Radio 538-dj Daniël Lippens heeft fietser aangereden tijdens livestream autorit, zender heeft hem geschorst

Reuring, ophef, idioterie, ongeloof en een vleugje gerechtigheid vandaag op het internet! Radio 538-dj Daniël Lippens is door zijn zender geschorst wegens het aanrijden van een fietser tijdens het livestreamen van zijn autorit. Het hele gebeuren is hier te zien.

Radio 538 heeft het bij het rechte eind door Lippens te schorsen. In het nog geen anderhalve minuut durende filmpje is te zien hoe de radio-dj om de haverklap iemand praktisch van de sokken rijdt. De rem lijkt deze dj volstrekt onbekend! Enige zelfreflectie trouwens ook, want iedereen die passeert en door hem bijna aangereden wordt, krijgt een ‘kijk toch eens uit man!’ naar z’n hoofd geslingerd.

Zijn het dan van die onoplettende figuren? Nee! Haaientanden voor een fietspad betekent kennelijk ‘doorrijden’. Dat een fietser zijn pad lijkt te gaan kruisen is het probleem van de fietser. Vervolgens steekt er een voetganger de straat over. Had ‘ie beter niet kunnen doen want ook deze man heeft het gore lef om de dj te laten zoeken naar het rempedaal! Op het laatst treft de radio-dj fietsers die op zijn smalle straat durven te fietsen. Nou daar kun je natuurlijk gewoon met grof geweld en een hogere versnelling langsheen scheuren.

Althans, dat dacht ‘ie. Op het laatst probeert hij een fietser te passeren (want dat lukte de eerste keer toch ook?) en raakt hij die persoon met zijn spiegel. Een man geeft direct een signaal dat deze clown van een chauffeur moet stoppen.

En dan komt nog het mooiste waardoor je eigenlijk baalt dat het filmpje maar zo kort duurt. De radio-dj lijkt zich namelijk van geen kwaad bewust en roept ‘sorry hoor maar…’ en wordt afgekapt door (waarschijnlijk) het slachtoffer die de regels wél kent.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. weer opnieuw

  en terecht , wat een idioot

  1. Top

   Hij is niet de enigste! De wegen, zitten er vol mee!

 2. Sharktyricon

  Kennelijk niet boeiend genoeg om op te reageren voor de mensen hier. Triest genoeg zijn er talloze verkeersdoden en ongevallen in Nederland, veel meer als dat er terroristische aanslagen in Nederland zijn. Vreemd genoeg maakt men zich om het 2de een stuk drukker. Met zulke chauffeurs in Nederland mag de Max snelheid van mij wel terug naar 80

  1. Original NL

   Max 80 in de stad, prima…goed voor de doorstroming!
   En die voetganger was een allochtoon….dan heeft de autochtoon gewoon voorrang hoor.
   (Behalve bij het verkrijgen van een woning en een uitkering).

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.