Monster: man sloeg 8 maanden oude zoontje van vriendin dood, beet zijn tepels eraf

Het is werkelijk ongelooflijk wat voor beesten er rondlopen in de wereld. En het ergste is dat we die beesten “mensen” moeten noemen. 

Een Amerikaanse man uit de staat Missouri is gearresteerd. Hij wordt er namelijk van beschuldigd dat hij het acht maanden oude zoontje van zijn vriendin letterlijk dood heeft geslagen. Ook zou hij de tepels van het kind hebben afgebeten.

Het is ongelooflijk dat een mens dit kan doen. Sterker nog, een écht mens kán dit niet doen. Sylvester Knighten Jr., de dader, ís geen mens. Hij verloor zijn menselijkheid op het moment dat hij de baby op zo’n vreselijke manier mishandelde.

En hij is niet de enige. De moeder van het jongetje, de 31-jarige Danesha Cannamore, is ook schuldig. Waar Knighten Jr. beschuldigd wordt van zes strafbare feiten wordt zij beschuldigd van twee gerelateerd aan het in gevaar brengen van een kind.

Het stel werd woensdag gearresteerd toen de politie reageerde op een melding van een “bewusteloos kind.” De baby werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar hij overleed.

Volgens de politie gebruikte Knighten al “maandenlang” geweld tegen de arme baby én tegen zijn drie oudere zusjes van de leeftijd drie, zes, en tien jaar oud. Echter, op dinsdagavond liep het helemaal uit de hand — zelfs voor zijn brute maatstaven. Hij gooide het kind “van grote hoogte” op de grond. Op woensdagochtend rond 11 uur werd er vervolgens (pas) gebeld met het alarmnummer dat er een probleem was met een jong kind.

Uit de aangifte tegen de gek in kwestie blijkt ook dat de baby verschillende keren op het hoofd geslagen is door Knighten. Daarnaast had de maniak het jongetje verschillende keren gebeten in zijn hoofd, nek en gezichtDe tepels van het kind zijn zelfs afgebeten.

We kunnen alleen maar hopen dat deze walgelijke creaturen de rest van hun leven opgesloten worden. Wat een on-mensen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Marija

  Hier mag wat mij betreft de doodstraf op worden uitgevoerd.

 2. Mar

  Missouri heeft de doodstraf.

  1. merlot

   En die gaat hij krijgen.

   1. Job Jansen

    ‘En die gaat hij krijgen’

    Iets wat Nederland ook goed zou doen.

 3. Ben Venuti

  De doodstraf is nog veel te humaan voor dit soort ongedierte….

  1. Rammelstein

   Eens, beter is vierendelen of verbranden in een kooi.
   Levend begraven kan ook.

 4. Falskorn

  Tuurlijk weer een nigger. Je kan haast ook niet anders verwachten van een volk met een gemiddeld IQ van 80 dat absoluut niets te zoeken heeft in het Westen. Onze landen zitten dusdanig in elkaar dat dit soort mensen zich hier totaal niet kunnen aarden, biologisch en cultureel gezien. En dan zullen we op de lange termijn steeds vaker van dit soort afschuwelijke psychotische misdaden krijgen.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   beeeeeeeeeeeeeh

  2. Sergeant Monty

   “dat absoluut niets te zoeken heeft in het Westen”

   Hoe kwamen zij eigenlijk in Amerika?

   1. Job Jansen

    Goed punt Monty,

    Maar jij weet ook donders goed dat ze daar als slaven heen zijn gegaan. Het was destijds natuurlijk nooit de bedoeling dat ze als vrije ‘Amerikaan’ in Amerika mochten wonen.
    De slavernij is een grote fout van meerdere landen geweest, die er nu een hele hoge prijs voor moeten of denken te moeten betalen, terwijl 95 procent van hun voorouders niet eens slaven bezaten. En Afrika weet dit.

  3. W.Rosenberg

   Oei. Wat een domme blanke man ben jij.

 5. NoDoubt

  En dan te bedenken dat Rutte de Marakesh i.t.t. het volk zijn handtekening heeft gezet. (In samenwerking met de Europese Raad, Hielenlikken Juncker, baantjesjacht) Er komen nog miljoenen naar Europa. Raden naar welk land ze willen???

  1. Tony Faas

   Als je Rutte nu nog gelooft dan ben je mentaal mongoloïde.

 6. ikweetwatikwil

  Dat mag je rustig een beest noemen en een dolle hond schiet je ook af.

  1. Rammelstein

   Afschieten gaat veel te snel. Het moet een langzame en zeer pijnlijke doodsstrijd zijn.

 7. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik vind het AB-SO-LUUT walgelijk de manier hoe er hier gesproken wordt over iemand die duidelijk psychische problemen heeft en hier niets aan kan doen. SCHAAM JE!

  1. Rechtsaf

   ASS herkend zichzelf in dit monster

   1. Job Jansen

    🙂

  2. Tony Faas

   Anne Sophe Schillersdorf?

   1. Mieremet

    @ TONY Laat lullen die trol.

 8. Anne Sophe Schillersdorf

  Wat een walgelijk racistische opmerkingen hier! Echt om van de kotsen! BAH BAH BAH!

 9. Seneca

  @MvdG
  dat is het gevolg van positieve discriminatie en ‘inclusiviteit’.

 10. Jumping

  Het is zo simpel in Europa lopen we een jaartje of 5 achter op Amerika, dus ff geduld en dan is het waarschijnlijk ook in Europa.

  Ik DENK dat SS, Wilders de schuld geeft.

 11. fusilier

  Zou dat schaap S.S zelf ook kinderen hebben?

  1. Job Jansen

   Hopelijk. Zeer waarschijnlijk wel nadat ze een litertje knoflooksaus van de shoarma boer heeft gebruikt als vervanging van glijmiddel.

 12. Gerlos

  Hoop voor hem dat de tepels te smaken waren en nu maar op de elektrische stoel met een langzame dood tot gevolg.

  1. Rammelstein

   Het beste is langzaam verbranden in een kooi. Levend begraven, maar dan wel langzaam is ook een goede methode.

  2. Jehoeda

   ….’te smaken waren’ voor elke reaguurder “elck wat wils” met u is het een slechte smaak.

 13. Veteraan

  Bijzondere reacties lees ik hier op dit artikel.
  Zelf vind ik een doodstraf goed voor deze man en misschien ook voor zijn vrouw, daar is nog niet genoeg over bekend.
  Belangrijker vind ik echter dat er hier in NL honderdduizenden rondlopen die ook de doodstraf verdienen wegens het constant agressief, crimineel en misbruikend gedrag wat ze vertonen. Gemiddeld 80 % allochtoon en ook nog een schrikbarend hoog autochtoon gehalte van rond de 20%. Niet te behandelen en nog geen 1% van dit tuig zal ooit veranderen, het zijn allemaal tijdbommetjes en kosten ons miljarden en dan zit ik nog op een voorzichtige schatting.

  Allemaal dood graag en ik wil wel helpen.

  1. Mieremet

   Zoals ik al zei Veteraan, allemaal voor de varkens.

 14. Mieremet

  Levend door de varkens laten opvreten dat tuig.

 15. Heras

  Ze moeten beiden verplicht steriliseren om herhaling te voorkomen.
  En anders gewoon de doodstraf.

 16. janszm

  Veel mensen vinden de doodstraf in dit geval geëigend. Sorry. Veel te humaan. Vierendeel, niet te snel lijkt me beter voor dit soort gruwelijke dingen.

 17. Michael M

  Dit soort zieke geesten mag wat mij betreft gewurgd worden door een andere zieke geest en wellicht hopelijk daar waar hij gevangen zit.

 18. W.Rosenberg

  1. Wat de fok hebben wij te maken met een misdaad gepleegd in Missouri, USA? Nee, maar ik snap het wel: het zijn zwarte mensen. Nikkers. Dus vandaar. Oké, helder.

  2. Jullie kutjes zitten vol met zand om wat deze man heeft gedaan. Deze nikker. Hij moet gevierendeeld worden en levend verbrand in een kooi. Want hij is een nikker, en zij ook, want “ja, we moeten nog even kijken waar ze nu precies schuldig aan is, maar gooi er maar bij want: nikker.” Maar jullie kutjes zitten vol met zand waarom? Omdat hij een 8 maanden oude baby z’n tepels heeft afgebeten en nog veel meer en daarna heeft hij die baby vermoord. Maar waarom boeit jullie dat ook maar iets? HET IS TOCH MAAR EEN NIKKERBABY!? Géén één prachtige mooie betere blanke is hierbij omgekomen! Met andere woorden: Roeptoeteren en reaguren om lekker je racistische gal te spuwen. Mark my words: Wanneer die oorlog komt waar jullie zo op zitten te wachten zogenaamd, zijn jullie de eersten die ik vind. Smeerlappen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.