De boeren gaan door: volgende week massademonstratie op het Malieveld

Het is van het grootste belang dat wij — niet-boeren — achter onze boeren blijven staan. Op het moment dat de steun voor hen afneemt zul je zien dat de regering de idiote stikstofplannen er gewoon doorheen duwt. Uiteindelijk worden we daar allemaal slechter van.

Goed nieuws voor alle Nederlanders die ondanks alles pal achter de boeren blijven staan: ze gaan volgende week opnieuw in Den Haag demonstreren tegen het ziekelijke stikstofbeleid van het nachtmerriekabinet. Farmers Defence Force denkt dat er uiteindelijk weer duizenden tractoren met boze boeren zullen opdagen op het Malieveld.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!

Ik ben me ervan bewust dat minstens een aantal mensen ondertussen boerenmoe zijn. Dat kan. Ik kan het me zelfs voorstellen. Dag in, dag uit lezen we over de boeren. Dan demonstreren ze hier, dan demonstreren ze daar. Op een gegeven moment wil ons moderne hart iets anders. We vervelen ons gewoon.

Dat kan zijn, maar de boeren strijden niet alleen voor zichzelf, maar voor ons allemaal. Als zij de rug recht houden en bereid zijn om tientallen of zelfs honderden kilometers met hun tractor te rijden moeten wij bereid zijn om ze moreel te steunen. Hoe “moe” of “verveeld” we ook zijn.

Deze stikstofcrisis is één grote theatershow. Er is geen crisis. De enigen die dat wel vinden zijn groene gekkies (die overigens steevast een hekel aan de mensheid hebben, heel opvallend) én de elitaire mafklappers in Den Haag die nog nooit een “crisis” gezien hebben die ze niet voor eigen gewin konden gebruiken.

Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. ko vadis

  Het kabinet tracht de boeren te verleiden met een zak geld van 552 miljoen, voor verduurzaming of om uit te kopen, denkende dat het gecreëerde probleem daarmee is opgelost. Probleem voor het kabinet is echter dat de boeren zich geen knollen voor citroenen laten verkopen. Zet m op, boeren!

  1. Forza

   Er staan heel wat boeren te trappelen om ook te cashen, dan wel de boerenzonen.
   De kleine boer delft het onderspit tegen de boer met overproductie. Daar gaat een eind aan komen.

 2. Meriadoc Brandebok

  Far,mers Defence Forse vergeleek de boeren met de Joden, dreigde de voedselvoorziening plat te gooien en stuurde een dreigbrief naar de onderhandelaars bij het kabinet. Ik sta zeker niet achter deze club en zal nooit achter deze club staan. En wat betreft de boeren: zij zitten al aan tafel met het kabinet, en hebben niets voor op leraren, bouwers, politiemensen of andere beroepsgroepen.

  Voorts betaat er wel degelijk een stikstofcrisis. De RvS heeft een uitspraak gedaan waar het kabinet zich aan moet houden.

  1. Hendrie1963

   De enige stikstof crisis is links met dat achterlijke geschreeuw. Wat een klimaatsukkels.

   1. Meriadoc Brandebok

    @Hendrie1963

    Waarom?

    1. Mycase

     Zoek dat zelf op luie flikker

  2. Kretoloog

   FDF heeft excuses aangeboden voor hun uitspraken. Dan is het kwaadaardig om ze dat nu toch weer te gaan verwijten. Maar zo rolt Brandebok, hij doet dit al jaren zo op DDS.

   In de Bijbel lezen we dat je “70 x 7 moet vergeven” (uitspraak Jezus). Daar mag de zich christen noemende Brandebok wel eens een voorbeeld aan nemen.

   1. Original NL

    Brandebok is een regeringstrol die steeds maar in herhaling valt.
    Komt hier op het forum om zijn linkse gedachtengoed te promoten en het kabinetsbeleid te verdedigen.
    Deze EU cock light voegt niets toe aan de discussie’s alhier..de drogreden dat zonder dergelijke lieden het hier saai zou worden neem ik graag op de koop toe…scheelt een boel gescroll en gezeur.

  3. Mycase

   Zorg jij nou maar dat je jouw reet schoon hebt voor zondag .je wauweld weer fatsoenlijk uit je strot . Flikker hier is eindelijk op man

  4. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “De RvS heeft een uitspraak gedaan waar het kabinet zich aan moet houden.”
   De RvS heeft geoordeeld dat je niet eerst hele strenge normen mag stellen en dan deze vervolgens niet naleven. Als het kabinet wil kan het de stikstof normering zo verhogen zodat niet allerlei draconische maatregelen nodig zijn zoals stoppen met bouwen, boeren uitkopen en over 100 km/u rijden.

   @Orignal NL:
   MERIADOC BRANDEBOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR UW OVERHEID

   1. Meriadoc Brandebok

    @Blitzkrieg

    Maar dat is slecht voor het groen in dit kleine landje.

    1. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok :
     Nee, het tegendeel is waar!!! Op dit moment wordt heel Nederland (Europa) gesloopt door klimaat en milieubeleid.

     BV: De Noordzee moet voor een kwart worden volgebouwd met windmolens! Jij durft dat groen te noemen.

     Of wat dacht je van dit?

     NEDERLAND WORDT KAPOT GEMAAKT, DIT MOET GESTOPT WORDEN!
     h**ps://youtu.be/iJz1qxe3aqU

  5. Bullshit16

   Maria
   Mag het niet zeggen maar ik hoop dat er gauw een oorlog komt in dat er geen eten meer is wedden dat jij als éérste bij de boer op de stoep staat om eten te vragen
   Het zal eens een keer weer tijd worden dat er wat meer respect komt voor de boeren in Het transport zonder boer geen eten in zonder transport ook geen eten duidelijk flapdrol
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. Meriadoc Brandebok

    @Bullshit

    Tijdens de laatste oorlog waren er boeren die belachelijke woekerprijzen vroegen en kostbaarheden afnamen van hongerlijdenden. Is dit echt het punt dat je wilt maken?

    Boeren zijn voor mij niet meer dan schoonmakers, professoren of bouwlieden. Allen vervullen ze een belangrijke taak in de maatschappij. Maar ik ga niet opportunistisch op het boerensentiment meeliften om het beleid van de stikstofcrisis te bekritiseren.

    1. Bullshit16

     Maria
     Tuurlink hebben ze toch gelijk in zou ik ook doen als die linkse ratten geen respect tonen je zal nog geluk hebben dat je wat krijgt van mij mogen jullie linkse ratten dood vallen van de de honger dank zij jullie hebben wij deze stikstof onzin

    2. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok :
     Quote : “Boeren zijn voor mij niet meer dan schoonmakers, professoren of bouwlieden. Allen vervullen ze een belangrijke taak in de maatschappij.”
     Allemaal slaven van het systeem, aldus onze vleesgeworden euro-communist.

     In mijn jeugdige jaren was dit een hit in de industrial dance scene, nooit gedacht dat het werkelijk zou worden.

     Anne Clark – Sleeper In Metropolis
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=b6ASPWIXSxk

     Lyrics :
     As a sleeper in metropolis
     You are insignificance
     Dreams become entangled in the system
     Environment moves over the sleeper:
     Conditioned air
     Conditions sedated breathing
     The sensation of viscose sheets on naked flesh
     Soft and warm
     But lonesome in the blackened ocean of night
     Confined in the helpless safety of desires and dreams
     We fight our insignificance
     The harder we fight
     The higher the wall
     Outside the cancerous city spreads
     Like an illness
     It’s symptoms
     In cars that cruise to inevitable destinations
     Tailed by the silent spotlights
     Of society created paranoia
     No alternative could grow
     Where love cannot take root
     No shadows will replace
     The warmth of your contact
     Love is dead in metropolis
     All contact through glove or partition
     What a waste
     The City –

     MERIADOC BRANDEBOK WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR UW OVERHEID

  6. Gewoon werken

   Volgens mijn ben gij niet helemaal waterpas.

   1. Pjotter

    G.W.@ was zeker een Belgisch waterpas.?

 3. Ralnov

  De stikstofcrisis , ook zo uit de mouw geschud door één of andere idioot. Weet blijkbaar niet waar de atmosfeer voor 78% uit bestaat zeker?

 4. Cootje

  Of de boeren gelijk hebben of niet , maar ze moeten in de leer bij de Fransen boeren, zachte heelmeesters . Zolang je niet de Europese televisie haalt zolang ga je bij de Rutte kliek niets halen, dus verwacht ik een mooi optreden van de boeren na 3 x repeteren

  1. Original NL

   Even wachten tot ratte met de fiets voorbijkomt..en dan de giertank vol open.

 5. crimson1960

  De regering gaat net zo lang door tot alle boeren weg zijn. Ze hebben dat land nodig van de boeren om die zonneparken neer te planten. Net als bij de vissers die willen ze ook weg hebben en bijna de hele Noordzee wordt volgebouwd met windmolens op 30% na dat wordt natuurgebied. En dan kunnen we kweekvis gaan eten. die linkse idioten helpen alles om zeep net zolang dat wij sterven van de armoe dat is waar de e.u. mee bezig is. Kotsmisselijk wat ik van dat volk. Mensen stem FVD of PVV want anders gaan we naar de kloten. Als het nog om te draaien is allemaal maar dan heb je in ieder geval wat geprobeerd. Of je nu links of rechts ben maakt ze niks uit.

 6. Baron von Munchhausen

  En daarom wil Moslima Kaag, in opdracht EU, het CETA verdrag doorzetten!
  Toekomstig:
  Vis,Vlees, Groenten uit Canada importeren! Vissers en boeren moeten plaats maken voor de massale immigratie. En…….daarvoor zijn woningen nodig, m.a.w. plaats!
  Vissers ook weg, alles moet volgestouwd worden met windmolens!
  Gisteravond Jetje in de 2e kamer: ” Globalisatie is rijk makend en iedereen mag komen!”
  D66 wil, waarschijnlijk de 1700 Miljard pensioen daarvoor gebruiken!
  Even duidelijk: 17 Miljard = 1.700.000.000.000,00! Duidelijk?
  En de burger die braaf hun premie hebben betaald? “Laat ze verrekken en tot hun 70ste laten werken en daar na de Drion-pil” Of anders, toekomstig zeker, euthanasie! Zo wil D66 het!
  Ja… het wordt ECHT, ECHT tijd voor totale verandering in Den-Haag!
  Vooral de beslissing bevoegde ambtenaren er uit! Zijn ALLEMAAL PVDA of Groen-Links!
  Boeren; zet m’ op! Boeren zijn voor mij een Geuzennaam! Tegen, het zaagsel in hun hoofd hebbende, politici!!!

  1. Bullshit16

   Zo ist

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.