D66 doet huilie huilie vanwege weigering om Rusland te bezoeken. Ondertussen heeft D66 Rusland zelf al eerder geweigerd

D66 en hypocrisie. Twee woorden die sterk met elkaar verbonden zijn. Als D66 zich geschoffeerd voelt dan weet je dat er meer aan de hand is. D66 prominent Sjoerd Sjoerdsma is op een ‘zwarte lijst’ gezet door het Kremlin. Hierdoor is hij komende maand niet welkom in Rusland, en kan dus niet mee met een Kamerdelegatie naar Rusland. D66 roept moord en brand, maar ondertussen vertellen ze niet het hele verhaal. Zoals gewoonlijk….

Op het eerste oog denkt men terecht dat die Russen weer bezig zijn met rare fratsen. D66 heeft al haar leden opgetrommeld om dit nieuws zo veel mogelijk uit te melken. Want wat is het een diplomatieke farce van de Russen.

Maar graaft men wat verder in de recente geschiedenis van D66, dan komt u uit op deze stemming. Waarin duidelijk wordt dat D66 zelf ook niet zat te wachten op kritische Russen in Nederland. Sowieso heeft D66 geen goede relatie met de Russen – herinneren we ons allemaal nog Pechtolds uitspraak over Russen?

D66 bedrijft weer eens emo-politiek, zonder dat ze ons het hele verhaal vertellen. Nu doen ze – zoals we gewend van ze zijn – hartstikke zielig tegenover de media. Maar ondertussen is dit een diplomatiek steekspel wat D66 zelf is begonnen.

Oh, en hoe kunnen we Sjoerd Sjoerdsma verder het beste omschrijven? Als een politicus dat graag aan selectieve verontwaardiging doet!

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. Fonz

  D666? het is al een schande dat deze partij bestaat

 2. nu ik

  De arrogante yuppen van demonen 666 denken dat ze Rusland de les kunnen lezen. De arrogante yuppen denken dat ze Russen kunnen weigeren en vervolgens huillie huillie doen als ze zelf geweigerd worden

  Hypocriete eurofielen

 3. Bolkestein

  Nog liever zie ik voor Sjoerd Sjoerdsma een gebiedsverbod voor Nederland.

  1. DidiMadloba

   Precies, Kamerleden met incorrecte opvattingen er uit gooien, dat zal de politiek zuiveren. Niet helemaal democratisch, maar het is al fout dat we linkse partijen toestaan.

 4. claus

  D66 is toch aanhanger van een globale multiculturele samenleving, horen Russen daar niet bij?
  In Rusland wonen overwegend gewone mensen, net als wij autochtone Nederlanders, de nieuwe ongeciviliseerde bevolkingsaanwas in ons land geeft meer aanleiding tot onvrede en afwijzing dan het aan ons verwante Russische volk.
  Als Europa zonodig omgevolkt moet worden, heb ik liever een Russisch paspoort dan een Islamitisch EU paspoort!

  1. Tman

   claus:
   Mee eens +++

  2. Meriadoc Brandebok

   @claus

   Niemand heeft een probleem met het Russische volk, maar met het handelen van de Russische elites.

  3. DidiMadloba

   Meer dan 10% van de Russische bevolking is moslim. Autochtoon moslim. Tataren en zo. Voormalig Russisch toptennisster Dinara Safina is een moslima.

   Een mooi voorbeeld voor de angsthazen die “omvolking” vrezen.

   1. RvdBe

    Didimadobla, Putin is een sterke leider en houd haatdragende culturen wel redelijk onder de duim, de eu heeft geen sterke leiders en laat jullie haatdragend gedrag toe omdat ze niet in durven te grijpen.

  4. RvdBe

   Claus +++
   Denk dat het nu nog moeilijk voor te stellen is, maar voor de komende generaties zou dit wss de beste oplossing zijn, beter onder de Russen dan de moslims, nog beter onder geen van beiden, maar daar heeft de eu geen daadkracht voor en is dus niet reëel helaas.

 5. Meriadoc Brandebok

  De titel behoorde eigenlijk te zijn: SCHURKENSTAAT RUSLAND ONTZEGT NEDERLANDSE POLITICI TOEGANG TOT LAND.

  1. Rammstein

   Je bent gestoord Meriadom. Neem je pilletjes.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Rammstein

    De waarheid is hard.

    1. Rammstein

     ‘De waarheid is hard’: JOUW waarheid bedoel je. En voor D666 ja, een koekje van eigen deeg.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Waarom?

     2. Rammstein

      “Maar graaft men wat verder in de recente geschiedenis van D66, dan komt u uit op deze stemming: D66 stemt niet in met toelaten Russische delegatie. Duidelijk wordt dat D66 zelf ook niet zat te wachten op kritische Russen in Nederland. Sowieso heeft D66 geen goede relatie met de Russen – herinneren we ons allemaal nog Pechtolds uitspraak over Russen?”

     3. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Dat is natuurlijk een vergelijking die kant noch wal raakt. D66 stemde tegen een resolutie om de Russische delegatie toe te laten tot de Raad van Europa. De Raad van Europa is géén staat.

      Bovendien is de partijkleur helemaal niet relevant. Het feit is dat een democratisch gekozen politicus niet wordt toegelaten tot de staat. En hoe je ook zult proberen dat recht te praten, door met de vinger naar D66 te wijzen, het is fout.

  2. plakband

   Nog beter: Rusland ontzegt Nederlandse schurken de toegang tot het land.

  3. Kretoloog

   Het gaat maar om 1 politicus die Rusland de toegang weigert. De uberhypocriete D66’er Sjoerdsema, die in het MH17-dossier allerlei ongefundeerde beschuldigingen uitte richting de Russen.
   Brandebok kent niet eens het verschil tussen enkel en meervoud.

  4. Blitzkrieg

   De titel behoorde eigenlijk te zijn: DEUGEN BLIJKT DESASTREUS VOOR REPUTATIE NEDERLAND.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Blitzkrieg

    De waarheid is hard.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Dat is precies waarom D66 huilie huilie doet. Wie kaatst kan de bal verwachten. Rusland kaatst heel wat beter dan de deugdrammers van het D66.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Het enige motief van Rusland om democratisch gekozen politicus niet binnen te laten, is omdat zij de wapens heeft geleverd waarmee MH17 werd neergeschoten en de vele kritiek op mensenschendingen. Want ze houdt niet van de vrijheid van meningsuiting.

      Het is een pure schurkenstaat met een criminele elite.

     2. Meriadoc Brandebok

      = de kritiek van Sjoerdsma op het leveren van wapens

    2. Hard

     “De waarheid is hard.”

     Bedankt!

  5. Freba

   Nederland is de grootste schurkenstaat op Aarde. NL loopt aan de leidraad van de Zionisten van Wallstreet c.s. Onder leiding van de Oranjes waren en zijn wij nu zelf de grootste handelaren in verdovende middelen. Willem de III richtte met Rotschild geld de eerste NL Cocainefabriek op. Later werd “overgeschakeld” op amfetamine. In beide wereldoorlogen was er geen soldaat -aan beide zijden- die niet niet onder de dope van NL zat. En maar blijven janken over de geschatte jaarlijkse “zwarte” omzet van 30.000.000.000. euro aan pillen etc. Wordt gewoon rondgepompt in de NL economie. En al de Europese leiders/schurken gaven de Israhelschurken zoals Netanyahu een stevig handje, vooral dat mannetje met dat rode baardje. Zum Kotschen. Goed vooruitzicht dat we met zijn allen de eerst komende maanden weer elk uur het woord Auswitch moeten aanhoren. Wat zal ik blij zijn als het 6 mei geworden is.
   Je ziet het pas als je Ze doorhebt.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Freba

    Je beweringen over Auswitz en Zionisten rieken naar antisemitisme.

    Ik ga je negeren.

 6. DidiMadloba

  Oog om oog tand om tand?
  De Russen zijn niet welkom in de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa, een instituut dat vooral over mensenrechten gaat. En de Russen doen het niet goed in de mensenrechten.
  Sjoerdsma zou naar Rusland gaan als lid van een Kamerdelegatie. Over die delegatie gaan de Russen sowieso niet. Hij heeft zijn vrijheid van meningsuiting gebruikt. Vindt DDS het logisch dat de Russen hem daarom haten?
  De Raad van Europa gaat toevallig over grondrechten als de vrijheid van meningsuiting. En daarmee is de cirkel rond.

  1. Blitzkrieg

   DidiMadloba :
   Quote : “De Raad van Europa gaat toevallig over grondrechten als de vrijheid van meningsuiting. En daarmee is de cirkel rond.”
   Vrijheid van meningsuiting? Laat me niet lachen! Binnenkort kan je door Ollongren persoonlijk worden opgepakt als jouw mening haar niet bevalt.

   1. Meriadoc Brandebok

    Blitzkrieg liegt erop los en beweert dat men binnenkort door Ollongren kan worden opgepakt, hoewel deze minister al maanden arbeidsongeschikt is, vanwege ziekte.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Dat van “persoonlijk door Ollongren” was bij wijze van spreken. Als het aan haar ligt moeten website’s e.d. die volgens “haar” fake-news verspreiden op zwart gezet kunnen worden, zodat alleen de welgevallige staatspropaganda nog overblijft.

     1. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Pure onzin.

 7. DidiMadloba

  Om er nog een schepje boven op te dien: Poetin heeft het uiteenvallen van de Sovjet-Unie de “grootste geopolitieke ramp van de vorige eeuw” genoemd.

  Hallo! Veel Sovjetrepublieken voelden zich bezet door de Russen.

  De nazi’s konden het mislukken van het Groot Germaanse wereldrijk ook wel een ramp noemen.

  1. Meriadoc Brandebok

   @DidiMadloba

   Inderdaad. De Sovjets namen de sattelietstaten in een complete wurggreep. En elke keer als de inwoners uit de baan liepen werd er keiharde repressie ingezet om hen de mond te snoeren, tot aan militaire invasies aan toe. Nationalisten als Poetin huilden tranen met tuiten toen het rijk ten onder ging.

   Niet voor niets was Rusland gisteren niet bij de Holocaust-herdenking in Polen uitgenodigd door de Poolse regering.

   Denk aan wat Poetin van het Sovjet-rijk vond als je hem de volgende keer op televisie ziet voorbijkomen.

   1. Kretoloog

    “Niet voor niets was Rusland gisteren niet bij de Holocaust-herdenking in Polen uitgenodigd door de Poolse regering”

    Je lult weer zwaar uit je nek, Brandebok. Rusland was WEL uitgenodigd door de Poolse regering. En ook aanwezig op de Holocaust-herdenking gisteren in Auschwitz-Birkenau.

    Jouw voortdurend verspreiden van nepnieuws hier op DDS begint me zo langzamerhand behoorlijk uit de keel te hangen. Je bent maar een miezerig, achterbaks mannetje.

 8. Kim de Roder

  Het Kamerlid Sjoerdsma uitte kritiek op de Russische regering, met name ook over het MH17-dossier. Hij noemde de weigering van Rusland om mee te werken aan dit onderzoek naar het neergeschoten vliegtuig in 2014 “onbetrouwbaar en huichelachtig”. Vorig jaar nam de Tweede Kamer een motie van Sjoerdsma aan voor een Europese sanctiewet tegen Rusland. Deze zou vernoemd worden naar de overleden Russische jurist Sergej Magnitski.
  In 2015 werden er ook Nederlandse parlementariërs geweigerd door de Russische regering. Toen mochten Tweede Kamerleden Louis Bontes, Michiel Servaes en Europarlementariër Hans van Baalen het land niet in.
  De vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken komt dinsdag samen voor een spoedoverleg. De meeste leden vinden dat de reis moet worden afgeblazen als Sjoerdsma niet mee mag naar Rusland. “Als Rusland hoopt dat ik mijn overtuigingen aanpas vanwege deze druk, dan hebben ze het goed mis”, twitterde Sjoerdsma.

  1. Rammstein

   “Vorig jaar nam de Tweede Kamer een motie van SJOERDSMA aan voor een Europese SANCTIEWET tegen Rusland.”

   En het dan gek vinden dat Rusland Sjoerdje weigert.

   1. Rammstein

    Gek, Meriadoc die 33% van de reacties op deze draad voor zijn rekening nam, hoor ik nu plotseling niet meer.

    Zeker even koffie drinken in de AIVD-kantine.

    1. Kretoloog

     Brandebok is ontmaskerd als verspreider van nepnieuws in deze draad. Die laat zich voorlopig even niet zin. Want hij weet dat ik hem – verbaal – helemaal afmaak.

    2. Meriadoc Brandebok

     @Rammstein

     In tegenstelling tot jou hang ik niet de hele dag op DDS rond.

     Je kunt wel proberen recht te praten, maar Sjoerdsma heeft kritiek op Rusland – een Nederlandse democratisch gekozen politicus, zoals uit die sanctiewet blijkt. En daarom wordt hij geweigerd. Want Rusland heeft niets met de vrijheid van meningsuiting. Pure onderdrukking om de oppositie de kop in te drukken en kritische politici te weren is hetgeen die schurkenstaat doet. Dat is nu eenmaal niet recht te praten.

     1. Rammstein

      Malle jongen: Sjoerdsma was de initiator van een SANCTIEWET tegen Rusland. Sancties, weet je wel: strafmaatregelen, dwangmaatregelen, boycot. Maatregelen om een land te straffen en (economische) schade te veroorzaken.

      Dacht je echt dat Rusland zo’n openlijke vijand toelaat? Rusland handelt volkomen terecht en begrijpelijk.

      Daar heeft jouw krankzinnige en idolate kretologie “Nederlandse democratisch gekozen politicus” natuurlijk verder geen moer mee te maken. Sjoerdsma wilde Rusland treffen, straffen, kort houden. Uiteraard laten ze zo’n staatsvijand niet toe.

     2. Kretoloog

      Brandebok kletst zich helemaal klem met zijn bakerpraatjes. Beweert nu dat Rusland geen vrijheid van meningsuiting kent. Nou, in Rusland kun je alles zeggen. Ook tegen het staatshoofd. Moet je eens in Nederland proberen, zelfs het woord ‘kankerwijf’ voor Maxima is al voldoend voor straf. En Rusland weigert een politicus de toegang, is dus een schurkenstaat. Jaren terug weigerde het Verenigd Koninkrijk de democratisch gekozen politicus Geert Wilders de toegang. Het VK is dus ook een schurkenstaat, volgens de definitie van Brandebok.

      Eigenlijk amuseer ik me best om te zien hoe Guusje zichzelf steeds verder het moeras in lult. Kijken wanneer hij echt kopje onder gaat.

     3. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Je draait er sterk omheen.

      Sjoerdsma geeft in zijn Twitter-bericht zelf toe dat hij kritiek heeft op de Russische overheid, onder meer vanwege MH17 en de mensenrechtenschendingen. Sjoerdsma mág kritiek hebben, en hij mág de iniator zijn van de Sanctiewet, zónder te worden geweigerd bij het ingaan van de staat. Dat is het weren van kritische politici en een flagrante schending van de vrijheid

      Je kunt dit uit alle macht recht proberen te praten, maar het is per definitie onjuist. Goed dat Sjoerdsma aangaf zich niet de mond te laten snoeren.

     4. Rammstein

      Maria, je blijft als een kip zonder kop door kakelen en jezelf herhalen. Vanuit oogpunt van Rusland is Sjoerdsma een vijand die het land wilde treffen met harde sancties en economische strafmaatregelen.

      Als je dat niet wilt zien en er om heen blijft draaien, ben je niet meer serieus te nemen. Je Rusland-bashing is hier trouwens genoegzaam bekend op DDS: je hebt altijd met fakenieuws, drogredenen en valse argumenten getracht Rusland te demoniseren. Dat is nu eenmaal je opdracht als betaalde overheidstrol.

     5. Kretoloog

      Heerlijk om Brandebok te zien kronkelen, als een paling in een emmer snot. Zijn betoog wordt alsmaar zwakker en mist het punt waar het om draait. De kern is namelijk of Rusland een politicus uit een ander land mag weigeren. Jazeker, dat recht heeft zij. En het heeft niets met schurkenstaat of zo van doen.

      Misschien even Guusjes herinnering opfrissen: In 2017 weigerde Nederland een Turkse minister de toegang tot het bijwonen van een herdenkingsbijeenkomst. Ja, u leest het goed. een minister van een bevriend land (want Navo-partner) werd door de Nederlandse regering geweigerd het land binnen te gaan. Dara blijft de weigering van Rusland om Sjoerdsma toe te laten ver in de schaduw. Volgens de definitie van Bokje is Nederland daarmee een schurkenstaat, waar de vrijheid van mening wordt geboycot. Volgens mij had NL alle recht om die Turk te weigeren. Net als Rusland het recht heeft om die D66-malloot te weigeren.

     6. Rammstein

      Kretoloog: mooie voorbeelden van je inzake Engeland (Wilders) en Nederland zelf (Turkse diplomaat). Wat zijn GB en NL toch een schurkenstaten!!

      Dag Meriadoc.

     7. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Je hebt de weigering om Sjoerdsma niet binnen te laten nu geprobeerd recht te praten met twee argumenten: de eerste was, dat D66 een delegatie van Rusland had geblokkeerd bij de Parlementaire Vergadering van de RvE. Dit argument bleek onjuist: de RvE is geen staat, maar een internationale organisatie.

      In het tweede punt ga je volledig voorbij aan de essentie van de vrijheid van meningsuiting: ook critici moeten gewoon een land binnen worden gelaten. Het haalt niet uit of Sjoerdsma de iniator van een sanctiewet is, of dat hij anderszins kritiek levert op Rusland. Juist dat is de vrijheid van meningsuiting: kritiek leveren op een natie en daar toch kunnen verblijven. En nee, Rusland is niet in oorlog met Nederland, we hebben geen gewapend conflict, dus het “vijand”-argument gaat – net als het eerste argument – ook niet op.

      Het is lastig te zeggen waarom je het onverdedigbare lijkt te verdedigen. Maar daarmee zet je louter jezelf klem.

     8. Ben Venuti

      De Russische Federatie hanteert een visumplicht zakkenwasser, dus het staat hen vrij om die te weigeren aan personen die diezelfde Federatie niet welgevallig zijn!

     9. Rammstein

      De kleine, gebochelde dwerg blijft dooremmeren: “Je gaat voorbij aan de essentie van de vrijheid van meningsuiting: ook critici moeten gewoon een land binnen worden gelaten. Het haalt niet uit of Sjoerdsma de initiator van een sanctiewet is, of dat hij anderszins kritiek levert op Rusland. Juist dat is de vrijheid van meningsuiting: kritiek leveren op een natie en daar toch kunnen verblijven.” Dat is jouw achterlijke interpretatie.

      Wilders heeft kritiek op de islam (vrijheid van meningsuiting!) en mag Britannie niet binnen. Turkse minister Kaya wil landgenoten toespreken (vrijheid van meningsuiting!) in Rotterdam en wordt uitgezet.

      Inderdaad: Engeland en Nederland zijn schurkenstaten.

     10. Blitzkrieg

      Rammstein : Fantastisch gedaan, 1-0

     11. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Nee, dat is niet mijn interpretatie, dat is de essentie van de Westerse vrijheid: gaan en staan waar je wilt, ondanks je kritiek op het land, of je nu een politicus, regeringsleider of burger bent. En het is volstrekt niet verdedigbaar om iemand te toegang te weigeren, vanwege zulke kritiek.

      Aandacht afleiden naar andere gevallen (in het eerste geval was er de vrees op ongeregeldheden en in het tweede geval weigerde het kabinet de Turkse minister Cavusoglu campagne te voeren) gaat hier ook niet helpen.

      Rusland was al een schurkenstaat en heeft dat andermaal bewezen te zijn.

     12. Rammstein

      Meriadoc is er blind voor dat de VVM in het geheel niet in het geding is bij de Sjoerdsma-kwestie: deze gevaarlijke D666’er lanceerde een regelrechte aanval op Rusland in de vorm van een initiatiefwet waarmee sancties werden afgekondigd die Rusland economisch zwaar zouden treffen. Dit is een vijandelijke daad en heeft niets te maken met de vrijheid van meningsuiting.

      Dit, en dit alleen, is de reden dat Sjoerdsma -zeer terecht en begrijpelijk- op een zwarte lijst terecht kwam. Welk normaal land laat nu een agitator binnen die oproept het land economisch af te breken?

     13. Meriadoc Brandebok

      @Rammstein

      Echter, juist in onze Westerse samenlevong mág men een motie indienen en tegelijkertijd staan en gaan waar men wilt. Dat is de vrijheid vsn meningsuiting. Het is glashelder dat de Russische bestuurlijke elite daar andermaal niets van wil weten.

      Maar goed, je moet maar vinden wat je wilt. Ik ga er wel van uit dat je het ook verdedigt als Wilders de volgende keer Egypte weer niet in mag.

  2. nu ik

   Wat heb je te zoeken in een land dat je vervloekt ? lijkt wel een gelukszoeker ! Rusland lust die linkse logica niet.

   Commentaar op een land ? heb je er niets te zoeken. Ik hoef ook geen linkse idioten over de vloer met een grote smoel over mijn mening in mijn huis. Lekker oprotten met die selectieve verontwaardiging

 9. rexm

  Zou Sjoerd rustig toelaten in Rusland, van Moskou doorsturen naar Siberië, om een weekje sneeuw te scheppen.
  Dit is weer een bewijs hoe arrogant ze zijn, als men graag wil schaken met Rusland sta je al schaakmat voor je begint.

 10. Freba

  Ze hebben het weer voor elkaar. Nog ff twee nitwits opgetrommeld om de Belastingdienst te reorganiseren. Wedden dat er van je pensioengelden helemaal niets meer overblijft? D66=Zionistenknechten. Giroloterij, postcodeloterij, allemaal van Amsterdam-Zuid en RTL4. Je ziet het pas als je Ze doorhebt.

 11. Bullshit15

  Wie neemt deze stuff snuifers nog curieus dat is ook een reden dat Poetin niet met ze wil praten gelijk heeft i
  Stem fvd of PVV UIT de eu

 12. Freba

  Wat weet jij nou van de “gewone” Rus. Praat de mainstream niet na en verdiept je eens in de geschiedenis. Of ben je soms een D66 stemmer met een Tesla met weinig bijtelling, die drie keer in de week uit eten gaat, uiteraard van mijn achterstallige pensioenbetalingen, waarvoor ik 47 jaar premies voor afgedragen heb? Inmiddels is de eens 3e bank van de wereld , de Deutsche Bank, volledig leeggeplunderd. Dus wij volgen. Domkop; je snapt er geen snars van. Elke oorlog die gevoerd wordt is een Economische. Heeft niets met geloven of politieke stromingen te maken. Alles “eromheen” is windowdressing. Macron is Adolf 2.0; het Derde Rijk 2.0 is volledig aan het opstarten; alleen nu niet vanuit Berlijn; edoch Paris. Sjalom.

 13. goedisfout

  Wie noemt zijn kind nu Sjoerd met zo’n achternaam. Dat hij nu bij een landverraders partij zit is zijn wraak wegens “vroeger veel gepest”. Bij x66 viert de hypocrisie hoogtij.

 14. Cesare

  Die eikels denken dat ze alles maar kunnen zeggen en maken. Groot gelijk dat die Russen ze niet toelaten. De Huichelaars.

 15. JeMoerigeHoeder

  stfu bart vieze nsb’er, vergeet mh17 vooral.

 16. RvdBe

  Sjoerdsma gaat Putin van een koude kermis thuis laten komen haha.
  Putin wordt wss al weken badend in het zweet wakker van DE Sjoerdsma van NL.
  Zou die slappe eurofiele trekpop nou werkelijk denken dat Putin weet wie hij is?

  1. Politiek Profeet

   Sjoerdsma is de zuigslet van jetten….heeft zijn gore bek vol….met kritiek op de russen.
   Laat zuigsletje sjoerdje maar eens goed in zijn eigen fractie en het kabinet gaan kijken naar stront..

   1. Rechtsliberaal

    Lekker blog dit…

    1. Rammstein

     Fijn dat je dat even mededeelt.

     1. Rechtsliberaal

      Ieder zijn meug, Rammstein.

     2. Rammstein

      Ach W i m, als je niet tegen de hitte kan, moet je wegblijven uit de keuken.

     3. Rechtsliberaal

      Zo heet ik niet, maar wegblijven is wel een goed advies.
      Het beste hoor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.