Fakenews! Guy Verhofstadt en Sophie in ’t Veld verspreiden nepnieuws!

EU-ophitser Guy Verhofstadt en ‘meer EU’-roeper Sophie in ’t Veld van D66 hebben beide fakenews verspreidt. Via Twitter gingen ze flink tekeer tegen Polen, waar maar snel maatregelen tegen moesten worden genomen! Zogenaamde LGBT-vrije zones zouden bij diverse gemeenten op borden worden aangegeven. Alleen ís dat helemaal niet zo!

Een aantal foto’s gaat via Twitter rond. Mensen staan bij een bordje van een gemeente. Op dat bordje staat dat het daar een ‘LGBT-vrije zone’ betreft, de persoon die ervoor staat kijkt als de teleurgestelde LGBT-‘er wie die is. Heel heftig, moedig en hartverscheurend allemaal. En wat is Polen toch een kut land!

Maar nadat D66’er Sophie in ’t Veld en EU-bobo Guy Verhofstadt de foto’s hadden verspreid, werd duidelijk dat het om het werk van een kunstenaar ging! De man had de bordjes zelf daar opgehangen voor een compositie voor die foto’s. De Poolse overheid had er dus op geen énkele manier wat mee van doen.

Ja, er zijn weliswaar daadwerkelijke LGBT-zones in het land (al rond de 100 geloof ik zelfs), maar die worden niet door gemeenten aangegeven. Het gebeurt allemaal wat geniepiger. En hoe erg en vervelend dat ook is, dat maakt wél een verschil met het beeld dat die foto’s nu zonder context schetsen. Dat is gewoonweg misleidend, en dus fakenews! Zo makkelijk gaat dat dus…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Cootje

  Mooi het dan fijne geweldige Europa . Ik heb al eerder geschreven dat eurofiel ROB JETTEN en zijn vriend Hand in hand kunnen gaan lopen in zijn geliefde Europa met bijv een weekje Polen of een weekje Hongarije of een weekje Tsjechië , of een weekje Roemenië of een weekje Bulgarije of een weekje nieuwkomer Oekraïne geliefd bij Verhofstadt , volgens mij moeten ze wel een goede reisverzekering nemen of hun geaardheid niet tonen mooi hè dat fijne europa

  1. DidiMadloba

   U pleit dus voor meer Europa, en terecht.

   Nieuwkomer Oekraïne? Ja dat maakten dolgedraaide populisten ervan toen het associatieverdrag met de EU aan de orde was, maar associatieverdragen sluit de EU met de meeste buurlanden, bijv. ook Marokko, en nog niemand heeft voorgesteld dat dit Noord-Afrikaanse land lid zou moeten worden van de EU.

 2. nu ik

  tja , het merendeel van links nieuws is nep !
  het merendeel is gebaseerd op de onderbuik
  het merendeel is gebaseerd op onzin

  subjectief gewauwel toch ome w i m ?

  1. Riesmog

   U heeft helemaal gelijk, tenminste dat is uw mening…

   Nu je best doen om die mening met feiten te staven!

   Doe je best en schakel je onderbuik eens uit

   1. nu ik

    geen probleem als u enig historisch besef heeft. Als u historisch besef heeft komt de onderste steen boven voor minder dan duizend euro en gaan we wat later met pensioen naar de eilanden gefinancieerd van dat pensioengeld zodat heel de EU erop vooruit gaat behalve Nederland.

    De linkse klabakken hebben helaas geen historisch besef in hun alzheimer crisis dus ik snap dat u de feiten niet meer voor de geest kan halen.

 3. Riesmog

  Wat goed dat DDS het fake-news gaat bestrijden! Ik verwacht wel een paar redactionele correcties over de eigen stukken, die ondanks al het uitzoekwerk toch niet helemaal juist blijken.

  Overigens is het mijn mening dat Polen een enorm kutland is, maar dat is geen feit, slechts mijn mening

  1. Top

   Mijn mening is, dat je moeder een enorme flamoes(lees; kut) moet hebben,om zo’n enorme klootzak zoals jij,te moeten lanceren op deze wereld. Tieft lekker naar de Joop, kuttekop.

  2. Hard

   “…mijn mening dat Polen een enorm kutland is, (…)”

   Nu boeit jouw mening mij totaal niet, maar dat komt omdat je een ultra links minkukeltje bent.

 4. Baron von Munchhausen

  Sophie-Zwemt In het Geld, heeft ook iets iets te melden?
  Oplichtster in optima-forma!

 5. Bullshit15

  Het zijn toch allemaal blazers van d66 die neem je toch zo wie zo niet meer serieus die stuf snuivers
  Ze zijn toch allemaal high.
  Op naar 0 ZETELS D66
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. lIN-T

  Zo vals zijn ze. Onze Poolse vrienden zwartmaken en hun eigen landgenoten kapot maken. Dat willen die achterbakse duivelse eurofielen.

 7. AS210854

  Waar een kutje en een lulleke niet groot in kunnen zijn. Laat dat kutje maar eerst haar gefraudeerd geld maar eens terug betalen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.