Video: Robert Jensen pakt groene Duitse politica aan "er is helemaal geen klimaatcrisis!"

Geen categoriedec 01 2019, 13:00
Robert Jensen spreekt in de Online Show van gisteravond over de 'klimaatnoodtoestand' die door het Europees Parlement werd uitgeroepen en gaat in op de 'stompzinnigheid van politici' aangaande het onderwerp. Jensen vindt de 'klimaatdiscussie' onzin, zo blijkt uit zijn uitspraken. Daar voegt de voormalig RTL-ster aan toe dat vooralsnog 'alle rampvoorspellingen niet zijn uitgekomen' en dat het draait om 'geld', via Robert Jensen.
Om zijn punten aangaande klimaatverandering kracht bij te zetten vergelijkt Jensen de zogenaamde overtuigingen van diverse klimaatdrammers met hun daden. Zo is er bijvoorbeeld een Amerikaanse miljonair die in de media voortdurend waarschuwt voor de zeespiegelstijging, maar tegelijkertijd voor miljoenen euro's een huis koopt aan zee, ja op zeeniveau. Dat is een behoorlijke tegenstelling tussen 'gedrag' en 'uitspraken'.
Volgens Jensen zijn deze ogenschijnlijke tegenstellingen echter verklaarbaar vanuit economische belangen: 'geld, geld en nog eens geld' stelt Jensen en bewijst dit tegenstrijdige gedrag dat de klimaatdrammers niet écht geloven in hun eigen verhaal.
Nu het Europees Parlement de 'klimaattoestand heeft uitgeroepen' zou men vanuit Brussel nóg sneller willen ingrijpen om 'het klimaat' te redden en heeft klimaatpaus Frans Timmermans ondertussen aangegeven binnen 100 dagen een Europese Klimaatwet op te leveren. Het moet ineens allemaal 'razendsnel' gaan, zo lijkt het.
Volgens Jensen gaat het echter helemaal niet om het klimaat en gaat het juist steeds beter met de aarde, maar zitten er achter de Brusselse klimaatobsessie complexe verdienmodellen verscholen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten