Britten in rep en roer: Coronapatiënt bezocht topconferentie bij Brits parlement

Vorige week bezocht een patiënt, besmet met het Chinese coronavirus, een topconferentie in de buurt van het Britse parlement. Daar waren ook Britse parlementariërs bij! Één parlementariër heeft zichzelf inmiddels geïsoleerd, maar hoeveel handjes heeft hij de afgelopen week wel niet geschud?

De schrik zit er nu goed in bij de Britten. Een conferentie over busvervoer, met zo’n 250 aanwezigen, blijkt te zijn bezocht door een coronaviruspatiënt. Van die 250 bezoekers zijn een flink aantal beleidsmakers van de regering en vertegenwoordigers van de vervoersbranche. En die hebben daar natuurlijk allemaal gezellig gekletst, handjes geschud en wangen gekust.

Voor zover ik weet is het nog steeds een feit dat het coronavirus tijdens de symptoomloze incubatieperiode, via menselijk contact over is te brengen op anderen. Dat het zéér besmettelijk is, krijgen we elke dag wel weer bevestigd. Zelfs als je de officiële cijfers klakkeloos aanneemt. Nou blijkt ook nog eens dat die incubatieperiode niet perse 14 dagen, maar tussen de 2 en de 28 dagen ligt. De door zichzelf geïsoleerde parlementariër wil 14 dagen afwachten, maar riskeert daardoor dus mogelijk alsnog grootschalige besmetting.

De kans zit er dik in dat hij allang besmet is én ook allang anderen besmet heeft. De bezoekers van die conferentie zijn vandaag, acht dagen na de conferentie dus, pas gewaarschuwd. Het kon wel eens heel spannend worden de komende maand. Straks ligt heel die regering plat door het virus, terwijl het zich verder over het eiland verspreidt…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Mees

  En daarom- NEXIT 🙂 🙂 🙂

  1. Mar

   Ja lachen. Zodra je Nederland verlaat, kom je er niet meer in. 😀

  2. Cootje

   Die gaat er ook komen, want dat virus gaat een ongekende recessie bewerkstelligen , en zo wordt het arme zuid Europa , met landen als Roemenië Bulgarije Hongarije allemaal op het bordje van de paar rijke landen / die een begroting overschot hebben , dan gaat de pleuro / zie je nu al/ zwaar onderuit en moeten wij gaan leveren door onze garantstellingen , dat kost wat maar het is het einde van Europa in zicht ,

 2. Cootje

  Kunnen ze hier ook nog komen handen schudden Rutte met zijn benden , het mooie van het virus het kijkt niet naar geld of macht , dus is het dadelijk nog een zegen voor de mensheid

  1. Politiek Profeet

   De zwakkeren gaan kapot, de wet van de natuur…terug dus naar de natuurwetten…

   1. Cootje

    Klimaat oplossers , varkenspest de gekke koeien ziekte de vogelgriep de sprinkhanen de muggen de processie rups de gewone griep , de ebola de Corona virus , stormen, branden ,hitte ,koude ,water overlast ,orkanen , oorlogen , en in Nederland maar dan alleen in Nederland PFAS en stikstof ,

    1. Politiek Profeet

     en pinokkio en zijn roversbende…

 3. Lex

  Het is niet de vraag of het ook naar Nederland komt maar wanneer.

  Dus moeten we allemaal maar als een kluizenaar in onze hol blijven zitten of toch niet?

  Ernstige ontwikkeling wie weet bent u over een maand wel overleden aan een Coronasje.

  1. Lex

   of ik zelf

 4. Limburgse Separatist

  Het zou mooi zijn als die besmetting zich zou uitstrekken over het EU parliament.

 5. Micha Kat

  CORONA UPDATE: DE HELE WERELD ZAL GEDWONGEN WORDEN INGESPOTEN MET HET VACCIN VAN BILL GATES MET ALS RESULTAAT POPULATION REDUCTION VAN 80%

  DIT HEB IK NIET ZELF BEDACHT MAAR STAAT IN TALLOZE OFFICIELE STUKKEN VAN DE NWO EN DE BILDERBERGERS * BILL GATES HEEFT IN THE OPEN BLIJK GEGEVEN VAN ZIJN AGENDA * HET ‘GOEDE NIEUWS’: DIT GEBEURT ALLEMAAL OM OMS TE HELPEN EN TE REDDEN -ALDUS DE BILDERBERGERS, HET RIVM, PAUL BLOKHUIS EN DE OMES AB EN RON.
  h*tps://revolutionaironline.com/corona-update-de-hele-wereld-zal-gedwongen-worden-ingespoten-met-het-vaccin-van-bill-gates-met-als-resultaat-population-reduction-van-80/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.