Als we zo doorgaan wonen onze kinderen in een heel vervelend land: Jodenhaat, messen, salafisme, tribale samenleving…

Een dringende waarschuwing van auteur Frits Bosch vandaag, die met veel mensen in het zogeheten establishment gesproken heeft. Allemaal lijken ze niet waar te nemen dat de vooruitzichten voor Nederland ronduit slecht zijn. “Mijn tijd zal het wel duren, maar als we zo doorgaan op de ingeslagen weg dan komt u en uw kinderen in een heel vervelend land te wonen,” houdt hij hen voor: “Dat wilt u niet, is ’t wel? Jodenhaat, drugs, liquidaties, vrouwen beledigen, moord, roofovervallen, messen, plofkraken, salafisme, tribale samenleving.”

Op mijn DDS-arikel van 24 februari jl. zijn nogal wat reacties gekomen. Veel dank daarvoor. Er kwam ook kritiek op het volgende fragment: “als je mensen samenbrengt en je wilt ze in vrede laten leven, dan moet je ze samen een spel laten spelen met regels die goed werken. Je kunt hen niet hun eigen spel laten spelen met allerlei verschillende regels. Dat werkt niet. Als dat wel zou werken, dan zou de wereld niet een plaats zijn vol van oorlog en conflicten! Wat is er voor nodig om ons te verenigen? Je kunt geen mensen importeren die de spelregels niet kunnen of niet willen spelen. Dat is de bron van de ellende waar we nu mee te maken hebben.” Waarom klopt dit niet? Hebt u ooit wel eens een spel gespeeld met spelers die allemaal een ander spel willen spelen? Lukt niet, nietwaar. Ook een land kan niet zonder algemeen aanvaarde spelregels. Door het immigratiebeleid is ons land in ernstige structurele problemen gekomen. Alle berichten van politie tot officiële instanties wijzen daarop. Daar moeten we de ogen niet voor sluiten. Dat hebben we veel te lang wel gedaan. Vervelend maar wel waar.

Mijn tijd zal het wel duren, maar als we zo doorgaan op de ingeslagen weg dan komt u en uw kinderen in een heel vervelend land te wonen. Dat wilt u niet, is ’t wel? Jodenhaat, drugs, liquidaties, vrouwen beledigen, moord, roofovervallen, messen, plofkraken, salafisme, tribale samenleving.

“Maar wat is je oplossing voor de vluchtelingen?” Ik begrijp en waardeer de menslievendheid. Vluchtelingen moeten beslist geholpen worden, maar niet hier. Enorme kosten die drukken op onze verzorgingsstaat. We hebben rijp en groen, inclusief jihadisten, geïmporteerd. Lees eens “Ik was een van hen” van Maarten Zeegers. Hebt u het salafismedebat gevolgd met imam Salam in de hoofdrol?  Salafisme neemt snel toe. Blij mee?

Er is nogal wat hypocrisie qua solidariteit voor vluchtelingen, die veelal als sneeuw voor de zon verdwijnt als het eigenbelang erdoor wordt aangetast. Men valt door de mand met het ‘not in my backyard’ als het om opnemen van vluchtelingen gaat. Daar maken we sterke staaltjes van mee. Als een AZC in de eigen buurt dreigt te komen wordt het betreffende pand snel opgekocht. Media spelen een belangrijke rol. Men krijgt rechtstreeks via de tv en social media de ellende van heinde en ver op het bord, waardoor gevoelens van empathie en schuldgevoelens, “wij hebben het zo goed en zij zo slecht”, als het ware worden opgedrongen. En trouwens: Timmermans en Schäuble geven geen bal om vluchtelingen. Ze noemen het woord niet eens. Het gaat hen om ‘diversity’.

Links is kampioen wegkijken. Ik heb onderzocht of – en in welke mate er onbehagen gevoeld wordt over het immigratiebeleid en onze tribale samenleving. Om inzicht te krijgen in de gedachtewereld en gevoelens heb ik gesproken met “het establishment”, serviceclubs, schrijvende pers, collegae in de institutionele wereld, functionarissen in het midden- en grootbedrijf en wetenschappers. Ik heb tevens gesproken met wat u noemt ‘de gewone man’, allochtonen en met diverse Rotaryclubs. Ik heb er verslag van gedaan in mijn boek “Onbehagen bij de elite”. Hete hangijzers, samenhangend met de sociale cohesie van het land, komen aan bod. Na alle gesprekken meen ik te kunnen constateren dat er inderdaad een bescheiden onvrede gevoeld wordt, maar het kent geen richting. Ik heb amper ‘sense of urgency’ ontmoet, of het nu klimaatopwarming, globalisering, EU, islam of de cohesie van de samenleving betreft.

Tot mijn verbazing kreeg ik geregeld te horen “je bent te pessimistisch”, “we hebben de plicht om optimistisch te zijn” en “ik ken uitsluitend uitdagingen”. Hoe kunt u dit zeggen, terwijl het verhaal zo complex en gelaagd is? Enig bewustzijn over evidente bedreigingen lijkt me toch wel op z’n plaats voor weldenkende mensen. Nu lijkt zo veel langs u heen te gaan. Ik hoorde u zeggen “er is weinig aan de hand” en ik hoorde u soms denken: “ik wil niet uit deze mooie droom gewekt worden. Ik heb een tweede huis en een nieuwe SUV gekocht. Ik ben actief op de arbeidsmarkt, ik concentreer me op mijn loopbaan, geld verdienen, gezin,huis, reizen, sport en spel.” Pensionado’s zijn vooral bezig met clubjes, kleinkinderen, vrinden, gezond blijven, golfen en ‘het zal mijn tijd wel duren’. U bent druk met de ‘nitty gritty’ van alle dag. Ik meen dat u doorgaans vriendelijk, hardwerkend, relatief rijk, tolerant, hulpvaardig, empathisch en kosmopolitisch bent. Zoals wij allen leeft u in de eigen bubbel, samen met ‘ons soort mensen’. Er is slechts een bescheiden betrokkenheid bij het besproken ‘onbehagen’, veelal vanuit een conformistisch, politiek correct denkpatroon. Ik neem bij u zelfingenomenheid waar, “ik ga geweldig”. Ik proef bij u ook berusting, ‘we kunnen er toch niets aan doen’.

Enfin, u hebt natuurlijk wel gelijk dat ik somber en pessimistisch ben. Maar dit komt vooral door de gesprekken met u. Schrijver Cees Buddingh zei: “denk pessimistisch, handel optimistisch”. Vandaar dit epistel. Ik heb gemerkt dat u niet begrijpt in welke situatie we verkeren. Enigszins opbeurend is dat de ‘gewone man’ en ook allochtonen dit beter begrijpen. Zij kennen het onbehagen dat u ontbeert. Ja inderdaad, u zou eens met hem en haar moeten praten. Neem eens die moeite! U verkeert in dromenland. Kent u dat liedje van de Eurithmics, ‘Sweet dreams… some of them want to abuse you’?

Eindelijk begint de politiek in te zien dat een ander beleid ten aanzien van immigratie nodig is. Wel wat laat. De kloof tussen links (mensen die menen dat ze moreel hoogstaand en superieur zijn) en rechts (mensen die het land niet verder willen laten verloederen)  lijkt helaas onoverbrugbaar.

Frits Bosch, auteur van ‘Feminisme op de werkvloer’ en “Schaft ook Nederland zich af?”. U treft op Bol.com een Inhoudsopgave en Proloog aan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Gebande Kok

  Het is voor mij onduidelijk wat de functie van Frits Bosch is binnen de DDS gelederen.

  1. CLoVis

   Zoals de meeste dingen in het leven jou niet duidelijk zijn.
   Bij anderen zou er nog kans zijn op een verruiming van hun visie
   maar jij bent nu eenmaal gedoemd om tot het einde van je miezerige leventje in jouw zelfgekozen beperkte wereldje te dwalen.

  2. Original NL

   Voor cockje is alles een beetje onduidelijk, de quote ” Ik neem bij u zelfingenomenheid waar, “ik ga geweldig” is geheel op u van toepassing.

 2. Bullshit16

  Dat wist Wilders al lang in die linkse ratten keken weg in ze kijken nog weg
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Canta

   @Bullshit 16 ( betekent die naam dat je ook alleen maar bullshit verkoopt?)
   De heer Wilders staat bekent als iemand die van Israël houdt. De meeste mensen hier zien Israël als een westers land. Maar wist u dat in Israël de rechtspraak gebaseerd is op de Thora ( bij de moslims zou dat sharia heten). Dat vrouwen alleen maar kunnen scheiden wanneer de man daar toestemming voor geeft. Zelfs al heeft die man al weer een nieuwe relatie, nog kan hij een scheiding weigeren.
   Dat er een streng gelovige groep Joden is die ook geen vrouwen de hand geven. Die willen dat in het openbaar vervoer de vrouwen achterin zitten ( net zoals men dat in de USA kende met de afro-Amerikanen).
   Dat deze mensen een gemiddeld gezin hebben van 10 kinderen dus over niet al te lange tijd zullen overheersen in Israël.
   Allemaal zaken waar men steeds maar weer op terugkomt bij moslims, want dat zou aangeven hoe achterlijk ze zijn.
   Soms moet je iets verder kijken dan je neus lang is.

 3. Hendrie1963

  Die jankende homo’s en schreeuwende potten in deze regering hebben geen kinderen en interesseert het helemaal niet.
  Er moet volgend jaar veel rotzooi opgeruimd worden van deze linkse idioten.

  1. Brenda Welsh

   Houd je een beetje in. “Wij van DDS zijn tolerant tegen anders geaarden” Zo zou het moeten zijn…
   Anti homo, lesbiennes is iets voor anders culturen.

   1. Ron

    Culturen die jij zo omarmt.
    Ga daar tegen prediken als ze weer een homo lastigvallen.
    Beetje hypocriete Brenda uithangen hier, maar intussen zwijgen als een moslim dat doet.

 4. Bijenzwerm

  De islam brengt niks als ellende voor de mensheid waar het ook komt.
  Dit zie je in Elk islamitisch land.
  Er heerst nooit vrede geen enkele rechten voor vrouwen, behalve te spelen als kinderfabriekje en ne@kapparaat.
  Geen enkele positieve bijdrage in de wetenschap geen goed en stabiel draaiende economie.
  Veiligheid en vrede niet of nauwelijks te vinden.
  Kortom wat wij hier nu binnenhalen betekend niks goeds voor ons, immers de islamieten haten alles wat niet islamitisch is en willen dit uitbannen verdrijven uitmoorden etc.
  Onze regering is of zeer dom en naïef of ze hebben een plan om iets te doen aan de ooit homogene bevolking die Nederland ooit was en deze steeds meer te mixen.
  De islam is het slechtse wat de mensheid is overkomen.

  1. Brenda Welsh

   De invloed van insecticiden is duidelijk te merken. Inderdaad.Onze regering is voornemens om het milieuprobleem hard aan te pakken. Het leefgebied van de bij moet verbeterd worden. Als de bij uitsterft, sterft de mensheid. Mee eens?

   1. Joshuak

    Mensheid uitsterft? Dat zal wel los lopen hoor..

    Enige wat je krijgt is dat de overgrote deel van de mensen niet voldoende voedsel kunnen produceren.. Dus een enorme krimp zal dan zeker gebeuren

    Maar uitsterven zal niet gebeuren, niet alle planten die wij eten hoeven besproeit door een bij te worden..

  2. Canta

   @bijenzwerm
   Ik zou jou het volgende willen vragen: hoeveel moslims ken jij persoonlijk?
   Ik heb jaren gewerkt op een school met ong. 95% moslims.
   Op 1 na vierden ze allemaal sinterklaas mee, kwamen ze allemaal in hun mooiste kleren het kerstfeest vieren enz enz.
   Ook ken ik een moslimgezin die hun lesbische dochter hebben geaccepteerd ( in de bijbelbelt vaak niet het geval).
   We zeggen wel graag van onszelf dat we zo tolerant zijn. In de commentaren hier is de tolerantie ver te zoeken.

   1. Ron

    Grappig want de moslims hier proberen kerstfeest op school af te schaffen en te verzieken.

    1. Canta

     Bij het verlies van een voetbalwedstrijd zijn er een aantal mensen die het nodig vinden om de treinen te vernielen. Zijn daarom alle Nederlanders treinvernielers?
     Ik weet niet over welke school je het hebt dus kan ik niet bepalen in hoeverre dat vorm heeft gekregen. Maar net zoals niet alle Nederlanders treinen vernielen, willen ook niet alle moslims het kerstfeest afschaffen.

    2. Canta

     Ik wil nog even toevoegen dat Jehovakinderen met sinterklaas en kerst wel worden thuisgehouden.

     1. Ron

      Daarentegen roven, vernielen en Verkrachten Jehova’s weer niet.

    3. Canta

     @Ron,
     Daarentegen roven, vernielen en Verkrachten Jehova’s weer niet.

     Kennelijk heb je wat krantenberichten gemist. Ook bij de Jehova’s
     zijn er aanklachten van verkrachting.
     Maar je reageert niet op het feit dat, net zoals niet alle Nederlanders treinvernielers zijn, ook niet alle moslims roven, vernielen, verkrachten of wat dan ook wat je ze allemaal toebedeelt.
     Ook heb je niet geantwoord op mijn vraag hoeveel moslims je persoonlijk kent.

     1. Ron

      Ik heb ze niet geteld, maar genoeg of teveel net hoe je het wil interpreteren.
      Ik kan niet anders oordelen dat het altijd gezeik is met ze in hun omgeving. (Turkse of Iraakse moslims niet zo maar de Marokkaanse moslims zonder uitzondering)
      Dus niet met mij als enigste.
      Er is 1 ex moslima bij en die laat veel gewoontes van haar niet los maar staat open voor onze gewoontes, haar kinderen lopen niet te spugen en schelden op straat. En die mevrouw wordt door haar omgeving ook geholpen met alles wat nodig is. Dus dat geeft wel aan dat het geen racisme is maar dat er wist geacteerd op gedrag.

 5. inert

  De boreale voorstellingen van Baudet zijn zo slecht nog niet, zelfs geruststellend en rustgevend indien het ooit zover komt!
  Een heerlijk idee, een gelijkgezind volk met min of meer gelijke ideeën en levensvisie!

  1. claus

   inert,
   Inderdaad, Ariërs onder Ariërs!
   Prachtige droom!

  2. Gebande Kok

   En allemaal elke avond stampot met een kuiltje jus

   1. Scheve Tinus

    Het is ons allemaal al geruime tijd duidelijk dat jij het wel best vindt met de manier waarop het gaat in Nederland.
    Dat is leuk voor jou maar val ons niet steeds lastig met die overbodige, domme en bagitalliserende reacties!

    Er zijn ook mensen die in tegenstelling tot jou wel inzien dat dit zo niet goed gaat komen en dan is het nogal vervelend als er telkens weer zo’n sukkel tussen zit die net doet alsof er niks aan de hand is.

    Misschien heb je de hint niet begrepen maar een ban betekend in de regel dat je ergens niet welkom bent.
    Ik zou zeggen doe er je voordeel mee. Doe jezelf en ons een plezier en verwijder jezelf van deze site dan kan je jouw tijd beter besteden met reageren op andere sites waar meer mensen zitten die hun kop een meter diep in beton hebben zitten.

    Je hoeft me niet te bedanken hoor ik help andere mensen graag de goede richting op ook al zijn ze zo dom als een varken.

    1. Gebande Kok

     Quote : ik help andere mensen graag de goede richting op ook al zijn ze zo dom als een varken.
     .
     Die tekst spreekt mij bijzonder aan.

     1. Rompui

      Hit en run dat is wat trollen doen

     2. Bijenzwerm

      @rompui daarom is het beter niet op de bekende usual suspects te reageren, zonde van uw tijd.

    2. Brenda Welsh

     Geeft u nu een voorbeeld naar aanleiding van de topic @Scheve Tinus?

     1. Scheve Tinus

      Ja, Brenda Welsh, dat klopt!

      Ik kaart de naïviteit aan van bepaalde zwakzinnige figuren die deze samenleving naar de klote laten gaan.

      Bedank me later maar!

    3. Canta

     @Scheve Tinus, kennelijk wil jij alleen de menig horen van mensen die het met jou eens zijn. Zeg maar een soort oogkleppen op. Wel eens gehoord van discussiëren? Daar wissel je meningen uit en misschien kan je daar dan iets van leren. De vraag is echter: wil jij wel wat leren?????

   2. CLoVis

    En iedereen in de gevangenis op water en brood.

   3. Peetjoh

    Om te kunnen genieten van andere culturen, hoeven ze niet in je land te wonen. Dat is iets wat niemand jou uit zal kunnen leggen. Op vakantie gaan en geld brengen en kijken en genieten heeft nut en brengt mensen tot elkander en brengt begrip op. Imigratie zal daarin tegen een grote groep van een land niet bevallen (dus komt rechts op). Deze mensen zijn best welkom zolang ze weer weg gaan, dat doen ze niet dus kweek je racisme bij een grote groep inheemsen Nederlanders. Die dat helemaal niet willen. Die willen lekker rustig leven daar betalen we voor. Nu komt dat lekkere leven int gedrang, woning nood, criminaliteit, raar gedrag, vrouwenhaat, ja dan worden mensen opeens rechts en nationalistisch, dat wil jij toch niet, nou stop imigratie dan stop je verrechtsing.

 6. Cootje

  Was niet gebeurd als ze hadden geluisterd naar Hans Janmaat , maar pamperen en thee drinken en het verloochen van de arbeiders heeft een zuivere tweedeling gecreëerd en die is Al bezig de laatste 50 jaar . Met de pamper en thee partijen aangevuld door de misbruik in de kerken de partijen aangevuld van het pluche beluste liberalen , is Nederland naar de klote gegaan en nu krijg je net als in Vlaanderen het Vlaams belang populair is , gaat hier ook het roer om met Wilders en Baudet , en dan op de tv van de elite . Huilie huilie . We hadden het niet verwacht

  1. Politiek Profeet

   De Turken hebben enkele miljarden in de pot gekregen van de eu en nu gooien ze de grenzen wagenwijd open voor alle hoogopgeleide,vredebrengende,optimistische,welvarende,cultuurverrijkende moslims uit een terroristenprovincie van syrie….
   Links deugend nederland kan alvast wat opvangkamers gaan behangen om die kneuzen op te vangen…..
   Zal rustig worden hier op de site als alle linksaffers/trollen aan de slag moeten in hun afbraakhuizen…

 7. Duckday

  Stem PVV of FvD daarna NL uit de EU en EURO. Grenzen dicht Terug naar het oude kolen en staalgemeenschap.Asielzoekers vluchtelingen direct terug indien het land veilig is .
  Stop met het kom maar binnen beleid Stop met al die subsidies Stop met al die advocaten voor elk lif lafje zelf betalen.Stop met dubbele paspoorten Bij misdrijven zijn ze ineens Nederlander
  Wat voor voordeel welvaart heeft de normale man vrouw nu van de EU en EURO .
  Dit monsterverbond is een gevaar voor geheel Europa zo,n verbond hebben we al eens gehad dat volledig uit de hand is gelopen En de tekennen wijzen er op dat dit weer in oprichting is
  STEM PVV of FvD laat U niet bang maken hij heeft tot nu toe gelijk gekregen

 8. Mar

  Over welke categorie immigratie heeft u, Frits Bosch, het nu precies?

  Arbeid, studie, gezinsvorming, expats, asiel, vluchtelingen

 9. van Urk

  Nederland is al een vervelend land geworden maar proberen we dat op andere mogelijke manieren dat te ontzien.

 10. Cycle25

  Dat krijg je met een premier die een hekel heeft aan autochtonen, als het aan Rutte ligt mag Nederland een kalifaat worden. Brussel heeft allang de aanval geopend op de autochtone gemeenschap, alles waar EU volkeren trots op zouden moeten zijn gaat naar de sloop.

  De hele autochtone gemeenschap gaat mee.

 11. Brenda Welsh

  Gelukkig spant DDS zich in om de samenleving in het juiste spoor te houden door publicatie van een ontspannende visie hoe ‘de boel bij elkaar te houden’

 12. Jack Flash

  quote@ “Als we zo doorgaan wonen onze kinderen in een heel vervelend land”
  Dat is het nu al.
  Alleen blijven we niet zo doorgaan.

  1. Kretoloog

   Op het platteland gaat het nog wel. Maar in de grote steden hebben kinderen geen prettig leven, nee. Overigens, zeker 80% van de kinderen in de grote stad is van allochtone afkomst. En die dragen steeds vaker messen op steeds jeugdigere leeftijd.

 13. Rosasolis

  Terwijl ik dit schrijf luister ik naar een merkwaardige compositie op radio 4, geschreven door Olivier Messiaen in een concentratie kamp in 1941. Het maakt deel van een serie van 5 composities over het Einde van de Wereld. Het deel dat nu wordt gespeeld heet:
  De Retour van Jesus; voor viool en piano.
  Het excellent artikel van Frits Bosch geeft een duidelijke beeld van onze huidige samenleving, dat steeds agressiever en intolerant wordt. Je mag niet je eigen identiteit en mening hebben. Mensen worden nu belast met een etiket: als je niet extreem-rechts bent, dan ben je “linkse-tuig”, want je mag niet in het politiek in het midden staan. Deze woord is nu al snel “verouderd” en vergeten. Maar de agressiviteit neemt toe. De mooie dingen in het leven worden steeds minder belangrijk. En de problemen in het milieu en in het dagelijkse leven worden steeds moeilijker te oplossen of te verhelpen.
  Hoe is het mogelijk dat jonge tieners met messen rondlopen en mensen aanvallen,
  of gevaarlijke explosieven in de brievenbus van een joodse familie gooien. Of zoals in
  onze dorp recentelijk: in de bus van onze buurman inbreken en apparaten stelen, of
  in de midden van de nacht eieren op de ramen gooien. Of bij ons op luilak nacht:
  slagroom op onze rozentuin spuiten. Voor de goede orde: het waren “gewone” Nederlandse blanke dorps- jongens en meisjes die ” op stap waren”.

  1. CLoVis

   Bewaar je ontboezemingen maar voor je dagboek. Rosasolis Frank.

  2. Baron von Munchhausen

   Rosasolis

   Zo……weer lekker discrimineren naar Nederlandse jongeren???
   “…………slagroom op onze rozentuin spuiten.
   Voor de goede orde: het waren “gewone” Nederlandse blanke dorps- jongens en meisjes……”
   En dat is heeeeeel, heeeeel erg!
   Maar…….mond houden als de bontkraagjes ouderen beroven, verkrachten, inbreken, stelen en verdere criminaliteiten uitvreten???
   Schaamt u zich ook dat u blanke ouders hebt?
   PS
   Bontkraagjes zijn de “vredelievende brengende” Marokkaantjes!

  3. Ron

   Rosa je hebt dat al eens eerder geschreven dus recentelijk is het niet, maar als je weet wie het zijn dan kan de schade verhaalt worden toch, zo ook je buurman krijgt dan zijn spullen vergoed

   1. Ron

    Ps wat is luilak nacht, is dat een plaatselijk festijn?

   2. Baron von Munchhausen

    Ron
    Emmer water over de rozen en klaar is kees!
    Criminaliteit van “vredelievende brengende” kan je niet met emmertje water wegspoelen. Alleen op z,n Marokkaans: slaan, slaan, slaan en nog eens slaan!
    Die taal begrijpen ze.

    1. Ron

     Zou ik ook zeggen maar Rosa weet dat ze blank waren dus moet ze ze gezien hebben, dan kan je ook aangifte doen lijkt me.

  4. Kretoloog

   Wow, wat een criminaliteit in Rosa’s dorp: eieren tegen de ruiten en slagroom op de rozen (weet u trouwens wel zeker dat het slagroom was?). Direct aangifte doen, zou ik zeggen. Dit moet u niet pikken, het holt achteruit met de beschaving onder de jeugd.

   Wat mij dan weer wel opvalt, is dat u, mevr. Rosa, altijd als de kippen erbij bent om andersdenkenden het etiket extreem-rechts op te plakken. Gisteren nog, alle leden van het Forum (en dat zijn er ruim 43.000). Dat noemen wij een gevalletje ‘pot verwijt de ketel’…

   1. Ron

    @ kretoloog

    Dat Rosa er als de kippen bij is altijd, komt omdat de haan de 8e symfonie genaamd de getikte tiktokker geschreven heeft net voor hij geslacht en gebraden werd door een blanke extreem vlesetarier.

    Als ze die compositie in haar hoofd hoort komt de onzin zo haar vingers uit via haar toetsenbord richting het scherm onze kant op.

    Dus dat ze forum leden voor extreem rechts uitmaakt is haar dan ook niet serieus te nemen.

  5. Seneca

   @rosasolis
   niemand zal ontkennen dat onder de autochtone bevolking eveneens lieden zijn, die de kwalificatie tuig meer dan ooit verdienen. echter, daar gaat het niet over. wij Nederlanders willen niet de les worden gelezen over vermeend racisme of over feesten of onze zeden, waarden en normen. daar komt meestal blij, dat zij die de grootste criticasters zijn van onze samenleving, handophouders zijn. zij hebben meestal een schimmig beroep als ‘kunstenaar’ of iets zweverigs. vluchtelingen en daarmee wordt bedoeld, mensen die vluchten om het vege lijf te redden, zijn eenmaal in NL gearriveerd, dankbaar dat zij niet meer vervolgd worden. zij laten het wel uit hun hoofd om kritiek te spuien. de grote aantallen gelukszoekers houden hun hand op en laten luid en duidelijk hun kritiek horen in de hoop, nog een extra centje van de beurs gebeukte autochtoon, los te kunnen peuteren.

   1. Politiek Profeet

    Tjee zeg, zoveel reactie op een domme doos uit verweggistan.
    Verward en dement slijt ze haar kansloos bestaan ergens in een rijtjeshuurhuisje onder de gifrook van tatasteel.
    Haatbaardje trudeau zou haar weer opvangen in verweggistan…..is ook zo,n deugkneusje…..oprotten met die niets aan nederland toevoegenden….

 14. Ben-NIET-Groen-L

  Ik vraag mij af of moslims het voor elkaar krijgen om elkaar de maat te nemen wat betreft de enorme hoeveelheid destructie van mensenlevens en cultuur waar de islam al eeuwenlang mee bezig is in 14 eeuwen 270 miljoen vermoordde andersdenkenden en de vernietiging van diverse culturen. Zoals ik verwacht dat heel veel islamcritici opgelucht zullen ademhalen als zij iets dergelijks ontdekken in die islamitische cultuur, dat men dus blijken vindt van het niet maar psychopaat en bloeddorstig afbreken van leven, maar zaken ziet die getuigen van gezonde empathie en morele verontwaardiging. Het is evenwel moeilijk om dat te vinden en aan te wijzen, en als het zich toch voordoet dan heeft het die schijn van bedrog en taqiyya, die valsheid van het één zeggen en het ander doen. Daarbij komt dat de islam tegenwoordig bezig is een imago op te bouwen dat in slechtheid dat van de maffia en het nazisme nadert.

  En hoewel de politiek correcte stoornis nog steeds volop bezig is om elk beetje islamkritiek weg te zetten als nazi, zou het mij niets verbazen als binnen niet al te lange tijd de hele niet-islamitische wereld gaat nadenken over hoe zich te bevrijden van èn die politiek correcte stoornis èn de islam. Idealiter zou het dan moeten gaan om het openbreken van de indoctrinatie en intimidatie in het leren denken en zelfdenken bij een sekte spreekt men van deprogrammeren. Waarna mogelijk honderden miljoenen moslims bevrijd tevoorschijn komen uit eeuwen van mentale verstarring en hersenspoeling, om zich vervolgens te herinneren ooit tot roemrijke culturen te hebben behoord, met daarin bijvoorbeeld de uitvinding van het schrift en de bouw van de piramiden. Het is zelfs te verwachten dat men zich verontwaardigd keert tot de hersenspoelers met de vraag waarom heel de wereld bezig is met computers en ruimtevaart, en waarom zij als ooit de bedenkers van cultuur, daar geheel buiten staan. Als die geest eenmaal uit de fles is, dan kan het wel eens heel snel afgelopen zijn met de muppets en hun praatjes.

  1. Canta

   @Ben-NIET-Groen-L
   Je verbaast je over de enorme hoeveelheid destructie van mensenlevens en cultuur waar de islam al eeuwenlang mee bezig is in 14 eeuwen 270 miljoen vermoordde andersdenkenden en de vernietiging van diverse culturen.
   Heb je je nooit afgevraagd wat betreft de destructie van mensenlevens en cultuur waar de christenen zich schuldig aan maakte. Ze gingen andere werelddelen binnen met bijbel en geweer.
   Zendelingen die bv in 1946 ( net na de 2e wereldoorlog) de Papoea’s gingen vertellen dat je geen mensen mocht doden. Hoe schijnheilig kan je zijn.
   Hele culturen in Afrika die vernield werden door ze de bijbel op te dringen.
   Alleen als je die aannam kon je hulp verwachten.
   En als je het over 14 eeuwen hebt, wat dacht je van de kruistochten.
   Ik zou je aanraden je iets meer te verdiepen in de geschiedenis.

   1. Ron

    Weet niet wat nu woorden zijn die niet mogen bij DDS maar steeds dezelfde tekst opnieuw typen gaat vervelen.
    In ieder geval Canta
    Jij blijft in het verleden hangen steeds, dat christen dat in het verleden zouden hebben gedaan is geen vrijbrief voor islam om hetzelfde te doen.
    Velen Westerlingen heb dat @chterlijke geloof inmiddels afgezworen danwel beleiden het niet met zo streng.
    Het gaat niet over schijnheilig zijn maar ergens iets van geleerd hebben.
    Maar als je zo met verleden bezig bent er zijn 75 jaar geleden mensen vervolgd omdat ze joods waren, nu weer door de islam wordt dezelfde groep vervolgd en uitgekotst.
    Maar jouw gedachtegang is vrij eng omdat vroeger westerlingen barbaren waren is geweld voortaan altijd geoorloofd. Beetje verknipte gedachte is het niet Canta?

    1. Canta

     Er werd gesproken over het vernielen van culturen e.d. door de islam in de afgelopen 14 eeuwen. Is dat niet teruggrijpen naar het verleden?
     Je moet toch beter lezen. Ik zeg niet dat geweld geoorloofd is. Ik zeg dat vóór je kritiek levert op een ander, je eerst naar jezelf moet kijken. Hier lijkt het alsof wij allemaal lieve jongens zijn en de moslims allemaal slecht.
     Ietwat kortzichtig, denk je niet?

     1. Peetjoh

      Laat me raden. Canta leest een sprookjes boek genaamd koran. Hou je moslim liefde maar. Wij motten die smerige moordenaars niet. En ja alle moslims zijn slecht geen 1 uitgezonderd.

     2. Ron

      Jij leest niet goed. Ik zeg ze hebben niets geleerd van 14 eeuwen ellende en gaan op dezelfde voet verder. Het westen is wat dat betreft verandert en vooruitgegaan.

      En ja ik kijk ook naar mezelf, ik ben niet verantwoordelijk voor wat evt voorouders met slaven of kruistochten hebben gedaan. Maar hwt gedrag van islam is nog hetzelfde gebleven.

 15. C.A.Barstow

  Dat ons land volledig in de afgrond verdwijnt zolang dit vervloekt linkse kabinet ons land ”bestuurd” is veel mensen allang duidelijk.
  Er zal niets veranderen, eerder erger worden, zolang er op dit verachtelijk linkse land en volksverraders tuig gestemd wordt.

  Wilt u ons land weder opgebouwd hebben?
  dan stemt u op FvD/PVV.

 16. musicmaniac

  Grenzen open en Nederland vol laten lopen is de wens van de regering met aan het roer Rutte. Maar Rutte zorgt er wel voor dar er geen moslim in zijn wijk [Benoordenhout] mag wonen. Heeft hij openlijk gezegd, echt waar. Geen moskee en geen vluchtelingen in mijn wijk. Is ie bang dat zijn ogen geopend worden voor de criminaliteit, die volgens hem niet gelieerd is aan afkomst?

 17. JeMoerigeHoeder

  Maar zelf geen enkele reden kunnen verzinnen om joden te respecteren met hun achterlijke achterhaalde religie en grootheidswaanzin.

 18. Canta

  @Ron,
  Zoals ik al eerder vertelde, heb ik jaren op een school gewerkt met 95% moslims.
  In mijn straat wonen moslims. Mijn buren zijn moslims. Ik heb met deze mensen nog nooit meegemaakt wat u beschrijft. Ik zie moslims om mij heen die mij met respect behandelen. Vraag me toch af waarom dat kennelijk met u niet het geval is.

  1. Ron

   Met mij velen andere.
   Kan je het ook bekijken dat jij de uitzondering op de regel bent.
   Misschien omdat jij met gebogen hoofd tussen hun door beweegt

   Tijdje geleden waren er cijfer dat bijna 70% tussen ik geloof 12 en 35 jaar vertegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Dan heb ik het alleen nog over criminaliteit niet eens over overlast. Dan zit in die ongeveer 30% nog wat geluksvogels die nooit gepakt zijn.
   Denk jij nu echt dat er nog iemand gelooft wat jij probeert op de mouw te spelden?
   Ik ken toevallig ook iemand in het middelbaar onderwijs die werkzaam is op een openbare school met overwegend moslims,
   Zowel hij als collega’s worden regelmatig bedreigd, bespuugd uitgescholden enzovoort. Het ziekteverzuim van de leerkrachten die daar werkzaam is is uitzonderlijk hoog. Leraressen worden als vuil behandelt regelmatig ouders die knokken daar op school. Conciërge klappen gehad.
   Andere school in Tilburg roc was dat geloof ik, haf beveiliging in dienst voor dit volk.
   En dat is in heel Nederland hetzelfde. Dus vind je het erg dat ik je poging tot positieve propaganda niet geloof.

   1. Canta

    Ik merk wel dat je me niet kent, ik ben de laatste die met gebogen hoofd loopt.
    Ook ben ik niet de enige die deze ervaring heeft. Bovendien, als ik kijk naar het gedrag van autochtone Nederlanders dan is het gedrag van deze jongere ook enorm veranderd. Denk alleen maar aan de hooligans bij het voetbal. Dat zijn autochtone Nederlanders. En nee, niet alle allochtonen gedragen zich netjes net zoals niet alle Nederlanders zich netjes gedragen. En nee, ik breng geen propaganda. Ik ben niet gelovig maar er staat soms wel wat zinnigs in de bijbel en in dit geval: hij die zonder zonde is, werpe de eerste steen.

    1. Ron

     Inderdaad dat opperde afgelopen week al iemand hier, dat sommige blanke jongeren tegenwoordig ook wholla en kech lopen te roepen en ander gedrag van Marokkaanse jongeren imiteren.

     Valt wel op dat als het gaat om blanke te framen wordt dat gedrag wel veroordeeld maar bij de bron dan horen we niets.

     En het overige wat je schrijft is gewoon al met cijfers aan te tonen.

  2. Rammstein

   Alles wat je zegt is ongeloofwaardig, Canta. Je propaganda klopt gewoon niet.

   1. Canta

    @Rammstein,
    Ik verkoop geen propaganda. Maar je doet nu weer hetzelfde. Je zegt: het klopt niet
    maar je komt niet met argumenten waarom het volgens jou niet klopt.
    Je zou gaan denken dat je geen argumenten hebt.

 19. Canta

  @Ron
  Volgens mij had jij het niet over 14 eeuwen maar Ben-NIET-Groen-L.
  En o ja? zijn wij zo vooruit gegaan. Als er geen excuses zou moeten gemaakt aan Indonesië dan vind je kennelijk nog steeds dat wij niets fout hebben gedaan.
  En nee, jij bent persoonlijk niet verantwoordelijk voor wat voorouders hebben gedaan.
  Maar de meeste moslims zijn ook niet verantwoordelijk voor wat een enkeling doet.
  De bijbel wordt door de vele stromingen die er zijn op vele verschillende manieren geïnterpreteerd en dat is met de koran net zo.
  Ook niet alle Duitsers waren verantwoordelijk voor wat er met de joden gebeurde. Toch hebben zij excuses aangeboden.
  En je kan wel vinden dat ik te vaak naar het verleden kijk. Maar zoals ik al zei, wat er vandaag gebeurt is het gevolg van gisteren enz enz.
  Als in het verleden jouw ouders elkaar niet hadden ontmoet, dan was jij er nu niet geweest. Naar het verleden kijken doe je om er van te leren en eerlijk te zijn over datgene dat fout is geweest.

  1. Ron

   Hou eens op over die Indonesen.

   Lees dit eens ht*ps://www.ad.nl/binnenland/oud-minister-indonesie-zegt-hou-eens-op-met-excuses~a2d89f9d/

   Dat is precies wat er gebeurt, een stel deugkneuzen die denken dat ze iets moeten zoeken om maar interessant te kunnen doen en zogenaamd met de bedoeling om andere te helpen. Die Excuus ridders zijn bezig uit egoïsme.

   1. Canta

    Iets uit egoïsme doen betekent dat je dat doet om er zelf beter van te worden.
    Zijn de Duitsers er beter van geworden door hun excuses te maken?
    Veel mensen denken dat toegeven dat je een fout hebt gemaakt, zwakte betekent.
    Het toegeven van een fout betekent echter sterkte. Daar moet je sterk voor in je schoenen staan. Iemand met weinig zelfvertrouwen zal geen excuses aanbieden.

    1. Rammstein

     De zoveelste moraalridder, deugmans en fatsoensrakker die de rechtse realisten op DDS komt vervelen met zijn hoog verheven linkse geleuter. Man, donder toch op naar Joop, daar zitten ze op halfzachte eitjes als jij te wachten. Dramaqueen.

    2. Ron

     Onzin. Heb je de link gelezen?
     Als niemand op excuus zit te wachten is het niet meer dan aandacht trekkerig.
     En nogmaals WIJ hebben geen fout gemaakt.

 20. Vrijedenkert

  Ultieme D666/Groene Khmer utopie wordt steeds meer een realiteit in dit land!

 21. plakband

  Helemaal niks mis met Nederland.
  Onze kinderen worden deemoedig opgevoed en opgeleid tot hardwerkende slaaf.
  Dat kun je als land lang volhouden.
  Recalcitrante slaven moet je de mond snoeren.
  En daar hebben we de mainstream media voor.

 22. Michael M

  Kijk nu eens goed op de foto: Islam is Vrede. Als dit werkelijk zo was, dan bestond het hele complete islamitische Midden-Oosten uit net zo een vrije democratische veilige liefdevolle samenleving als het Europese continent. En dat laatste is niet zo. Miljoenen mensen worden nog altijd gemarteld, vermoord en walgelijk afgeslacht. Homo’s worden vervolgd en in het publiek geëxecuteerd, vrouwen welke overspel spelen gestenigd of zweepslagen. Politieke tegenstanders uitgeschakeld, anders gelovigen worden vervolgd. Elke dag bomaanslagen. Daar in het Midden-Oosten druipt miljarden liters onschuldig bloed over dat deel. Het doel van vrede is om mensen niet te vermoorden met je eigen handen omdat je verheerlijking en haat vasthoud en predikt omdat je vindt dat het moet van God. Haat en geloof gaat niet samen. Tweede wereldoorlog was ook elkaar vermoorden om wie je bent. Anno 2020 gebeurd dit nog steeds in het niet alleen Midden-Oosten maar ook in nog andere 72 landen waar de mensenrechten worden geschonden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.