Zogenaamd "inclusief" D66 smeert coalitiegenoot ChristenUnie de broek vol over abortus

Geen categorienov 16 2019, 15:00
Fractieleider van de ChristenUnie, Gert-Jan Segers, heeft zich uitgelaten in de pers over de memes van D66 over 'de week van het leven'. In plaats van de christenen even hun moment van rust te gunnen, ging D66 helemaal los op sociale media en smeerde zij met diverse berichten haar christelijke coalitiegenoot de broek vol over abortus. Segers heeft aan het RD laten weten dat hij een 'gevoel van vervreemding' ervaart tegenover D66.
Christenen 'vieren' deze week de zogenaamde 'week van het leven'. Een week waarin men probeert het woord 'abortus' niet te benoemen, maar tegelijkertijd mensen er van bewust willen maken dat bij de conceptie het leven ontstaat.
Aangezien christenen van mening zijn dat 'het leven' bescherming verdient, geldt dit natuurlijk ook voor de foetus, hoe jong deze ook is. Een begrijpelijk en Bijbelvast standpunt, dat mag gezegd worden. D66 leek het echter moeilijk te hebben met de 'leven campagne' en begon bijzonder vreemde berichten te publiceren op haar sociale media-kanalen. Daarover laat Segers het volgende weten:

„Als ik zie wat voor uitingen zij op social media hebben rond abortus en hoe zij zich afzetten tegen de folder die wordt uitgedeeld in de Week van het Leven, ja, dat is vervreeemding. Dan denk ik: jongens, hoe verschillend zijn wij”

Blijkbaar zijn ze bij D66 alleen in naam 'inclusief' en laten ze alle fatsoensnormen varen zodra ze de kans schoon zien om christenen tijdens een campagne 'voor het leven' de broek vol te smeren. Rob Jetten zou zich moeten schamen voor deze kinderachtige handelswijze.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten