenpareltjes.
  Doodstraf was op.zijn plaats geweest.
  Kom er maar in Wesley de p*do
  Kun je ze weer verdedigen.

 3. Agios

  Ze zijn de schaamte niet voorbij. Ze hebben nooit geleerd wat schaamte is. Genetisch vuilnis. Dit zijn o.m. gasten waarvoor links begrip heeft. Het is het linkse dogma dat schuldig is. Links is verrot. Links is het kwaad.

  1. Original NL

   @Agios….Deze knulletjes weten wel degelijk wat schaamte is…..elke morgen als ze voor de spiegel staan zien ze een domme looser die te lui is om gebruik te maken van de geboden mogelijkheden en schamen ze zich dood.
   Hun onderdrukte haat tegen ons – tot voor kort- prima gemaakt landje is grenzenloos.
   Dus richt te agressie zich tegen de “creators” van ons land…de autochtone bevolking.
   Maar niet alleen in ons land maar overal in west- europa!
   Jaloezie is heel gevaarlijk!

 4. ZiggyStardust

  Je zou er inmiddels pas versteld van staan als het typisch westerse namen betrof. Steeds beestachtiger en gruwelijker zijn de overvallen en moorden gepleegd door deze ‘jongeren’. Wie nog vertrouwen heeft in de multiculturele samenleving heeft gewoon een deadwish.

 5. logisch denken2

  nog te laag , onvoorwaardelijk levens lang is de enige juiste beslissing voor dit soort stront-vlekken die de maatschappij ontwrichten

 6. Bockbeer

  Veel hogere straffen moeten ze in Nederland ook doen. Ipv het terug sturen naar eigen land syndroom, wat toch niet werk. Omdat land van herkomst ze niet terug wil halen. Ze schamen zich die lui. Bouw meer gevangenissen, psychiatrische inrichtingen etc. Ook weer goed voor de werkgelegenheid. Sluit ze op!

  1. Bockbeer

   Ze schamen zich voor die lui bedoelde ik

  2. Giovi

   @Bockbeer
   “Omdat land van herkomst ze niet terug wil halen.”

   Marokko wil die terroristen natuurlijk ook niet terug. Snap ik. Maar ze kregen bij de geboorte in Nederland wel de Marokkaanse nationaliteit waaraan ze zich kennelijk niet kunnen onttrekken. En dus heeft Marokko ook de plicht om zijn eigen terroristen terug te nemen en ze in eigen land te berechten. Als hun Nederlandse paspoort is ingetrokken dient het thuisland zijn onderdanen op te vangen en daar te berechten. Te bizar voor woorden dat Turkije deze jihadisten desondanks terug stuurt naar Nederland. Beter nog dat ze in Syrië of Irak worden berecht waar ze hun misdaden tegen de menselijkheid hebben gepleegd. Geen medelijden mee.

 7. Job Jansen

  Levenslang betekent volle kosten voor de belastingbetaler.

  Dit soort ‘gasten’ verdienen de doodstraf.

  De dood is minder beestachtig dan de erfenis voor de achtergebleven slachtoffers (naasten), zij hebben namelijk ook al levenslang.

  1. Wesley Benbow

   De doodstraf hebben we als beschaafde samenleving afgeschaft. We leven niet meer in de middeleeuwen.

   1. Bockbeer

    Nederland heeft een gevangenis nodig zoals in de Shawshank Redemption. Met een brute gevangenisbewaarder. Doodstraf is inderdaad overdreven. Martelen is beter.

    1. Job Jansen

     “Doodstraf is inderdaad overdreven”

     Drie moedwillige autochtone doden, en een brute verkrachting, waarvan partner moest toekijken… deze apen zijn zijn in Frankrijk zogenaamd te gast.

     Maar inderdaad, misschien eerst een jaartje martelen. Daarna lossnijden en laten leegbloeden.

   2. Kretoloog

    Wesley kent de Bijbel niet. Daar staat: “allen die naar het zwaard grijpen, zullen door het zwaard gedood worden”. Ofwel, degene die moordt, zal gedood moeten worden. Dat is pas beschaving.

   3. Bas1974

    Dus weer gewoon invoeren voor zulk soort tuig

 8. Giovi

  Er is gisteren in Nederland zo’n eencellige veroordeeld voor doktertje spelen met insulinespuitjes op bejaarden. Laat die rat van een Rahiied A. nog 2 spuitjes meer toedienen op z’n Franse bro’s voordat hij 20 jaar de cel in gaat. Daarbij ben ik er inmiddels van overtuigd dat dergelijke gruweldaden een terroristisch motief hebben, maar dat wordt door de politiek correcte media natuurlijk stelselmatig verzwegen. Het wordt de hoogste tijd dat de Noord-Afrikaanse gemeenschap in Europa eens schoon schip gaat maken in eigen gelederen ipv steeds maar weer de discriminatiekaart te trekken. Zijn het geen kopschoppers dan wel schietpartijen, roofovervallen en plofkraken. De media staan er dagelijks vol mee. Mja, de beter opgeleide en intelligentere moeders hebben thuis niets te zeggen over de opvoeding van hun kaalverwende Mohammedjes. Dat is immers een mislukt “mannending.”

 9. Henk Albarda

  Afrikanen en MO’ers, zeker met Europees paspoort dat ze bij een pakje boter hebben gekregen, hebben nooit spijt, hoe hard ze ook zouden roepen. De enige reden, Wout, dat sommigen spijt betuigen, is dat ze weten dat Nederlandse rechter zoooooooo ziek naief zijn, dat die de straf kwarteren als een afrikaan of MO’er ‘spijt’ betuigt.
  Ik heb liever dat ze GEEN spijt betuigen, dan weet de naieve burger die nog steeds dom link stemt, steeds beter dat het tuig is….

 10. Henk Albarda

  Feitelijk moeten alle afrikanen en MO’ers die in Europa een gewelds-misdrijf plegen OF de doodstraf krijgen, OF uitgezet worden. DE doodstraf is het ultieme teken van beschaving van een samenleving die geweld tegen de autochtone bevolking niet tolereert.

  1. debontereus

   @ Henk
   We kunnen voor alle vergrijpen ook dezelfde straffen of liever iets zwaarder als dat ze in eigen land hebben.
   Eens kijken of ze dan nog zo graag hier naar toe willen .
   En alle faciliteiten intrekken .
   Voor ze hier komen weten ze al precies waar ze recht op hebben en waar ze het moeten halen.
   Alles eruit trappen wat zich niet gedragen wil .

   1. Rechtsaf

    Niks daarvan, die shariash*t houden ze maar lekker daar, gewoon het land uit trappen, wegwezen, en ik kan mij heel goed voorstellen dat men al die politiek correcte zuigers hier eerst in elkaar willen trappen en dan pas het land uit wil schoppen

 11. Tman

  Waarom kan men de doodstraf niet wederom invoeren, te inhumaan?
  Hoezo?
  Het gezegde`Oog om oog, tand om tand’ is lang geleden al eens door nobele mensen opgeschreven en gepraktiseerd!

 12. Bockbeer

  De dood is veel te makkelijk voor ze, ik wil ze pijn zien lijden. (Count of Monte Cristo)

  1. Wesley Benbow

   Je bent een barbaar, Bockbeer, en er kennelijk trots op.

   Misschien kun je je lusten bevredigen door je aan te melden bij IS.

   1. Bockbeer

    Jij kent het verhaal van de Count of Monte Cristo niet. Een goed verhaal.

    1. Rammstein

     Bockbeer: Kabouter Wesley is een theedrinkend watje, tevens grondwetsfetisjist. Uit zijn mond is het woord ‘barbaar’ een geuzennaam en eretitel. Het wordt pas ernstig als hij je een compliment zou geven.

     Als voorstander van de doodstraf had ik voor de gruwelmoordenaars dit als einddoel in gedachten, echter na de nodige folteringen (die in hun cultuur en levensovertuiging zo normaal zijn) van staatswege uit.

   2. Bas1974

    Neem jij het voortouw? Je gedachten en meningen zeggen al genoeg en van gespuis zoals jou zit Nederland al vol van.

 13. claus

  De doodstraf voor dit soort gemuteerde mensen is terecht!
  Maar deze vorm van stervenshulp kan komen in veel gedaanten, en moet in deze ernstige gevallen, vóóral langdurig zijn!

 14. Veteraan

  20 jaar is leuk maar kost een hoop en dan gaan ze het weer doen want foute kut allochtonen.
  Beter tegen het muurtje en een kogel van 50 cent. Lijkje aan familie en zie hoe dit van invloed is op hun volgelingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.