Geert Wilders leert ons opnieuw klokkijken: Het ‘Uur van de Sharia’ is nabij in Nederland

In een angstaanjagende afbeelding op de sociale media luidt Geert Wilders opnieuw de noodklok. Volgens de PVV-leider is het vijf voor twaalf en tikken we vanuit het ‘Tijdperk der Tirannie’ bijna het ‘Uur van de Sharia’ aan.

Geert Wilders geeft in een geïllustreerde ‘infographic’ van een klokwerk een hele nieuwe betekenis aan ons tijdsbesef. Op Twitter zegt hij dat de tijd nu écht dringt om de islam een halt toe te roepen.

Om zijn noodoproep luister bij te zetten heeft Wilders een (tweetalige) illustratie laten ontwerpen om het klokje weer rond te krijgen:

I: Verlichting
II: Beschaving
III: Normen
IV: Waarden
V: Rechten

Volgens Wilders tast de klok vanaf zes (VI) in bloedrode cijfers de democratie aan.

Ironisch genoeg staat juist de term ‘democratie’ ondersteboven geschreven en is de ‘6’ (maak daar maar meervoud van) een symbolisch getal voor D66, de door Wilders zo gehekelde partij van Alexander Pechtold en Rob Jetten.

Daarna tikt de klok, volgens de filosofie van Wilders, als volgt verder:

VII: Vrijheid
VIII: Welvaart
IX: Islam
X: Segregatie
XI: Tirannie

En van het ‘Tijdperk der Tirannie’ zijn we volgens Wilders nu bijna aanbeland in het ‘Uur van de Sharia:’

XII: Sharia


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Is dat niet zo dan. Nederland is in handen van een stel slapjanussen.

  1. Vraagtekentje

   Slapjanussen??? Landverraders zal je bedoelen

 2. nu ik

  De islamisering is veel te ver doorgeschoten. Onder de noemer van vrijheid op geloof beperkt een groep de vrijheden van alle mensen die hun ideologie niet aanhangen. Het is ongehoord hoeveel ruimte de groep krijgt en hoe ver men gaat anderen een zwijgverbod op te leggen.

  Minder , minder , minder is niet meer genoeg. We moeten terug naar de verloren Nederlandse maatschappij en niet verder met de verdorven gedachte van ene merkel om nog meer islam Europa binnen te halen.

  stem sociaal , stem PVV

  1. Fonz

   @nu ik, de islam slaat ons om de oren met onze eigen verworven vrijheden, die gebaseerd zijn op christelijke normen en waarden, onze wetgeving is een gevaar voor eigen land en ja de islam drukt het fijntjes door onze eigen neus.
   Ik zeg, de islam moet het land uit getrapt worden…

   1. DidiMadloba

    Om de oren slaan? Nooit iets van gemerkt.
    Het enige is dat moslims willen dat je Mohammed niet beledigt, en dat vinden fanatici in strijd met de vrijheid van meningsuiting.
    Die zijn vast ook tegen programma’s op scholen tegen pesten.
    Ik logeer nu in een Boeddhistisch land en daarom behandel ik Boeddhabeelden met respect al vind ik dat eigenlijk onzin.

    1. Adriaanv

     Wat is beledigen ? Oplezen wat er in de koran of hadith staat omtrent mohamed en aisha ?

  2. DidiMadloba

   Kunt u concreter worden? Hoe wordt uw vrijheid beperkt? Wat durft u niet meer te zeggen?

   U durft moslims niet meer te treiteren? Treiteren is nooit goed.

   1. nu ik

    mad lola kent gelukkig geen riftuig die de geldautomaten uit de gevels blaast, homo’s belaagd , afvalligen bedreigen , ongelovigen het leven onmogelijk maken omdat ze hun islamitische normen niet respecteren.

    mad lola leeft op mars kennelijk !

    1. DidiMadloba

     U heeft het over Marokkanen en zegt zelf dat ze zelfs zelf geen islamitische normen in 8 nemen!

 3. Baron von Munchhausen

  Nooit te laat om te waarschuwen: maar in buitenwijken grote steden heerst reeds de sharia! Wachten is op het sein van de Imams om naar de binnensteden te trekken!
  Als het zover is dan worden als allereerste de grijze-linkse-begripvolle-pro/moslim tantes de kop afgehakt!

 4. Beukman

  Ome Geert zijn klokkie moet nodig eens worden opgewonden. Het staat al zeker tien jaar op 5 voor 12.

  1. nu ik

   o gut ons bekmannetje spuit weer wat lucht uit het linkse onderbuikje. Het bekmannetje ziet geen verschil met tien jaar geleden. Stakker

   stem sociaal , stem PVV
   stop de islamisering

   1. Beukman

    Natuurlijk verandert alles in tien jaar tijd, linkse vriend.
    Maar het enige dat niet verandert is het horloge van onze grijzende (nationaal-)socialist. Dat staat al meer dan tien jaar stil op 5 voor 12.

    1. nu ik

     stop de islamisering en de achterlijke retoriek van linkse adepten zoals het bekmannetje

     stem sociaal , stem PVV en laat het partijkartel doodvallen

  2. Fonz

   Beukhol steekt liever zijn islamverheerlijkende harses in koranbeton

   1. Hard

    @Fonz: En Beukhol houdt wel van een beetje fukken, daar beleeft hij plezier aan.

    1. Fonz

     beukhol?

 5. Duckday

  Wilders heeft 100% gelijk De politiek zorgt alleen voor zich zelf en hebben lak aan dit land. Straks weer verbaast verrast ongeloof Harde woorden en we kijken de andere kant wederom op Dit kabinet is onbekwaam om dit land te besturen Zolang ze het zelf goed hebben zorgen ze dat de gelederen gesloten blijft macht hoogmoed en waanzin.Belust op macht gaan ze met elke partij in zee .

  Dus stem PVV die opkomt voor ons mooie land Nederland
  Breek het Kartel
  Uit De EU en EURO

 6. Isengrijn

  Het uur van de Sharia noemt hij het! Wat schattig!

  Wie nu nog op de PVV stemt wens ik veel succes met de verkiezingen. Zet ‘m op, Geert!

 7. Agios

  In een goede samenleving gaat het om geven en nemen. De Nederlanders geven, de gasten nemen. Deze scheefgroei is te wijten aan de deugers. Zij zullen hierop worden afgerekend.

  1. Vraagtekentje

   De Nederlanders geven en de parasieten nemen, ik kan dit geen gasten noemen, want gasten brengen vreugde aan, is het niet bij het komen dan zeker bij het gaan, en dat is wat ze helaas verzaken GAAN!

 8. Bullshit15

  Geert heeft dit keer geen gelijk
  Het is geen 5 voor 12 maar het is al 5 over 12 in ik ben bang dat geert Wilders te lang is negeerd door die landverraders in zelfs door onze eigen bevolking.
  Willen we nu een keer echte verandering stem dan fvd of PVV dat de roer nu echt omgaat zo niet dan is Nederland naar de kloote
  Dus stem fvd of PVV uit de eu

 9. Rud56

  Al jaren is het aantoonbaar c.q. gebleken dat Wilders volkomen, méér dan volkomen gelijk heeft. Maar …dat gelijk past niet in het deugland dat Nederland heet. Een deugland dat bezig is met de eigen ondergang!

 10. Rud56

  Inderdaad @Fonz,
  Onze verworvenheden zullen onze strop zijn omdat onze regeerders c.q. bestuurders dom en (bewust) blind zijn.

 11. C.A.Barstow

  Zolang het verachtelijk linkse tuig in Den Haag zit
  zal er niets veranderen integendeel, onze cultuur, onze identiteit zal worden verpletterd door hordes islamieten die door die linkse land en volksverraders met open armen ontvangen worden.
  De weg met ons ideologie van verraderlijk links viert de boventoon.

  Stem tegen islamisering van ons land, stem tegen vervloekt links,
  Stem FvD/PVV.

  1. Op Koers

   Wacht de peilingen maar af…

   1. Hard

    Op Koers?

 12. Kretoloog

  Vast patroon op DDS: iedere dag een topic over Baudet en Wilders. Ook de inhoud is voorspelbaar: Baudet laakt het partijkartel en Wilders is woest op de regering die achter de islam aanloopt.

  Maar de reageerders raken vermoeid. Waar een jaar geleden het aantal reacties nog ver boven de 100 liep, is nu de 50 al een mooi resultaat. En zelfs dat lijkt op dit moment onhaalbaar. Het wordt tijd dat er weer eens werkelijk iets gebeurd bij PVV en FdD.

  1. Rammstein

   Kreet, er moet ook wat gebeuren op en met DDS. Juist die voorspelbaarheid in items en teneur is fnuikend: er zijn al veel vaste, goede reaguurders afgehaakt en de kwaliteit van de nieuwe aanwas is niet echt imponerend.

   DDS moet uit de comfortzone komen en andere onderwerpen -meer in de breedte- aankaarten. Ik betrap me zelf er op dat ik wel regelmatig kijk op DDS maar nauwelijks meer de behoefte voel om te reageren.

   En -ik had nooit verwacht dit te zullen zeggen- ik mis de inbreng van Wesley Dopper tot Brouwenstein: hij zorgde voor veel irritatie en een niet aflatende spanningsboog, maar dat is net wat DDS nu node mist.

 13. fusilier

  De islam moet je aanpakken van binnenuit op hun zwakke punten.

 14. JFU

  Hij is een roepende in de woestijn….Helaas is het zaad al ontkiemd als een dodelijk virus dankzij onze wegkijkers in Den Haag, die niets willen en durven ondernemen hier tegen.
  Gelukkig zullen ook hun niet gespaard worden tegen de gevolgen hiervan…maar ook dat lachen ze weg, zoals altijd.

 15. DidiMadloba

  Wilders begint zielig te worden. Zijn geschreeuw heeft in zoverre effect gehad dat bij enquêtes blijkt dat men denkt dat wel 20% van de Nederlandse bevolking moslim is, terwijl dat in werkelijkheid nog geen 6% is, waarvan ook nog maar een deel belijdend moslim is.

  De Sharia onderscheidt zich vooral van het Nederlands recht doir veel zwaardere straffen. En laat Wilders daar nu juist om zeuren …

  Feitelijk islamiseert Wilders Nederland zelf.

  1. Vraagtekentje

   U bent net zo koekoek als u Nickname doet vermoeden.

  2. Robert75

   Wat een onzin. Sharia onderscheidt zich helemaal niet met het Nederlands recht vooral door zwaarder te straffen. Je kan het nog niet eens vergelijken met bv de 10 Geboden. Met de Wet van God. Zelfs dat nog niet eens. Sharia dringt namelijk tot in alle lagen van de samenleving. Sharia bepaald hoe je je moet gedragen, hoe je moet eten, wat je moet je eten, hoe je moet trouwen, met wie je moet trouwen, hoe je moet kleden, hoe je met familie omgaat, met vrienden, met vijanden, hoe je oorlog voert. Sharia bepaald het hele systeem.

 16. Michael M

  D66 is Evil

 17. Michael M

  DidiMadloba, Messadra, Benbow, Nick Noppen, je blijft maar aan de gang met je nicknamen. Het gaat maar door. Verstop de waarheid maar. Homos en Joden lopen straks niet meer veilig over straat. Daarna de ongelovigen en de andersdenkenden en gelovigen. Je komt zelf ook. De toekomst gaat het ons vertellen. Nostradamus

  1. Politiek Profeet

   en Jan Cees van der Heyde

 18. Veteraan

  Niets aan toe te voegen.
  Als we mensen zoals Wilders niet hadden werd er zelfs niet gesproken over de untermenschen en hun gedrag.

 19. Pjotter

  En deze waarschuwing, niet alleen van wilders gelooft men pas als zijn klok 12 heeft geslagen.

 20. Willem Bever

  Ja luister nou eens naar Geert.
  Is er iets wat hij z.g. geroeptoetert zou hebben niet al om ons heen?
  Gelukkig komen we langzaam uit onze winterslaap ….of is het al te laat

  Steun de boeren !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.