Carnaval onder vuur! Kick Out Zwarte Piet gaat op racisme-safari

Kick Out Zwarte Piet pakt het tegenwoordig breder aan. De tijd dat we alleen rond Sinterklaas naar hun gemekker moesten luisteren is voorbij. Kick Out Zwarte Piet (KOZP) gaat dit weekend door heel het land op racisme-safari. Moet er ergens een Chinees huilen vanwege een coronavirus-kostuum? Maak een foto en stuur het naar KOZP, dan maken zij er een melding van! Leuk man!

In hun onophoudelijke missie om de gevoelens van alles en iedereen in dit land te beschermen, trekken de leden van KOZP eropuit. Jankende zwarte kindjes die voor Zwarte Piet worden uitgemaakt, zijn niet langer meer de enige doelgroep! Als politiek-correcte antiplezier politie trekken ze er dit weekend op uit, met hun mobieltjes in de aanslag!

Loopt daar een blanke in een stereotyperende Arabische outfit? *Click!* Lijkt die hazmat-suit op wat de WHO of de Chinezen gebruiken? Dan is dat vast discriminatie, racisme en gemeen, vanwege het coronavirus. *Click!* En kindjes verkleed als indiaan? *Click, click click!*

En het mantra is inmiddels bekend. KOZP gaat er vanuit dat niemand tegen een stootje kan en dat alles wat enigszins verkeerd opgevat kán worden, ook verkeerd is. En zo willen ze dat ook carnaval een ‘inclusief’ feest voor iedereen is. Maar wacht eens! Sluit het carnavalsfeest bepaalde moslims niet uit vanwege het alcoholgebruik? Oh, oh…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Mees

  Tegenwoordig kan dan ook niets meer.

  De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken roept de Belgische overheid op om de carnavalsoptocht in Aalst te veroordelen en te verbieden. Dat heeft Israël Katz gezegd op Twitter.

  1. Isengrijn

   Ik had het gezien ja, @Mees.
   Waar bemoeid die Katz zich ineens mee!
   Een beetje zijn neus in onze zaken steken kan hij wel, de jankerd…

   1. Falskorn

    “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize”

 2. Gebande Kok

  Het schijnt dat er mannen verkleed als vrouw rondlopen.
  En gewone mannen verkleed als pastoor.
  Moet niet gekker worden..

 3. Limburgse Separatist

  Zero fucks given. We doen fijn waar we zin in hebben.

 4. Politiek Profeet

  Zo,n achterlijk clubje deugkneuzen moeten eens in oeteldonk een carnavalsfeest verstoren….dan zijn ze de komende weken verkleed als patient….

  1. Shadow1100

   Dat ze naast hun normaal betaalde baan, hun vrijwilligerswerk en deelname bij diverse sportclubs hier nog tijd voor kunnen vrijmaken. Chapeau!!!!!

   Druppeltje voor druppeltje……
   De Paasdagen; cowboy en indiaantje; de kannibalen-attractie in de Efteling; negerzoenen; jodenkoek; moorkoppen; Sjors & Sjimmie; blote postzegel; een schilderij van deels ontblote vrouw in een gemeentehuis; de 4 mei dodenherdenking; standbeelden en straatnamen van onze oude helden; nu weer de naam HAMburger; de term Gouden Eeuw; slavenvergoeding; genderneutraal speelgoed; het Wilhelmus uit het onderwijs; Hagenoot ipv Hagenaar/Hagenees; Sinterklaas wordt pakjesfeest; het Paasfeest wordt voorjaarsfeest; Kerst wordt Winterwende; Carnaval wordt verkleedfeest.
   Ik wilde pas bij de slager een tartaartje bestellen. Ik zag echter een Turkse man met een Russisch uiterlijk achter mij staan. Toch maar niet gedaan….
   What next???????

   Er wonen straks overal zoveel mensen met een migratieachterstand uhh -grond, dat alle Nederlandse tradities, gewoontes, gebruiken, normen en waarden veranderen of verboden zullen worden.
   Een traditie (Latijn: trádere, overleveren) is een gebruik of gewoonte die van de ene generatie op de andere wordt doorgegeven.
   De functie hiervan is het in stand houden van de maatschappelijke stabiliteit.
   Pinksteren en Hemelvaart worden straks ingeruild tegen ramadan, offer- en suikerfeest. De grote supermarkten doen er al vreselijk aan mee.
   Straks mag zelfs het leuke kinderfeest Sinterklaas en zwarte P…. Ho even, daar is toch al wat mee? Oh ja! Zwarte Piet te zwart, Sinterklaas te wit, te machtig, te katholiek. Wanneer doen ze een keer wat aan Americo, het witte paard van Sinterklaas?
   Maatschappelijke INstabiliteit.

   Pas op uw tellen.…. Stem rechts….!!!!

 5. Bockbeer

  Ik wou verkleed gaan als een moorkop, nu moet ik iets anders verzinnen.

 6. ZiggyStardust

  Kozp activist Nelson Maatman gaat mee op pad om de foto’s te maken schijnt.

 7. Jack Flash

  Kopz gaat een pak rammel ophalen dat ze nog lang zal heugen tussen die carnavalsvierders.
  Dat wordt lachen.

  1. ZiggyStardust

   Ik denk dat zelfs carnavalsvierders uit het noorden die carnaval vieren in het zuiden niet op deze droeftoeters zitten te wachten. De carnavalsvierders uit Den Bosch gaan veelal traditioneel gekleed in boerenkiel. De als Tarzan, indiaan of bosjesneger verklede carnavalsvierders komen vaak van boven de rivieren.

   1. Mees

    Ziggystardust

    Gisteren.
    Weet je wat je doet Tim, wordt lekker vriendjes met die antisemiet Henk Witte van Joop. Ik ben echt klaar met de rancuneuze bagger die jij hier steeds plaatst. Klaar met DDS. Zoek het maar lekker uit.

    Hee lugar met zoveel nicks gaat er weleens iets mis 🙂 🙂 🙂

    1. ZiggyStardust

     Ja klopt, ik was ff klaar met de onzin die Tim uitbraakte vanwege zijn vete met T P O. Ik neem aan dat jij zelf ook wel eens de columns leest op T P O, en als je dat niet doet zou ik zeggen: probeer het eens. Maar ik ben Ziggy Stardust, de enige echte, heb niets met anderen hier te maken en reageer ook alleen onder deze naam en heb hier nog nooit onder een andere naam iets geplaatst. Ik ben er eigenlijk nog steeds wel klaar mee. Het niveau van de stukjes hier is van bedroevend niveau, het wordt er niet beter op, en de 99 woorden van Jan zijn vaak nog langer dan de stukjes van de ‘journalisten’ hier. Ik zit hier nog niet zo heel erg lang, en had het idee dat het misschien wel een vernieuwende nieuwssite was. Maar valt best tegen. Het is af en toe lachen om elkaar voor rotte vis uit te maken. Daar houdt het verder ook eigenlijk bij op. Jammer verder wel, het interesseert DDS verder niets blijkbaar.

 8. FJ

  Kijken die negatieve zwartkijkers nog steeds subsidie of is dat inmiddels ingetrokken.

  1. FJ

   Krijgen

   1. Politiek Profeet

    Zwart,links en moslim krijgt alles gratieszzzz, oudjes moet om een fleecedekentje bedelen omdat de verwarming op 0 komt vanwege urgenda……

 9. Hendrie1963

  Druk deze idioten onder de tractor,dan ben je er van af.

 10. ko vadis

  Goh! Ik was juist van plan om met
  een zwart duikpak en afro pruik feest te gaan vieren!

 11. Ron

  Zucht wat was het leven toch makkelijk toen alleen rechts van intolerantie beschuldigt kon worden.
  Zo mooi dat links dat ene momentje heeft mogen pakken en de deugers uit hebben kunnen hangen. Maar nu kunnen ze pas deugen want kozp is pas extreem rechts want intolerantie en rechts gaat hand in hand.
  O wacht…… Jammer jongens er is niet veel tijd jullie gegund

 12. Marija

  Trek de uitkering in, moeten ze wel gaan werken en hebben geen tijd meer voor deze onzin.

 13. Hendrie1963

  Kunnen we deze debielen aanklagen voor het schenden van privacy.

 14. C.A.Barstow

  Het beste wapen tegen dit soort krankzinnig linkse idioten is hen te negeren,
  volkomen te negeren en gewoon doorgaan met oa Sinterklaas vieren zoals wij altijd gedaan hebben, een negerzoen gewoon een negerzoen te blijven noemen,
  een moorkop gewoon een moorkop te blijven noemen, enz, enz.
  Mocht die linkse hersenloze meute alsnog agressief worden
  dan hebben we een heel legitieme reden hen de mond te snoeren en in elkaar te beuken.

  1. Isengrijn

   C.A Barstow:

   “…dan hebben we een heel legitieme reden hen de mond te snoeren en in elkaar te beuken…”

   Pak ze aan, Barstow!
   🙂

   1. ome

    Jij bent natuurlijk ook gewoon een vunzige antisemitisch zuigertje.

  2. Ralnov

   Geen linkse mafkees die voor mij en zovele anderen gaat beslissen wat ik wel of niet kan zeggen of doen , zijn ergere dingen in de wereld waar ze zich beter druk om kunnen maken de klaplopers.

 15. Bullshit16

  Ik heb een tip aan alle carnavals vierdes ga allemaal als neger verkleed
  Stem fvd of PVV uit de eu

 16. Response

  En nou maar hopen dat ALLE carnavalvierders verkleed gaan als o.a. boer, indiaan, negroïde cowboy, neger, chinees, dienstmeisje, varkentje, arabier, Schot, dansmarieke, sinterklaas, eskimo, zwarte piet, albino, negroïde kerstman, skelet, kerstvrouw, blanke slaaf, soldaat, negroïde stewardess, transgender, bankier, vluchteling, negroïde Piet Paulusma, etc.

 17. Fonz

  Ze krijgen natuurlijk zoveel subsidies dat ze dit soort plannen kunnen maken..

  1. ome

   @Fonz: Het zijn levensgevaarlijke linksfascisten, zulke clubjes moet je verbieden en bestrijden!

   1. Fonz

    Ik kan mij levendig indenken dat er mensen zijn die dit niet pikken, dat mensen er zo klaar mee zijn dat ze het heft in eigen hand gaan nemen, eigen volk dat inmiddels wordt onderdrukt door een stel idioten die gaan bepalen hoe wij onze feesten moeten gaan vieren…

 18. Vrijedenkert

  KOZP-kneuzen gaan verkleed als KOZP-kneuzen…

 19. Paardenmiddel

  Nog 1,5 jaar krijgen ze de tijd om te zeuren. Dan is het Schluss. Rechts wordt groter, de aandacht en subsidies vallen weg.
  Dag Kick out. Mensen zijn jullie clubjes zat.
  Ps. Neem bij1 gelijk mee

  1. Bullshit16

   Paarden
   Graag masaal op fvd of PVV stemmen dan koop ik een vlag wand ik heb nog geen reden gehad om een vlag te kopen. Dank zij die landverraders
   Stem fvd of PVV uit de eu

 20. JFU

  Hopelijk gaan ze carnaval verstoren…..weten we zeker dat we van die linkse fascisten nooooit meer iets zullen horen.

 21. Heinrich

  Wat gaan we doen met het suikerfeest, hemelvaart v mohammed, nacht van de wonderen, ramadan, offerfeest, geboortedag mohammed etc, worden deze islamitische feestdagen synchroon met de afschaffing/verkrachting van de christelijke/traditionele feestdagen, tot 100% geloofsneutraal gewijzigd en gehouden?

 22. ome

  Het fascistische linksclubje kan maar beter verboden worden.

  “Als je Thierry dood wil hebben zeg dan paf”

  Vergeet niet dat satan Rosenmöller ook nog gewoon rondloopt in de politieke krochten! Nederland let op uw zaak <—

 23. Vliegenvanger

  Er moet voor eens en altijd flink afgerekend worden met die kopz.
  Hoop dat ze niet stiekem verkleed als moorkoppen rondlopen die zieligers maar gewoon herkenbaar. Dan kunnen ze ter plaatse aangesproken worden en een brabantse koude douche verwachten. Water genoeg in brabant.

 24. Rud56

  De idioten in politiek en de gesjeesden in die anti-Nederlandclubs mogen van mij doodvallen!
  Want:
  Zwarte Piet, met zijn kroeshaar, rode lippen en gouden oorringen hou ik in stand!
  Een nikker zal voor mij altijd een nikker zijn!
  Een negerzoen blijft voor mij een negerzoen!
  Een moorkop blijft voor mij een moorkop!
  Pasen blijft voor mij Pasen.
  Zeehelden als een De Wit en Tromp blijven mijn helden!
  Tijdens carnaval ga ik als indiaan, als kannibaal of als mezelf!

  En niemand die mij tegenhoudt!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.