Geert Wilders woest op WNL: ‘Die man wilde alle PVV’ers het land uit zetten!’

Het vrolijk, rechtse geluid van WNL krijgt de volle laag van Geert Wilders. Morgen verschijnt Joop van Riessen bij WNL op Zondag om te praten over de criminaliteitscijfers, maar de man heeft in het verleden wat pikante opmerkingen gemaakt over de PVV. Wilders vindt het belachelijk dat zo’n man nog serieus wordt genomen en een podium krijgt aangeboden. 

De ex-politiecommissaris zei in het verleden dat mensen die op de PVV stemde niet thuis horen in deze samenleving. De multiculturele samenleving mag volgens Van Riessen niet worden bekritiseerd, doe je dat wel dan deporteert hij je het liefst het land uit.

Wilders ziet de bui al hangen, Van Riessen zal morgen alles proberen goed te praten om zo het probleem onder het tapijt weg te vegen.

Ook Ongehoord Nederland vindt dit te ver te gaan en spreekt schande. Iemand met zulke uitspraken zou niet meer op tv mogen verschijnen. De linkse trollen zullen nu wel uit hun holen komen om te zeg dat die Van Riessen toch ‘ongehoord’ is?

Helaas is de realiteit toch anders. De PVV wordt al jaren op de NPO gedemoniseerd, ze schuwen geen enkel middel om de PVV en haar stemmers als uitschot van de maatschappij te bestempelen. Toch blijft de PVV prominent aanwezig bij verkiezingen, mensen luisteren niet meer naar de NPO. Dat moge duidelijk zijn.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

68 reacties

 1. Bolkestein

  Dus die Joop van Riessen was hoofd bonnetjesschrijver? We weten dat gedurende de bezetting de bonnetjesschrijvers ook braaf hun werk deden. Zo’n houding van Joop van Riessen past dan ook wel in dat plaatje.

 2. nu ik

  De man die geweld niet schuwt tegen PVV stemmers. De man volledig geindoctrineerd door linkse wantoestanden en mede verantwoordelijk voor de inperkingen van bewegings vrijheid van agenten. In plaats van achter de manschappen staan stond van Riesen het liefst naast de daders met een troost schouder.

  Verachtelijk links adept en verder niets

 3. Bullshit15

  Wie moet nu het land uit gezet worden zet Joop gvd het land uit dat die het lef heeft om 450000 mensen aan de kant te zetten die vuile hufter die landverrader die smerige linkse rat zien dat ze aan het verliezen zijn in trekken alles uit de kast om pvv de grond in te trappen Wilders is terecht boos ik ik word van deze idioten ook niet blij dit is een van de reden dat er nog meer mensen met gezond verstand op de PVV moet stemmen in nog veeeeeel meer reden om NPO te boycotten stem die idioten weg
  STEM FVD OF PVV in uit de eu

 4. Tman

  De multiculti aanhangers hebben allemaal een steek los, meerdere eeuwen van verschil in cultuur zijn niet in enkele generaties in elkaar te smelten.
  Het is een utopie, ontwikkeld door de dromende geitenwollen sokken dragers.

  1. DidiMadloba

   We leven in boeddhistisch jaar 2563. Die achterstand halen wij niet meer in.

   1. toetssteen

    @Frits
    Chinezen en Joden niet vergeten!!!

 5. Seneca

  ik verbaas mij over deze draai van WNL. eveneens verbaas ik mij over het meute gedrag, gisteravond bij Jinek toen mevrouw Faber (PVV) haar zienswijze – wederom – van het jongetje Lars. de gezicht uitdrukking van iedereen daar aan tafel toen zij haar standpunt verdedigde. het venijn, dat van die deugende smoelwerken, vanaf droop. al die lieden, daar aanwezig, verdedigden het linkse vuige standpunt. indien, dit is wensdenken, over twee jaar het politiek centrum 180 graden gedraaid zou zijn, zouden al die lieden die nu zo deugend links uitdragen, net zo snel deugend ‘rechts’ of wat daarvoor door mag gaan, zijn. het gaat uitsluitend en alleen om de pegels, het ordinaire poen.

  1. Bullshit15

   Jenek wie kijkt daar nog naar 200000 kijkers heeft ze verloren door uitspraak van die linkse rat Herman koch ik hoop dat het nog minder word in dat die linkse kut van de buis verdwijnt
   Stem fvd of PVV in uit de eu

   1. Seneca

    @bullshit15
    om de tegenstander goed te kennen, dien je hem/haar goed te bestuderen; dan weet je hoe je hen – indien noodzakelijk- moet aanpakken. om iemand te negeren, die je niet aanstaat, is niet verstandig.

    1. Bullshit15

     Ja wel hoor niet meer kijken dat is de enige oplossing

 6. Kretoloog

  Toen Van Riessen zijn uitspraken over de PVV deed, was hij al een paar jaar weg bij de politie. Sinds die tijd brengt hij ieder jaar een politieroman uit (of iets wat daar voor door moet gaan).

  Ik zou me niet meer druk maken over deze gepensioneerde en tegenwoordig volkomen irrelevante man.

 7. Baron von Munchhausen

  Beste WNL:
  Morgen Joop v Riessen in WNL?
  Wordt deze “correcte linkse” ook aangesproken op haatzaaien? Wilde alle PVV’ers het land uit! Haatzaaien is verboden. Of kennen jullie het proces Wilders niet?
  Zeer benieuwd!
  Amnesty International:
  ” Het recht op vrijheid van meningsuiting garandeert dat burgers zonder vrees voor vervolging hun mening tot uitdrukking kunnen brengen – in gesprekken en gedrukte tekst, in tekeningen en liedjes, op radio, televisie en internet. Ook mag informatie in beginsel vrijelijk worden verzameld en verspreid, zoals door de pers. Het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie is opgenomen in de meeste grondwetten, ook in de Nederlandse”!!!

  Voor v Riessen geldt dit! Maar……voor Wilders niet!
  Nogmaals: zeer benieuwd. Ben zeer bang dat de autochtoon de schuld krijgt, van de niet meer te stoppen criminaliteit Allochtonen.

  1. Ron

   Quote”Ben zeer bang dat de autochtoon de schuld krijgt, van de niet meer te stoppen criminaliteit Allochtonen”

   Dat is ook de schuld van de autochtonen. Die geven niet genoeg aan de allochtonen dus moeten ze het maar stelen.
   Heel logisch toch?

 8. C.A.Barstow

  De frustratie over het feit dat de Nederlandse politie op een haar na kapot bezuinigd is
  reageert dit voormalig hoofd zoveel mogelijk bekeuringen aansmeren dhr. J. van Riessen gemakshalve maar af op de PVV stemmers, dan ben je pas echt een triest en zielig door links voorgelogen, misleid en bedonderd figuur.

  Stem
  FvD/PVV.

 9. Fonz

  Joopje draait het om en vindt dat duizenden Nederlanders hier niet thuis horen terwijl mensen die zich hier niet aanpassen juist het land uit geknikkerd moeten worden..

 10. DidiMadloba

  Wilders maakt zich belachelijk.

  Van hem geldt de vrijheid van meningsuiting alleen voor “politiek correcte” meningen.

  Daar komt bij dat de NPO geen zeggenschap heeft over wat omroepvereniging WNL te berde brengt, al zag Wilders liever een censuur op politieke correctheid.

  En dan gaat het om uitspraken die Van
  Riessen in het verleden ooit deed. Of hij zich nu op de zelfde manier gaat uiten is maar de vraag.

  Als Wilders onverhoopt ooit aan de macht komt krijgen we een streng Reichspropagandaministerium. Of een “Ministry of Truth”.

  Wilders is duidelijk over de datum.

  1. Bullshit15

   Flapdrol

  2. Seneca

   @didi
   De heer Wilders heeft in het verleden een uitspraak gedaan die ‘minder, minder Marokkanen’ behelsde. hij wordt daar juridisch voor vervolgd. het is maar de vraag of de heer Wilders zich ooit op dezelfde manier zal uiten. u neemt het de heer van Riessen niet kwalijk dat hij ooit deze uitspraak – inzake PVV’ers – deed. gezien uw redenatie neemt u het de heer Wilders nog steeds kwalijk dat hij deze uitspraak heeft gedaan. ik wil niet stellen dat u ‘over de datum’ bent, maar als men de huidige samenleving afzet tegen de uitspraken van de heer van Riessen, dan bent zowel u als de heer van Riessen c.s. eerder in staat om een ‘Reichspropagandaministerium’ dan wel ‘Ministry of Truth’ in te stellen dan de heer Wilders.

   1. Ron

    +++

   2. Sabreur

    met dit soort reacties vind ik het heel erg jammer dat je hier geen plusjes kan geven. Dikke plus van mij

   3. Shadow1100

    Wilders heeft alleen aan het publiek gevraagd of zij meer of minder marokkanen wilden. Het publiek antwoordde toen:”Minder, minder”.
    Je wordt in NEEderland al vervolgd als je een vraag stelt………

  3. Fonz

   Het word tijd dat Wilders aan de macht komt

  4. Vit

   @DidiMadloba

   Hiero in Den Haag noemen zowel Hagenezen als Hagenaars iemand zoals jij een halve tamme en beter kun je het niet omschrijven, heb je al een onderduikadres voor als shit de ventilator raakt? Nee? Dan zou ik er maar gauw voor gaan zorgen want wij patriotten pikken het niet lang meer wat links heeft aangericht.

   1. Beukman

    En wat dan, @Vit? Ga je dan samen met Ben Venuti de darmen van andersdenkenden eruit schoppen, zoals hij al eerder aankondigde? Zet je hen tegen de muur?
    Of sluit je hen alleen maar op? Ik ben benieuwd op grond van welke wet dat zal zijn, “patriot”.

    1. Vit

     De wet van de sterkste, deden we na WO 2 ook.

     1. Vit

      Btw, pek en veren vind ik wel genoeg persoonlijk.

     2. Beukman

      Ah natuurlijk, zgn “moffenho@ren” kaalscheren en verkrachten, en mannen doodknuppelen. Allemaal voor Holland, en gedaan door borstkloppers die stuk voor stuk in het Verzet hebben gezeten.
      Begrijp je nu waarom wij terugvechten, @Vitje?

     3. Vit

      @Beukman

      Terugvechten? Volgens mij heeft links het hier (nog) voor het zeggen.

     4. nu ik

      quote Of sluit je hen alleen maar op? Ik ben benieuwd op grond van welke wet dat zal zijn, “patriot”. end

      links grossiert in kogels bekmannetje , links heeft de democratie laten vermoorden. walgelijk sujet ben je

    2. Fonz

     beukman verdedigd de verkeerden

    3. Seneca

     @beuk reactie 25
     ‘Begrijp je nu waarom wij terugvechten’. waar vecht je dan tegen? de excessen na de oorlog zijn veroorzaakt door lieden – de meesten waren ‘fout’ – die allemaal actief aan het ‘verzet’ hadden deelgenomen. op hun flagrante leugens mochten zij van nazi prins Bernhard een overal dragen en waren zij lid van de Binnenlandse Strijdkrachten (BS). veel ambtenaren die eveneens- tijdens de oorlog – zwaar in de fout waren gegaan, denk bijvoorbeeld aan justitie en politie, financiën en economie, bleven zitten en gaven leiding aan het Nederland van na de oorlog. diezelfde rotte mentaliteit is door gewoekerd en ik beschouw de situatie in Nederland als extreem gevaarlijk, dus onzeker. rest de vraag: ‘waar vecht jij dan tegen?’ tegen de vervloekte mentaliteit die in de regeringsburelen heerst of tegen hen die daar eindelijk eens verandering in willen brengen? gezien je reactie(s) weet ik het antwoord wel. jij wilt – opportuun als je bent – de status quo handhaven. doe mij een genoegen en hang hier niet meer de moreel hoogstaande eikel uit. je bent een gewoon mannetje met een verfoeilijke mentaliteit.

  5. nu ik

   stem sociaal , stem PVV

   het linkse partijkartel is over de datum zoals bewezen de afgelopen decennia.
   Wir haben das nicht gewusst is nog steeds het struisvogel gedrag van het partijkartel

  6. Madpo

   DidiMadloba OOK!

 11. Cycle25

  Nog zo’n staatsruif parasiet, die eventjes z’n fascistische smoel opentrekt.

  Zie hier het ware geluid van ’40 – ’45, dit soort mensen zijn de eerste die treinwagons klaar zet.

 12. Beukman

  De arme Geert heeft te lang in zijn Safe House gezeten, en is daardoor het contact met de realiteit kwijtgeraakt.
  Vanuit zijn veilige omgeving is hij aan de lopende band bezig mensen en organisaties te demoniseren, van Rutte tot moslims en van Timmermans tot de EU.
  Maar nu wil hij feitelijk een ander verbieden gebruik te maken van zijn recht op een vrije meningsuiting.

  Ik weet niet wie het zei, maar het is 100 procent van toepassing: “De vrijheid van meningsuiting geldt in de eerste plaats voor mensen met een andere mening dan de jouwe. Dat is de essentie.”

  1. ikweetwatikwil

   Wat een zielige reactie Beukman. v Riessen vindt dat Nederlanders die PVV stemmen maar Nederland moeten verlaten. Hoe democratisch wil je het hebben . Met droge ogen heb je het over de veilige omgeving van Wilders, die dagelijks beveiligd moet worden . Man haal je hoofd uit de modder.

   1. Beukman

    Lastig he, @ikweet, andermans vrijheid van meningsuiting.
    Riessen mag dat gewoon vinden, en hij mag het nog zeggen ook.
    Als Wilders vindt dat hij dit niet mag zeggen, moet hij maar een kort geding aanspannen. Helaas maakt Geert op dit moment zijn faam weer waar als de voorman van de Partij Van het Verbieden.

    1. nu ik

     tuurlijk bekmannetje , alles wat anders denkt dat jouw linkse gestoorde brein mag je desnoods met geweld aanpakken. Mafklappers zoals jij zijn het grootste gevaar voor een democratie.

     De voorbeelden Fortuyn en van Gogh liggen nog vers in het geheugen.

     Schep een klimaat en als de wens uitkomt doe je net als of je van niets weet. Verachtelijk links fascisme.

     stem sociaal , stem PVV

     1. Beukman

      Mafklappers zoals jij zijn het grootste gevaar voor een democratie.

      Typisch extreem-rechts: vóór de vrijheid van meningsuiting…. voor zichzelf.

     2. nu ik

      QUOTE Typisch extreem-rechts: vóór de vrijheid van meningsuiting…. voor zichzelf. END

      Omdat ik jouw onzinnige beweringen niet deel ben ik een rechtse communist en heb jij dringend hulp nodig. Dank voor de bevestiging

     3. Rammstein

      Deugman, je bent het spoor bijster. Een hoofdcommissaris van politie die vindt en uitspreekt dat een democratisch gekozen politicus ‘gemold’ mag worden en zijn aanhangers -doodgewone Nederlanders met een andere mening- het land uit moeten, maakt zich levenslang onmogelijk.

      In een normaal land was deze hufter destijds op staande voet oneervol ontslagen en nooit meer ergens aan de bak gekomen.

      Dat jij het voor deze lamlul opneemt en zijn doodsbedreiging onder het mom van ‘vrijheid van meningsuiting’ verdedigt, toont je kokerblik en het onvermogen om uit je extreemlinkse bubbel te komen. Ik kots op je smeerlap.

     4. Fonz

      Deugman beukhol neemt altijd een minderheidsstandpunt in, beukhol is allergisch voor ijzersterke meningen

     5. Beukman

      Wie met pek omgaat wordt ermee besmeurd, jongen. Wilders zit op zijn oppositiepluche aan de lopende band mensen en groepen te demoniseren: van Timmermans tot de EU en van Rutte tot moslims.
      Ook jij gedraagt je inmiddels als een geboren PVV-er: uitdelen dat kan je, maar owee als iemand een tikje teruggeeft.

      Overigens zei Riessen het iets netter, ik heb het nog even beluisterd: “In wezen zou je zeggen: we mollen hem…. dat is een normale reactie.” Over de stemmers zei Riessen dat die niet in deze samenleving thuishoren. Iets wat Wilders overigens over moslims beweert.

      Grappig natuurlijk dat jij een paar jaar later inderdaad je biezen hebt gepakt. Had van mij niet gehoeven hoor. Jij had mogen blijven.

      Hoe dan ook: Riessen mag dat gewoon zeggen, of je het nou leuk vindt of niet. De vrijheid van meningsuiting geldt juist voor de ander.

     6. Rammstein

      Deugman, ben je werkelijk zo dom dat je niet begrijpt dat een commissaris in dienst onmogelijk kan zeggen dat het prima is om een oppositieleider te mollen? En er aan toe te voegen dat de democratische kiezers niet in de samenleving thuishoren? Nee, natuurlijk ben je niet zo stom. Je draait en konkelt alleen als een aal in een emmer snot en verschuilt je achter de ‘vrijheid van meningsuiting.

      Riesen had NIET het morele recht om deze opmerkingen te maken, alleen al uit hoofde van zijn functie. Dit gebeurt onder het militaire regime van Myanmar, of was mogelijk onder Pinochet. Maar godverdomme NIET in Nederland. Een mooroproep door een commissaris! Een verbanning van medelanders om hun mening! Jij als linkse flapdrol vindt dat prima. Het bewijst weer hoe gevaarlijk jullie cultuurmarxistische ratten zijn.

     7. Beukman

      Je stelt je aan, @Rammstein. Het is géén moordoproep, en dat PVV-stemmers niet in deze maatschappij thuishoren is niet erger dan Geurts uitspraken over moslims. Ik persoonlijk hou er niet van, maar het valt gewoon onder de vrijheid van meningsuiting.
      Overigens was Riessen al een paar jaar uit dienst toen hij zijn uitspraak deed.

    2. ikweetwatikwil

     Beukman : Je hebt helemaal geen mening. Jouw opdracht is, ga er zoveel mogelijk tegenin.

   2. Top

    Je reageert op een ‘onrendabele’. Een handophouder ”pur sang’. Gewen aandacht geven het is zoals enkele anderen hier een raszuivere lafaard en verrader! Was Zijn familie ook in de oorlog

  2. Bullshit15

   Wat nou vrijuit van meningsuiting je bent geert Wilders zijn uitspraak vergeten zeker van minder minder waar hij nu nog last van heeft jij weet niet waar je het over heeft klaploper met je vrijuit van meningsuiting schaam je
   Stem fvd of PVV in uit de eu

  3. Robert75

   Op TV zeggen dat Wilders gemold moet worden dat is geen mening maar oproepen tot geweld tegen een democratisch gekozen politicus. Die Riessen had eigenlijk gewoon aangeklaagd moeten worden.

   1. Vit

    Waren er eigenlijk al voorgedrukte formulieren, wel zo handig.

 13. Vraagtekentje

  Nee heel die criminelen die we geïmporteerd hebben, die horen hier thuis.

 14. Baron von Munchhausen

  Als u het niet eens bent met het haatzaaien van Hr.v Riesen: e-mailtje naar
  redactie@omroepwnl.nl
  Als vele dit doen , ben ik benieuwd naar de reactie van WNL. Morgen 19 januari 2020, 10.00 uur.

  1. Bullshit15

   Gebeurt er niks die linkse ratten weten niet eens wat excuses zijn ze stomen maar door met hun leugens

 15. Bolland

  wat een sukkel inmiddels al 20 zetels dus 1,1 miljoen stemmers

 16. Heras

  Ik vind het soms eng worden. Het demoniseren van rechts wordt gewoon op tv uitgezonden. Baudet kreeg ook een doodswens toegeschoven bij Jinek.
  In amerika willen democraten de macht grijpen en moeten mensen die rechts stemmen naar een opvoedingskamp.

 17. Benny

  Zo klinkt dus links fascisme,,, en de npo is het propaganda kanaal die dit mogelijk maakt….. Ik weet het zijn oude beelden maar er is nog niks veranderd….

 18. Rud56

  Tja, van dat WNL had ik toch iets beter verwacht. Maar ja, uiteindelijk is het ook de NPO.
  Ja, Geert, je b l i j f t het gelijk aan je zijde houden!
  Hopelijk wordt veel van dat domme stemvee dat altijd maar voor die PvdA, CDA, D66, VVD blijft stemmen op 2121 wakker!

  1. Bullshit15

   Dan is het te laat kabinet moet nu vallen. in nu nieuwe verkiezingen

 19. Vrijedenkert

  Een oud hoofdcommissaris van politie uit Amsterdam die oproept dat een gekozen volksvertegenwoordiger maar moet worden omgelegd en dat honderdduizenden Nederlandse stemgerechtigden dus Nederlandse burgers maar moeten worden gedeporteerd en niet langer thuishoren in dit land!

  Notabene een hoofd van politie uit Amsterdam, Amsterdam juist de stad waar ruim 75 jaar geleden duizenden en duizenden Nederlandse burgers zijn opgepakt en gedeporteerd naar elders en vermoord o.a. met medewerking van dat korps uit Amsterdam waar deze man leiding aan heeft gegeven…

  Een schande!

  1. nu ik

   links politiek correct nederland eigent zich alle vrijheid toe om haar denkbeelden af te schermen desnoods met geweld

   links fascisme en dan roepen maar die rechtse verdienen dat. Verachtelijk volk die links politiek correcte meute

  2. Vrijedenkert

   P.S. Voor de duidelijkheid, deze man gaf geen leiding aan de Amsterdamse politie tijdens WO2 en de deportatie van Joden en anderen vanuit Amsterdam naar Nazi-kampen!
   Deze man gaf leiding aan het korps ruim na WO2 maar wel in de stad Amsterdam met een zeer bewogen geschiedenis en daar hij hij blijkbaar niks van geleerd eof opgestoken en dan ook nog deze onzin uitkramen op televisie…
   Een schande!

 20. rujoleki

  Die vent is een nsber.
  Stem op de PVV of het FvD.

 21. Wim Vreeswijk

  Het demoniseren van de vrije mening gebeurt al decennia. Dat begon al met Janmaat, 29 maart 1986 met 2 doden en 2 zwaargewonden waarvan 1 blijvend zwaar invalide. De 4 daders/brandstichters bleven vrij en afwezig bij de rechtszitting te Dordrecht omdat er een andere identiteit was geregeld voor deze gasten, daarna Fortuyn die werd vermoord in het mediapark te Hilversum en Theo van Gogh (vermoord om zijn mening in Amsterdam) De abjecte uitspraken van nota bene van oud-politiecommissaris van Riessen demoniseren miljoenen kiezers met alle risico’s van dien geven blijk dat men nog steeds niets geleerd heeft sinds 1986 (Kedichem)

 22. michelleke

  Beste mensen,
  Wanneer ik Van Riessen beluister, hoor ik blijkbaar iets anders dan jullie.
  Ik hoor namelijk geen mollen, maar moorden!!!

  Beluister de opname zelf nog eens goed: ik hoor Van Riessen dat ene specifieke woord onduidelijk uitspreken. Maar ik hoor wel duidelijk een ‘r’-klank!

  Een extra aanwijzing wordt gevormd door het verdere betooog, met o.a.:
  “hij mag niet meer boven tafel komen”.
  Dat past helemaal niet bij mollen. Maar sluit wel perfect aan bij moorden!
  (iemand die er een (semi-)professionele geluids-analyse op los kan laten?)

 23. Peter Loosduinen

  Schandalig dat Arib als voorzitter van ons parlement samen met een anti-democraat in een programma zat.

 24. Jannes46

  Die PvdA-adept Joop van Riessen had het over het “succes van de Vogelaar-wijken”. Klopt, de mocro-maffia is gestaag gegroeid, en rekruteert zelfs jochies van een jaar of acht om bijv. op de uitkijk te staan. Die man heeft blijkbaar onder een steen geleefd de laatste jaren.

 25. Duckday

  Stem PVV of FvD daarna UIT de EU en EURO grenzen dicht .
  Zogenaamde vluchtelingen asielzoekers geluks zoeker deze moeten gewoon terug naar eigenland die ze moeten helpen het weer op te bouwen.
  Stop al die onzin subsidies Stop ook de sociale advocaten die ingeschakeld worden voor onzin verhalen en hulp die tot doel heeft twee deling te scheppen. Geen kinderpardon meer wat veel uit leugens bestaat
  Aan zogenaamde asiel zoekers en vluchtelingen daar worden miljarden aan verdiend. Je kunt ze wel op zee redden maar zij moeten direct weer terug waar zij in het bootje gestapt zijn.De bedijven die de rubber bootjes leveren ZEER HOGE BOETES GEVEN. Daders alles afpakken en vast zetten

 26. Duckday

  Dit land en zijn politiek is door en door verrot

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.