Tramterrorist Gökmen T. niet aanwezig in rechtszaal!

Ondanks dat het verplicht was dat hij aanwezig moest zijn besloot Gökmen een dikke middelvinger op te steken naar onze rechtsstaat. Er was te veel geweld nodig om Gökmen in een busje te proppen en naar de rechtszaal te vervoeren. Fijn dat we nu wel weten wat voor een complete zot we te maken hebben. Iemand die maling heeft aan rechtsstaat….

Volgens de advocaat van Gökmen heeft Gökmen niet zo veel zin in het visiteren, vandaar de grote weerstand om te komen opdagen bij zijn rechtszaak – naast het feit dat hij maling heeft aan onze rechtstaat en liever naar een sharia-rechter gaat.

 “Cliënt bevindt zich op een zogenaamde terroristenafdeling. Dat betekent dat elke keer als hij de PI verlaat, dat hij moet worden gevisiteerd. Hetgeen betekent alle kleren uit, voorover bukken, billen spreiden en dan wordt er in zijn anus gekeken. Als hij zich daartegen met geweld verzet, dan komt er een zogenaamd intern bijstandsteam bij. Dat zijn acht mannen met helmen, schermen en stokken. Die zullen cliënt dan terwijl hij schopt en schreeuwt en zich verzet, met geweld ontkleden, op zijn buik leggen, benen spreiden en in zijn anus kijken. Dat is buitengewoon ingrijpend en traumatiserend.”

Tsja wellicht had je dan niet zo’n misdrijf moeten plegen als je niet zo wilt worden behandeld beste Gökmen.

Dit is ook vooral extra pijnlijk naar de nabestaanden van de slachtoffers. Gökmen heeft vreselijke dingen gedaan, maar komt nu simpelweg niet opdagen in rechtszaak. Wat dit extra pijnlijk maakt voor de nabestaanden.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. weer opnieuw

  levenslang opbergen , dus nu gewoon de sleutel weggooien

  1. Job Jansen

   De zogenaamde Nederlandse beschaving heeft ervoor gezorgd dat de doodstraf is afgeschaft, waardoor beesten als zijnde mensen worden behandeld. Dit is een treurige en onverstandige keuze.

   1. Seneca

    @job Jansen
    hoe bedoelt u dat ‘de doodstraf is afgeschaft’. ik kan u verblijden dan wel teleurstellen: de doodstraf is niet afgeschaft! in 2005 heeft de NLse bevolking – evenals de Franse bevolking – tegen de Europese grondwet gestemd. door de heer Balkenende, u weet wel de leider van het cda, de man van de normen waarden, is dit genegeerd en zijn wij met het verdrag van Lissabon opgezadeld. dit ‘verdrag’ is synoniem aan de afgewezen grondwet, maar dat terzijde. indien u dit verdrag had bestudeerd, dan was u tot de ontdekking gekomen, dat aan het eind van dit verdrag – in een voetnoot – dat de staat zich het recht voorbehoudt om de doodstraf te eisen en toe te passen.

    1. Piet51

     @Seneca
     Het zit met de doodstraf ietsje anders. Met de Europese grondwet werd de bestaande situatie bevestigd. Die straf is en blijft afgeschaft. Er is alleen een mogelijkheid tot herinvoering bij oorlogen en onmiddellijke oorlogsdreiging. Maar dit stond ook al het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, en was dus geen verandering ten opzichte van de bestaande situatie. In diverse artikelen van de Europese grondwet wordt aangegeven, dat de doodstraf niet mogelijk is, zelfs dat niemand dat risico mag lopen.
     Heb jij andere info of infobronnen?

     1. Seneca

      @piet51
      mijn suggestie: beter lezen.

     2. Piet51

      @Seneca
      Maar ik de tekst zelf gelezen. D.w.z. ik heb de tekst doorzocht op de term “doodstraf”en die artikelen gelezen. Er staat wat ik hier schreef.

  2. Piet51

   @weer opnieuw
   Je hebt elders nog een discussie lopen. En deze reactie heeft een wel heel erg oude baard. Verzin eens wat nieuws, liefst iets origineleels.

   1. Seneca

    @piet51
    als u de betweter wilt uithangen, prima. maar verzin dan zelf ook eens iets nieuws.

   2. weer opnieuw

    waar heb ik een discussie lopen malle pietje , ik heb nog andere dingen te doen dan uitkeringtrekkers als jij de hele dag bezig te houden mafklapper.

    Had je inhoudelijks nog wat te melden ? nee ? dan is je bedenk tijd om en gooien we desleutel weg mafklapper

    1. Piet51

     @weer opnieuw
     Kortgeleden deed je o.m. rond het artikel “Peilingen: GroenLinks verliest zetel na stop ‘scorebordpolitiek’, vertrouwen in Jesse Klaver daalt ” enkele onzinnige beweringen n.a.v. een reacties van mij en van Henk-Jansen over de zeespiegelstijging. Het ijs zou slechts voor 10% bijdragen aan zo’n stijging, omdat de rest al onder water is. Kul natuurlijk, en die niet uit te sluiten stijging werd door @Henk-Jansen zelfs voorgerekend. En daarna van jouw kant: absolute stilte of antwoorden van L.O.-niveau. Het zou je sieren, als je gewoon toegeeft je nu en dan te vergissen.
     Maar er zijn meer voorbeelden, zoals Resolutie 1743, waar ik niet naar ga zoeken.

 2. Anticmaster

  Ik zou hem eerst even een paar dagen laten martelen en hem dan de strop om doen. Met dit soort smerig tuig moet je geen genade hebben en deze methode schrikt ook toekomstige terroristen af.

 3. Roependeindewoestijn

  Wat een schandelijke situatie! Wie is hier nu de baas?
  Laat die 8 mannen maar komen, en sleep deze moordenaar gewoon naar de rechtszaal!

 4. RvdBe

  Tekenend voor de zwakke NL rechtstaat: hij wil niet mee, laat dan maar doen om te voorkomen dat hij onder dwang mss een blauwe plek oploopt ofzo, wat dan zou resulteren in een nog lagere straf.

 5. Pijnstiller

  Stuur hem gewoon naar Turkije. Impanteer hem met een tracking chip en zorg dat hij Nederland nooit meer inkomt. Laar Erdogan maar met ‘m afrekenen

 6. Cycle25

  Voor dit soort evil bestaan prachtige stoeltjes, enfin..Nederland, daar mag en kan alles.

 7. Jack Flash

  In 1955 is in Nederland de doodstraf nog uitgevoerd.Waren 2 oorlogsmisdadigers.

 8. Ron

  Het belachelijke aan dit verhaal is nog dat die vader vermanend wordt toegesproken waarschijnlijk, nog met uitleg erbij wat de gevolgen zullen zijn voor hem als hij nog wat zegt. Zegt die vader nog iets dat ze dan ook nog de regels handhaven.
  Maar voor zo’n malloot als die terrorist maken ze graag een uitzondering.
  Die 8 man moeten die knuppels eens heel hard gaan gebruiken.

 9. musicmaniac

  Typisch D666 beleid door een D666 rechter uitgesproken. Daders zijn meestal het slachtoffer en vice versa. De corruptie begint bij de regering, gaat via de rechters naar het linkse volk. Als zo´n persoon niet gevisiteerd wil worden, dan maar een donderbus, strijker of lawinepijl in zijn achterste stoppen i.p.v. erbij neer leggen dat meneer niet wilt meewerken.

 10. Rud56

  Dat islamistisch vuil moet levenslang in beperking, ontdaan worden van al zijn rechten.
  Kan hij tot aan zijn dood zich tot zijn grote allah wenden!
  In ieder geval géén TBS of andere halfzachte aanpak!

  Maar ja, dit is het half leipe Nederland, dat vooral wil deugen, hé!

 11. Seneca

  @piet51
  normaliter geef ik trollen geen podium maar door uw hardnekkige blindheid t.a.v. alles wat met Europa van doen heeft, geef ik u toch nog even de juiste tekst. In een kleine voetnoot van het Verdrag staat namelijk vermeld dat het Handvest van de EU, waarin staat dat er geen doodstraf in de EU is, zal worden nageleefd, behalve in het geval van oorlog, rellen en grote sociale onrust (letterlijk: ‘ontreddering’ of ‘omwenteling’). als u in deze voetnoot geen gevaar ziet, dan ben ik toch bang dat u dringend medisch/psychologische hulp nodig heeft. rellen: waar zijn vandaag de dag geen rellen?
  waar heerst in Europa geen grote sociale onrust? als lijpe Macron of nog idiotere Merkel het in haar communistische hersens haalt om dit artikel – waar wij niet voor gekozen hebben, maar dit terzijde – te gebruiken, waar baseert u dan de stelling op: ‘er is geen doodstraf in de EU?’ daar u door deze toelichting erg geschrokken bent, zal ik wel geen reactie krijgen. overigens het is echt niet de bedoeling dat ik trollen bij de hand neem om een toelichting te geven.

  1. Ron

   Wil er anders iemand nog beweren dat met EU geen opstap is gemaakt naar een wereld soortgelijk uitgebeeld in Hunger Games?

   De verschillende wijken ontstaan al.
   De manier waarop geleefd moet worden wordt al ingeprent.
   De controle dwang van de overheid draait op volle toeren.
   Alles maar dan ook alles wordt steeds verder geregistreerd, gelabeld en gecontroleerd nu nog wachten op het entertainment gedeelte.

   1. Seneca

    @ron
    ook het entertainment is aan de beurt. men stelt zeer dubieuze figuren aan als ‘programma directeur’ en deze krijgt de taak om preutser, meer politiek correct en pro ‘vluchteling’ te worden.

    1. Ron

     Ik doelde eigenlijk op het entertainment zoals in Hunger Games.
     De elite laat het plebs weer gladiator spelen voor eigen vermaak.

  2. Piet51

   @Seneca
   Dank voor de aanvulling en goed bedoelde toelichting. En maak je geeh zorgen: ik ben geen trol die met foute bedoelingen hier de orde probeert te verstoren.
   Ik schreef in mijn bijdrage iets vergelijkbaars met jouw toelichting, alleen wat korter, want er zijn mensen hier die zich de tijd niet gunnen om zoiets dan helemaal te lezen.

   Dat er geen doodstraf is in de EU staat gewoon letterlijk in een aantal artikelen van de Eurtopese Grondwet, evals die uitzonderingssituaties, zoals ik al schreef. Maar in die uitzonderingssituaties gaat het inzetten van de doodstraf niet automatisch.
   Voorbeelden van artikelen waarin de doodstraf uitgesloten wordt, zijn:
   * ARTIKEL II-62: Het recht op leven
   2. Niemand wordt tot de doodstraf veroordeeld of terechtgesteld.
   * ARTIKEL II-79: Bescherming bij verwijdering, uitzetting en uitlevering
   2. Niemand mag worden verwijderd of uitgezet naar, dan wel worden uitgeleverd aan een staat waar een ernstig risico bestaat dat hij aan de doodstraf, aan folteringen of aan andere onmenselijke of vernederende behandelingen of bestraffingen wordt onderworpen.
   * De nuance op het afschaffen van de doodstraf had ik ook al gelezen, zoals ik vermldde, maar kan ik zo gauw niet vinden. We zijn het wat dat betreft eens en dat mag ook wel een gezegd worden.

 12. Bunky01

  Ik zou zeggen geef deze kloothommel een uurtje aan de nabestaanden van de slachtoffers. Dat is de enige straf die hij verdient. De zgn rechter moet beseffen hoe genoeg de normale burger heeft van dit onzin gedoe. Deze vader schreeuwt zijn terecht afschuw uit. Onze rechtstaat is volkomen naar de haaien met deze D666 rechters.

 13. Jozias Visser

  Kogels kwamen van islamitisch links

  Utrecht, 18-03-2019

  Een man opent in een tram in de Nederlandse stad Utrecht het vuur op passagiers. Vier mensen komen bij de schietpartij om het leven, zes anderen raken gewond. De dader weet aanvankelijk met een gestolen vluchtauto te ontkomen, maar wordt later die dag elders in Utrecht aangehouden.

  aivd.nl/onderwerpen/terrorisme/tijdlijn-van-aanslagen-in-het-westen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.