Bizar! OM constateert dat Syrische asielzoeker lijken van tegenstanders vernederde

Het Openbaar Ministerie heeft geconstateerd dat de Syrische asielzoeker Ahmed al Y. absoluut geen bescherming verdient. Het OM had onderzoek gedaan, en wat bleek? Al Y. blijkt een gestoorde psychopaat te zijn. Enorm goed dat het OM dit hele verhaal heeft kunnen achterhalen dat we niet langer zo’n terreurgek hier ten onrechte bescherming geven. 

Volgen het onderzoek van het OM blijkt Ahmed al Y. een bizar enge oorlogsmisdadiger te zijn. In Syrië heeft hij lijken van gedode tegenstanders meerdere malen onteerd en vernederd. Hij vond het nogal amusant om te dansen rondom de lijken van tegenstanders.

Dit zou hij hebben gedaan toen hij ook nog eens commandant was een strijdgroep, genaamd Ahrar Al Sham – overigens ‘bestempelde de Nederlandse overheid deze groepering lange tijd als ‘gematigd’. Als deze groepering ‘gematigd’ was, dan willen we niet weten wat de echte gekken deden….

Ahmed al Y. wil overigens zo snel mogelijk weg van de terroristenafdeling in Vught. Hij zit daar schijnbaar tussen allemaal fundamentalistische strijders, terwijl hij zichzelf ziet als echte democraat met een hart voor onze pracht democratie.

,,Ik ben een democraat, ben voor scheiding van kerk en staat. Ik zit nu in de gevangenis tussen mensen met allemaal andere ideeën, ik wil niet door hen beïnvloed worden.”

Tsja, gelooft iemand nog deze man? Zeker na de misdaden die hij heeft begaan, mag hij lekker in Vught blijven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Baron von Munchhausen

  Op niet al tekort termijn loopt de ” vrede brengende” man vrij.
  Regelt de Linkse pro-Islam Ministerie van V&J, i.s.m. OM, wel voor.

 2. Kretoloog

  Tja, gelooft iemand nog Judith Sargentini ? Die huppelkut van GroenLinks die het meereizen van terroristen met de asielstroom betitelde als hysterie?

 3. Fonz

  Er lopen meer van dit soort gekken buiten dan binnen, maar ja dat vind Den-Haag helemaal niet erg sterker nog, haalt ze binnen met scheepsladingen…

 4. Duckday

  Dit land is de afvalbak geworden Kom maar binnen .Dit land is de Walhalla alles gratis huis geld gezondheids zorg (en de ouderen de schuld geven dat het zo duur is ) Ga eens in de wachtkamer (als je de kans er voor krijgt binnen een afzienbare tijd een afspraak te maken)van een arts zitten moet wel een vertaal computer hebben’
  Dit mooie land is volledig kapot door onbekwame bestuurders en op geld beluste bedrijven En de gewone burger betaald het gelag van het systeem kom maar binnen.

  Stem PVV of FvD die opkomen voor Uw belangen

 5. hans-e-pans

  Wat mij bij het zien van foto’s van de slachtingen die door ISIS en aanverwante groepen werd aangericht, de mannelijke slachtoffers bijna altijd op hun buik lagen met de broek omlaag.

  De vrouwen lagen op de rug en vaak ook met de onderkleding omlaag.

 6. P. Breetveld

  Nederland sleept liever zijn eigen militairen voor de rechtbank bij een vergissing of ongeluk ergens in Apenland. Met veel bombarie zie je kantoortijgers en pennelikkers van justitie en OM stoer doen in de media om deze landgenoten zo hard mogelijk te pakken. Reputatie als crime killer proberen te krijgen en die van roze, hopeloze kantoorheld te verliezen.

 7. JFU

  Hij krijgt een top advocaat, een extreem linkse rechter, vrijspraak, levenslang een uitkering, gratis gezondheidszorg, een huis kompleet ingericht, en als het mee zit smartengeld voor al het leed dat hem is aangedaan. Wie volgt?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.