Video: Robert Jensen pakt groene Duitse politica aan “er is helemaal geen klimaatcrisis!”

Robert Jensen spreekt in de Online Show van gisteravond over de ‘klimaatnoodtoestand’ die door het Europees Parlement werd uitgeroepen en gaat in op de ‘stompzinnigheid van politici’ aangaande het onderwerp. Jensen vindt de ‘klimaatdiscussie’ onzin, zo blijkt uit zijn uitspraken. Daar voegt de voormalig RTL-ster aan toe dat vooralsnog ‘alle rampvoorspellingen niet zijn uitgekomen’ en dat het draait om ‘geld’, via Robert Jensen.

Om zijn punten aangaande klimaatverandering kracht bij te zetten vergelijkt Jensen de zogenaamde overtuigingen van diverse klimaatdrammers met hun daden. Zo is er bijvoorbeeld een Amerikaanse miljonair die in de media voortdurend waarschuwt voor de zeespiegelstijging, maar tegelijkertijd voor miljoenen euro’s een huis koopt aan zee, ja op zeeniveau. Dat is een behoorlijke tegenstelling tussen ‘gedrag’ en ‘uitspraken’.

Volgens Jensen zijn deze ogenschijnlijke tegenstellingen echter verklaarbaar vanuit economische belangen: ‘geld, geld en nog eens geld’ stelt Jensen en bewijst dit tegenstrijdige gedrag dat de klimaatdrammers niet écht geloven in hun eigen verhaal.

Nu het Europees Parlement de ‘klimaattoestand heeft uitgeroepen’ zou men vanuit Brussel nóg sneller willen ingrijpen om ‘het klimaat’ te redden en heeft klimaatpaus Frans Timmermans ondertussen  aangegeven binnen 100 dagen een Europese Klimaatwet op te leveren. Het moet ineens allemaal ‘razendsnel’ gaan, zo lijkt het.

Volgens Jensen gaat het echter helemaal niet om het klimaat en gaat het juist steeds beter met de aarde, maar zitten er achter de Brusselse klimaatobsessie complexe verdienmodellen verscholen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Wesley Benbow

  De domme Jensen roept dat er helegaar geen klimaatcrisis is.

  Het heeft iets ontroerends.

  1. Bas1974

   Die is er ook niet,dat is door een heleboel wetenschappers wereldwijd al lang en reeds bewezen,maar goed ook die zijn volgens jou leugenaars en populisten. Het verbaast me dat justitie jou nog niet voor haatzaaien,opruïng, bedreiging opgepakt heeft.

   1. Isengrijn

    Vlaswiek, kom er maar in!!!

    🙂

    1. Wesley Benbow

     Ik neem aan, Isengrijn, dat Vlaswiek nog steeds bezig is wanhopig op te roepen mij te negeren.

     Leuk.

     🙂

     1. Isengrijn

      Jawel.
      Het inhoudelijk reageren zit er niet meer in bij Vlaswiek. Zijn oproepen tot negeren van andere DDS’ers zijn echter tegenomen.

      Het is bijna sneu om aan te zien.
      😉

     2. Isengrijn

      Toegenomen *

     3. Wesley Benbow

      Vermakelijk.

    2. Rammstein

     Isengrijn is het nieuwe holmaatje van Wesley. Dat verwacht je ook van zo’n antisemiet en Stormfronter: ze passen uitstekend bij elkaar.

     1. Isengrijn

      Goedemorgen, Groeneveld.

      Hee,@ Vlaswiek! Jouw holmaat Groeneveld is er weer!

     2. Rammstein

      Wat fijn voor Wesley dat hij tenminste nog 1 sukkel heeft om tegen te oreren.

     3. Isengrijn

      Je vindt het maar niets hè, Rammstein, dat ik me niet jouw en Lugar’s oproep houdt!

      Gelukkig bepaal ik zelf op wie ik wel en niet reageer, en niet een één of ander godvrezende nep-Fries uit een kansloze vijf ploegendienst na ga zitten praten.

     4. Rammstein

      Veel succes Laaglandt! Je faciliteert helemaal geen trollen hoor. Grote sukkel.

     5. Isengrijn

      Blikopener:

      “…Grote sukkel…”

      🙂

   2. Wesley Benbow

    Gelukkig laten de beleidsmakers in Europa zich niet afleiden door deze domme klimaatontkenners. Die zijn bekend met het keiharde wetenschappelijke bewijs van de opwarming en de rol van de mens hierin. De krantenlezer weet het ook: de klimaatrampen stapelen zich op.

   3. Piet51

    @Bas1074
    Ik heb het hier al heel vaal vermeld: Er zijn heel veel meer wetenschappers die een klimaatcrisis bevestigen, dan ontkenners van zo’n crisis. Eigenlijk zijn er maar heel weinig wetenschappers die onderzoeken publiceren waarin aangetoond wordt, dat het klimaat geen enkel probleem vormt. De ontkenners blijven maar roepen, maar ondertussen worden er alleen maar steeds strenger maatregelen genomen. Het is een gelopen race.

  2. Piet51

   Hij en een heleboel anderen doen me denken aan die Irakese militair, die met zichtbaar en hoorbaar kanongebulder op de achtergrond in beeld, maar bleef roepen dat alles rustig en onder controle was. Hij en de klimaatcritici van vandaag weten natuurlijk dondersgoed, dat het slechts een kwestie van heel weinig tijd was/is, of de wereld is compleet veranderd.

 2. Yooloo

  Tuurlijk.. want als het in de krant staat.. wie is hier nu dom?
  ontroerend is het wel…

 3. Beukman

  Dat Venetië, Jakarta, Dar es Salaam, Beira, Basra, Ho Chi Min Stad en Sjanghai in de zee dreigen te verdwijnen zijn natuurlijk ook allemaal cultuurmarxistische verzinsels.

  Heeft Jensen overigens al gevist naar een baan bij Opgefokt Nederland?

  1. Wesley Benbow

   ‘Opgefokt Nederland’

   🙂

 4. Agios

  Er is er weer eentje die meent dat het afzinken van Jakarta aan de stijging van het zeewater te wijten is. Jakarta zinkt af, Semarang zinkt af, Surabaya zinkt af, Jepara zinkt af…al deze steden liggen aan de kust op Java-noord. Java-zuid stijgt! Weet je wat? De Ring of Fire is actief en kiept Java. Nooit van gehoord zeker, want dat past niet in de deugdroom. Als je je laat voorlichten, doe het dan goed en houd op anderen zand in de ogen te strooien.

 5. Ome Cor

  De afgelopen jaren sloegen de meeste conservatieven de waarschuwingen dat het klimaatalarmisme op een totalitaire eco-dictatuur dreigt uit te lopen in de wind. Zo’n vaart zou het niet lopen, werd steeds beweerd. Nu het Europese Parlement afgelopen week de ‘klimaat noodtoestand’ heeft uitgeroepen, beginnen de ogen van sommige conservatieven eindelijk open te gaan voor het grote gevaar van de linksgroen liberale plannen voor onze samenleving. De bekende publicist Gabor Steingart, oud hoofdredacteur van Handelsblatt, reageert voor zijn doen ongewoon scherp, en vergelijkt de ‘noodtoestand’ zelfs met de wijze waarop Hitlers Nazi’s in de jaren ’30 stapsgewijs aan de macht konden komen en alle oppositie wisten uit te schakelen.

  In het door links (linksgroen, linksliberaal en links-christelijk) gedomineerde EP stemden alleen rechts-conservatieven en rechts-nationalen tegen het uitroepen van de ‘klimaat noodtoestand’. Rechts had vergeefs geprobeerd om enkele formuleringen te verzachten, maar zoals gebruikelijk wilden de heersende klimaatfascisten in parlement van geen feiten, wijken noch compromissen weten.

  ‘De toon van onze tijd is de sirene’
  ‘De kleur van het seizoen is groen, en de toon van onze tijd is de sirene,’ schrijft een bezorgde Steingart. ‘In een apocalyptisch gestemde wereld mag niemand verstek laten gaan, en het Europese Parlement al helemaal niet.’

  De Franse liberaal Pascal Canfin, die de resolutie indiende, werd zelfs ‘als een verlosser’ onthaald toen hij de eis stelde om ‘een krachtige boodschap aan de burgers van de rest van de wereld’ af te geven. En die boodschap komt op niets minder neer dan ‘wij richten een totalitaire communistische klimaatdictatuur op en breken daarvoor de welvaart en vrijheid van onze onderdanen, die daar niets over te zeggen hebben noch krijgen, af.’

  ‘Noodverordeningen rode loper naar dictatuur’
  De linkse mainstream media hebben dat de afgelopen jaren afgedaan als een ‘rechtse complottheorie’, maar langzaam beginnen traditionele conservatieven –die zoals in Nederland tot nu toe argeloos op partijen zoals VVD, CDA en CU zijn blijven stemmen- wakker te worden. Steingart:

  ‘De noodtoestand is de kleine broer van de autoritairen, merkten enkele afgevaardigden op. Maar toen laaide het vuur van grootsheid al in de rijen op; het huis stond in brand, en als eerste slachtoffer werd de herinnering aan de historie uitgewist. De voortdurende noodverordeningen van de Weimar Republiek, die geleidelijk de rechten van de burgers buitenspel zetten, waren de rode loper waarop Adolf Hitler uiteindelijk richting dictatuur marcheerde.’

  Armoedebestrijding, migrantencrisis, een onhoudbare schuldenlast – dat alles moet van de EU wijken voor ‘het redden van de wereld’ van een volgens alle onbewerkte statistieken en cijfers in het geheel niet bestaande ‘klimaatcrisis’. ‘Dat is politiek voor de pers, niet voor het volk,’ vervolgt Steingart, wijzend op peilingen waaruit blijkt dat de burgers het klimaat een veel minder belangrijk onderwerp vinden dan andere zaken, zoals het almaar duurder wordende leven (dalende koopkracht), de werkgelegenheid en de sociale zekerheid.

  Europa’s nieuwe regeringsvorm: het alarmisme
  ‘Europa heeft als Derde Weg tussen kapitalisme en socialisme het alarmisme ontdekt. Of, zoals Dieter Nuhr recent bij de opnames van zijn TV-show zei: ‘De Titanic is duidelijk niet enkel een schip, maar ook een regeringsvorm’.’

  Het probleem voor de Europeanen is dat alle traditionele partijen aan boord van die Titanic zijn gekropen, en weigeren om zelfs maar over de rand te kijken naar wat onafhankelijke wetenschappers, denkers en rechtse vrijheidspartijen te zeggen hebben. Met als gevolg dat de Titanic die de EU heet, met het kabinet Rutte en vrijwel de gehele Nederlandse oppositie voltallig aan boord, almaar sneller, en met almaar autoritairder wordende maatregelen, op de ijsberg van economische, financiële en maatschappelijke ondergang afvaart.

  Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’
  De Nederlandse top afgevaardigde in dat dictatoriale regime, Klimaatcommissaris en EC-vicepresident Frans Timmermans, laat zijn voorliefde voor het totalitaire communisme steeds vaker publiekelijk de vrije loop. We kregen een tweet toegestuurd waarop Timmermans schrijft dat ‘spullen veel duurder moeten worden, zodat mensen minder kunnen kopen. Per 1-4-2020 gaan in heel Europa de prijzen met 6% omhoog, dan voeren we de stikstoftax in.’

  Komt daar de aap uit de mouw van de echte reden van de fake stikstofcrisis in Nederland? Zodat de regering over een paar maanden een excuus heeft voor het nog verder verhogen van de prijzen in Nederland, terwijl nu al 650.000 gezinnen in energie armoede zitten, de voedselbanken de snelle groei van hulpbehoevenden amper aankunnen, en miljoenen mensen steen en been klagen over de sterk gestegen prijzen van wonen, boodschappen, brandstof en vervoer?

  Geen opwarming, geen crisis; doel
  Maar ‘lage inflatie’, maar ‘opwarming’, maar ‘crisis’? Vergeet u de officiële inflatiecijfers, die kunstmatig naar beneden worden gerekend. Vergelijkt u de prijzen maar eens met 18 jaar geleden, het laatste jaar van de gulden, en zie dan of de inflatie inderdaad maar 2% of 3% per jaar is geweest, zoals wordt beweerd. Waarschijnlijk zult u voor de meeste zaken een verdubbeling, verdriedubbeling of verveelvoudiging constateren – de èchte inflatie, terwijl uw inkomen in die tijd vermoedelijk nauwelijks is gestegen.

  Wat ‘opwarming’ en ‘klimaatcrisis’ betreft verwijzen we naar de vele artikelen die we hier al over hebben geschreven. Kort gezegd: alle onbewerkte statistieken en onafhankelijke wetenschappers zeggen dat er geen enkele crisis is. Zo bleek onlangs dat in Australië, dat bijna even klimaat-krankzinnig als Nederland en de EU is geworden, dat het aantal zeer warme dagen in 100 jaar tijd niet is gestegen.

  ‘Buiten het Westen neemt niemand de klimaathysterie serieus’
  De Amerikaanse top econoom Martin Armstrong schrijft dat de ‘ruwe data in Australië werden aangepast, wat deel uitmaakt van het wereldwijde complot om de bevolking te reduceren… Deze mensen zijn vastbesloten om het klimaat te gebruiken om hysterie te veroorzaken, zodat de bevolking kan worden verminderd… Maar alles wat deze klimaathysterie lijkt te bereiken is de val van de Westerse samenleving. Ze hebben hun propaganda naar Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika verspreid. Ze zeggen zelfs dat we geen kinderen meer moeten krijgen, omdat we anders geen toekomst hebben.’

  ‘Maar buiten Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika neemt niemand deze klimaathysterie serieus. Andere landen beschouwen het als een complot om te voorkomen dat zij zich aansluiten bij de moderne wereld, waar de technologie die onze levensverwachting heeft verhoogd en ons een comfortabel leven geeft, nu enorm wordt gehaat.’

  Het Westen gaat dus op eigen houtje doelbewust economisch en maatschappelijk zelfmoord plegen, waar communisten zoals Frans Timmermans, de hele EU-elite, en de als ‘liberalen’ vermomde neocommunisten zoals Mark Rutte nog bij staan te juichen ook.

  Als u nu nog steeds niet enigszins het gevaar van deze ‘klimaat noodtoestand’, de aanstaande 6% ‘stikstoftax’ en al die andere krankzinnige maatregelen en plannen –zoals Timmermans’ gewenste verbod op bijna alle vliegreizen in Europa- inziet, dan zult u waarschijnlijk pas wakker worden als de geplande armoede en onderdrukking, opgelegd door een klimaatfascistisch EU-regime, ook uw deur en portemonnee bezoekt. Het is dan alleen wel veel te laat om daar nog iets tegen te ondernemen……

  1. Wesley Benbow

   Ome Cor plakte zonder bronvermelding een debiel lulverhaal van Xandershit.

   Sukkel.

   1. Bas1974

    Jij bent de sukkel,imbeciel die je bent onderbouw jij maar is wat je er allemaal uitflapt.

    1. Wesley Benbow

     ht*ps://www.x*ndernieuws.net/algemeen/oud-hoofdredacteur-uitroepen-klimaat-noodtoestand-door-eu-is-vergelijkbaar-met-opkomst-nazis/

   2. Bockbeer

    Jij komt ook vaak aanzetten met links knip en plak verzinsels Wesley.

    1. van Urk

     Ja, en de NASA is dan ook helemaal gek geworden die zaken opmerkt wat niet strookt met wat figuren als Wesley ons voorliegt. Dit wetenschappelijke organisatie die de Aarde volledig onder de loep neemt doet denken aan ultra-rechtse propaganda. De Aarde wordt groener en koelt ook nog af door verbranding van fossiele brandstoffen.

     1. Wesley Benbow

      Van Urk liegt graag en makkelijk en weet dat die NASA-hoax al lang en breed is weerlegd.

     2. Wesley Benbow

      “Sinds 1979 zijn dankzij satellieten nauwkeurige waarnemingen beschikbaar. Hieruit blijkt dat de intensiteit van de zonnestraling gelijk loopt met een elfjarige cyclus van zonneactiviteit. In de wereldgemiddelde temperatuur zijn die variaties echter nauwelijks terug te vinden. Ze veroorzaken variaties van ongeveer 0,03 graden.”

      ht*ps://www.knmi.nl/kennis-en-datacentrum/uitleg/zonnevlekken

     3. van Urk

      Blablablabla. Gaan weer duizenden groene boompjes vanuit Pakistan naar Noord-Irak om daar beplant te gaan worden. En de Aarde koelt volgens Duitse wetenschappers ook nog eens extra af door aanwezige VOC,s (volatile organic compounds) (waarvan isopreen de belangrijkste) is uit de zee. En de relatie tussen aerosolen en hun afkoelende effect op aarde door wolkvorming is ruim twee keer zo sterk als tot dusver is gedacht.

     4. Wesley Benbow

      “En de Aarde koelt volgens Duitse wetenschappers ook nog eens extra af door aanwezige VOC,s (volatile organic compounds)”

      Opmerkelijk, van Urk. Heeft u nog een degelijke wetenschappelijke bron?

     5. van Urk

      U verklaart hiermee dus dat opwarming van de aarde een astronomisch oorzaak is.

     6. van Urk

      Misschien is het beter dat u de zoekopdracht op Google verandert in “de Aarde warmt op” naar “de Aarde koelt af”. Dan merk je op hoe tegenstrijdig wetenschappelijke geluiden kunnen zijn. Punt is dat u en ik twee leken zijn die op aandringen van politici onze knip weer open moeten gaan trekken om een van dit soort geluiden gelijk te geven.

     7. Wesley Benbow

      De heer van Urk liegt makkelijk en graag en heeft dus ook geen antwoord op mijn vraag naar een bron voor zijn leugen dat VOC,s (volatile organic compounds) de aarde doen opwarmen.

     8. Vlaswiek

      @Urk: Je laat de zuiger zuigen, jammer joh want dat vindt hij juist zo fijn!

     9. Beukman

      Van de site van NASA, mis de laatste zinnen niet:

      As the Earth moved out of ice ages over the past million years, the global temperature rose a total of 4 to 7 degrees Celsius over about 5,000 years. In the past century alone, the temperature has climbed 0.7 degrees Celsius, roughly ten times faster than the average rate of ice-age-recovery warming.
      Models predict that Earth will warm between 2 and 6 degrees Celsius in the next century. When global warming has happened at various times in the past two million years, it has taken the planet about 5,000 years to warm 5 degrees. The predicted rate of warming for the next century is at least 20 times faster. This rate of change is extremely unusual.

      earthobservatory.nasa.gov/features/GlobalWarming/page3.php

 6. Politiek Profeet

  @ome cor.
  Zodra de gewone burger uitgemolken is en scheel ziet van de honger zal het lijken alsof e.e.a. te laat is.
  Echter…dan moet die luie nederlander wel uit zijn hangbank komen, en dan de barricaden opmoeten.
  Eerder gebeurd er niks, men heeft het zogenaamd nog steeds te goed….
  Ook al blijven rekeningen liggen, moet men de vakantie uitstellen, auto de deur uit doen etc..etc…
  De nederlander is een verwend,lui en dom stuk stemvee.
  Ze sappelen net zolang door totdat de zonder schoenen de sneeuw instappen.
  Die revolutie komt er, kwestie van geduld(eer heel holland limburgs lult).
  Soms kunnen gebeurtenissen heel snel gaan….we moeten even wachten….

 7. Michael

  Grappig. Zouden er nog mensen zijn die deze self-made karikatuur van zichzelf nog serieus nemen?

 8. Kretoloog

  Er is inderdaad geen klimaatcrisis. Want het klimaat kent geen crisis, dat is immers een combinatie van natuurlijke wetmatigheden.

  Er is wel een crisis onder de wetenschappers. Want die dijn het onderling 180 graden oneens wat de oorzaken en gevolgen van de opwarming zijn. Een opwarming die in de geschiedenis van de aarde al tientallen malen is opgetreden (gevolgd door telkens weer een afkoeling).

  En er wordt ons een crisis aangepraat door politici van hoofdzakelijke linkse snit. Maar die hebben een onderliggende agenda: een afgedwongen herverdeling van de welvaart tussen de continenten.

  1. van Urk

   Crisis is gekomen omdat men tegenstrijdige geluiden hoort. De Aarde warmt op terwijl NASA nu opeens concludeert dat de Aarde juist afkoelt door verbranding van fossiele brandstoffen. Ook wil men houtkap verbieden terwijl NASA onlangs opgemerkt heeft dat de Aarde juist groener is geworden omdat men meer bomen zijn gaan planten dan men kapt. De IJsbeer zou verdwijnen als het poolijs zou weg gaan smelten terwijl dat dier nu sterker floreert dan voorheen. De Zuidpoolijs smelt door opwarming maar daarbij werd niet gezegd dat de vulkanen onder het ijs van Antarctica actief geworden zijn en dat het zeeijs en landijs gewoon gelijk zijn gebleven. De gletsjer dat verdwenen is in Zwitserland waar men zo over bedroefd over is geweest is een fenomeen dat vroeger ook voorkwam. Tegelijkertijd zijn er juist gletsjers op andere plekken in de wereld juist weer sterk gegroeid. Klimaatverandering blijft in mijn ogen gewoon een terugkerende astronomisch en geologisch fenomeen waar je als mens weinig in te brengen hebt.

 9. weer opnieuw

  tja , de linkse idioten schreeuwen maar wat maar de definitie van een klimaatcrisis ontbreekt volledig.

  Als je dus roept dat er geen klimaatcrisis is staan linkse adepten op hun achterste benen omdat je mogelijk iets wil inbrengen tegen hun angstverhaaltjes die heel ver van de realiteit staan. De linkse adepten hebben de mensen nu al zo gek gekregen dat een bosbrand veroorzaakt is door de klimaat crisis. Mensen zijn zo bang gemaakt door de linkse indoctrinatie dat even helder denken en analyseren niet meer tot hun mogelijkheden behoort.

  Het meest verachtelijke is dan nog hoe de linkse stront vlekken de boel proberen te laten escaleren en deze mensen misbruiken in hun angstzaaierij. Verachtelijk volk die klimaat activisten

 10. fusilier

  De wetenschap is een leuk iets, behalve als je er je brood mee verdienen moet. Al Gore is een leuk voorbeeld hiervan.

 11. Juriaan

  We worden allemaal opgelicht door Brusselmans. Er is géén crisis we heben alleen schreeuwende linkse lijpen.

 12. Baron von Munchhausen

  Langzaam, maar zeer zeker, dringt het tot de Groene waanzinnige doorgedraaide milieu-klimaat gekken door, dat ze op het verkeerde spoor zitten.
  Maar….. de hersens van genoemden werken erg traag! Betekent Honderden Miljarden wegsmijten en dan er achter komen dat ze fout bezig zijn geweest!
  Zie, klein voorbeeld, verbrandingscentrale Amsterdam.

 13. StanleyC

  De aarde is sinds de jaren 60 0,17 graad afgekoeld. De oplossing voor alle problemen is alle linksen uitroeien

  1. Piet51

   @StanleyC
   Kijk eens op klimaatverandering.wordpress.com/2014/12/22/hiaten-in-de-temperatuurstijging/ voor een andere visie. Ik be benieuwd naar je reactie.

   Jouw suggestie om alle linksen uit te roeien lijkt me geen blijvende oplossing te bieden. Er zullen altijd nieuwe linksen opstaan op de linkerflank van de resterende aanhangers van rechts. Rechts kan niet bestaan zonder links en omgekeerd ook niet.

   1. Politiek Profeet

    Linksen uitroeien is een prima plan, zodra er weer eentje de kop boven het maaiveld uitsteekt gewoon de zeis erover….

    1. DennisEijs

     En denk je dat ik gewoon daar ga staan en afwachten? Kom op man. En ik ben links maar niet SJW. Etc. En wie is er links volgens jou? Misschien ben je wel als SJW’s die overal Nazi’s zien.

     1. Piet51

      @DennisEijs
      @Politiek Profeet
      Mooie indrukwekkende nickname. Ik steek niet alleen mijn kop boven het maaiveld uit, maar sta er slechts tot mijn enkels in. Niet hier op DDS, maar op veel andere plaatsen door vooral persoonlijk zichtbaar, hoorbaar en leesbaar te zijn. En niemand die me ook maar iets doet. Ik spreek veel politieke tegenstanders, altijd interessant en voor beide gesprekspartners heel nuttig. Niemand die me iets doet. En, even onder ons, daar is ook geen enkele reden voor, want ik doe niemand kwaad. Kortom, ik begrijp helemaal niets van je onbeheerste uitval. Je staat echt helemaal alleen en je durft waarschijnlijk niets te doen of je zichtbaar te maken.

     2. weer opnieuw

      malle pietje zijn dagelijkse verbale diarree staat er ook weer tussen.

      next !

     3. Rammstein

      Positiviteitsgoeroe Piet51 geeft motivatietrainingen in het bedrijfsleven en bij de overheid en probeert hier zijn blijde boodschap ook uit te dragen. Helaas zijn de meeste reaguurders op DDS niet ontvankelijk voor het oeverloze linkse gezwets van deze ZZP’er. Zij vormen hun eigen mening en trekken hun eigen plan.

     4. Piet51

      @Rammstein
      Ik heb jou nooit in mijn publiek gezien. Dat zou me zeker opgevallen zijn, als je je daar in het openbaar tenminste net zo helder had uitgedrukt. Hetzelfde geldt voor “weer opnieuw”.

      Helaas zijn de meeste reaguurders op DDS alleen ontvankelijk voor het oeverloze gezwets van PVV-ers en FvD-ers. Zij vormen hun eigen mening en trekken hun eigen plan, dat verder helemaal niets uithaalt. Klimaat, EU en migratie zijn gelopen races.

     5. Wesley Benbow

      @Piet51,

      Op DDS heeft men een masochistische gedrevenheid tot het voeren van achterhoedegevechten. Zwarte Piet, ON, het Klimaatbeleid, maximumsnelheid, Sylvana, het betreffen allemaal gedane zaken die geen keer nemen maar waartegen met fanatiek tegen te hoop blijft lopen.
      Het heeft iets aandoenlijks.

     6. Piet51

      @Wesley Benbow
      Ik schreef het eerder, het gaat hier om het verdraaien van feiten, het creëren van niet-realistische vijandbeelden en alle partijen en politici links van PVV en FvD, dus bijna iedere ander, framen als links en daarom verachtelijk en landsverraderlijk.
      Dat is allemaal niet zo erg, want er wordt regelmatig doorheen geprikt. Maar men zou kunnen bedenken dat je je zo buiten ieder ander verband plaatst en voor altijd buiten spel staat.

    2. Piet51

     @DennisEijs
     @Politiek Profeet
     Mijn vorige reactie had geen betrekking op DennisEijs. Excuus, vergeten te deleten.

  2. Wesley Benbow

   “ De aarde is sinds de jaren 60 0,17 graad afgekoeld”

   Bijzonder, Stanley. Welke bron raadpleegde je voor dit schokkende bericht?

 14. DennisEijs

  Die crisis was 30 jaar geleden. Denken die gasten echt, dat ze nu nog het tij kunnen keren? We kunnen alleen de gevolgen bekijken en anticiperen op de veranderingen en DAAR ons geld aan uitgeven. Infrastructuur etc aanpassen dus op de komende veranderingen. Het kantelpunt is allang voorbij. Maar dat hebben ze maar niet door.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.