Screen Shot 2020 02 13 at 150326

De speech van het jaar: Thierry Baudet SLOOPT CETA

Geen categoriefeb 13 2020, 13:30
Voor alle mensen die, om wat voor reden dan ook, gisteren de toespraak van Thierry Baudet in de Tweede Kamer over het wanstaltige CETA-verdrag niet konden zien, hier de YouTube-video ervan. Kijk en geniet. Zelden was een Nederlandse politicus zó goed geïnformeerd en sloopte hij een handelsverdrag op zo'n deskundige wijze.
De voorman van Forum voor Democratie deed er anderhalf uur over, maar dan heb je ook wat. Hij liet werkelijk geen spaan heel van CETA. Zoals hij duidelijk uitlegde is dit geen "gewoon handelsverdrag, maar de volgende stap in de uitholling van onze democratie. CETA-rechters gaan "onze beleidsvrijheid inperken" wat desastreus is voor het MKB, de landbouw en onze nationale soevereiniteit.
Kijken!
En voor het partijkartel roept dat Baudet een zwartkijker is: dat zeiden jullie ook toen hij het Klimaatakkoord bekritiseerde. Maar ook op dat punt kreeg hij (verlaat, maar toch) gelijk.
Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 135 DDS-lezers gingen u al voor!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten