Video: Robert Jensen "heel veel mensen leven in perceptie, maar niet in de realiteit"

Geen categoriedec 07 2019, 18:15
"We worden zo voorgelogen, er wordt zo gespeeld met de perceptie", zo begint Robert Jensen zijn meest recente Online Show waarin hij spreekt over de bizarre percepties die in de hedendaagse cultuur dominant zijn. Een voorbeeld weet Jensen snel te vinden, zo suggereert hij dat de perceptie aangaande Hillary Clinton positief werd gemanipuleerd tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen, terwijl zij -volgens Jensen- totaal incapabel is voor het presidentschap.
Op de beelden zien we een compilatie van Hillary Clinton en haar 'rare incidenten' aangaande haar gezondheid. "Dood en doodziek" noemt Jensen de voormalige presidentskandidate Clinton. Op de beelden is te zien hoe Jensen een perfecte compilatie van pijnlijke 'Clinton-momenten' presenteert aan zijn kijkers.
Clinton hoest, stort ineen en is niet in staat om trappen te lopen. De voormalig RTL-ster vergelijkt Clinton vervolgens met Merkel, die volgens Jensen ook al 'geen zuivere koffie is'. De compilatie met Clinton-momentjes blijft echter niet beperkt bij beelden uit 2016 en 2017, maar ook nieuw beeldmateriaal van Clinton, waaruit duidelijk kan worden opgemaakt dat Clinton inderdaad "ziek is". Wat ze precies heeft weet niemand, maar volgens Clinton zelf is het "een allergie".
Nu hangt in de lucht dat Clinton zich in 2020 weer kandidaat stelt voor het presidentschap van de Vereenigde Staten, althans als we Jensen moeten geloven, maar of dat verstandig is laten we aan u om te beoordelen na het bekijken van de beelden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten