Buitenhof gaat niet in op eis van Thierry Baudet! Baudet komt met emotionele vraag én stapt naar de rechter: ‘Wanneer stopt de framing? Hebben jullie niks geleerd van het verleden?

We zijn inmiddels enkele uurtjes verder in het framing-drama van de subsidieslurpende NPO en excuses hebben we nog steeds niet gezien. Sterker nog ze weigeren in te gaan op het ‘dreigement’ – zoals onze staatscourant de NOS het noemt. Ondertussen komt Baudet met een emotionele video, de framing moet stoppen! Heeft men niks geleerd van het verleden? 

Nu blijkt dat Buitenhof niet gaat rectificeren betekent dit dat Baudet en Forum dus naar de rechter stappen! Zo krijgen we dus een ware Buitenhof-gate!

Hoe vaak moet Baudet en Forum het nog benadrukken? Zolang men onze Nederlandse waarden en normen respecteren en uitdragen zijn ze van harte welkom! Het verwijt dat Baudet een of andere crypto-etnonationalist of iets anders vaag of obscuur is, is natuurlijk complete kolder. Kijkt men naar het stemgedrag van Forum in het parlement, dan ziet men niks raars. Toch blijft men doodleuk Baudet framen alsof hij een enorm groot gevaar voor Nederland is.

Heeft men dan niks geleerd? Baudet heeft ook al veel van zijn vrijheid moeten inleveren omdat er linkse gekken in dit land zijn die hem het liefst iets aan doen. Want men vergeet continu dat óók Baudet onder beveiliging staat omdat er schijnbaar volslagen idioten in dit land leven.

Dus waarom deze continue framing, en waarom niet de ballen hebben om je excuses aan te bieden voor deze ongefundeerde nonsens van Buitenhof en Natalie Righton?

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Hendrie1963

  Dan moet je wel een goede rechter uitzoeken en geen D66’er.

  1. Antihedo

   Misschin een domme vraag maar als je de woorden van Thierry in Jipenjanneketaal moet uitdrukken, wat zou je dan zeggen? Volgens mij heeft Buitenhof zijn journalistieke taak uitgevoerd en de uitspraken van Thierry verhelderd.

 2. Gebande Kok

  Bij Baudet zelf duurde het 3 dagen voordat er geen excuus kwam.
  Wat verwacht deze medewerker van de Haagse komedie nu van anderen?

  1. Blitzkrieg

   Gebande Kok :
   -=> TROL TECHNIEK <=-
   Gebruik de hit and run taktiek. Voer een snelle aanval uit op je tegenstander of de oppositie en zorg dat je daarna weg bent.

 3. Stiek

  Komt wel goed hoor! Er zijn inmiddels 43.000+ leden en het ledental neemt alleen maar toe.

 4. Fonz

  Waarschijnlijk gaan ze vallen over de tweet die Baudet schreef waarbij achteraf bleek dat hij dat verkeerd had ingeschat, even kijken of diezelfde kwallen dit nu ook over de npo gaan doen?

  1. Stiek

   @Fonz: Dit heeft natuurlijk niets van doen met de tweet, dit is gewoon hele slechte NPO-televisie waarbij een leugenaar en zetelrover de onzin van de presentatrice herhaalt.

   Een groot voordeel is wel dat we van Otten nooit meer iets horen… Meeliften op het succes van FVD en dan je eigen club beginnen nadat je een greep uit de partijkas hebt gedaan en daar de boel ook nog over bij elkaar hebt gelogen.

 5. Mikael Blomkvist

  De meer relevante vraag is of Baudet iets heeft geleerd van het verleden.

  1. Blitzkrieg

   Mikael Blomkvist :
   -=> TROL TECHNIEK <=-
   Gebruik de hit and run taktiek. Voer een snelle aanval uit op je tegenstander of de oppositie en zorg dat je daarna weg bent.

  2. Scheve Tinus

   Wesley Benbow?

 6. plakband

  Waar is Ollongren ?
  Waar is het anti-fakenews-team van Ollongren ?
  Oh, even niet aan gedacht.
  Dat team bestrijdt alleen fakenews van rechts.
  Is dus overbodig en staat bij het oud-vuil, net als het Referendum.
  Stemzeweg zodra het kan.
  Stem PVV of FvD en Nexit.

 7. Dropje

  “ Zolang men onze Nederlandse waarden en normen respecteren en uitdragen zijn ze van harte welkom!“

  En dat is dus GELUL !
  Je kunt het hier dagelijks lezen

 8. Beukman

  Ik citeer even een ijzersterke reactie van @Robert Leiden uit een andere draad:

  Baudet heeft de afgelopen week in de 2e kamer het volgende gezegd:
  “…De Europese Unie is een staat in wording. Al dat geld gaat naar de wording van die staat. Dus naar het regelen van buitenlandse politiek. Naar het opzetten van veerdiensten om immigranten vanuit Afrika over te zetten naar Europa om de nationale identiteit te verzwakken zodat er geen nationale staten meer zullen zijn…”
  De presentatrice stelde in een vraag aan voormalig partijgenoot Henk Otten dat Baudet deze week tijdens een debat heeft gezegd ’dat de EU een voorop gezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen voor Afrikaanse immigranten’.
  En dan nu hoog van de toren blazen Baudet?
  De boreale uil van Minerva?
  Ja dat wordt een toppertje met de volgende verkiezingen 🙂
  Moet ineens aan Jan Roos denken.

  1. Fonz

   Het betreft hier, de gang naar de rechtbank om rectificatie betreft de verdraaiing van de Baudets woorden door de NPO om er vervolgens buitensporige betekenis aan te geven oftewel Baudet weg te zetten als racist.
   Daarnaast heeft Baudet EU documenten geciteerd…

   1. Beukman

    Nochthans heeft Baudet een eigen interpretatie gegeven aan die citaten. Precies wat Buitenhof deed met de woorden van Baudet.

    Zoals ook jij kan lezen hierboven, is die interpretatie van Buitenhof zo gek nog niet.
    Baudet laat weer eens zien dat hij Leider is van een slachtofferpartij. Wél de EU vergelijken met het Derde Rijk, maar beginnen te piepen als iemand zelfs maar naar hem wijst.

    1. Blitzkrieg

     Beukman :
     Quote : “Nochthans heeft Baudet een eigen interpretatie gegeven aan die citaten.”
     Dat heeft Baudet helemaal niet, in de officiele documenten van de EU staat dat het doel is een federale unie te vormen. Het heeft niks met handel te maken.

     Wat vind je eigenlijk van de lastercampagne van de NPO om Baudet zwart te maken en te demoniseren?

    2. Fonz

     nee beukhol de npo doet haar eigen interpretatie, maar jij ontkent in alle toonaarde en je doet niet anders dus..

   2. Dropje

    Ja inderdaad niet 100% correct geciteerd maar de het dekt wel 98% van de lading

  2. Rammstein

   Omvolking bestaat en is een feit volgens Europa-deskundige Adriaan Schout van Instituut Clingendael en met ingang van 1 februari benoemd tot bijzonder hoogleraar European Public Administration aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit:

   “Het vrije verkeer van personen is ’iets heiligs’, een ’taboe’. Daar mag absoluut niet aan getornd worden. Zelfs niet als een land wordt overspoeld met EU-migranten. „Het raakt de kern van de Europese Unie”, legt hij uit. Het is nauw verweven met de Europese interne markt. Bovendien is er volgens de Europa-deskundige een sterke symbolische en ideologische component: Brussel probeert via het vrije verkeer van personen een NIEUWE EUROPESE IDENTITEIT te bewerkstelligen, die de nationale overstijgt en zo de Europese integratie bevordert. Schout: “HET WORDT OOK WEL ONTWORTELEN GENOEMD; HET CREEREN VAN EEN EUROPESE BURGER”.

   Aldus De Telegraaf van vandaag. Kortom, ieder trol (Beukman, Meriadoc, Piet51, Mikael en anderen) die hier beweert dat er geen bewuste strategie voor omvolking bestaat, liegt. En dat is nu keihard bewezen.

   1. Rammstein

    Aldus De Telegraaf van afgelopen vrijdag.

   2. Beukman

    Dit gaat dus helemaal niet over omvolking door het “opzetten van veerdiensten om immigranten vanuit Afrika over te zetten naar Europa”, zoals jouw Leider Baudet beweert, maar over het vrije verkeer van burgers en goederen binnen de EU, Goedmens @Rammelpeen.

    1. Blitzkrieg

     Beukman : Alleen al onder Rutte zijn er 526.000 vluchtelingen naar Nederland gekomen. Ook zijn er in enkele jaren ruim 300.000 polen naar Nederland gekomen, ik zou de bron hiervan voor je moeten nazoeken. Zeg nu niet dat er geen massale omvolking aan de gang is, want dat is er wel.

     1. Beukman

      Dat is niet waar Schout het over had, @Krieg. Daar wilde ik @Rammel even op wijzen.

    2. Peetjoh

     Beuk ga het nou maar toegeven. Ze willen je niet meer ze willen gekleurde. En ja ook jij word vervangen.

   3. Piet51

    @Rammstein
    Dit is wat anders dan wat Baudet beweerde. Hij beweerde dat er een vooropgezet plan is om de traditionele Europese identiteit te verzwakken d.m.v. immigratie. Maar in de EU ziet men juist kansen om door vrije uitwisseling van personen de Europese identiteit juist te versterken door het creëeren van een NIEUWE EUROPESE IDENTITEIT. Dat is precies het tegenovergestelde van omvolking door immigranten van buiten de EU te lokken.

    1. Ron

     @piet.

     Nieuwe Europese identiteit?

     Wat is er mis met ons als het nu is?

     En moet ik daaruit afleiden dat dat dus bestaat uit halfbloedjes?

     1. Dropje

      Ah kijk, daar hebben we er al 1
      En nou niet meer zeiken over die “verdraaide” woorden

     2. Sharktyricon

      Dhr baudet IS een halfbloed

     3. Ron

      Nee dropje IK verdraai niets, lees hieronder Rammstein zijn reactie maar.
      Maar als ik volgens jou verdraai kan je waarschijnlijk mij wel uitleggen wat er wel wordt bedoeld?
      Dus ga je gang.

     4. Ron

      Piet en Dropje ik stel een eerlijke vraag op een reactie van jullie, en enigste wat Dropje kan inbrengen is een inhoudsloos argument zonder onderbouwing.
      Leg me nu eens uit dan hoor het wel gezien moet worden.

    2. Rammstein

     Laffe smeerkees Piet51 doet aan cherry picking. Het volledig citaat luidt namelijk: “en NIEUWE EUROPESE IDENTITEIT te bewerkstelligen, die de nationale overstijgt en zo de Europese integratie bevordert. Schout: “HET WORDT OOK WEL ONTWORTELEN GENOEMD; HET CREEREN VAN EEN EUROPESE BURGER”.

     …een nieuwe Europese identiteit die de nationale overstijgt..
     …dit wordt ook wel ONTWORTELEN genoemd…
     …het creeren van een Europese burger…

     Maar Piet51, de idolate paradijsvogel die de hele dag blijheidspilletjes slikt, noemt het ‘het zien van kansen’.

     Alle PVV-stemmers en alle FvD-stemmers zijn het met jouw EU-propaganda oneens, lulhannes. Luister daar eens naar.

    3. Fonz

     baudet heeft gelijk pietje en jij als echt achterlijke euroimbeciel blijft maar, met een lekbakje onder je kin, dit EU gedrag maar verdedigen…

  3. Maurits Dekker

   Ach daar hebben we de zwarte kraai weer die alles er onder schijt.

  4. Blitzkrieg

   Beukman :
   Quote : “De presentatrice stelde in een vraag aan voormalig partijgenoot Henk Otten dat Baudet deze week tijdens een debat heeft gezegd ’dat de EU een voorop gezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen voor Afrikaanse immigranten’.”

   Dit heeft Baudet nooit gezegd!!! Otten was niet bij het debat!!!

   1. Mees

    Otten was niet bij het debat!!!

    Lugar was niet bij het debat.!!!

 9. Cootje

  Volgens mij leven wij in een nep democratie , en zolang individuen van banken niet strafrechtelijk vervolgt worden van hun diensten aan de misdaad en dat als bedrijf kan afkopen met 750 miljoen € . Zolang moet je niet gek kijken dat een ieder deze democratie minacht . En het demoniseren van tegenstanders die de zelfde taal niet spreken , haalt de oude politiek al hun old boys netwerk uit de kast. Van top ambtenaren tot publieke omroepen en media tot de rechters In alle lagen . Tot dat je uitkomt bij Pim Fortuyn . Of Theo van Gogh en dan verbouwereerd de andere kant uit kijkt

 10. Fortiori

  Baudet kan zich een een hoop problemen besparen wanneer hij zich onthoudt van het spelen van taalkunstenaar. Alles duurt nodeloos lang en geeft aanleiding tot misverstanden. Het jongleren met woorden is iets voor een tv programma maar niet voor het publiek dat het meest gebaat is met klare taal. Als je het grote publiek wil bereiken doe je er goed aan dat in gedachten te houden.
  Maar hij wil de artiest spelen. Bij hem gaat het erom hoe maak je een kort verhaal lang.

 11. Sharktyricon

  In hetzelfde debat zei baudet: “De Europese Unie is een staat in wording. Al dat geld gaat naar de wording van die Staat. Dus naar het regelen van buitenlandse politiek. Naar het opzetten van veerdiensten om immigranten vanuit Afrika over te zetten naar Europa om de nationale identiteit te verzwakken zodat er geen nationale staten meer zijn.’’
  Dus wat moet buitenhof rectificeren?

 12. Joost mag het weten

  Iemand roept omvolking en meteen is iedereen vergeten waar het in de kern om ging. Het doel van de EU is het afschaffen van de diverse natiestaten om er provincies van de Verenigde Staten van Europa van te maken. Het vrije verkeer van mensen is een middel om de diverse landen van hun eigenheid te ontdoen om dit proces te vergemakkelijken. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom men de massa immigratie vanuit Afrika en het Midden-Oosten toejuicht.
  Een en ander is gewoon keurig gedocumenteerd maar dit wordt, om overduidelijke redenen, niet aan de grote klok gehangen.

 13. Piet Klein

  Het feit dat Baudet zich niet herkent in de uitspraken van Buitenhof zou al voldoende moeten zijn om te rectificeren. Buitenhof zou een programma moeten zijn dat recht doet aan de diversiteit van meningen. Als een politicus zich niet herkent in de uitspraken die over hem gedaan worden dan zou een door staat gefinancierd programma vanwege haar neutraliteit ruimte moeten bieden aan de politicus om recht doen aan zijn mening. Maar het tegendeel lijkt het geval. Tegenstanders van Baudet zitten kennelijk bij de Buitenhof. Het is een standaard techniek van tegenstanders geworden, niet het debat in gaan, maar de tegenstander proberen exclusief te maken door de standpunten te linken aan extreme standpunten. We hebben het rondje in Duitsland zien gebeuren. Het is kennelijk een aanpak die nodig is omdat men niet in staat is om in een debat overtuigend te zijn. Het is kennelijk een aanpak die nodig is in de zucht naar macht om de ander vals te beschuldigen. Buitenhof polariseert, draagt niet bij aan een serieus debat, is politiek onvoldoende neutraal als staats gefinancierd programma. De vraag is hoe lang Buitenhof nog serieus genomen wordt.

  1. Sharktyricon

   Wat een onzin!
   Baudet heeft recht op rectificatie op het moment dat er uitspraken worden gedaan die niet kloppen, dat is in dit geval niet het geval. Het enige dat gerectificeerd zou kunnen worden is dat hij niet letterlijk het woord omvolking heeft gebruikt maar wel degelijk erop zinspeelt. Baudet kiest zijn woorden zodat hij er niet op gepakt kan worden dat hij “omvolking” heeft gezegd maar iedereen weet wat hij bedoelt dus is zijn roep om rectificatie nonsens maar hij probeert wel degelijk deze tactiek zodat zijn voorstanders en hijzelf kunnen roepen dat ze gedemoniseerd worden, wat ook een duidelijke tactiek is. Ik denk dat dat zijn klacht in de rechtzaal ook niet zal standhouden want hij zegt weldegelijk dat Europa bezig is andere culturen hier binnen te halen om de bevolking te “verdunnen”.
   Eens of oneens met baudet in het midden maar neem eens verantwoording voor wat je zegt ipv te draaien om je woorden

 14. Lefty

  Natalie Righton citeerde Baudet wel degelijk “in a nutshell”, waarom zou ze liegen voor de Nederlandse TV, dat is toch veel te simpel, nietwaar? Baudet zet zichzelf te kakken door zijn uitspraken te relativeren, een slechte verliezer. Dan is de aanval de beste verdediging, zeker u zijn oud-FvD-collega in buitenhof dhr Baudet afvalt. Komt helemaal niet van pas. Eens kijken hoe Baudet reageert als hij dat kort geding verliest. Dan zijn de rechters natuurlijk extreem links en partijdig. Thierry moet nog veel leren als hij wil overleven in de politiek, of je het nu met hem eens bent of niet.

 15. crimson1960

  Die hele linkse kliek heeft geen ruggegraat.

  1. Lefty

   We worden helemaal niet geregeerd door een linkse kliek. De hele wereld is een groot slavendrijvers kamp waarin mensen mekaar exploiteren, de hele wereld naar de klote helpen-het Amazone gebied is een fraai voorbeeld van extreem armoedig rechts beleid- waar allen maar zieker van worden. Wat betreft de TV word ik vooral ziek van reclame, waarin allerlei onzin wordt verkocht over prullaria die we eigenlijk niet nodig hebben, en nog erger: sport. De NPO vind ik vrij neutraal. Recent nog een interview gezien met Baudet op de NPO, daar werd hij volledig serieus genomen en lieten ze hem gewoon een half uur zijn verhaal doen. Regelmatig documentaires over de walgelijke dictatuur en vrouwenonderdrukking in Iran, de corruptie vanuit China, Amerika en Rusland. Om over Afrika nog maar te zwijgen. De fnuikende invloed van salafisten in ons land etc etc. Daar is niks links aan, maar gewoon een neutrale opsomming van feiten. Het NOS journaal gaat zoals gebruikelijk nergens over: Iedere dag een brand, een steekpartij, een plofkraak en het weer. Wordt blijkbaar 20x per dag herhaald, dan lijkt het nog erger. Gelukkig heb ik een uitknop.- Oh ja, we hebben wel nog emo- tv met Dionne Stax. En vrije geluiden, de VPRO, met vaak erg goede muziek. Maar dat gaat ook verdwijnen als het aan Wilders ligt: “Geen geld meer naar cultuur”.

   1. Racerfirst

    In de wereld is het al jaren een beetje links of rechts zoals het hier ook was!
    Nu is er dat oude rechts en zelfs midden niet meer?
    Als je niet links wil stemmen heet je populist en ben je pessimist en extreem ofwel nazi!
    Rutte heeft kiezers min. voor 2e keer bedrogen! Zou nu tijd worden voor lui die ons door crisis geholpen heeft en niet profiteren van groei etc.
    Maar gaf bedrog al aan, want hij ging met iedereen koffie drinken net zo lang als nodig! Wat krijgen we klimaat hysterie die ons nog harder raakt!
    Deel van VVD stemmers wil weg maar waarheen?
    Pvda, D66,GL zijn 6 handen op 1 buik, CDA volgt VVD en zij zijn gevangen in het linkse net!
    Links heeft aan o.a. aan Trump gezien dat hij zaken terugdraait en is bang dat Baudet dat ook gaat doen en zelfs erger! (Onterecht want het zal hier nooit totalitair regime worden net al die partijen en wetten!)
    Dus wat doet linkse kliek nu, proberen Baudet niet die bedrogen VVD stemmers te gunnen en gaat onder de gordel slaan door hem (en ons!) een extreem label te geven!
    Hopelijk heeft het averechts effect een rammen we klimaat hysterie van tafel!!!

 16. Buzz68

  Ik hoop dat Baudet de rechtsgang doorzet.
  Moet een ophouden die staats propaganda.
  Als hem OOK wat gebeurt, dan zijn de rapen pas echt gaar! Ik hoop dat ze dat in Den Haag beseffen.

  1. Lefty

   Baudet is onderdeel van die zelfde staatspropaganda als je die term perse wil gebruiken. Je moet je politieke toko nu eenmaal verkopen. Linkse of rechtse politiek is slecht een visie met een veel te trage trage werking. De wet van de communicerende vaten, globaal, begrijpt u wel? Mensen springen niet met ware doodsverachting in een rubberboot voor hun plezier. We kunnen ze natuurlijk wel naar Texel deporteren en er een bom opgooien. Of ze tegenhouden in Afrika /Syrie, onmogelijk, maar zelfs dan komt het probleem van de armoede en domheid op een andere manier op ons bordje. Nederland is geen eiland, zoals het verschrikkelijke Noord-Korea. Worden we wel als we alleen de lusten van arme en instabiele landen willen, maar niet de lasten, door de grenzen te sluiten. Kunnen we er op termijn ook niet meer uit, ze zien ons komen. Populistische oplossingen zijn gebaseerd op korte termijn gedachten, maar niet realistisch op lange termijn en zeker zeer egoïstisch.

   1. Lefty

    Eigenlijk is er dus geen oplossing.

   2. Henk Albarda

    uw reactie getuigt van totale inhoudsloosheid. U denkt tot 100 jaar geleden en weet niet meer waar uw neus zit.
    U bent een extreem links conservatief die met kop in het zand weigert te erkennen dat links intussen 45 jaar populistisch is en onder geen voorwaarde met de belangen van de burger rekening wenst te houden, maar uitsluitend met de eigen kiezers, iedere jaar minder. U bent zeldzaam dom, en loopt als een AH aanhanger hakkenklappend achter rosenmoller en ollongren aan.
    Mooi moment als u over een aantal jaren in een links dwangkamp verdwijnt vanwege uw grote bek.

    1. Lefty

     Je hebt het volgens mij niet eens gelezen, gezien je hersenloze interpretatie van mijn text.

   3. Peetjoh

    Noordkorea een eiland?. Zeg lefty moet jij niet even de basisschool af gaan maken. Jongejonge zeg gelukkig ben jij niet dom geïndoctrineerd.

    1. Piet51

     @Peetjoh
     Noord Korea is in alle opzichten een eiland, politiek, sociaal economisch, cultureel. Het is alleen geografisch geen eiland, maar dat is dan ook van geen enkel belang.

 17. Henk Albarda

  Je toonzetting is goed, Bart, maar je ‘vergeet’ het belangrijkste feit te vermelden. Op geen moment is Baudet ooit zover gegaan de woorden te gebruiken die DDR programma buitenhof beweert dat hij zou hebben geuit.
  Aangezien echter de rechters geinstrueerd worden door rosenmoller, communistisch groen links en door ollongren, communistisch D66, zal de NPO niet terug worden gefloten.
  Buitenhof zou zich wel eens verkeerd in de kaarten hebben kunnen laten kijken, en op termijn FvD aan meer kiezers kunnen hebben geholpen.

 18. RvdBe

  De Wilders tactiek, begin een rechtzaak, als je die verliest (99% zeker) heb je aangetoond dat de rechtstaat niet werkt en politiek gekleurd is (win situatie).
  Als je wint, heb je gewonnen (win situatie).

 19. Meriadoc Brandebok

  Baudet heeft gezegd dat de EU staten placht om te volken door opzettelijk migranten over te zetten uit Noord-Afrika. Zijn verontwaardiging is compleet misplaatst: zeker daar hij laatst vier wetshandhavers onnodig in een kwaad daglicht stelde.

  Deze hypocrisie is simpelweg kwaadaardig.

  1. Peetjoh

   Na 4 weken zijn de zogenaamde (controleurs) nog steeds niet bekent gemaakt. Waarschijnlijk was het dus gewoon een leugen. En had Baudet gelijk.

   1. Ron

    Tja volgens de media is een Marokkaan uit Friesland een Fries als het hun uitkomt.

    1. Meriadoc Brandebok

     @Ron

     Een jongen uit Friesland is geen Groninger, een Marokkaan of Spanjool.

     1. Ron

      Dat zeg ik. Een Marokkaan wonend in Friesland is geen Fries.

     2. Racerfirst

      Woon jij in Friesland?
      Nooit geintimideerd door een aantal marokanen ?
      Ze kwamen met stuk of 6 aan mijn deur van 8 tot 12 jaar, verhaal halen omdat vriendin van mijn dochter ruzie kreeg!
      Ze lopen dag en nacht op straat, constant uitlokken en gaan nu pubertijd in!
      Waar rook is, is vuur!
      Maar incident is lekker te vergelijken met iemand of zelfs alle stemmers op Baudet, racist of zelfs facist te noemen omdat ie emigratie sceptisch is!!!
      Vindt ik ook discriminatie en strafbaar!

   2. Piet51

    @Peetjoh
    Waarom denk je, dat die namen bekend worden gemaakt? Er is niets strafbaars gebeurd en de zaak is inmiddels afgedaan. Wat gebeurde er? Alleen Baudet reageerde iets te snel (zijn eigen woorden). Ik verwacht hoogstens nog van Baudet, dat hij niet alleen iets te snel reageerde, maar dat zijn reactie ook volkomen misplaatst was.

 20. RvdBe

  Met het verschil dat Wilders zelf is aangeklaagd uiteraard.

 21. Racerfirst

  Terecht en met gestrekt been!
  Alleen hij zal wel D66 rechter krijgen die een uurtje schoffelen geeft!

 22. Antihedo

  Als mannetje Baudet elke keer aangeklaagd wordt als hij naast de waarheid zit dan kan hij wel in de rechtbank gaan wonen. Als je wil uitdelen moet je ook kunnen incasseren. Greetje en tante Thierry zijn wel de grote huilebalken in de politiek.

 23. Baron von Munchhausen

  NPO/NOS moeten veel meer aanvallen plegen op Baudet!
  Daar zittende redacteuren etc,. die denken dat het Nederlandse volk bestaat “gepeupel en klootjesvolk”. Ze “begrijpen het toch niet!” En dat wordt de valkuil voor het facistische Links! Hoe meer en erger de aanvallen op Baudet, hoe meer sympathie voor FvD!
  Dus……..NPO: aanvallen!

 24. Kleurloze Politiek

  Baudet zou een spiegel voor zijn eigen neus..
  Houden.

  Hij is de gêne die met boreale gedachtes loopt en toespraak hield
  En nazi’s boeken leest ..

  Dus hij zou de laatste moeten zijn die over het verleden spreekt

 25. Drollevanger

  De EU kan alleen maar slagen als elke metselaar, schoorsteenveger, Kok, kleuterjuffrouw, of directeur in hun vak EU-wijd, evenveel verdienen.
  Dus zal men hier in het Westen, aan de arbeiderskant een veel lager loon moeten accepteren, terwijl aan de directeurenkant(oligarchen) hier de salarissen flink omhoog moeten.
  Pas daarna zal een schoorsteenveger uit Roemenie niet meer richting Westen trekken om zijn salaris op te vijzelen. Want dat heeft dan geen zin. Een directeur(oligarch) is een ander geval.

 26. harte385

  Dat de EU een voorop gezet plan heeft om het blanke Europese ras te vervangen voor Afrikaanse immigranten’. is zeker een feit dar valt niet aan te twijfelen. Dit wordt bewust door de EU gecreëerd zodat zij er zeker van zijn dat er in de EU landen niet genoeg mensen meer zijn die staten of landen vast zijn, hierdoor wordt het voor de EU makkelijker om de EU landen te verwijderen voor een z.g.n. verenigd Europa alleen bestaat Europa niet meer uit europeanen maar uit Afrikanen en creëren ze hun volmaakte plan voor een Europa wat er anders nooit zou komen.

 27. Rosasolis

  Oh jee, alweer een zielige, pijnlijke beeld van Thierry. Er gaat geen dag voorbij dat er we alweer zo’n beeld moeten zien van de gekwelde geest van Thierry!
  Fijn is het dat wij wel parlement leden hebben die door al die Extreem-rechts racistisch, niet-origineel uitspraken van Baudet zien. Oude Engelse uitdrukking:
  “you reap what you sow” ( je oogst wat je heb gezaaid). Tijd voor Baudet om een lange tropische vakantie te plannen, in plaats van dagelijks in complete isolatie urenlang op zijn kantoor vleugel voor zichzelf te spelen…Zo’n oer-bescheiden mens is Thierry niet. Zou T. Hiddema de redder van de FvD worden?…als hij tenminste nog steeds zin heeft om deze partij te blijven steunen.

  1. Politiek Profeet

   Ojee, alweer een zielig, pijnlijk schrijven van ros…
   Er gaat geen dag voorbij dat we alweer zo,n beeld moeten lezen van een gekwelde geest van ros….
   Tijd voor ros…. om een lange terugreis te plannen,i.p.v dagelijkse onzin hier neer te zetten.
   Een terugreis van een seniele ouwe heks naar haatbaard trudeau, de melkmuil.
   Doei en nu snel optiefen…..

 28. Wim Vreeswijk

  Ik zit inmiddels als 69+er al zo’n 39 jaar in dat politieke circus en je bent als politicus, en zeker een opvallend persoon als Thierry Baudet, al snel een mikpunt van eindeloos veel framing. Het enige wat hij kan doen: veel samen werken met Theo Hiddema om de nodige juridische successen af te dwingen zodat je regelmatig positief in het nieuws komt zodat steeds meer kiezers uiteindelijk goed gaan kiezen in 2021. Nog even geduld dus !

 29. Drollevanger

  Voor mij zijn “ZE” helemaal niet van harte welkom. Er wonen in ons lieve landje al veel te veel mensen, en als Rutte straks de boeren heeft weggepest hebben we ook niet genoeg eten meer voor die overbevolking.
  Er moeten zelfs een flink aantal personen, vooral uit de Randstad emigreren. En het liefst islamieten, want daarmee krijg je bewezen altijd later trammelant.

 30. Drollevanger

  Ik vind trouwens wel dat de linkse Staatspropaganda de laatste weken steeds erger en opener wordt.
  En de verkiezingen zijn nog ver weg. Dan weet je wat je te wachten staat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.