Bizar! Jeanine Hennis-Plasschaert zit bij een bezoek aan Irak naast een portret van Soleimani!

Voormalig minister en speciaal vertegenwoordiger van de VN, Jeanine Hennis, is op bezoek in Irak. Tijdens een ontmoeting met de ambassadeur van Iran in Bagdad zit Hennis naast een portret van de terrorist/generaal Qassem Soleimani en Abu Mahdi al-Muhandis. Muhandis was oprichter van een speciale Hezbollah-brigade, en was samen met Soleimani omgekomen op 3 januari eerder dit jaar.  

Tot op heden is er nog geen verklaring naar buiten gekomen waarom Hennis het accepteert dat ze ‘gebroederlijk’ naast de ambassadeur van Iran zit, tussen twee herdenkingsportretten van compleet gestoorde generaals.

Zowel de Iraanse staatsmedia als Tasnim – een medium gelieerd aan de Quds-force – lopen triomfantelijk te pronken met dit nieuws. Maar vanuit de VN blijft het stil, ook hier in Nederland lijkt dit nieuws nog niet te zijn opgepakt!

Volgens de verklaring waardeerde de VN-vertegenwoordiger tijdens het bezoek de rol van de Islamitische Republiek Iran in de strijd tegen het terrorisme .

De Iraanse media spreken over een vruchtbaar gesprek, dat enorm constructief zou zijn geweest. Hennis was daar om Iran te bedanken voor de strijd in Syrië.

Het hele verhaal is maar verdacht. Mocht de foto zijn bewerkt door de Iraanse staatsmedia, dan verwachten we op z’n minst een reactie van Hennis. Mocht dit gesprek echt hebben plaatsgevonden zoals op de foto te zien is, dan heeft Hennis heel wat uit te leggen. Want dit kan uiteraard niet!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Bullshit15

  Zal mij niks verbazen dat dit klopt ze zijn zo dom ze denken gewoon niet na
  Kijk nog even naar jensen.nl daar hoor je weer wat echte nieuws in Frankrijk slaan de politie de brandweer helemaal kapot daar hoor je hier op het nieuws niks meer over zelf ANDRE Rieu valt mij tegen van die vent .had hem toch hoger ingeschat gaat een Europese volkslied spelen waar is onze eigen volkslied ga kijken in oordeel zelf
  Stem fvd of PVV uit de eu

 2. Hans_62

  En waarom zit dat gek VN-wijf als niet moslima met een hoofddoek (Kébabmuts) op?

 3. Joshuak

  Net als je verwacht dat die lui niet verder kunnen vallen zitten ze in een zwaar autoritair land met een kopdoek naast een foto van een terrorist.

  En dan nog verbaast zijn als niemand hen serieus kan nemen

 4. JeMoerigeHoeder

  Waarom hoor je mensen wel janken over de hoofddoek van Hennis maar niet het keppeltje van Rutte?

  1. Gewoon werken

   Heeft met vrouwen recht te maken omdat u daar mee aan toont dat vrouwen onderdanig horen te zijn en minder zijn als de man en ik moet zeggen dat na het lezen van dit artikel mij niks meer verbaast want waneer vrouwen een hoge functie bekleden er alleen maar ellende is in de wereld is of anders gezegd heel veel onwetendheid en naïveteit

  2. Joshuak

   Vindt ik ook onzin, dat religieuze rommel heb ik überhaupt niks mee.

   En het verschil is enigzins dat Israël nog een democratie is, Iran autoritair. Wat betekend dat dit eigenlijk een plaatje is die zal worden gebruikt om de vele secularisten in dat land aan te pakken.

 5. Agios

  Met Hennis heb ik niets, maar wie de foto’s goed bekijkt, kan niet anders dan constateren dat de afbeeldingen van de opperterrorist in het fotomoment gefotoshopped zijn. De Iraakse autoriteiten zouden nooit twee portretten neerzeten, zonder fatsoenlijke lijst eromheen, die overigens ook nog eens zonder een ruggensteuntje ‘ins blauwe hinein’ lijken te hangen. Voorts bedekken de afbeeldingen de vlag, hetgeen ‘not done’ is. Dat hoofddoekje is natuurlijk een knieval van onacceptabele proporties.

  1. musicmaniac

   De portretten staan duidelijk op een stoel. De pootjes eronder zijn precies dezelfde als waar Plasgat op zit.

 6. Cycle25

  VVD dus, liberalen op deze wereld doen zaken met alles wat CO2 uitstoot, terroristen zijn geen uitzondering. Liberalen leven uitsluitend voor poen, dus is alles geoorloofd.

 7. fusilier

  Zou dat foute mens Hennis nog wel eens denken aan onze jongens, Henry Hoving en Kevin Roggeveld? Het is onbegrijpelijk en onverteerbaar dat zij weer een functie heeft op dat niveau.

 8. evil knievel

  “TWINS!”

 9. nu ik

  K N E T T E R G E K zoals haar collega vogelaar

 10. Kristalix

  De eerste vraag die zich hier voordoet is of plasgat wel echt vruchtbaar is. Wie zich naast een enorme foto van Suleimani laat plaatsen? Getuigt van errug weinig intellect. Dan ben je behoorlijk ontspoort.

  Maarja. In de UN kan ze gelukkig weinig schade berokkenen. Dat is wel een voordeel

 11. marco kruidenberg

  Horen we daar ooit nog wat van? Oppassen met fake news. Maar als het waar is is het een merkwaardig gedrag

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.