Rob Jetten verwacht dat premier Rutte Farmers Defence Force aanspreekt op afgrijselijk gedrag!

Farmer Defence Force heeft – zoals we inmiddels allemaal waarschijnlijk wel weten – een mega blunder gemaakt. De voorman van de boerenactie groep kreeg de debiele ingeving om de situatie van de boeren te vergelijken met de Joden in de Tweede Wereldoorlog. Een onsmakelijke vergelijking die natuurlijk helemaal nergens opslaat. Uiterst dom, want nu kunnen boeren-hatende partijen prijs schieten. 

Toch benadrukt onze geliefde Rob Jetten dat hij het demonstratierecht heilig verklaart maar wat de actiegroep zei kan niet ongestraft blijven volgens Jetten.

“Laat ik voorop stellen dat elke boerenorganisatie recht heeft om te protesteren”, zegt Jetten daarover tegen RTL Nieuws. “Het is ook goed dat premier Mark Rutte en minister Carola Schouten van Landbouw in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de boeren over de toekomst van ons landbouwbeleid.”

Jetten stelt terecht dat een vergelijking tussen de boeren van nu en de Joden ten tijde van nazi’s natuurlijk not done is. Het was uitermate dom om deze vergelijking te maken, het laatste beetje opgebouwde krediet verlies je zo in één keer. De volgende keer kan Farmer Defence Force wellicht iemand sturen die geen onzin gaat uitkramen.

“Maar de vergelijking tussen de positie van boeren nu en de situatie van joden in de jaren 30 en tijdens de Holocaust vind ik afgrijselijk slecht gekozen. Volledig ongepast. We moeten de herinnering aan het verschrikkelijke leed dat de joden in de Tweede Wereldoorlog is aangedaan levend houden, en dat doen we niet met dit soort ongepaste vergelijkingen.”

Nu is het de vraag of Rutte zich inderdaad met deze kwestie moet bemoeien, het lijkt me dat Farmers Defence Force al genoeg is afgestraft door de media. Zij hebben hun lesje wel geleerd en zullen hopelijk in het vervolg niet nog eens zo’n domme uitspraak doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

97 reacties

 1. VerreOosten

  Ik zit een tijdje in het buitenland voor m’n studie en heb niet alles 100% kunnen volgen. Steunt de Nederlandse volk de boeren of totaal niet?

  1. Rammstein

   Zo’n onnozel beginnetje lijkt op een poging van onze grote vriend Wesley om opnieuw binnen te dringen in de reaguurderspanelen.

   De vraag kan VerreOosten immers simpel zelf beantwoorden door een paar Nederlandstalige websites te bezoeken.

  2. Jozias Visser

   Wesley Verre Oosten?

   1. Annoying Orange

    Wesley is allang terug als Henk Jansen.

    1. Jozias Visser

     Henk-Jansen?

     1. Ben Venuti

      Kan die flauwe kul nu eens afgelopen zijn, die Bimbo trol heeft een schop onder zijn reet gehad, het begint behoorlijk irritant te worden zo.

     2. Jozias Visser

      Nee zolang die Bimbo trol hier actief is zal die flauwe kul niet afgelopen zijn.

     3. EU kok

      Quote: Kan die flauwe kul nu eens afgelopen zijn, die Bimbo trol heeft een schop onder zijn reet gehad, het begint behoorlijk irritant te worden zo.
      .
      U bent onjuist geïnformeerd.
      Lugar loopt hier nog steeds vrij rond.
      Met volledige goedkeuring van DDS.

     4. Jozias Visser

      EU kok?

    2. Rammstein

     Wesley opereert altijd onder meerdere nicks tegelijk, Stupid Orange.

     1. EU kok

      Quote: Wesley opereert altijd onder meerdere nicks tegelijk, Stupid Orange.
      .
      Waarom noemt u Lugar niet bij zijn andere naam, te weten Rammelstein?
      Alzheimer?

    3. Meriadoc Brandebok

     Het is onbegrijpelijk dat een figuur als lugar, met de tamelijk stompzinnige opvatting dat hem de taak is toebedeeld onwelgevallige stemmen het zwijgen op fe leggen, hier gewoon wordt gedoogd, en dat als Benbow ietd lelijks zegt over Teunis wordt verbannen.

     Ik vind dit machtsmisbruik van de moderatie. Je bant óf iedereen, of helemaal niemand, maar niet de ene wel en de ander niet.

     Alsof de politie zegt: “jij gaat vrijuit voor dat vergrijp, omdat je niets lelijks over oom agent hebt gezegd, maar jij hebt iets lelijks over oom agent gezegd, dus: kop eraf.”

     1. EU kok

      Correct weergave van de vreemde opvatting omtrent de vrijheid van meningsuiting van Lugar, gefaciliteerd door DDS.

     2. Meriadoc Brandebok

      @EU kok

      Dank.

     3. Rammstein

      Mee eens Meriadoc. De moderatie van DDS faalt door een idioot als Lugar / Vlaswiek / Jozias / Annoying Orange / Vervelling / RammELstein ongehinderd zijn gang te laten gaan.

      Iedereen is die onbenullige psychopaat spuugzat, alleen DDS blijkbaar niet.

     4. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Het lijkt erop dat lugar je account heeft gehacked. Hieronder staat een bijdrage van jouw hand waarin je beweert dat Annoying Orange Benbow is, terwijl je hier aangeeft dat Annoying Orange Vlaswiek is.

     5. Meriadoc Brandebok

      O wacht. Verkeerd gezien.

     6. EU kok

      De verwijderde opmerking van Wesley is weer leesbaar
      .
      h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2019/12/video-robert-jensen-over-klimaatridders-rutte-en-timmermans-ze-trekken-ons-helemaal-leeg/

     7. Rammstein

      Meriadoc: lugar heeft mijn accountnaam gekopieerd en daar twee lettertjes aan toegevoegd: RammELstein. Zo probeert hij verwarring te zaaien en dat lukt hem aardig zo te zien.

     8. Rammstein

      Ik begrijp de verontwaardiging van Wesley Benbow wel: als je voor zo’n eenvoudige reactie zonder expliciete bijbedoeling een ban krijgt, is er iets mis. Vele reaguurders hier plaatsen veel ergere, gewelddadiger en onbehouwener opmerkingen en krijgen geen ban.

      Kijk bijvoorbeeld naar dat gezeik van de lugar-familie die al weken lang de reaguurderspanelen vervuilt: niemand bij DDS die er wat aan doet.

     9. Kretoloog

      Helemaal eens met Rammstein: Bespottelijk als je voor zo’n onschuldige reactie een ban krijgt. En wel de bagger van de nestvervuilers ongemoeid laat.

     10. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Eens, er was hier laatst nog een mafklapper die meende dat Remkes met een machinegeweer moest worden doodgeschoten. Geen moderatie om te bannen; en zo zijn er wel meer ernstige doodsverwensingen. Als men dan voor zo’n simpele reactie wordt geblokkeerd is dat frustrerend.

      Het was hier de laatste dagen weer raak met lugar. Met verschillende accounts begon hij Benbow doelloos bij de naam te roepen. Geen moderatie, geen waarschuwingen, geen blokkades.

      Dit is gewoon selectief bannen. Ik zou ook kwaad zijn.

     11. Ron

      Tuurlijk ga je vrijuit als je niets lelijk tegen oom agent hebt gezegd.

      En ja jij moet ook leren lezen.
      Wat is er gezegd over dat machinegeweer?

     12. EU kok

      We kennen allemaal de Capo gestapo, Lugar en Annoying orange acties.
      Zelfs een veronderstelde samenwerking tussen Teunis en Lugar blijft gewoon staan.
      Je vraagt je inderdaad de dieperliggende gedachtes af.
      Mocht Hits & Clicks de drijfveer zijn, heeft Teunis wel de kip met de gouden eieren geslacht.

     13. EU kok

      @Ron.
      Aan de galg met Remkes, of nog beter, wanneer wordt die lul afgeschoten?
      En niet met één kogeltje, een heel salvo met een pistoolmitrailleur!
      De vuile nikkerlover!

     14. Meriadoc Brandebok

      @EU kok

      Klopt.

  3. Innocentius

   Men overweegt een volksraadpleging op de korte termijn. Als de boerenoverlast aanhoudt zal de boer de symphatie verspelen.

 2. Henk-Jansen

  Dit is helemaal geen taak voor Mark Rutte. De Nederlandse minister-president is geen president, en minister van alles. Hij is de minister van algemene zaken en de voorzitter van de ministerraad, de eerste onder gelijken. Zaken die buiten zijn verantwoordelijkheden als minister van algemene zaken vallen zouden dus helemaal niet zijn taak moeten zijn.

  1. EU kok

   Ondanks dat u de zaak juist formuleert, vind ik dat Rob Jetten wel een punt heeft dat de verwerpelijke uitspraak, welke bewust niet wordt teruggenomen, een signaal van afkeuring verdient.
   Rob Jetten heeft duidelijk een punt.

   1. Jozias Visser

    EU kok?

    1. Top

     Ja dat is Jabbaatje de slijmslak. Maar in werkelijkheid, schoonmaker (geweest, nu kan hij nog amper lopen) bij Mac Donalds. Altijd commentaar op anderen, maar zo dom als een pak toast!

     1. Jozias Visser

      Aha, EU kok dus?

    2. Original NL

     Ja idd EU cock!

     1. Annoying Orange

      En Beukman!

     2. Rammstein

      Stupid Orange is niemand anders dan Wesley Benbow die niet kan verkroppen dat hij een ban kreeg en nu onder meerdere nicks (o.a. Jozias) hier loopt te zieken en te trollen om zijn gram te halen.

      Stomvervelende Orange is Wesley!

     3. EU kok

      @Peter Rammstein.
      Neem aub uw medicijnen in en drink eens wat minder.
      U bent momenteel ontoerekeningsvatbaar.

     4. Rammstein

      EU kokkie kan blijkbaar niet door (de bedoeling van) mijn tekst heen kijken. Dat had ik ook niet verwacht.

     5. EU kok

      @Peter Rammstein
      Ik begrijp/begreep het inderdaad niet.
      Maar gezien uw laatste postings zitten we, alleen over dit onderwerp, weer op een spoor.

   2. Henk-Jansen

    De uitspraak van de boerenvoorzitter verdient inderdaad afkeuring. Echter zou dit niet door de minister-president moeten gebeuren maar door de minister van Binnenlandse Zaken en anders van de minister van Landbouw.

   3. Ron

    Dat zijn teveel komma’s.

   4. Original NL

    EU cock..
    De verwijderde opmerking van Wesley is weer leesbaar…….
    EU cockje kan zijn führer’s kampf weer lezen en is als een kind zo blij…..
    Alsof er iemand is die dat interesseerd….pffff.

 3. AS210854

  Jetten moet gauw zijn robot mond houden. Het is nl. Zijn achterban die jan en alleman die het niet met hun eens zijn voor racist, nazi’s, enz enz uitmaken.

  1. Henk-Jansen

   Dat is maar een minderheid. De meerderheid die op D66 stemt zijn keurige mensen zoals Jan Terlouw, hem heb ik nog nooit iemand voor racist of nazi horen uitmaken.

   1. AS210854

    Daar noem je er ook eentje op. Deze man heeft met link lullen wel mooi rechts zijn zakken gevuld. Woont nu op een mooi land goed. Of zijn huis energieneutraal is , is de vraag.

   2. weer opnieuw

    nee stront vlek , je weet toch hoe jij , je pvda broeders en zusters en de d66 adepten anders denkenden bestempelen.

    Negatieve laag opgeleide niets wetende tokkies is de meest gebruikte tar-rel

  2. Scaldis

   Tsja een onhandige uitspraak van fdf. Het zal RoboJetten niet overkomen, hij studeert al z’n uitspraken en antwoorden van tevoren zorgvuldig in.

   1. EU kok

    Onhandig of gewoon fout?
    Het meest opmerkelijke in deze zaak vind ik dat FDF achter de uitspraak blijft staan en er geen woord van terugneemt.

    1. Blitzkrieg

     EU kok : Kom op, ik hoor de hele dag niks anders als raciaal nazi gel*l van die gasten. Nu een beetje gaan lopen huilen als een ander hetzelfde woordje gebruikt. FDF blijft misschien achter de uitspraak staan, de overheid verheft deze onzin tot beleid. Begrijp me goed, ik zou me niet zo hebben uitgedrukt. Je gejank is misplaatst en selectief. Je zou recht van spreken hebben als hun (D66) aanvalt op de ellende die ze prediken, echter ben jij een vervent voorstander van deze ellende.

 4. Scaldis

  ‘Het laatste beetje opgebouwde krediet’
  Bartje kijk eens rond in Nederland i.p.v. in je studieboekjes! Dan had je geweten dat de steun voor de boeren onveranderd groot is en groeiende.

 5. Meriadoc Brandebok

  Farmers Defence Force heeft nog niets teruggenomen van de uitspraak. Een zeer kwalijke zaak, want wie de Holocaust vergelijkt met het stikstofprobleem, spoort niet.

  Ik denk niet dat Rutte zich hiermee moet bemoeien, maar FDF heeft een keiharde verantwoordelijkheid geen debielen af te vaardigen naar de raadsvergadering en zwakzinnige uitspraken terug te nemen.

  Zolang ze deze niet nemen hebben ze alle krediet verspeeld.

  1. Bosche draak

   Onzin, als je door een kulopmerking je steun al weghaalt was je steun in de eerste plaats al nep.
   Maarja jullie stokende zuigers doen niets liever…

   1. EU kok

    De vergelijking met de holocaust een kulopmerking noemen?
    Je moet maar durven.

    1. Bosche draak

     Ik durf dat prima, elke kwakbol moet bij twijfel WOII erbij halen.
     Op een gegeven moment werkt dat niet meer en met een beetje verstand prik je daar dwars doorheen.

     Als jij zo’n overgevoelige “pussy” bent die dan meteen van de leg is dan is dat jouw probleem omdat je een miezerig ventje bent die met emotie-porno z’n gelijk probeert te halen.

     Kruip maar terug naar bed en laat je troosten door je bilmaatje Wesley

 6. goedisfout

  Framen en nepnieuws verspreiden dat is wat robje doet. Zal hij wel geleerd hebben van die andere x66 Bitches.

 7. Original NL

  Zo.
  Kan links weer lekker de hele week over een overigens niet zo slim gedane uitspraak zeuren inplaats van over het probleem zelf.
  Muggezifterij!

  1. Scaldis

   Ondertussen staat de Dam dagelijks vol met linkse antisemitische debielen.

 8. weer opnieuw

  Wat een vieze smerige huichelaar is die kabouter. Dood trappen niet waard die marxistische trol. Een smerige engerd maar gelukkig wel 1 die dat clubje nietsnutten steen voor steen sloopt

  dank je trol

 9. ikweetwatikwil

  Toen de verschrikkelijke Joden vervolging vergeleken werd met de moslims van nu, was dat prima. Geen haan die daar naar kraaide.
  Nu een boer een wat onhandige opmerking maakt, breekt de hel los. Waarom.

  1. Meriadoc Brandebok

   @ikweetwatikwil

   Het was geen onhandige opmerking, het was een foute opmerking.

   In het geval dat het een onhandige opmerking was had men deze wel teruggenomen.

   1. Ron

    En wat voor soort opmerking was het dan toen het over de moslims ging?

    1. Meriadoc Brandebok

     @Ron

     Wat bedoel je?

     1. Ron

      Was de opmerking over de moslims geen foute opmerking dan?

    2. Annoying Orange

     Beukman!

     1. Rammelstein

      Inderdaad Beukman, de linkse hond en het holmaatje van Ramstein.

     2. Jozias Visser

      Beukman?

  2. Seneca

   @ik weet wat ik wil
   dat heet: selectieve verontwaardiging!

  3. Ron

   Kijk.
   Ik zeg niet dat de opmerking goed of fout was dat vooropgesteld.

   Wat mij irriteert aan deze discussie is de hypocriete politieke correctheid.
   Van Rutte wordt verwacht door half Nederland dat hij die bier aanspreekt op een uitspraak.
   Ten eerste wie bepaald wat iemand mag zeggen en wat voor mening de juiste is?

   Ten tweede, Rutte heeft geen recht van spreken voordat hij zijn uitspraken recht zet, of nog beter opkomt voor de slachtoffers van diverse onrechtmatigheden onder zijn bewind.
   Armeense genocide
   MH 17
   Kopschoppers
   Enzovoort.

   Als hij daar een oprechte mening over uitspreekt mag hij iemand aanspreken op het lef dat die dat wel doet. Correct uitspraken of niet.

   Voor de rest mond houden en eerst zelf eens meningen vormen ipv die van andere te volgen.

   Het ergste is nog dat veel mensen denken dat die boer gelijk heeft, maar het niet uitspreken omdat er maatschappelijk druk op is gelegd om het te veroordelen.

   Als je het niet te letterlijk neemt (het is niet te vergelijken) begrijp ik wat hij probeert te zeggen. En volgens mij zegt hij het niet om kwaad te doen maar uit pure onmacht om het te kunnen benoemen.

 10. shidaian

  Enige zelfreflectie zou Jetten ook niet misstaan Wie is de aanjager van het ophitsen dat het aantal boeren gehalveerd moet worden? Het jong dat zijn nestveren nog heeft moet eens leren zijn grote mond te houden en minder hoog van de toren te blazen, de niksnut.

 11. George Knight

  De observatie dat de radicale boeren van Farmers Defence Force (FDF) al genoeg zijn afgestraft in de media, en dat ze hun lesje hebben geleerd en vervolgens niet nog een domme uitspraak zullen doen gaat voorbij aan de sekte-achtige organisatie van FDF. De radicale boeren worden niet afgestraft in de media, maar krijgen integendeel keer op keer volop ruimte om de beeldvorming te bepalen en hun programma te agenderen. De radicale boeren worden tot nu toe door de gevestigde media gesteund en op het schild gehesen.

  Boeren volgen het draaiboek van de sekte. Ze hebben afgelopen maand de schijn van onoverwinnelijkheid gekregen en gebruiken dat beeld. Ze verontschuldigen zich nooit. Ook niet voor de door velen veroordeelde uitspraak over de vergelijking van boeren met de jodenvervolging door de nazi’s. Ze beschuldigen meedogenloos politiek, EU of supermarkten en houden de schijn op dat ze overal mee weg komen. Wat tot nu toe zo is. Alsof hun actie angst inboezemt of tot paniek leidt bij een berekenende premier, een machteloze landbouwminister en een afwachtende veiligheidsminister. De ruimte die de boeren krijgen is de enige verklaring voor hun publieksteun.

  Het is de hoogste tijd dat de radicale boeren in het openbaar bloeden en hun vermeende onoverwinnelijkheid wordt ontmaskerd. Dat kan het beste door erop te wijzen dat bluf het enige argument is dat ze hebben. Want meer hebben ze niet dan hun nep-onfeilbaarheid en nep-sterkte. De boeren hebben geen argumenten en feiten aan hun kant.

  De grote ruimte die de radicale boeren van het kabinet Rutte III krijgen heeft ertoe geleid dat het beeld is ontstaan dat het recht van de brutaalste en meest meedogenloze geldt. Dat past niet in een rechtsstaat. Dat kan Nederland niet hebben. Radicale boeren moeten gestopt en terechtgewezen worden. Want hun gedrag leidt ook voor henzelf tot niks.

  1. EU kok

   Geheel mee eens.
   Ben benieuwd wat de uitkomst van het kort geding, aangespannen door het CBL gaat worden.

   1. EU kok

    Bron Teletekst:
    Actiegroep Farmers Defence Force is
    niet van plan woensdag de bevoorrading
    van supermarkten te blokkeren.Dat bleek
    in een kort geding dat was aangespannen
    door supermarktorganisatie CBL.FDF zegt
    dat nooit van plan te zijn geweest.De
    inhoud van de acties was nog geheim.

 12. Kretoloog

  De vergelijking van de voorman van FDF is debiel. Maar daarom nog niet verboden. Rob Jetten wil over de lijken van de holocaustslachtoffers weer even zijn politiek puntje maken. Hij had ook gewoon zijn waffel kunnen houden.

  Vragen aan Rutte of hij zich er mee wil bemoeien, gaat de premier echt niet doen. Tenminste, als hij nog een beetje moreel besef in zijn donder heeft. Laat Jetten eerst eens aan Rutte vragen om zich uit te spreken over de Armeense holocaust. Ofwel de genocide die de Turken begin 20e eeuw uitvoerden op de Armeniërs, waarvan zij er meer dan 1,5 miljoen hebben gedood. De regering wil deze genocide nog steeds niet erkennen. En spreekt daarom over de Armeense kwestie i.p.v. de Armeense holocaust. Waarom? Wel, D66 wil dat niet. Om de Turkse kiezers en Sigrid Kaag niet voor het hoofd te stoten. Wat zijn het toch een stelletje hypocrieten!

 13. Stopperspil

  De uitspraak van deze boerenleider is uiteraard vreselijk en ook dom. Maar als islamitische voormannen beweren dat moslims zodanig slecht worden behandeld dat ze de nieuwe Joden zijn en als een voorlichtster van Kick out Zwarte Piet demonstranten in Scheveningen valselijk beschuldigt van het brengen van de Hitlergroet dan hoor je lieden als Jetten niet.

  1. ikweetwatikwil

   En zo is het maar net Stopperspil

 14. Jumping

  Inderdaad van den Oever omschreef het als volgt.

  “75 jaar geleden hebben we ook gezien, waar het decimeren van een kleine bevolkingsgroep toe leidt.”

  Ik verwacht van die Jetten ook een reactie als de Joodse mensen op de Dam weer worden belaagd.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 15. plakband

  D66 is een afgrijselijke partij.
  Stemzeweg zodra het kan.

 16. Jv

  Ach toch Jetje…….erg he? Geef je Rutte ook gelijk even door dat hij ook dat tuig dat recentelijk problemen op Schiphollijn heeft veroorzaakt, even flink aanpakt en ons land uitflikkerd?
  Of geldt jouw uitlating alleen voor de boeren omdat ze voor hun brood opkomen wat dus niet in je straatje past.
  Wat ben je toch een ellendige etterbak!
  Hopelijk komen de boeren even bij jou langs om een viertandig te legen!!!

 17. Jv

  EU kok; “Ondanks dat u de zaak juist formuleert, vind ik dat Rob Jetten wel een punt heeft dat de verwerpelijke uitspraak, welke bewust niet wordt teruggenomen, een signaal van afkeuring verdient.
  Rob Jetten heeft duidelijk een punt”

  Schiet toch op man. Dat jij en je linkse soortgenoten idem die homo, deze uitlating gebruikt als vergelijking is uiteraard een verkeerde keuze, maar wel een soortgelijk gevoel dat de boeren nu als zodanig voelen.
  Ze worden idd vervolgd, maar op een andere manier.
  De stikstof regels worden gewoon doorgedrukt, goed of kwaadschiks met als resultaat dat duizenden gezinnen op termijn geen werk en inkomen meer hebben.
  Wat is het verschil uiteindelijk? Veel boeren en gezinsleden die door totale wanhoop zelfmoord plegen of compleet geestelijk kapot gemaakt zijn.
  Wordt daar over nagedacht?? Nee dus, nee dat ene zinnetje, dat wordt nu gebruikt om te zuigen en de boeren in discredit te brengen.
  Jammer voor jou en consorten, maar ik blijf achter de bieren staan, met of zonder hun uitlatingen want uiteindelijk is hetgeen nu gebeurt een verkapte holocaust tegen de boeren.

  1. Piet51

   @Jv
   Dit is pas nieuws! Vertel meer! Waar heb je gelezen of gehoord, dat “veel boeren en gezinsleden door totale wanhoop zelfmoord plegen of compleet geestelijk kapot gemaakt zijn”? De kranten houden er wijselijk hun mond over en ook op onze nationale radio en tv zien en horen we helemaal niets. Dat moet een groot, wereldwijd waarschijnlijk, complot zijn. De vergelijking met de Holocaust was zeer ongepast. Maar dit lijkt veel erger, waar een onhandige vergelijking met de Jodenvervolging bij in het niet valt. Niet de vervolging zelf natuurlijk, maar die ene onpasselijk makende vergelijking.
   Ik wacht meer info rustig af, maar ben wel heel erg benieuwd.

  2. rujoleki

   Groot gelijk hopelijk leggen de boeren het land plat. Volgend jaar stemmen op de PVV of het FvD. Dan is er geen pfas meer.
   Dat is allemaal onzin en bedoeld om de boeren hun bedrijf af te pakken.

 18. Lefty

  Het enige goede mbt D’66 vind ik de versoepeling van de euthanasie wet. Voor de rest mogen ze wat mij betreft fuseren met de VVD.

  1. Bosche draak

   Noem ze vvd66 en klaar ben je, rechts is vvd al jaren niet meer

   1. Lefty

    @Bosche draak : Wat is jouw definitie van links en rechts ? Ik bedoel in politiek opzicht.

    1. Rammelstein

     Lefty, je bent een linkse hond en hier dus niet welkom.

     Opdonderen!

     1. Kretoloog

      Hoepel zelf op, Rammelstein. Ook linksmensen mogen mee discussiëren.

      Je bent een nestvervuiler, die ook nog eens de nicknaam van een trouwe reageerder heeft gejat. Jouw soort kunnen we hier missen als kiespijn!

 19. rujoleki

  Rob Jetten?Weten de islamietjes in dit land dat hij homo is?
  Als ze aan de macht komen dan gaan ze hem leren vliegen. In vrije val van de flat. Dat doen islamietjes met homo,s.Fijne partij vol huichelaars en wegkijkers. Samen met het cda christenen dienen alla Vuile huichelaars en landverraders.

  1. Politiek Profeet

   rujoleki@
   +++++++

  2. Original NL

   De jetten vliegen laag deze herfst..zit zeker sneeuw in de lucht.
   Fly robbie fly!

 20. Cootje

  Laat die jetten silvana Simons vragen om de boeren de zwarte piet toe te spelen wel zo echte zwarte piet met van die grote gouden oorbellen

 21. cuoretx

  Ach Rob Jetten hoe vaak maken linkse partijen geen gebruik van die afgrijselijke vergelijkingen WW2, om rechtse tegebsrabders die kritisch zijn de mond te snoeren en te demo ideeën. Werkelijk ieder maakt fouten, maar het feit is wel het wordt de boeren al jaren moeilijk gemaakt met regelgeving/wetgeving en ze door de strot geduwd. De boeren zijn overgeleverd aan een kabinetsdiktatuur en daar hent u onderdeel van hé D66

 22. claus

  De situatie van de boeren is te vergelijken met het lot van álle Europese burgers!!!!
  We zijn allemaal de lul!
  De dictatoriale EU verziekt de hele samenleving, we moeten er met z’n allen héél vlug uitstappen!

 23. Boeddha

  Wij verwachten dat Robot Jetten eens goed door een psychiater wordt onderzocht en het eens uitlegt hoe mensen leven.

 24. Jack Flash

  Die Jetten is een vervelende stoker.
  Die club van hem wakkert racisme aan.

 25. Gerlos

  Als ik PASPOP JETTEN zie dan wil ik hem eigenlijk aanspreken om zich nooit meer in het openbaar te vertonen.

 26. Joost mag het weten

  Niet heel handig om de holocaust erbij te slepen. Dat ligt hier nogal gevoelig.
  Aan de andere kant er is wel degelijk sprake van een zondebok aanwijzen(joden/boeren), deze het leven zo goed als onmogelijk maken (Neurenberger wetten/stikstofnormen) en vervolgens ruimen (6 miljoen joden/halve veestapel).

 27. jan1

  Met al dat bekvechten hierboven? van wie is wie ?gaat men helemaal voorbij aan het WNL op zondag van afgelopen zondag
  Daar werd ook gesproken over uitlatingen van uit die milieukringen.
  Zo waren boeren kampbeulen en erger?
  Hierover hoor ik niemand.
  Voor mij is die uitlating van FdF ook hier op gericht.

 28. Kristalix

  Wij verwachten dat de burger Jetten aanspreekt en afrekent op zijn gedrag, bestuurlijk en politiek gevaarlijk gedrag.

  Uit het sociale en politieke verkeer onttrekt ter voorkoming van verdere schade aan de maatschappij en burgers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.