shutterstock 1460208077

Terreurdaad lijkt pas het begin! Groot-Brittannië heeft nog 74 andere terroristen vervroegd vrijgelaten

Geen categoriedec 01 2019, 15:00
De Britse premier Boris Johnson wakkert de angst na de steekpartij/terreurdaad nog even verder aan! Er lopen namelijk nog 74 vergelijkbare terroristen in het land rond, die net als de terrorist bij London Bridge vervroegd zijn vrijgelaten!
Volgens premier Johnson hoeft de Britse bevolking zich geen zorgen te maken. Die 74 andere terroristen worden namelijk wél goed in de gaten gehouden en zouden daarom geen gevaar vormen voor de samenleving. Niet echt een geruststelling, want volgens mij werd de messensteker van laatst óók 'in de gaten gehouden'.
Er lijkt dus iets goed mis te gaan in dat land. Helemaal nu blijkt dat de doodgeschoten terrorist in 2013 tot 16 jaar gevangenisstraf is veroordeeld wegens een terroristisch misdrijf. Na 6 jaar is hij dus vervroegd vrijgekomen en het vreemdste aan dit hele verhaal is nog wel dat de commissie die over de vervroegde vrijlating beslist, zijn zaak niet eens heeft behandeld! Niet een geheel onterechte vraag om dan eens héél grondig te gaan kijken naar wie deze mafkees los heeft gelaten op de maatschappij, toch?
Met dit soort informatie raak je het vertrouwen in het rechtssysteem toch volledig kwijt? Dit is wat de Britse burger eigenlijk te horen krijgt: 'Oh ja er is zomaar een terrorist op vrije voeten gekomen, die direct weer ging terroriseren en slachtoffers veroorzaakte. Ondanks dat hij nog 10 jaar cel had te gaan en zijn vrijlating onduidelijk is, hoef je je geen zorgen te maken. P.s. daar lopen er nog 74 van rond!'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten