Break! Tanja Nijmeijer stapt uit de FARC! ‘Te radicaal voor haar’

Onze geliefde, linkse, knuffelterrorist Tanja Nijmeijer heeft na veel wikken en wegen de knoop doorgehakt. Ze maakt niet langer deel uit van de linkse rebellen van de FARC. Dat schreef ze in een afscheidsbrief. De beweging zou niet meer bij haar passen, en vandaar dat ze keuze heeft gemaakt om de groep achter zich te laten

Jarenlang heeft ze het volgehouden in de jungle, nu laat ze haar rode strijdkameraden toch achter in het oerwoud. Ze vindt dat de communistische strijdgroepering te veel is veranderd, het past niet meer bij haar idealen.

Ze neemt met verdriet afscheid, volgens haar zou de partij zijn gecorrumpeerd. De communistische idealen zijn verwaterd.

“De partij is gemuteerd tot iets dat ik misschien nooit meer zal begrijpen.”

Het meest opmerkelijke van haar afscheid is dat ze aangaf zich niet gehoord te voelen, haar mediamomentje nam de laatste jaren ook af dus wellicht dat ze daarom minder prominent werd bij de FARC.

“Wanneer je jaren ergens bij zit zonder je goed te voelen bij wat er wordt besloten, besproken of gepland, dan is het tijd om te vertrekken voor je een obstakel wordt.”

Nu is het wachten op een spannende aflevering van Zomergasten met Nijmeijer, kan ze lekker drie uur praten over de communistische idealen die ze heeft nagestreefd in Colombia. Een dode meer of minder? Geen probleem, het communistische doel heiligt de middelen!

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. nu ik

  meteen oppakken deze terrorist

 2. Kretoloog

  Deze mevrouw staat op de internationale terreurlijst. Dus niks TV-optreden in Nieuwsuur. Zodra Nijmeijer een voet op Nederlandse bodem zet, direct aanhouden en gevangen zetten in Scheveningen of Vught.

 3. Limburgse Separatist

  Naief dingetje begrijpt haar eigen ideologie nog niet eens.

 4. Agios

  Ook hier komt een socialiste tot bezinning. 2020 wordt een topjaar! Het kan even duren, maar ooit breekt het realisme toch door. WelkomTanja, je bent volwassen geworden.

 5. RvdBe

  Oppakken, vast zetten, berechten voor meervoudige moord, zal niet gebeuren, de d66 rechter toont alle begrip voor het moorden, acht niets bewezen, blablabla.

  1. EU kok

   Niet verder vertellen maar deze dame zit en blijft waarschijnlijk haar leven lang in Colombia.

   1. nu ik

    lekker laten zitten maar wedden dat ze straks opduikt in Europa ? ze is daar vogelvrij verklaard cockje. weltrusten verder druiloor

    1. ZiggyStardust

     Precies. Afscheid nemen bestaat niet. Wie zingt gaat tussen de vissen slapen. Zo werkt dat nou eenmaal in die kringen. Daar zit je dan, met je communisme in de jungle van Colombia Che Guevara te spelen. Misschien kan ze het nog in Syrië gaan zoeken.

 6. Bullshit15

  Wat zeuren jullie nou er is vast nog wel een baantje bij D66 of groen links of bij die andere landverraders komt wel goed met haar geen zorgen

  1. Hard

   @Bulls: Ik DENK dat ze prima past binnen RoodLinks, Yasser Feras houdt wel van terroristen. En anders kan ze altijd nog nar Dood66, Sigrid Al-Qaq weet ook wel van Palestijnse wanten.

 7. Kristalix

  Mooi! Oppakken, cel deur dicht, sleutel weggòoien.

 8. JFU

  Ze past goed bij de SP, groenlinks, D66, en niet vergeten de VVD. Er is vast wel plek voor hier voor die ‘dame’ en haar standpunten, en hoe het uit te voeren , anders wel in Brussel…komt helemaal goed.

 9. Tman

  Voor een aandachtsgeil persoon is het moeilijk indien deze behandelt wordt als elk ander, indien je partner in crime, dan ook nog eens een anders bedgenoot neemt, is het leven plotseling onverdraagbaar.
  Haar gevoel van eigenwaarde zal nu waarschijnlijk op nul staan, maar indien ze naar Nederland terugkomt is de zozeer gewenste media aandacht terug, dus ongeacht de gevolgen,zal dat haar volgende stap zijn!

 10. Tman

  anders=andere

 11. Freddy

  Och nee hé moeten wij nu medelijden krijgen? Ze is wel degelijk een terrorist en moet gestraft worden.Kom nu niet terug naar NL want je bent hier niet welkom!

 12. Agios

  Communisme en socialisme zijn alleen uitvoerbaar als mensen zich er niet mee bemoeien. Hier mag u (hoeft niet) gerust over nadenken.

  1. Politiek Profeet

   Nijmeijer is haar privileges kwijt, is een gewone burger geworden zonder haar oude rang en status binnen de farc.
   Kwestie van inkomendaling.
   Deze nitwit komt op den duur gewoon terug naar famillie in nederiglandje of anders is ze van harte welkom bij de verwoesters van islamstardam aan de amstel.

 13. Cycle25

  Iran zoekt nog generaals…

 14. Cesare

  Ze hadden die griet al lang een nekschot moeten geven. En oppakken in NL doen ze toch niet. De slappe zakken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.