Radio 538-dj Daniël Lippens heeft fietser aangereden tijdens livestream autorit, zender heeft hem geschorst

Geen categoriedec 01 2019, 17:00
Reuring, ophef, idioterie, ongeloof en een vleugje gerechtigheid vandaag op het internet! Radio 538-dj Daniël Lippens is door zijn zender geschorst wegens het aanrijden van een fietser tijdens het livestreamen van zijn autorit. Het hele gebeuren is hier te zien.
Radio 538 heeft het bij het rechte eind door Lippens te schorsen. In het nog geen anderhalve minuut durende filmpje is te zien hoe de radio-dj om de haverklap iemand praktisch van de sokken rijdt. De rem lijkt deze dj volstrekt onbekend! Enige zelfreflectie trouwens ook, want iedereen die passeert en door hem bijna aangereden wordt, krijgt een 'kijk toch eens uit man!' naar z'n hoofd geslingerd.
Zijn het dan van die onoplettende figuren? Nee! Haaientanden voor een fietspad betekent kennelijk 'doorrijden'. Dat een fietser zijn pad lijkt te gaan kruisen is het probleem van de fietser. Vervolgens steekt er een voetganger de straat over. Had 'ie beter niet kunnen doen want ook deze man heeft het gore lef om de dj te laten zoeken naar het rempedaal! Op het laatst treft de radio-dj fietsers die op zijn smalle straat durven te fietsen. Nou daar kun je natuurlijk gewoon met grof geweld en een hogere versnelling langsheen scheuren.
Althans, dat dacht 'ie. Op het laatst probeert hij een fietser te passeren (want dat lukte de eerste keer toch ook?) en raakt hij die persoon met zijn spiegel. Een man geeft direct een signaal dat deze clown van een chauffeur moet stoppen.
En dan komt nog het mooiste waardoor je eigenlijk baalt dat het filmpje maar zo kort duurt. De radio-dj lijkt zich namelijk van geen kwaad bewust en roept 'sorry hoor maar...' en wordt afgekapt door (waarschijnlijk) het slachtoffer die de regels wél kent.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten