Video: Robert Jensen “heel veel mensen leven in perceptie, maar niet in de realiteit”

“We worden zo voorgelogen, er wordt zo gespeeld met de perceptie”, zo begint Robert Jensen zijn meest recente Online Show waarin hij spreekt over de bizarre percepties die in de hedendaagse cultuur dominant zijn. Een voorbeeld weet Jensen snel te vinden, zo suggereert hij dat de perceptie aangaande Hillary Clinton positief werd gemanipuleerd tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen, terwijl zij -volgens Jensen- totaal incapabel is voor het presidentschap. 

Op de beelden zien we een compilatie van Hillary Clinton en haar ‘rare incidenten’ aangaande haar gezondheid. “Dood en doodziek” noemt Jensen de voormalige presidentskandidate Clinton. Op de beelden is te zien hoe Jensen een perfecte compilatie van pijnlijke ‘Clinton-momenten’ presenteert aan zijn kijkers.

Clinton hoest, stort ineen en is niet in staat om trappen te lopen. De voormalig RTL-ster vergelijkt Clinton vervolgens met Merkel, die volgens Jensen ook al ‘geen zuivere koffie is’.  De compilatie met Clinton-momentjes blijft echter niet beperkt bij beelden uit 2016 en 2017, maar ook nieuw beeldmateriaal van Clinton, waaruit duidelijk kan worden opgemaakt dat Clinton inderdaad “ziek is”. Wat ze precies heeft weet niemand, maar volgens Clinton zelf is het “een allergie”.

Nu hangt in de lucht dat Clinton zich in 2020 weer kandidaat stelt voor het presidentschap van de Vereenigde Staten, althans als we Jensen moeten geloven, maar of dat verstandig is laten we aan u om te beoordelen na het bekijken van de beelden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. EU kok

  Gelukkig brengt Jensen ons dagelijks zijn realiteit.

 2. Sergeant Monty

  Waar zouden we zijn zonder Jensen.
  Hij brengt ons tenminste echt belangrijk nieuws.
  Nieuws waar we echt iets aan hebben.

  Jensen de mond van Rechts Nederland straks weer dagelijks op TV bij ON.

 3. Original NL

  En natuurlijk heeft Jensen gelijk..!
  Kan niet wachten op de eerste uitzending van ongehoord nederland.

  1. EU kok

   Mag ik aannemen dat u een veel beter leven krijgt zodra uw stem bij Ongehoord Nederland gehoord is?
   Of lucht het alleen maar even op en blijft u tot de verongelijkte van Nederland behoren?

 4. Pauline Kummer

  “Show” staat er bij zijn foto. Daar heeft hij gelijk in. Jensen’s wereld, goed format.

 5. Stamvader

  Het komt er op neer dat je niet om Jensen heen kan als analist, publicist. Jensen trekt aan de touwtjes.

 6. Sharktyricon

  De popcast van Tommie 🙂

 7. Robert75

  Jensen denkt dat die Alex Jones is.

 8. DennisEijs

  De bubbel burgers. Ze leven in hun eigen kleine schijn wereldje en denken dat dat de wereld is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.