Terreurdaad lijkt pas het begin! Groot-Brittannië heeft nog 74 andere terroristen vervroegd vrijgelaten

De Britse premier Boris Johnson wakkert de angst na de steekpartij/terreurdaad nog even verder aan! Er lopen namelijk nog 74 vergelijkbare terroristen in het land rond, die net als de terrorist bij London Bridge vervroegd zijn vrijgelaten!

Volgens premier Johnson hoeft de Britse bevolking zich geen zorgen te maken. Die 74 andere terroristen worden namelijk wél goed in de gaten gehouden en zouden daarom geen gevaar vormen voor de samenleving. Niet echt een geruststelling, want volgens mij werd de messensteker van laatst óók ‘in de gaten gehouden’.

Er lijkt dus iets goed mis te gaan in dat land. Helemaal nu blijkt dat de doodgeschoten terrorist in 2013 tot 16 jaar gevangenisstraf is veroordeeld wegens een terroristisch misdrijf. Na 6 jaar is hij dus vervroegd vrijgekomen en het vreemdste aan dit hele verhaal is nog wel dat de commissie die over de vervroegde vrijlating beslist, zijn zaak niet eens heeft behandeld! Niet een geheel onterechte vraag om dan eens héél grondig te gaan kijken naar wie deze mafkees los heeft gelaten op de maatschappij, toch?

Met dit soort informatie raak je het vertrouwen in het rechtssysteem toch volledig kwijt? Dit is wat de Britse burger eigenlijk te horen krijgt: ‘Oh ja er is zomaar een terrorist op vrije voeten gekomen, die direct weer ging terroriseren en slachtoffers veroorzaakte. Ondanks dat hij nog 10 jaar cel had te gaan en zijn vrijlating onduidelijk is, hoef je je geen zorgen te maken. P.s. daar lopen er nog 74 van rond!’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Mycase

  wel bij de les blijven boys blijven negeren he .

  1. Original NL

   Aan mij zal het niet liggen.Mycase!

   1. Politiek Profeet

    aan mij ook niet!

   2. Mycase

    mooi zo dan volhouden is het motto hahahahaha

    1. EU kok

     Quote:mooi zo dan volhouden is het motto
     .
     Mycase 3 weken ago Beantwoorden
     Geloof niet dat DDS van plan is die enorme trol te verwijderen ook goed iedereen die die lamzak zat is zou er goed aan doen deze website te gaan mijden ik in ieder geval wel het ga jullie goed beeeyyyy
     .
     Verder commentaar lijkt mij overbodig.

     1. Wesley Benbow

      De pogingen van Lugar-trollen om andersdenkenden de mond te snoeren zijn niet erg effectief, begrijp ik.

      Gelukkig maar.

   3. Pauline Kummer

    Slaafs type. Gemakkelijk mee te krijgen met elke beweging.

  2. Veteraan

   @ Mycase en anderen
   Het gaat eindelijk wat beter, ik zie 3 reacties van Trollen [op elkaar] op jouw bericht en niemand die erin trapt om daar weer op te reageren.
   Laten we iedereen die toch op een Trol reageert, en daardoor de site vervuilt, erop attent maken dat dit saai is, niet werkt en ook dom is.

   1. EU kok

    Arme Veteraan.
    DDS is een verdienmodel.
    Reageerders en reacties zijn belangrijker dan welke politieke richting dan ook.
    Dus gaat uw gespeelde verbolgenheid maar ergens anders botvieren.

 2. Politiek Profeet

  Niet alleen in engeland lopen die monsters rond, ook hier en in veel landen in west europa.
  Het is straks geen nieuws meer maar een dagelijks gegeven.

 3. weer opnieuw

  slechts een kogel is de oplossing. Je kan die extremisten keer na keer oppakken maar die islamitische indoctrinatie krijg je er toch niet.

  1 = uitzetten met de kans dat ze met een vals paspoort (of zonder) binnen een paar maanden weer terug zijn.
  2 = levenslang opsluiten maar dat in onbetaalbaar
  3 = tijdens de daad gericht afschieten

  Ik ga voor optie 3 , die extremisten verdienen de dood zoals ze op dat moment bij onschuldige mensen proberen uit te voeren.

 4. Jack Flash

  Alsof het in Nederland veel beter is.
  Wat in de UK gebeurt staat hier op de drempel.

 5. fusilier

  Weer opnieuw. Dat is toch ook een humane straf voor zon lafaard.

 6. RvdBe

  Of je sluit ze levenslang op, of je gaat voor de humanere manier welke het best voor iedereen is: spoorloos laten verdwijnen.

 7. Mar

  En wat moet je hier op zeggen?

  ” Onder de mensen die in Londen hielpen bij het uitschakelen van de terrorist was moordenaar James Ford. Hij sneed in 2003 de keel door van een jonge vrouw met een beperking. Afgelopen vrijdag was hij een dag op verlof.

  De nu 42-jarige Ford werd in 2003 veroordeeld voor het doden van Amanda Champion. Ford wurgde de 21-jarige vrouw zonder reden. Ze had een geestelijke beperking.”

  Op zijn Cruyffiaans: elk nadeel hep zun voordeel

 8. fusilier

  Mar. Zou volkert een islamietje ook zijn mes afpakken?

 9. Veteraan

  waarom zijn deze terroristen niet afgemaakt toen ze gearresteerd waren. Assad en anderen hebben daar wel het lef voor maar laf Europa niet.
  Ook hier lopen er duizenden rond die niet in leven mogen blijven omdat ze toch niet veranderen.
  Zet ze maar op een rij, leg een machinegeweer klaar en roep me maar.
  En honderdduizenden die niet van plan zijn om zich aan te passen aan de westerse normen en misbruik blijven maken van de rechten waar Nederlanders krom voor liggen en heel lang voor hebben gevochten.

 10. Rud56

  Ach Wout, hier gaat het toch net zo!

  Is allemaal te wijten aan het walgelijke, doorgeslagen deug, de politiek correctheid, kortom het zwakzinnige beleid waardoor enig besef van realiteitszins geheel is verdwenen!

  Zo in Londen, met die wijk waar meisjes jarenlang door moslims werden misbruikt, de politie en (lokaal) bestuur hielden deze misstanden onder het tapijt want ….islam!

  Zo hier waar we ons het zand in de ogen laten strooien door islamieten die via (weekend)scholen en moskeeën het gif tegen de ongelovigen (wij dus) verspreiden, ze krijgen alle ruimte, want … onze grondwet!

  Hier verlenen we oorlogsmisdadigers met hun familie asiel inclusief levenslang onderhoud vanuit overheidswege.

  Hier laten we demonen met hun addergebroed uit IS-gebied toe die “alleen maar in de keuken” hebben gestaan! “Want zo zielig!”

  Kortom Wout, ons gedachtegoed c.q. rechtssysteem is ook totaal verrot, daar weet bijvoorbeeld een Anne, het zoveelste slachtoffer van ons politiekcorrecte TBS-systeem over mee te praten, had ze nog kunnen leven, of al de overledenen van de aanslagen alhier!

 11. Rud56

  Een stok om Johnson te slaan Wout?
  Zoek dan niet overzees maar beschouw hier in eigen land de gang van zaken!
  Hier is evenveel of zelfs nog meer goed mis! En ja, maak je maar zorgen, want als je weet wat hier vrij (vervroegd) rondloopt of toegelaten wordt …. eh, toegelaten, ze komen gewoon hier binnen en niemand die ze nog wegkrijgt. Heeft iets te maken met mensenrechtenverdragen en de hier geldende deugwetgeving, geloof ik ..

  Kortom Wout, kijk maar éérst naar de hier heersende zwakzinnigheid van onze wetgeving, als dat beter was geweest had bijvoorbeeld een Anne nog geleefd! En ga daarna maar eens een Johnson bashen, als is dat hier wel de huidige ‘journalistieke’ trend!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.