Kindersteker Den Haag opgepakt, neergestoken kinderen kenden elkaar niet, loco-burgemeester valt door de mand

Geen categoriedec 01 2019, 8:10
In Den Haag vond afgelopen vrijdag een triest incident plaats en werden jonge kinderen van 13 tot 15 jaar neergestoken in de Grote Marktstraat. Een jongen van 13 uit Den Haag en twee 15-jarige meisjes. De man die de kinderen veroordeelde tot een bezoek aan het ziekenhuis bleek een 35 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aldus de Politie Den Haag. De loco-burgemeester van de stad wist zichzelf geen houding te geven, via NOS Teletekst.
De Gemeente Den Haag reageert 'geschokt' op het nieuws van de steekpartij op de Grote Markt, waarbij drie kinderen werden neergestoken die elkaar ook niet kenden. Dit betekent dat een willekeurige man zomaar drie willekeurige jonge kinderen aanvalt in de bestuurlijke hoofdstad van Nederland! Zo stelt de loco-burgemeester Revis het volgende tegenover MSN, en is zo beperkt in zijn visie dat hij 'Black Friday' erbij haalt.
Het is sneu om te zien:

"Ik ben geschrokken van het nieuws dat er vanavond een steekpartij heeft plaatsgevonden waarbij kinderen het slachtoffer zijn geworden. Op een avond dat veel mensen inkopen doen in één van onze drukste winkelstraten, gebeurt zoiets verschrikkelijks."

"Op een avond waarop veel mensen inkopen..." -die Revis geeft blijk van echte Hollandse handelsgeest! Maar totaal irrelevant voor wat er die dag gebeurde met de kinderen natuurlijk. Revis kan daarom beter zijn perswoordvoering nog eens laten nakijken want dat drie kinderen onafhankelijk (!) van elkaar worden neergestoken is schokkend! En niet slechts 'verschrikkelijk'.
Het is weer die opmerkelijke stijl van bestuurders, die communiceren op een 'rare manier'.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten